Gość: wawiak Syreny w Warszawie ledwo wyły IP: *.chello.pl 02.08.08, 20:30 wstyd wlodaza miasta do kanalu nawet jesli jest kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyyyjec Syreny w Warszawie ledwo wyły IP: *.chello.pl 02.08.08, 20:33 ja wylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gokigoko kto Syreny w Warszawie ledwo wyły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 23:03 Bardzo ciekawe, że syreny nie zawyły z powodu "przestarzałego systemu". Jak była rocznica Powstania w Gettcie Warszawskim, to system , ponoć przestarzały pracował bez zastrzeżeń, syreny wyły. Czyżby Powstanie Warszawskie zaczynało być mniej ważne niż w Gettcie? Pani HGW jako prezydent Warszawy zupełnie się nie sprawdza. Dużo gada, ale nic nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk bzdura IP: *.gprs.plus.pl 03.08.08, 09:07 chyba mieszkam w innej Warszawie - w zeszlym roku tez bylam na domaniewskiej i syreny wyly; w piatek bylam na trasie lazienkowskiej i tez wyly i - uwaga - wszystko, a nie nieliczni, stali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SubDBC Syreny w ledwo wyły IP: *.centertel.pl 03.08.08, 09:25 czyli jak by coś się stało np. wybuchła by bomba atomowa czy jakaś inna katastrofa to nawet byśmy o tym nie wiedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.Spragi Re: Syreny w Warszawie ledwo wyły IP: *.acn.waw.pl 03.08.08, 12:12 Do "salcesona.." a ja mieszkam na Pradze Płd i nic nie było słychać na Rondzie Wiatraczna - skandal - ludzie stali i czekali na tę chwilę - a tu NIC. Ani tramwaje,ani autobusy,nie mówiąc już o autach prywatnch - nikt nie przystanął,policja także nie - to już DRUGI raz tak się dzieje - a za wszystko dpowiedzialna jest ..bufetowa. To miało być na złość ...prezydentowi ? To jest NASZA Warszawa,NASZA rocznica i Nasze Święto - a bufetowa to sabotuje - ZAPAMIĘTAMT to sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Syreny w Warszawie ledwo wyły IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.08, 20:44 Kto cię sabotuje palancie? Za syreny odpowiada wojewoda. Wojewoda. Rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Syreny w Warszawie ledwo wyły IP: *.gprs.plus.pl 03.08.08, 12:55 Na al. Jerozolimskich na ochocie pomimo stania w korku i otwartej szyby oraz wytęzonego nasłuchiwania nie udało mi się usłyszeć syren. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orzelek Syreny w Warszawie ledwo wyły IP: *.xdsl.centertel.pl 03.08.08, 14:24 Proponuję: w dniu 1 sierpnia o 17 godz. wprowadzić obowiązek włączania syren i zatrzymywania się samochodów i przechodniów na ulicy pod karą administracyjną 200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Syreny w Warszawie ledwo wyły IP: *.merinet.pl 03.08.08, 19:00 Gaworowa (brak kompetencji)-w konflikcie z Wojewoda z PO.A gdzie proby syren Pani Dyrektor?!!!.Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz Syreny w Warszawie ledwo wyły IP: *.chello.pl 03.08.08, 19:07 Na Bielanach a dokładnie na Wrzecionie syren jakby w ogóle nie było. Wrzeciono to duże osiedle, mnóstwo bloków i instytucju publicznych i aż wstyd, że żadna syrena nie była uruchomiona a idąc między 4- piętrowymi blokami można zobaczyć stojące syreny alarmowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Syreny w Warszawie ledwo wyły IP: 193.46.186.* 04.08.08, 09:32 Na Żelaznej bylo slychac, tylko co z tego jak kilku burakow w autach omijalo auta ktore sie zatrzymaly. To jest dopiero dramat ze takie buraki nie poswieca nawet 1 minuty zeby sie zatrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kij Te syreny mają nas ostrzec o zagrożeniu chemicz.?? IP: *.kompakt.pl 04.08.08, 11:13 Czy to te same syreny, które powinny nas ostrzegać o zagrożeniach chemicznych, skażeniu biologicznym itp??? Kretyna, który się skarży, że ma za mało pieniędzy, bym zwolnił. Ci, którym się nie chce robić, szukaja powodów, by udowodnić, że się nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Syreny w Warszawie ledwo wyły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 12:56 A ja o w piątek o 17 byłam na Świętokrzyskiej przy rondzie ONZ i syreny było słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Syreny w Warszawie ledwo wyły IP: 212.38.216.* 04.08.08, 15:24 na zawisz o 17 tramwaje i autobusy stanęły a kierowcy i ludzie się denerwowali, że się korek przez to tworzy i gdzie tu pamięć?? Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Czyli warszawiaków nie stać na zegarki? 04.08.08, 15:58 Czy też może mają, ale nie potrafią się nimi posługiwać? Ja tam wiem o której jest siedemnasta. Nikt nie musi mi mówić że jest, jeśli na nią czekam. Tacy (…), że nie wiedzieli kiedy stanąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oPuHltxB NmrBMRjAHFDU IP: *.poolip.FLA.embratel.net.br 02.06.09, 07:17 VCWs7p uutbdqdwyetp, kzibhhvgiyjq, [link=http://kjhivyfyzwxi.com/]kjhivyfyzwxi[/link], tftcksamcrdx.com/ Odpowiedz Link Zgłoś