ritzy 04.02.09, 00:07 Piotr R. grający w piłkę n. w klubie Lech P. O kogo to moze chodzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oj-halino Re: Zagadka 04.02.09, 08:04 O Piotra Rubika, tego kompozytora? Nie wiedziałam, że ten popularny artysta kopie również piłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Re: Zagadka 04.02.09, 08:19 Lech i Legia - kto się lubi ten się czubi. Skoro puchar został kupiony, to ktoś musiał go sprzedać. Czyżby klub znad kanałku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Zagadka IP: *.chello.pl 04.02.09, 09:52 jest takie powiedzenie "nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku".Ciekawe czy zrobisz wpis jeśli "Kiedyś" będzie zawodnik Legii/Polonii -X.Y. Trochę lat już mecze naszej ligi oglądam i napiszę że w/g mnie umoczony jest każdy klub z ekstraklasy. Niestety takie życie .Jeszcze do nie dawna aktualne było -"kto nie smaruje ten nie jedzie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Zagadka IP: *.aster.pl 04.02.09, 20:06 Tego się po tym piłkarzu nie spodziewałam. Taka ikona - i dobry zawodnik. Odpowiedz Link Zgłoś