Dodaj do ulubionych

Kara dla taksówkarzy

IP: *.acn.waw.pl 30.09.03, 23:28
Dziś wieczorem podziękowałem pedalskim ciotom z korporacji taksówkarskich za
ich debilny protest w dwójnasób.Najpierw zamówiłem taksówkę na jeden z
krańców Warszawy(po raz pierwszy i zapewne nie ostatni),miła paniusia na
centrali oczywiście przyjęła zgłoszenie.A niech się cierp przejedzie,i tak ma
za dużo czasu i pieniędzy skoro stać go na jeżdżenie w kółko po
mieście.Potem,idąc do metra oddałem mocz na taryfę stojącą na
Świętokrzyskiej,a że byłem po browarze sporo tego było."Umyte" zostały drzwi
i klamka od strony kierowcy,trochę poleciało po bocznej szybie,masce i lewym
przednim kole.Dwadzieściaparę metrów dalej "niechcący" zahaczyłem o lusterko
innej taksówki,a przy okazji wyleciało piórko z wycieraczki.
Ciekawe czy taryfiarze nie będą się teraz bali spuścić z oka swoje
samochody,ba, nawet siedząc w autku mogą narazić się na szkody.
Nie popieram wandalizmu,ale myślę,że dzisiaj narazili się tylu osobom,że
zawsze znajdzie się ktoś życzliwy,kto spuści powietrze z kół,urwie lub
stłucze lusterko albo szybkę,zarysuje lub wgniecie dach czy drzwi,urwie
antenkę tudzież posmaruje klamkę od strony kierowcy np.psim gównem z trawnika.
A słynna metoda z wlaniem kleju do zamków?Albo z zapchaniem tłumika?
Obserwuj wątek
    • Gość: antytaxiarz Kara dla taksówkarzy-c.d. IP: *.acn.waw.pl 01.10.03, 18:16
      Proponuję ogłosić konkurs na najciekawszą karę dla tych pedałków taksówkarzy.
      Oprócz metod wymienionych w mym poprzednim poście proponuję:
      1.Wyprowadzając psa na spacer pozwolić mu nasikać na zaparkowaną taksówkę.
      2.Uprzykrzać życie sąsiadom-taksówkarzom.W moim bloku mieszka pewien cierp i
      jak myślicie,do kogo zadzwonię domo-/tele-fonem wracając w nocy z imprezy?Albo
      komu narobię na wycieraczkę?
      3.Utrudniać życie tym ciotom w ruchu drogowym.
      • Gość: krach Re: Kara dla taksówkarzy-c.d. IP: *.acn.pl / *.acn.pl 01.10.03, 20:39
        A ty sie zglos do szpitala psychiatrycznego, a jak bedziesz tam szedl to
        zachacz o posterunek policjii i opowiedz tym gliniarza co tam sa o tym co
        narobiles, moze tez sa antytaxiarzami i ropierdolicie cos razem!
        • Gość: antytaxiarz Re: Kara dla taksówkarzy-c.d. IP: *.acn.waw.pl 01.10.03, 22:59
          krach,chyba nie jesteś zafajdanym cierpem?A może się mylę?
          Nie musiałem wcale iść na komisariat,pogadałem wczoraj z dwoma gliniarzami na
          mieście i powiedziałem,że prostackich cierpów trzeba będzie ukarać.Nie
          opowiadałem im szczegółowo co zamierzam robić ale chyba się domyślili,że
          będę,mówiąc delikatnie,niedobry dla taksiarzy i ich autek.

P.S.Pamiętajcie,żeby zamawiać taksówki we wszystkich korporacjach na
          istniejące adresy np.urzędy,knajpy itp.,po czym z nich nie korzystać.
    • Gość: antytaxiarz Hurrraaa,będą kasy fiskalne! IP: *.acn.waw.pl 10.10.03, 23:14
      W związku z zapowiadanym kolejnym protestem taksówkarzy,wyciągam ten wątek na
      wierzch gwoli przypomnienia.
      P.S.Konkurs trwa:)
      • kilovolt Re: Hurrraaa,będą kasy fiskalne! 11.10.03, 10:06
        Takie pomysły może mieć tylko człowiek z chorą mózgownicą. Na szczęście chyba
        się rozczarujesz ale nikt do takich debilnych pomysłów się nie przyłączy. Skąd
        wiesz debilu, czy taksiarz któremu autko uszkodziłeś, czy którego zamówiłeś
        brał udział w protestach? A może on już ma kasę fiskalną, bo muszę cię
        uświadomić cieciu jeden, że tacy taksiarze też są. Zatem jeżeli coś ci do
        mózgowniczki strzeli, pomysł jakiś się przypląta to zanim go wprowadzisz w
        życie, to rusz trochę tą swoją łepetynką, czy aby czasem nie jest to coś
        debilnego i bezsensownego.
        A jak chcesz zaprotestować przeciwko ich praktykom to po prostu nie korzystaj
        z ich usług i tyle. Prosty chyba sposób no nie, ale na twoją łepetynkę chyba
        za trudny.
        A jeżeli chodzi o same protesty to po prostu, trzeba ich unikać. Ja z góry
        wiem, bo to nie trudno wyczytać, gdzie będą protestować i po prostu zawsze
        unikam rejony protestów. Tym sposobem jeżdżąc czasem po Warszawie od bardzo
        dawna nie natknąłem się na żaden protest, omijam je szerokim łukiem, wolę
        trochę nadłożyć niż wpieprzyć się w ten bajzel.
    • Gość: Grodek Re: Kara dla taksówkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 11:12
      Demolka cierpiarskich samochodów to przegięcie pałki.
      Jednak jestem jak najbardziej za utrudnianiem im życia tak bardzo jak to tylko
      możliwe. Zamawiać i odmawiać taksówki po ich przyjechaniu, nie wpuszczać złotów
      przed siebie, zajeżdżać im drogę, etc.
      A tak na marginesie to cierpy stanowią jakiś osobny gatunek ludzi. Czasem gdy
      patrzę co wyczyniają na drogach to mam wrażenie, że ich zwoje mózgowe są jakieś
      inne niż reszty społeczeństwa, lub ilość szrych komórek jest o miliardy
      mniejsza...
    • Gość: antytaxiarz Re: Kara dla taksówkarzy IP: *.acn.waw.pl 16.10.03, 23:36
      :)
      • joanna_bem Re: Kara dla taksówkarzy 17.10.03, 09:04
        masz bogata wyobraznie. szkoda ze w rzeczywistosci jestes szara skroma myszka.
    • Gość: antytaxiarz Re: Kara dla taksówkarzy IP: *.acn.waw.pl 27.10.03, 23:38
      Skopać pedalskie tyłki cierpom!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka