Gość: Ixodus IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.10.03, 17:36 Gdzie w Wawie można kupić dobrą jagnięcinę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karelek [...] IP: *.chello.pl 14.10.03, 17:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karelek to świństwo!!! IP: *.chello.pl 14.10.03, 18:25 Ja wcale nie pokazywałem środkowego palucha mojej dłoni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: to świństwo!!! 14.10.03, 18:42 Byles po prostu zbyt dowcipny. Tu takich nie lubia. Zazdrosnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karelek Re: to świństwo!!! IP: *.chello.pl 14.10.03, 19:05 Taaaaak ! Bo ja raczej o baranach, a tego ktoś może nie lubi.... Odpowiedz Link Zgłoś
wydra10 Re: Jagnięcina 14.10.03, 17:55 W budkach za Halą Mirowską. Kupiłam tam parę tygodni temu i była wspaniała - bez śladu przykrego zapachu, charakterystycznego dla starych capów z okresu PRL. Numeru budki nie pamiętam. pzdrw w Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Jagnięcina 14.10.03, 18:01 Polecam jagniecine i baranine z bazaru na Szembeka. Kupuje tam od kilku lat i zawsze mieso jest swieze i dobre. Budka polozona w dawnej alejce (nie w nowej hali). Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: Jagnięcina 14.10.03, 18:43 W sklepach arabskich (a wlasciwie jeden jest libanski, drugi libijski) na Al. Niepodleglosci, niedaleko Biblioteki Narodowej. Odpowiedz Link Zgłoś