ot_ta 29.08.08, 13:27 Witam, czy ktoś może mi podać namiar na francuskie formy w Warszawie? Ewentualnie sama nazwę, znajdę już sobie stronę internetową i kontakt... Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rafał Re: francuskie firmy IP: *.axa.pl 29.08.08, 17:35 AXA - Chłodna 51 Nestle - Łoposzańska 38A Nestle foods - Szturmowa 2 TPSA - skierniewicka 2a itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: francuskie firmy IP: *.acn.waw.pl 29.08.08, 17:46 nie firmy,tylko formy w tytule jest blad Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: francuskie firmy 29.08.08, 18:39 Formy do ciasta oczywiscie. Francuskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: francuskie firmy IP: 85.222.86.* 29.08.08, 20:25 Jakie formy? Nie jestem w formie do takich łamigłówek. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: francuskie firmy 29.08.08, 22:12 Lamiglowki do nabycia w sieci sklepow Carrefour. Na stoisku tuz obok form. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: francuskie firmy IP: *.aster.pl 29.08.08, 22:19 No dobrze, że taki znów ze mnie francuski piesek, żebym się nie mogła przespacerować po te formy. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: francuskie firmy 29.08.08, 23:24 Francuskie pieski mozna karmic Purina wyprodukowana przez firme Nestle, ktorej adres na LopOszanska podal forumowicz Rafal powyzej, chociaz ja rowniez wiem, ze miesci sie przy Avenue Nestlé w Vevey, ktore to na zlosc znajduje sie w Szwajcarii :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: francuskie firmy IP: *.aster.pl 29.08.08, 23:37 Wykonałeś tę robotę ze szwajcarską precyzją. Jednak jak przystało na francuskiego pieska pogardzę Puriną - wolę Batidę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrena Re: francuskie firmy IP: *.chello.pl 30.08.08, 09:50 Jeśli chodzi o francuskie FIRMY - to sugeruję wejście na stronę Polsko-Francuskiej Izby Handlowo-Przemysłowej (CCIPF), która mieści się w Warszawie na ul. Mokotowskiej. A co do FORM to tylko bon ton. Pozdrawiam Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
ot_ta Re: francuskie firmy 31.08.08, 12:14 dziękuję Oczywiście firmy, nie formy do francuskiego ciasta, którego nie znoszę. Przepraszam za literówki, klawiatura. Strona izby dawno przejrzana. Odpowiedz Link Zgłoś