Gość: Saska Kępa IP: 212.76.37.* 05.02.09, 19:29 Niech zaczną od posprzątania psich kup, wtedy zacznie być widać piękno tej dzielnicy. Na razie to skrzyżowanie psiego wychodka z parkingiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chrum Komu w redakcji trzeba zrobic loda, zeby miec IP: *.chello.pl 05.02.09, 20:30 taka reklame w ogolnopolskim dzienniku? Pytam, bo planuje otworzyc lokal, a nie chce zeby polowa redakcji na darmo mnie grzmocila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Saska Kępa młodnieje IP: *.xdsl.centertel.pl 05.02.09, 20:51 na chłodnej ładniejsza obsługa ale jeszcze ładniejsza dziewczyna pracowała we "w oparach absuru" i nie nosiła stanika ehhh niestety była zajęta rok temu się zwolniła :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Saska Kępa młodnieje IP: 79.191.200.* 05.02.09, 21:09 Bardzo ładna właścicielka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klu Saska Kępa młodnieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 22:02 wysoki poziom dyskusji... zrób coś więcej niż zwykły wyszynk, to pogadamy. a na kępie nie dzieje się nic. może właśnie kawiarnia może być takim zaczynem. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Saska Kępa młodnieje IP: 94.254.216.* 06.02.09, 10:07 ja bylam raz w tej kawiarence, obsluga fatalna, Pani nie mogla wymienic jakie sa rodzaje herbaty, tylko kazala aby spojrzec, ale z odleglosci 2,5 metra trudno mi bylo dostrzec co jest napisane na opakowaniach tymi malutkimi literkami. Z laska polozyla ów koszyczek z herbatami na ladzie,abym mogla cos wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnp Re: Saska Kępa młodnieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 20:33 My mieliśmy "Zlew"-czyli Cafe"Sułtan" połowy lat 70...:))) Kto pamięta?? Odpowiedz Link Zgłoś
suri.poland Re: Saska Kępa młodnieje 17.07.15, 22:42 Wakacje w miejscach, gdzie żyje się w zgodzie z naturą ? cz. 1 Samakanda Dziękuje Ci Ala ze napiszałaś piękny atrykuł "o mojej wyspie tęsknoty" Pozdarwiam Cie serdecznie! Lankijczyk -Suri Lanka Odpowiedz Link Zgłoś