estris 04.02.09, 16:03 witam, czy możecie polecić dobrego pediatrę w naszej wsi? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greg0r2 Re: dobry lekarz pediatra 05.02.09, 15:51 czesc estris, znam swietnego pediatre, ale nie chce podawac danych osobowych na forum publicznym. Napisz do mnie na greg0r2@gazeta.pl A tak w ogole to zapraszam na www.forumizabelin.pl forum dedykowane i prowadzone "we wsi". Odpowiedz Link Zgłoś
tatianack Re: dobry lekarz pediatra 03.03.09, 14:57 A dlaczego nie na forum?-tym bardziej ,że chodzi o DOBREGO pediatrę a nie o złego :-). Taka sama usługa jak inne. Ja też bardzo proszę o namiar jeśli ktoś może się podzielić dobrymi doświadczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelajna100 Re: dobry lekarz pediatra 04.10.09, 19:48 Dla mnie najlepszym pediatrą jest :Dr.Szkiłłądż w Hornówku podaje nr tel:22 722 78 38 godz. w których można dzwonić i się umówić to rano od 9 do 10 a wieczorem od 8:45do 9:15 polecam jest rewelacyjna fakt że ma ful dzieci i trudno się do niej dodzwonić i trzeba wisieć na lini ALE warto!!Polecam Odpowiedz Link Zgłoś