tom_aszek 100 x pomyślę nim podejdę do płaczącego dziecka 17.09.08, 08:11 W takiej sytuacji z artykułu zawiadomiłbym ochronę o pałętającym się dziecku a nie zabierał go samemu. A na ulicy - zawiadomiłbym policję. A na panią rzeczniczkę spuśćmy zasłonę litościwego milczenia, najlepiej na zasadzie "damnatio memoriae" :) Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku 17.09.08, 08:13 To wyjatkowa nauczka dla tego zyczliwego faceta. Cale zycie czlowiek sie uczy.Ja tez jestem samotny i wielokrotnie widzialem male dzieci blakajace sie w tego typu galeriach. Czesto mialem ochote zajac sie malcem,ale teraz bron boze nigdy tego nie zrobie. Wiem,ze to okrutne,ale niema rady wobec postawy niektorych ludzi a szczegolnie takich zyczliwych pan sprzedawczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku IP: *.kolornet.pl 17.09.08, 08:14 Dobre te zeznania "klientki sklepu" :-) To juz nawet nie Bareja, to taka mala Korea Pln. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Tak, ta klientka stała tam z kamerą formatu 16:9, 17.09.08, 12:01 wysokiej rozdzielczości i z sytemem rejestracji dźwięku dookólnego, nawet dla pewności kazała temu samarytaninowi parę razy podchodzić do tego dziecka, by było wyraźniej widać, że to pedofil, w tle była reklama polskich ciasteczek Fritzl a na ścianie telewizorów Pan Premier właśnie kastrował chemicznie .... A gdyby to wasz klientka tam siedziała ? (sprawdzić czy nie miała torby konkurencyjnej sieci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archi Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku IP: *.multimo.gtsenergis.pl 17.09.08, 08:18 czepiają się faceta, a tu ojciec nawalił - nie bierze się małego dziecka na takie łażenie po galerii, a tym bardziej nie zostawia bez opieki ani przez chwilę. Totalna nieodpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilum Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.08, 08:20 chyba nigdy nie pomogę żadnemu dziecku ,żeby nie zostać pedofilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Jebnięty ojciec IP: 91.106.87.* 17.09.08, 08:28 Ja zamiast temu panu to ojcu postawiłabym zarzuty o nieumyślne narażenie dziecka na utratę zdrowia lub życia-kto przy zdrowych zmysłach zostawia pięciolatka samego w centrum handlowym nawet na kilkanaście minut-a potem płacz,że dziecko zaginęło lub zginęło-rodzice w większości przypadków sami sobie są winni tragedii. Psa bym przed zwykłym sklepem nie zostawiła w obawie,że a nuż się jakiś debil znajdzie i coś głupiego wymyśli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pcx Re: Jebnięty ojciec - do kwadratu IP: *.acn.waw.pl 17.09.08, 09:11 zgadzam się. postawić zarzut ojcu! Odpowiedz Link Zgłoś
zalobanarodowa Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku 17.09.08, 08:29 Co on sie tak interesuje cudzymi dziecmi??? Wyraznie bylo widac ze dziecko nie jest zdenerwowane i nie wymaga pomocy. Mysle ze nalezaloby sie zainteresowac co ten człowiek ma w kompurterze, mysle ze niewykluczone ze ciekawe rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Pani Woronowicz na forum? IP: *.centertel.pl 17.09.08, 08:53 > Wyraznie bylo widac ze > dziecko nie jest zdenerwowane i nie wymaga pomocy Przepraszam w artykule były jakieś zdjęcia czy film? Bo nie zauważyłem. "Wyraźnie" ????? Jest za to w artykule zdanie: "Nie mogąc wydobyć od przerażonego dziecka więcej niż imię i nazwisko, zwróciłem się do ochrony obiektu, by przez głośniki przywołali ojca" Poza tym kolejne gratulacje za logikę. Ten oto "interesujący się cudzymi dziećmi" ogłasza wszem i wobec w prasie swoje imię i nazwisko. No ale luuuz, niech się dzieciak pałęta po centrum handlowym, toż to przecież ochronka. Popatrzcie sobie dłużej na wymalowane gimnazjalistki w GM na ostatnim piętrze i z kim z tej galerii wychodzą. Takie to "bezpieczne miejsce" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multipass Re: Pani Woronowicz na forum? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.08, 12:01 > Jest za to w artykule zdanie: "Nie mogąc wydobyć od przerażonego > dziecka więcej niż imię i nazwisko, zwróciłem się do ochrony obiektu, > by przez głośniki przywołali ojca" Wyobraź sobie że jesteś dzieckiem i nagle przyczepia się do Ciebie jakiś obcy facet i zaczyna wypytywać. Tylko sobie wyobraź, nie wymagam odpowiadania. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Pani Woronowicz na forum? 17.09.08, 23:15 poki co to ty sie caly czas czepiasz. na miejscu dziecka, do ktorego bys sie przyczepil, rozdarlbym sie na caly glos "zabierzcie ode mnie tego durnia!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multipass Re: Pani Woronowicz na forum? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.08, 09:59 To lepiej wróć jak się trochę zapoznasz z zachowaniami dzieci w tym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
zalobanarodowa Re: Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku 17.09.08, 09:06 1. dziecko nie było zaniepokojone, nie płakało 2. FACET obserwował spokojne dziecko przez dłuższy czas - kto normalny obserwuje dzieci? 3. zamiast wezwać Policję lub straż Galerii facet wszedł w interakcję z dzieckiem Pedofile wiedzą że teraz mają ciężko i żeby się podniecić wystarcza im porozmawiać z dzieckim, wejść z nim w kontakt wzrokowy, objąć niby w geście opieki, podać ręke. Pod płaszczykiem "opieki" zaspokojają swoją potrzebę kontaktu z dzieckiem! Dlatego trzeba reagowac na wszelkie tego typu zachowania! Obsługa Galerii zareagowała wzorowo, teraz powino sie przyjrzec się dokładnie temu facetowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qzzy Zaloba, ty serio masz coś z głową... IP: *.acn.waw.pl 17.09.08, 09:12 Albo dla galerii pracujesz... jedno z dwojga, inaczej być nie może, więc zamilcz, bo budzisz obrzydzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Zaloba, ty serio masz coś z głową... 17.09.08, 09:13 Gość portalu: qzzy napisał(a): > Albo dla galerii pracujesz... jedno z dwojga, inaczej być nie może, > więc zamilcz, bo budzisz obrzydzenie. Podejrzewam, że to specjalista od pedofilii po kursie "Pani domu". Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku 17.09.08, 09:12 zalobanarodowa napisała: > 1. dziecko nie było zaniepokojone, nie płakało Każde dziecko poniżej lat 7 bez opieki powinno tą opiekę otrzymać. > 2. FACET obserwował spokojne dziecko przez dłuższy czas - kto > normalny obserwuje dzieci? Obserwował czyli co robił? Dziecko zwróciło jego uwagę bo było bez opieki. No nienormalny ten facet. > 3. zamiast wezwać Policję lub straż Galerii facet wszedł w > interakcję z dzieckiem Wszedł w interakcję. Hmm... bardzo dobrze. Spokojna rozmowa bo jak rozumiem to jest dla ciebie interakcja to ZŁO. Nie... to DOBRO. > Pedofile wiedzą że teraz mają ciężko i żeby się podniecić wystarcza > im porozmawiać z dzieckim, wejść z nim w kontakt wzrokowy, objąć > niby w geście opieki, podać ręke. Pod płaszczykiem "opieki" > zaspokojają swoją potrzebę kontaktu z dzieckiem! Dlatego trzeba > reagowac na wszelkie tego typu zachowania! Obsługa Galerii > zareagowała wzorowo, teraz powino sie przyjrzec się dokładnie temu > facetowi! Twoja znajomość zachowań pedofilów to efekt jak podejrzewam bujnej wyobraźni. Ja tam wolę sobie wyobrażać inne rzeczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Idąc tokiem twojego rozumowania... IP: 212.87.25.* 17.09.08, 10:05 Mam dwóch synów: 12 lat i 8 lat. Czy idąc teraz do Galerii Mokotów z jednym z nich muszę posiadać przy sobie: 1.swój dowód osobisty (teraz nie ma wpisanych dzieci), 2.odpis aktu urodzenia, 3.paszport dziecka By w każdej chwili udowodnić, że to moje własne dziecko i że nie jestem pedofilem? Chory kraj, w którym wymyśla się tematy zastępcze będące formą igrzysk dla ludu. "...odi profanum vulgus..." Odpowiedz Link Zgłoś
ikropka Re: Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku 18.09.08, 13:34 Ad. 1 Wystarczy, ze jest samo w tym wieku Ad. 2 Kto? Ja np. obserwuję, jezeli widzę samotne dziecko, w celu własnie stwierdzenia czy jest samo i czy coś się nie dzieje, Ad. 3 Najnormalniejsza reakcja pod słońcem. Najpierw pytanie do dziecka gdzie jest opiekun lub jak sie nazywa w celu przekazania tych informacji komuś kto może pomóc lub w celu uzyskania informacji, że tata/mam/ciocia itp jest obok i wszystko jest ok. Pedofil nie szukał by ochrony, nie szukał by ojca. Szokujące jest coś takiego co piszesz. Mam nadzieję, że jednak nie wszyscy po takich wypowiedziach niektórych tu osób i "rzeczniczki" GM zrezygnują z normalnych, ludzkich odruchów. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.zdm Re: Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku 17.09.08, 10:37 > Co on sie tak interesuje cudzymi dziecmi??? Wyraznie bylo widac ze > dziecko nie jest zdenerwowane i nie wymaga pomocy. Mysle ze > nalezaloby sie zainteresowac co ten człowiek ma w kompurterze, mysle > ze niewykluczone ze ciekawe rzeczy. Ciekawe, co ty masz w komputerze i w głowie. Jesteś rzeczniczką GM czy może jakimś znajomym, że tak zażarcie jej bronisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Czyżby Pani Rzeczniczka czytała ten artykuł ? IP: *.acn.waw.pl 17.09.08, 11:34 Ale po cóz ten pseudonim ? Odpowiedz Link Zgłoś
morane Re: Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku 17.09.08, 23:02 A ja jestem ciekawy skąd się wzięła "klientka", która obserwowała cała sytuację i złożyła pisemne zeznanie. W jakim celu złożyła to zeznanie ? Przecież ojciec dziecka się znalazł i wszystko dobrze się skończyło. Od kiedy to w sklepach składa się zeznania i to jeszcze na piśmie ? Nie potrafię zrozumieć jak można "niepotrzebnie i w sposób opryskliwy" zażądać wywołania ojca zagubionego dziecka przez radiowęzeł. Przecież nie zaczął od wyzywania obsługi sklepu od ostatnich chyba ? Jakoś mi to nie współgra z resztą sytuacji, tj. wydzwonieniem matki dziecka itp. Moim znaniem rzeczniczka próbuje w sposób nieudolny kryć niedopatrzenia personelu odpowiedzialnego za bezpieczeństwo. Natomiast na miejscu Pana Piotra wytoczyłbym jej proces z powództwa cywilnego za pomówienie. Uważam że postąpił słusznie zainteresowawszy się biegającym bez opieki pięciolatkiem. Doszukiwanie się w tym choroby psychicznej czy pedofilii jest zupełnie nie na miejscu i moim zdaniem świadczy źle o osobie, której fakt zainteresowania się dzieckiem kojarzy się od razu z pedofilią albo chorobą psychiczną. Taki sklep jak GM powinien mieć kamery telewizji przemysłowej i cała sytuacja jest na nich pewnie nagrana, łatwo więc będzie stwierdzić, ile czasu dziecko biegało bez opieki po sklepie. W całej sytuacji poraża mnie jeszcze beztroska ojca - przecież pięcioletniego dzieciaka wystarczy spuścić z oka na 10 minut i już nie wiadomo gdzie go szukać. Ale to dosyć powszechne niestety. Wielokrotnie zdarzało mi się widzieć mamusię lub tatusia zagadanych ze znajomymi, a dziecko w tym czasie wybiegające np. na ulicę przed maskę nadjeżdżającego samochodu, lub na ścieżkę rowerową pod nadjeżdżający z duża prędkością rower. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multipass Re: Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.08, 10:43 > W całej sytuacji poraża mnie jeszcze beztroska ojca - przecież pięcioletniego > dzieciaka wystarczy spuścić z oka na 10 minut i już nie wiadomo gdzie go szukać > . > Ale to dosyć powszechne niestety. Przeczysz sam sobie. Gdzie są w takim razie te tysiące dzieci które powinny być bez przerwy szukane w miastach, skoro mówisz że zachowanie prowadzące do ich gubienia jest powszechne? > Wielokrotnie zdarzało mi się widzieć mamusię > lub tatusia zagadanych ze znajomymi, a dziecko w tym czasie wybiegające np. na > ulicę przed maskę nadjeżdżającego samochodu, lub na ścieżkę rowerową pod > nadjeżdżający z duża prędkością rower. Nie oglądaj w kółko tej samej reklamy, to nie będziesz widział tego "wielokrotnie". Ja nie widuję takich rzeczy, a mieszkam w niemałym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek W życiu! 17.09.08, 08:34 Polska to chory kraj i chorzy ludzie. Galerii gratulujemy rzeczniczki. Miałem podobną sytuację. Koło skrzyżowania w centrum prawie pustego już miasta, bo było to wieczorem stała i płakałe dziewczynka ok lat 5. I przez takich ludzi jak rzeczniczka strach było do niej podejść i pomóc jej. Poszedłem dalej i miałem rację. Teraz juz na pewno w życiu nie zbliżę się do żadnego dziecka i nie będę starał się mu pomóc tym bardziej , że nie mam własnych dzieci i jestem kawalerem. Jak widać ustawia mnie to na wejściu jako zboczeńca i molestatora. TFU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multipass Re: W życiu! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.08, 12:31 Ale sobie znalazłeś z d* wzięte porównanie sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpmm Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.08, 08:34 To chyba u nich norma. Niedawno wszedłem tam do supermarketu z płytą dodawaną do GW. Kasjer nie chciał mnie wypuścić i przeprowadzał wywiady przez telefon z obsługą, czy na pewno nie mają tego na sklepie. Nawet nie przeprosił, że posądzał mnie z marszu o kradzież. Przy wejściu stał pan, który naklejał jakiś badziew na wnoszone rzeczy, ale na płytę nie zareagował. Takie szkolenie chyba w całej galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 08:35 Gratulacje! Popis logiki: Zgłosił się do nas pedofil z dzieckiem więc nie wezwaliśmy rodziców, policji ani w żaden inny sposób nie zareagowaliśmy. W normalnym kraju obaj faceci poszliby do sądu i jeden i drugi wygraliby sprawę, jeden o pomówienie, drugi o bezczynność i nieudzielenie pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 to on z małym dzieckiem chodzi obrazy oglądać 17.09.08, 08:38 w galleri? przecież na obrazch zawsze było pełno gołych panien!! odebrać mu te dziecko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku IP: 83.16.94.* 17.09.08, 08:38 Pomijając nieodpowiednie zachowanie pracowników Galerii, to ojciec nie powinien zostawiać małego dziecka bez opieki. Tym bardziej, jak sam twierdzi dziecko zgubiło się również w innej Galerii, co znaczy że jest nieodpowidzialny i tym trzeba się również zainteresować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karaluch Lepiej kopnąć cudze dziecko niż pocieszać IP: *.chello.pl 17.09.08, 08:41 I doczekaliśmy się drugiej "Hameryki". Kiedyś było powiedzenie: "nie kop dziecka, bo może być twoje", dziś lepiej kopnąć niż przytulić i okazać troskę. Zawsze to mniejsza szkodliwość i co najwyżej przypną człowiekowi łatkę łobuza, a nie zboczeńca. Mój ojciec kupił mojej córce w prezencie majtki z rysunkiem Barbie. Nie miał ich gdzie schować, włożył do teczki, a potem tak się zreflektował, jak dawał mojej pięciolatce prezent: "gdyby mi się tak nagle na ulicy ta teczka otworzyła i te gacie wyleciały, nic, tylko dowód, że jestem pedofilem". Tatuś sobie pożartował, a ja znam przynajmniej 2-3 osoby, które by nie miały wątpliwości, że chociażby sam zakup przez starszego faceta pary dziecięcych majtek to już spaczenie. Z tego miejsca pozdrawiam mojego ginekologa, który stał się ofiarą mojej koleżanki, która po wizycie u niego opowiadała wszem i wobec, że to stary zbok, bo złapał ją za łydkę, kiedy schodziła z fotela w jego gabinecie. Z jednej strony mamy coś w rodzaju zbiorowej histerii i samotny facet na ławce w parku obok placu zabaw to już potencjalny gwałciciel, a z drugiej strony mamy wiejską dziewuchę, co spłodziła z ojcem pięcioro dzieci i oczekuje szóstego, i przez 9 lat jakoś nikt nie zrobił z tym porządku. Ja osobiście mam w dupie cudze dzieci, niech ich rodzice martwią się, żeby zapewnić im opiekę. O ile dobrze pamiętam, w Galerii Mokotów jest sala zabaw dla dzieci, nie kosztuje to majątku, o ile się nie mylę 20-30 złotych bez limitu czasowego. Dzieciak w kolorowe kulki, a rodzice na zakupy. Można tam zostawić pociechę pod dobrą opieką, nie sądzę, żeby pan nie dysponował środkami na tę okazję, GM to nie Carrefour z leader price'ami dla biedaków. Tacy rodzice trafiają się niestety na każdym kroku - albo zostawią niemowlę w rozgrzanym samochodzie w upalny dzień, albo dzieciak szlaja się na placu zabaw lub po domem do 22.00, a mamusia siedzi w solarium. A potem pretensje do całego świata, że dzieciak zaginął albo wpadł pod samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku IP: 213.199.198.* 17.09.08, 08:42 chcesz mieć jaja ?? bądz totalnie obojętny ,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józefa Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku IP: *.icpnet.pl 17.09.08, 08:44 Już raz mu dziecko zabłądziło w innej galerii i mimo to zostawił syna samego? Po co w ogóle ludzie robią sobie dzieci? Czy to pies, że można go przywiązać i zostawić przed sklepem? To ojciec powinien być ukarany. A facet, który jest posadzony o złe zamiary, na pewno długo się zastanowi, zanim pomoże innemu chłopcu i kto wie, jaki pedofil wówczas nim się zainteresuje. Wstyd, panie Dec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.08, 08:44 No i na czym niby polegało to "posądzenie"? Myślę że autor nie odróżnia słowa "posądzenie" od "przypuszczenia" czy "sugestii". Odpowiedz Link Zgłoś
test1410 Re: Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku 17.09.08, 11:45 a czy publiczne stwierdzenie, że autor poprzedniego postu może być pedofilem, gwałcicielem, złodziejem, terrorystą, itd. nie będzie pomówieniem? Bo dla mnie stwierdzenie, że ktoś może być np. złodziejem jest jednoznaczną sugestią - czyli zasugerowaniem odbiorcy komunikatu, zastanowienia się czy ten ktoś nie jest złodziejem. Twój tok myślenia wskazuje, że mogę powiedzieć: "Jan Kowalski być może jest złodziejem" i nikt nie może mi nic za to zrobić, a to nie prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku IP: *.net.autocom.pl 17.09.08, 08:46 dobrze, że ekipa policyjna nie czekała juz z nożem, że go wykastrować. Rząd miałby okazje sie wykazać! Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku 17.09.08, 09:11 powinno byc tak jak w rio de janeiro, tam na samotne maluchy poluje sie z kałachem. Odpowiedz Link Zgłoś
dexv [...] 17.09.08, 09:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asefr [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.08, 09:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cff niezła rodzinka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 09:09 cyt.:...jak sie zagubił w innej galerii" to jak go pilnujA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku IP: *.geod.agh.edu.pl 17.09.08, 09:17 A co galeria zaoferowała tej kobiecie w zamian za oświadczenie uwalniające ochronę od oskarżenia o zaniedbanie obowiązków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietex Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku IP: 80.54.88.* 17.09.08, 09:19 Nie zamierzam pomagać bachorom. Nawet jak się będzie topił taki, to wolę złamać przysięgę WOPR. Żeby takiego uratować, musiałbym dotknąć, a to przeciez prawie nagi dzieciak. Bez jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku IP: *.stargard.mm.pl 17.09.08, 09:19 czyli jaki z tego moral zeby nie pomagac dzieciom ktore gdzies sie tam zagubia bo zaraz z czlowieka zrobia pedofila OBLED Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku 17.09.08, 09:24 Gość portalu: justyna napisał(a): > czyli jaki z tego moral zeby nie pomagac dzieciom ktore gdzies sie > tam zagubia bo zaraz z czlowieka zrobia pedofila OBLED Pomagać. ZAWSZE. Histeria jaką wywołały media nie powinna powstrzymać nas przed pomaganiem KOMUKOLWIEK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mons Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 09:23 Na bazarze w tłumie ludzi, dziewczynka chwyciła mnie przez pomyłkę za rękę i przeszła ze mną na drugą stronę ulicy. Czyli co ja jestem pedofilem czy dziecko ucieka od rodziców bo jest molestowane???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarko [...] IP: *.icpnet.pl 17.09.08, 09:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: Galeria Mokotów nie pomogła małemu dziecku 17.09.08, 09:42 Jakby to matka zostawiła 5-letnie dziecko bez opieki,bo chciała zrobić zakupy to już było by 200 wpisów jaka to idiotka,kretynka i odebrać jej prawa rodzicielskie.Nikt nawet by większej uwagi nie zwrócił na wątek oskarżenia o pedofilię. Ale to tatuś zostawił dziecko,więc tylko kilka wpisów na ten temat. Czy policja zainteresowała się ojcem dziecka? Jakim kretynem trzeba być,żeby nie pierwszy raz zostawić dziecko samo? Czy dostał chociaż z tego tytułu jakiś mandat lub pouczenie? Odpowiedz Link Zgłoś