xfakt 06.11.08, 00:16 rodu.... heheheehe arystokracja od sprzedaży szmat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaisza ciekawe to bardzo ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 23:05 Ty bys grubasie o pustych kartach kredytowych juz nic nie pisal. Znajoma pracuje w Knajpie ktora pan .N. odwiedzil, jako koneser i recenzent musial wszystkiego sprobowac. Doslownie wszystkiego co bylo w menu, malo tego on to wszystko zjadl, nie kawaleczek z kazdego dania a cale talerze, wyobrazacie sobie to?? bo mi bylo trudno uwierzyc, czy to koryto czy to likus dla pana .N. wszystko jedno byle sie nazrec acha no i oczywiscie nie zaplacic - nic dziwnegi skad taka swoboda w mowieniu o kartach kredytowych...calusa i buziaka dla pana warchlaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kucharczyk Ciekawe, jakim kluczem dobrane były "nominacje" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 00:15 knajp i jakim kluczem publikowane ich opisy. Dlaczego Likus akurat pierwszy? Dlaczego nie alfabetycznie, albo dlaczego nie opublikowano opisów wszystkich knajp z "nominowanych" jednocześnie? Ja wiem, to jedynie zabawa... ale czy aby jedynie? Odpowiedz Link Zgłoś
hajota Re: Likus Concept Store 07.11.08, 10:51 Czy te knajpy muszą się tak strasznie pretensjonalnie nazywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal Likus Concept Store IP: 195.225.250.* 03.12.08, 20:00 Prezentacja taka jak cała knajpa żenada na każdym froncie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia restauracja na krakowskim przedmieściu 16/18 Likus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 13:02 Wy chyba nie wiecie o czym mówicie, warto się temu przyjrzeć osobiście, bardzo wnikliwie cóż to za wspaniała restauracja, pełna ludzi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś