Gość: Gość portalu: slo-onko IP: *.univ.szczecin.pl 15.10.03, 14:58 Czy ktos wie w ktorym teatrze w Warszawie wystawiana jest ta komedia? Bardzo prosilabym o jakies namiary. Z pozdrowieniem Slo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roma Re: "KOlacja dla głupca" IP: *.chello.pl 15.10.03, 20:18 Musisz zapoznac sie z repertuarem "Ateneum" (najlepiej na stronie internetowej). Bylam tam na tej sztuce w zeszlym roku, ale nie jestem pewna czy jeszcze to wystawiaja. Tak na marginesie to swietna komedia (po wyjsciu jeszcze dlugo brzuch mnie bolal od ciaglego smiechu).A i obsada calkiem, calkiem...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: "KOlacja dla głupca" 15.10.03, 20:25 www.teatrateneum.art.pl/Repertuar-Pazdziernik/index-03.htm A pamietacie film Vebera? Niezly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slo-onko Re: 'KOlacja dla głupca' IP: *.univ.szczecin.pl 16.10.03, 07:42 Dizeki Roma za podpowiedz. Juz mam strone i repertuar. I wiem, ze wystawiaja. Ja bylam u siebie w Szczecinie i faktycznie brzuch peka ze smiechu, lzy leca ciurkiem. Sztuka jest super pzry zcym u nas naszym najabardziej komediowym aktorem w takich rolach jest Pan MIchal Janicki. U Was pewnie K.Tyniec , ktorego uwielbiam. Pozdrawiam i dziekuje. Slo I dla Niech tez dziekuje, wlasniew czoraj weszlam na te strone i jzu wszytsko wiem tylko pozostaje zarezerowac bilety i po raz nastepny trzumac brzuch i zabrac chustki ;-) Dzieki i niech CI bedzie slo-oneczny dzien:) Pozdrawiam Slo Odpowiedz Link Zgłoś