Dodaj do ulubionych

Modne, bo egzotyczne

IP: *.acn.waw.pl 27.09.03, 15:20
Mam kontakt do właściciela serwala. To mój dobry kolega-
(oczywiście Waldek, nie serwal, choć, kiedy serwal był malutki i
mieszkał jeszcze w Chicago, karmiłam go mlekiem z butelki! Mam
cudowne zdjęcia z nim(oczywiście - z serwalem, choć z Waldkiem
też)
Obserwuj wątek
    • Gość: felek Re: Modne, bo egzotyczne IP: *.acn.pl / *.acn.pl 29.09.03, 20:15
      Ja tam POPIERAM takie 'odstępstwa' od przyjętej normy, że przyjacielem
      człowieka jest pies (ew. kot). I dobrze... niech ludzie hodują co chcą w domu
      jako tzw. PET ANIMAL. O ile oczywiście nie jest to groźne dla zdrowia ich i
      sąsiadów i dodatkowo nie jest w żaden sposób uciążliwe dla innych.
      Państwo z Kabat mieli chęci i możliwości, a co najważniejsze: ODWAGĘ, hodować
      coś innego niż stereotypowy zwierzak. BRAVO dla nich.
      Ludzie rozwijajcie się - a nie tylko "schabowy z ziemniakami".
      • Gość: E.Igras Re: Modne, bo egzotyczne IP: *.acn.waw.pl 29.09.03, 20:35
        FELEK! MOROWY Z CIEBIE CHŁOPAK! A teraz - całkiem spokojnie na spacer wyjdę z 2
        psiakami na smyczy i będę ciepło myśleć o Tobie. Pewnie, kiedy wrócę, zaroi się
        tu od wszelkiej maści wulgaryzmów, ale czniam na to. Nie zauważam po prostu
        takich postów. Jakiego zwierzaka masz w domu, Felek?
        • Gość: E.Igras Re: Modne, bo egzotyczne IP: *.acn.waw.pl 29.09.03, 22:18
          O serwalu napisałam w kontekście artykułu Bartosza Raja "Swinka mieszka na
          Kabatach". Max ma podobno wystąpić w TV z serwalem, a w Polsce jest tylko jeden
          serwal afrykański, przepiękny zwierzak, który przyjechał z właścicielem
          Waldkiem, z Chicago. Właśnie w Chicago Waldek zaprosił nas po koncercie do domu
          i tam poznałam dzikiego kota - niezwykłej piękności i osobiście karmiłam go
          mlekiem z butelki. Panie Bartoszu! Może wspaniali ludzie ze wspólnoty na
          Smolnej zorganizowaliby spotkanie - happening ze świnką i serwalem? Wszak i
          Smolna i te zwierzaki, to coś niezwykle bajecznego w nasze szarej
          rzeczywistości...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka