kriis.borowski 18.02.09, 11:24 Proszę, nie obrażajmy się nawzajem. Rozumiem że wszyscy jesteśmy poddenerwowani sytuacją przedłużającego się oddania mieszkań, ale nie tędy droga. Chciałbym uniknąć cenzurowania wypowiedzi :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kortland Re: netykieta 18.02.09, 12:27 popieram wszystkimi kończynami byłem kiedyś adminem i prawde powiedziawszy nie wiem jakie jest podejście teraz ale ja bym te wszystkie obraźliwe uwagi ad persona pojawiające się w poprzednim wątku o odbiorze mieszkań usunął bez większego namysłu Odpowiedz Link Zgłoś
lagunka.ltd Re: netykieta 18.02.09, 16:16 Odnosząc się do pojawiających się na forum wiosenna coraz to nowych postów, pragnę zauważyć, że staje się to forum jakiś porachunków konkurentów, a nie mieszkańców,, dlatego moim zdaniem należy usuwać wypowiedzi takich „osób” jak: tamarka, mariapolo, wiosenne osiedle itp. ,niech sobie szczują na siebie gdzie indziej. Jeśli chodzi o temat dotyczący oddawania mieszkań, myślę, że wreszcie zacznie Anluk, oddawać mieszkania, ponieważ kończy się zima i nie będzie musiała „prezeska” ponosić kosztów ogrzewania mieszkań, co moim zdaniem było jedną z głównych przyczyn opóźnień. Odpowiedz Link Zgłoś
mariapolo Re: netykieta 18.02.09, 16:56 jestem za prosze usunac wszystkie moje wypowiedzi niepotrzebnie wdalam sie w pyskowki z oszolomami Odpowiedz Link Zgłoś
lokator.z.wiosennej Re: netykieta 19.02.09, 12:47 Popieram!!! Ale uważam, że kasowanie postów to złe rozwiązanie. Wiele nawet tych obraźliwych i antyreklamowych wpisów zawiera dużo prawdy, trzeba tylko umieć czytać między wierszami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kriis.borowski Re: netykieta 22.02.09, 16:35 dlatego napisałem że chciałbym uniknąć cenzury :D Odpowiedz Link Zgłoś