ritzy 15.08.08, 00:08 Prosze nam, kibicom warszawskim, wytlumaczyc dlaczego w Legii nie gra Robert Lewandowski. Tylko bez sciemniania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ritzy zaban. Pytam i żądam odpowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 23:47 Legia to w koncu nie jest wasza prywatna sprawa. To wlasnosc calego miasta, calej Warszawy. Wynikami Legii interesuja sie nie tylko dziesiatki, ale zapewne setki tysiecy ludzi!!! A wy tam sobie cos po cichutku kombinujecie, nic nam nie mowiac. Powtarzam: dlaczego Lewandowski z odleglego o rzut beretem Pruszkowa przeszedl do Lecha, a nie do Legii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritzy zaban. Ponawiam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 01:18 Dlaczego Legia nie kupila Lewandowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek Re: Pytam i żądam odpowiedzi 11.09.08, 08:28 > Wynikami Legii interesuja sie nie tylko > dziesiatki, ale zapewne setki tysiecy ludzi!!! nie setki tysięcy, a zapewne miliony ludzi na całym świecie interesują się aktorskimi kreacjami i życiem johnnego deppa. myślisz, że uprawnią ich to do dawania rad, jak najlepiej zagrać pirata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atom Re: Pytam i żądam odpowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 08:45 Mnie tam żadne wyniki jakiejś legii nie interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Pytam i żądam odpowiedzi IP: *.acn.waw.pl 11.09.08, 14:27 ale poleciales setki tysiecy ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek Re: Pytam i żądam odpowiedzi 11.09.08, 14:36 > ale poleciales > setki tysiecy ludzi... ja tam myslę, że specjalnie nie przesadził. wielu ludzi ma wroga na oku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritzy zaban. Podtrzymuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 18:40 > ale poleciales > setki tysiecy ludzi... W Warszawie mieszka ok 1 700 000 ludzi. Z tej liczby jedynie Atom (powyzej) stwierdzil, ze Legia go nie obchodzi. A dodaj do tego jeszcze miejscowsci podwarszawskie, zamieszkale podobno wylacznie przez kibicow (L). Nawet zakladajac, ze nie wszyscy pisza na forum, to smialo mozna liczbe zainteresowanych Legia szacowac na ok. 2 mln w samej Wielkiej Warszawie. PS. Zakladam, ze kibice Dyskopolo, tfu, Polonii Warszawa, warszawskiego klubu z tradycjami, tez zycza dobrze Legii i chcieliby, aby Lewandowski strzelal gole Ruskim, Niemcom czy innym. Albo i Wisle Krakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Podtrzymuje IP: *.acn.waw.pl 11.09.08, 19:08 daj spokoj tzn obudz sie 95 % Polakow w tej chwili ma polska pilke ligowa w dupie Ty,ja i poostale promile spoeczenstwa to mniejszosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewandowski Re: Podtrzymuje IP: *.aster.pl 11.09.08, 21:17 ...Sam wybrałem sobie klub,wolę grę dla Lecha przy 20tyś kibiców niż dla Legii przy milczących trybunach...pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritzy zaban. Przyznam sie, Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 22:10 ze Twoj argument do mnie przemawia. Prawde mowiac, nie rozumiem wojny zylety z Walterem tak, jak jest prowadzona - na szkode (L). Jak chca sie napierdzielac z ITI, niech wybiora sobie cos innego. Moga, na przyklad, obrzucac jajkami siedzibe TVN, albo dzwonic z obelgami do Szkla Kontaktowego. Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek Re: Podtrzymuje 11.09.08, 22:17 > niż dla Legii przy milczących trybunach... milczączych??? a "walter, mordo ty moja!!!" a "stary walter mocno śpi!!!" a "iti, s.pierdaIaj"!!! każda drużyna chciałaby mić taki doping... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skudi Re: Panowie Milkas, Urban, Trzeciak IP: 217.17.38.* 12.09.08, 13:50 Lewandowski nie gra w Legii bo po prostu nie chciał grać już w Legii po tym jak go poprzednio potraktowano. Wyleczył się z Legii raz na zawsze. Można było o tym przeczytać w jakimś wywiadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritzy zaban. Powtarzam sie, ale wciaz aktualne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 22:12 Panowie Miklas, Urban, Trzeciak: Prosze nam, kibicom warszawskim, wytlumaczyc dlaczego w Legii nie gra Robert Lewandowski. Tylko bez sciemniania. ------------------ Lewandowski znow dzis strzelil gola. To jest w tej chwili najlepszy polski napastnik. Albo prawie najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy A Lewandowski wciaz strzela gole 10.11.08, 12:41 Dla Lecha. Nie dla Legii. Prosze nam, kibicom warszawskim, wytlumaczyc dlaczego Lewandowski nie gra w Legii. Tylko bez sciemniania. Odpowiedz Link Zgłoś