Gość: Bono Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.12, 08:50 Ja ostatnio dobrze sie bawiłem na Taśmowej w sobote. Polecam dla osób 40-letnich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.12, 14:27 Teraz w sobotę 1 grudnia ma być dyskoteka ostatkowa w Fair Play. Ktoś sie wybiera?? Bilety mozna wcześniej zakupić za 30 zł . Są jakies inne fajne kluby dla 40-latków? Odpowiedz Link Zgłoś
emma391 Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 07.01.17, 11:23 A nasz Fiestę na Chałubińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
izabela123-4 Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 03.01.13, 22:46 wakacje sri Lanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hej Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.13, 00:54 Właśnie wróciłam z Klubu Fiesta, na ul. CHałubińskiego.Faktycznie potwierdzam tłum, brak wentylacji ni gorąco. Ale jak wszędzie większośc fajnych, zadbanych kobitek, a facetów z klasą jak na lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania 50+ Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.03.13, 12:19 czytałam z zainteresowaniem. Skończyłam 50 lat i najchętniej bawiłabym się na prawdziwej dyskotece z moimi dziećmi. Jesli piszecie, ze na Chałubińskiego jest dobra taneczna muzyka, to przepraszam, ale czy wy wogole chcecie tańczyć? . Przecież ten facet nie ma pojęcia o tańcu... Biełyje rozy i te wszystkie " "SIUPANKI". to dla dziadków z Rakowieckiej. Jak juz ktoś napisał przychodzi tu wiele samotnych kobiet i one chciałyby poszalec, ale przy tych " SMUTASACH" szanownego pana DJ nie daje się tanczyc w pojedynkę. Oj staruszkowie i staruszki czterdziestolatki, nie wypowiadajcie się o ludziach z rakowieckiej zle, wy tak samo ruszacie się w tancu jak oni a wich wieku tylko kapciuszki i telewizor......hahah A Pan DJ powinien w ostatecznosci włączyc radio zet, tam jest super muza do tanca dla staruszków po 40 tce....... pozdrawiam ps. oczywiscie jest tam wiele osób, ktore swietnie tanczą, mają bardzo duzo energii, ale przychodzą tu tylko z powodu braku wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
emma391 Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 07.01.17, 11:34 Aniu, zgadzam się z tobą. DJ z Chałubińskiego czasem gra fatalnie ale czasem ok. Najgorsze jest to, ze my 40 + i 50 + nie mamy wyboru. Dla nas nie ma klubów w Warszawie, a jak jest coś co by się nadawało to poszczają muzykę nieboszczkę z lat 70- tych. Odpowiedz Link Zgłoś
emma391 Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 07.01.17, 11:29 To gdzie chodzić? Jak wszędzie dla 40- latków grają te cholerna starocia. Co za zryty beret puszcza 40 latkom muzykę z lat 70 i 80 -tych. Jeden dureń wymyślił, że 40 -latkowie lubią tańczyć przy odgrzewanych kotletach i to pożarskich i reszta powtarza jak mantrę. Stop idiotycznym pomysłowi grania 40 i 50 latkom nie tego, co aktualnie można posłuchać choćby w radio tylko starych słuchanym aż do mdłości przebojów słusznie minionych jak cała ta epoka. Odpowiedz Link Zgłoś
artur-r potańcówki 24.08.13, 17:07 Mam 50+ i bywaliśmy zarówno w Fair Play (dyskoteka) jak i na Chłodnej (tłok i też dyskoteka głównie dla 45+). Teraz chodzimy do Złotej Milongi na długą 44 i na razie nie zmieniamy klubu - muzyka raczej dncingowa (nie tylko disco ale i foxtrot, cha cha, tango, walc ...) więc jak ktoś umie tańczyć to jedyne miejsce. Oczywiście disco jest najwięcej i to pod różnymi postaciami - disco-samba, hustle, swing, lindy... a jak ktoś nie rozróżnia to tańczy po swojemu jak większość i żaden wstyd. Czynne w piątki 16:30 - 20:30 więc też nie każdemu pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betti 40+ Klub dla 40 latkow - mamy IX 2013 IP: *.escom.net.pl 02.09.13, 17:06 W Fair Play nic się nie zmieniło: tłum, duszno, brak klimy, mnóstwo kobiet, panów też trochę jest. Wiekowo panie coraz młodsze przychodzą, panowie coraz starsi. :) Taniec w parach wymaga zwinięcia się w rulonik. I najlepiej tańce wolne. :) Co kto lubi. Byłam ze swoim towarzystwem 40+. Ja się tam wytańczyłam. Muzyka bardzo mi odpowiada. W mojej ocenie 4/5. Na Taśmowej 1, 31 sierpnia 2013, było bardzo dużo ludzi. Początkowo ok.40-50 latki, ok północy przyszła młodzież. Muzyka mieszana wielopokoleniowa. Zabawa w większym gronie udała się bardzo. Również oceniam na 4/5. Ktoś wcześniej pisał, że tam sami podrywacze, że panowie przychodzą "żeby wyrwać laskę". Cóż, każdy swój rozum i potrzeby ma. Nie chcesz nie tańcz z nimi, nie chcesz nie umawiaj się. Ja bawiłam się świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betti 40+ cd. mamy IX 2013 - poprawka IP: *.escom.net.pl 02.09.13, 17:08 Duszno i tłumy są w Fieście na Chałubińskiego. Bardzo mała salka do tańca. Odpowiedz Link Zgłoś
artur-r Re: cd. mamy IX 2013 - poprawka 02.09.13, 17:17 Również Fiesty nie polecam - mało miejsca do tańca, śliska terakota na posadzce i muzyka, jak dla mnie słaba - raczej dyskoteka a nie dancing. Dobrą muzykę dancingową oprócz Złotej Milongi (Długa 44 piątek 16.30-20.30) ma jeszcze Dom Chłopa (na dole w co drugą sobotę od 19.00-2.00 chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: cd. mamy IX 2013 - poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.13, 23:24 Nie umiem pisać w inny sposób, niż klikając odpowiedz, dlatego moje słowa znajdują się tu. Bardzo chciałam wszystkim podziękować, że dobrą wolę dzielenia się swoimi spostrzeżeniami na forum. Człowiek jest wielki nie przez to kim jest lub co ma ale przez to czym dzieli się z innymi. Nigdzie nie bywam od wielu lat i nawet nie wiedziałam jak szukać miejsc, gdzie mając 46 lat można iść nie narażając się na pogardliwe spojrzenia młodzieży. Nie, żebym się zbytnio przejmowała opinią innych, ale lubię czuć się dobrze w miejscu gdzie jestem. Dzięki temu forum i napisanym tu opiniom mam jeszcze mgliste pojęcie, ale mam, że w Warszawie są miejsca gdzie nawet w moim wieku, można zrobić sobie ogromną frajdę i potańczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betti 40+ Re: cd. mamy IX 2013 - poprawka IP: *.escom.net.pl 04.09.13, 09:43 Oooo, jak najbardziej. 46 to młoda koza w porównaniu z paniami z Fiesty... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betti 40+ Re: cd. mamy IX 2013 - poprawka IP: *.escom.net.pl 04.09.13, 09:48 Arturze-r czy my szukamy tylko dancingów, czy ogólnie miejsc, klubów, gdzie można potańczyć w towarzystwie od czterdziestki wzwyż? Ja osobiście dobrze czuję się zarówno na dyskotece jak i na dancingu. :) A sytuacja wygląda tak, że na dancing wypada wejść z partnerem, a nie każda z pań takowym dysponuje. Zaś na dyskotece wola swawola, w kółeczku i w babskim gronie, jak najbardziej wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
artur-r Re: cd. mamy IX 2013 - poprawka 05.09.13, 18:23 Ja akurat szukam tylko dancingów - bywam na dyskotekach ale może 5-10 razy w roku. Jako powód podam, że ja i moja partnerka umiemy tańczyć i niestraszny nam walc (oba), tango, fokstrot, rumba czy mambo. Nie byłem jeszcze na żadnej imprezie, gdzie byłoby tak idealnie do pary - na ogół więcej jest pań i wcale nie razi nikogo jak tańczą pojedynczo czy w kółeczku czy nawet w parze damsko-damskiej. Jeżeli chodzi o muzykę to nie ma takich "prawdziwie stuprocentowych" dancingów - wszędzie jest przewaga rytmów typu disco (disco-samba, samba, hustle, lindy, cha-cha, mambo, jive ...) i nie ma co narzekać, że się tych rytmów nie rozróżnia do tego trzeba dużo osłuchania i trochę wiedzy. Żeby było jasne - nie chcę się "wywyższać" ani z nikogo się podśmewać - bawimy się doskonale ze znajomymi (i nie tylko), którzy, jak ja to mówię, rozróżniają dwa tańce - "szybki i wolny". Tańczę w różnymi partnerkami i wcale ich brak techniki czy "inne" wyczucie rytmu mi nie przeszkadza - staram się dostosować mimo, że to ja prowadzę (na ogół). W takim razie - polecam nie tylko dyskoteki ale też i dancingi nie tylko w parach on-ona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: cd. mamy IX 2013 - poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 22:13 Na dancingu nigdy nie byłam. Ciekawa jestem jak takie coś wygląda. Przyznać chcę, że nazwa mnie trochę poprzez skojarzenia śmieszy,. Wyobrażam sobie nudy n-tej potęgi. Pewnie się mylę jak to często u mnie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
artur-r Re: cd. mamy IX 2013 - poprawka 06.09.13, 17:15 Jeśli lubisz poszaleć, poskakać i wywijać koziołki to faktycznie nie ubawisz się. Grana jest bardzo różna muzyka - DJ czy zespół jest na ogół lepiej (nie zawsze) obeznany z muzyką taneczną niż ci z dyskotek i stara się obserwować i grać to, co ludziom się podoba i przy czym się bawią. Często są to ludzie, którzy tańczyli na turniejach. Generalnie najwięcej jest muzyki z lat 70-80 ale i trochę nowości czy standardów z lat np. 40. Na ogół co jakiś czas (20-30 minut) jest przerwa (ok. 10-15minut) ale niektórzy grają nonstop. Można, oczywiście poprosić o jakiś kawałek (na ogół nieodpłatnie) i zazwyczaj go zagrają, można też poprosić o np. "jakieś tango". Kończę bo się spieszę na dancing (partnerka już gotowa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: cd. mamy IX 2013 - poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.13, 17:43 Kiedyś uczyłam się tańczyć w Pałacu Młodzieży. Nie są mi obce walce i tanga. Serce jednak rwie się w kierunku dyskotek. Dobrze mi z tą niezidentyfikowaną potrzebą. Odpowiedz Link Zgłoś
artur-r Re: cd. mamy IX 2013 - poprawka 07.09.13, 17:07 Ja też idę bardziej za sercem niż za rozumem (w tańcu) - rób co Ci milsze i tyle. Dla mnie taniec kilka godzin w jednym rytmie jest po prostu nużący chociaż muszę przyznać, że bywam też w dyskotece wtedy, kiedy właśnie mam ochotę coś rozładować i poszaleć, wysłać nadmiar energii "w kosmos". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betti 40+ Re: cd. mamy IX 2013 - poprawka IP: *.escom.net.pl 09.09.13, 09:46 A więc gdzie się bawiłeś 6 września, gdzie jest fajne miejsce do tańca w piątek? Też lubię walce, tanga i inne turniejowe tańce. Ale będąc na różnych dyskotekach (stosownie do swojego wieku) nie spotkałam pana, który by poprowadził taki właśnie taniec. A niektóre nowoczesne, wolne tańce da się zatańczyć w rytmie innym niż z nóżki na nóżkę. Jak dotąd nie spotkałam dobrego tancerza. Chociaż, jakiś czas temu na dyskotece, była jedna para, jakby nie z tego świata. Tańczyli szybkie piosenki według własnego układu (rock and roll), bardzo ładnie zresztą. Początkowy zachwyt stopniowo malał, aż po jakimś czasie zrobiło się strasznie nudne. Widać, że wyuczeni na blachę nie potrafią inaczej. A mnie porywa każda muzyka i taniec (no może oprócz pogo :)) i chętnie przejdę się na dancing, o ile namówię koleżanki, a to będzie trudne. Hi Hi. Odpowiedz Link Zgłoś
artur-r Re: cd. mamy IX 2013 - poprawka 09.09.13, 18:55 Byliśmy w Złotej Milondze (Warszawa ul. Długa 44 - budynek należy do UW a wejście jest jakby od tyłu - od Ogrodu Krasińskich, są standy ze strzałkami). Chodzę tam dość często i mamy tam już sporo znajomych, zresztą nie przychodzi tam zbyt wiele osób i ja to lubię. Minusem tego miejsca jest czas: zabawa ma miejsce w piątki w godz. 16:30 - 20:30, niestety - wcześnie (po pracy muszę się spieszyć a i tak jestem ok. 18-tej). Niemniej chodzę tam z taką przyjemnością, że płacę za pełny wstęp (15zł/osoby) i bawię się w najlepsze. Aha, jest jeszcze jeden minus a mianowicie dwóch DJ i obaj mają na imię Tadeusz, a z nich tylko jeden jest dobry i gra właśnie wszystko, drugi "sprzedaje kit" czyli gra disco. Ja jestem starszy nieco od Ciebie (moja partnerka pewnie też ale tego nie wiadomo napewno) a towarzystwo tam to ludzie 30-60. Poznasz nas bo nie tańczymy układów ani nic "na pamięć". Na imię mam jak w nicku i właściwie wszyscy nas tam znają - jakby co zapraszam, może uda nam coś zatańczyć (jeśli moją partnerką zajmie się ktoś w tym czasie)? Poznasz nas też po tym, że jak większość tańczy (bo leci np. "Ona tańczy dla mnie") to my siedzimy :) albo idziemy na taras. Fajne miejsce, fajne towarzystwo, fajna atmosfera tylko te godziny... Co do nowoczesnych tańców to wg. mnie one nie istnieją - to są stare, znane rytmy w nowym opakowaniu (wolne to nadal głównie foxtroty rzadziej rumba czy walc a szybkie to najczęściej disco samba czyli uproszczona samba brasil lub hustle ale zdarza się i cha-cha, jive czy mambo). Ach - jeszcze jedno na ogół jest tam więcej pań niż panów więc z tańcem w parach damsko-męskich może być czasem problem tym bardziej, że najczęściej przychodzą tam pary ale nie tylko. Ponownie zapraszam a może do zobaczenia w piątek? Odpowiedz Link Zgłoś
artur-r Re: cd. mamy IX 2013 - poprawka 09.09.13, 20:22 Przypomniało mi się jeszcze a propos prowadzenia w tańcu. Nie jestem zawodowym (turniejowym) tancerzem ale z mojego doświadczenia wynika, że poprowadzić w tańcu z nic-nie-umiejącą partnerką można tylko najprostsze figury. Im lepsza partnerka tym bardziej można wszystko komplikować i mieć z tego więcej frajdy (oboje). Bierze się to chyba z kilku przyczyn: 1 rytmika charakterystyczna dla danego tańca: poza sambą dyskotekową (disco) i walcem angielskim nie ma chyba tańca, który miałby równomierną rytmikę zawsze jest to np. szybko-szybko-wolno czy wolno-wolno-szybko-szybko. I to inne rozumienie (wyczucie) rytmu powoduje dysonans między partnerami. 2 rytmika poszczególnych figur: nie jest błędem zamiana wolno na 2 x szybko czy na odwrót i jest to wykorzystane w wielu figurach tanecznych (czasem on i ona tańczą w innym rytmie żeby na końcu wszysko wróciło do normy). Przekazanie więc partnerce rytmu podstawowego na początku tańca nie gwarantuje sukcesu dalej w figurach bo to się zmienia. 3 niektóre figury są na tyle skomplikowane (nieważne, że wyglądają prosto), że nie potrafię poprowadzić partnerki jeśli ta nie zna "kroczków". Bywa, że tylko zaczynam figurę (np. wprowadzam partnerkę w jakiś obrót) a ona sama idzie dalej podczas gdy ja mam w tym czasie np. obrót w drugą stronę i całkowicie tracimy kontakt fizyczny - chyba nie da się. 4 nawet proste figury jak obrót wyglądają inaczej w rock & roll'u w rumbie czy w mambo - to są akurat trzy tak różne obroty, że ich pomylenie spowoduje "posypanie" się całego układu, a niefajnie byłoby np. "położyć" się z partnerką na parkiecie (a efekt domina na zatłoczonej sali.. brrrr). Dlatego nie poprowadzę walca jeśli partnerka nie wie, że tam powolny obrót robi się "z nogi na nogę" z przemieszczeniem (progresywnie) a szybki w miejscu ale nie jest to regułą ;). Ale się rozpisałem, wybaczcie już kończę tę teorię bo aż i mnie zaczęło mdlić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betti 40+ Re: cd. mamy IX 2013 - poprawka IP: *.escom.net.pl 10.09.13, 11:01 Ależ bardzo przyjemnie się czyta. Żeby tylko dało się to wszystko wytańczyć z nowo poznanym partnerem, byłoby i cudownie, i efektownie. Obawiam się, że do takiego poziomu dopasowania potrzeba więcej wspólnych wyjść. A to jest podstawowy problem, jest grupa tańczących dziewczyn i brak stałych partnerów, do tańca. Bo właśnie, panowie raczej nie garną się do tańców tradycyjnych. "O Jezu, kiedy to się tańczyło, dwa wieki temu"? Może trafimy w któryś piątek na Długą :). Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja 40+ gdzie się bawić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 19:37 Co ja bym dała za możliwość potańczenia przy normalnej muzyce. Zadne foxstroty i inne wynalazki. Normalna muzyka jak z radia. Królestwo za najzwyklejszą rzecz na świecie. A jednak widzę, że żądam zbyt wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
artur-r Re: gdzie się bawić 08.12.13, 11:06 Co to jest normalna muzyka? Każdy utwór ma jakiś rytm i tańczymy właśnie do rytmu (a nie do melodii). Na każdej dyskotece usłyszysz zarówno disco-sambę, hustle, mambo czy foxtrota. To sprawa nabycia wprawy w słuchaniu muzyki tanecznej i wydobycia tych rytmów. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać to tańczysz na ogół tyllko dwa tańce: szybki i wolny. No może walczyka ludzie tańczą jako trzeci taniec. Nie piszę tego do śmiechu bo większość tak tańczy (chyba z 90%) i wcale mnie to nie dziwi bo jak nikt cię nie nauczył rytmiki (była chyba w przedszkolu) to skąd masz to znać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: gdzie się bawić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 16:22 disco-sambę, hustle, mambo czy foxtrota- no d..y nie urywa takie smucenie. Jestem po kursie tańca, wiec to wszystko znam i mam to szczerze gdzieś. Po chorobę dorabiać teorię do czegoś bez treści. Chcesz zarybić o co mi biega, ale tak bez kitu, a ie żby uprawiać pseudointelektualny bełkot? Włącz radio z czy s ( jak jeszcze istnieje) albo każde inne byle co poza jedynką i takimi tam wyższymi półkami i będziesz wiedział jaka to jest muzyka popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betti 40+ Re: gdzie się bawić IP: *.escom.net.pl 12.12.13, 16:28 Dokładnie. Radio trójka czy eska każdego dnia puszcza super przeboje. I te z tego roku, i te z pięć do tyłu. Taneczne, rytmiczne. Da się słuchać, da się nucić i przede wszystkim da się tańczyć. Nie muszą to być samby, rumby. Jak ktoś usłyszy o takim klubie, proszę dajcie znać. Co do Taśmowej, już się popsuła. Odszedł DJ Jacek. A nowy gość puszcza "walenie". Tak, że 40-estki siadają, a na parkiet wskakują coraz młodsi. Niestety coraz więcej dwudziestolatków przychodzi. I pod nich puszcza się muzykę. Gdzie więc teraz chodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna 40+ Do Beti 40+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.13, 16:36 Beti, wnioskuję, ze lubisz tańczyć, a może nie masz z kim chodzić na te tańce? Ja jakimś wymiatającym kompanem nie jestem ale też lubię tańczyć, i zupełnie ale to zupełnie nie ma z kim chodzić do tych dyskotek. Nikt, kogo znam dyskotek nie lubi. To może gdybyś, kiedyś szukała koleżanki to uwzględnij mnie w swoich planach proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betti 40+ Re: Do Beti 40+ IP: *.escom.net.pl 12.12.13, 16:42 Ależ bardzo chętnie. Daj jakieś namiary, odezwę się. A tańczyć uwielbiam. Nawet bez muzyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona 40+ Re: Do Beti 40+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.13, 00:57 Betty emma39@tlen.pl czekam na kontakt, umówimy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.13, 13:59 Swietny klub dla 30+. Super klimatyczny lokal.Swietna muzyka.Polecam ,,Czarna Perła,, ul.Kolejowa 8/10!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
artur-r Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 28.09.13, 14:29 Czy możesz określić rodzaj muzyki, jaka jest tam grana? Czy jest to raczej dyskoteka czy klub? Mnie interesują typowe dansingi czyli foxtrot, walc, tango, cha-cha, jive itp. Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betti 40+ Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.escom.net.pl 12.12.13, 16:34 Słyszałam, że ostatnio zmienił się z "szantowego" na muzykę dyskotekową, czy to prawda?. Tylko w jakim wieku ludzie tam teraz przychodzą, coś wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia43 Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.13, 14:24 Witajcie klubowicze. Mam do was pytanie. Od kilku miesięcy jestem sama. Nie chcę tego zmieniać, ale brakuję mi kontaktu fizycznego z mężczyzną. Słyszałam, że z klubu Fair Play odszedł niedawno najlepszy didżej. Czy nadal przychodzi tam dużo osób? Szczególnie interesują mnie młodsi faceci ok. 30-letni. Chciałabym wyszaleć się na parkiecie, a później zaprosić kogoś do siebie na noc. Czy jest to możliwe w tym klubie? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 14.12.13, 14:53 a ile masz lat?:S Gość portalu: Joasia43 napisał(a): > Witajcie klubowicze. Mam do was pytanie. Od kilku miesięcy jestem sama. Nie chc > ę tego zmieniać, ale brakuję mi kontaktu fizycznego z mężczyzną. Słyszałam, że > z klubu Fair Play odszedł niedawno najlepszy didżej. Czy nadal przychodzi tam d > użo osób? Szczególnie interesują mnie młodsi faceci ok. 30-letni. Chciałabym wy > szaleć się na parkiecie, a później zaprosić kogoś do siebie na noc. Czy jest to > możliwe w tym klubie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia43 Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.13, 14:55 Wystarczy spojrzeć na mój nick. Chyba nie trudno go rozszyfrować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.13, 14:12 Dj ktory grał w FP i odszedł gra teraz co sobota w Czarnej Perle wawa ul.Kolejowa 8/10. A w FP straszna bryndza z Januszkiem dj-m.Rabie wszystko na jedno kopytko..... Zapraszam do CP chocby dzisiaj ja tez bede.Do zobaczenia.Moze sie nawet znamy z Fp... Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Doskwiera brak gosci w tej zasranej perle? 29.12.13, 10:09 SPAM za spamem, bo lokal ohydny, obsługa do dupy a kierowniczek siedzi i smieci w necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za każdym razem ni Re: Doskwiera brak gosci w tej zasranej perle? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.13, 23:17 Ach, goście.....za mało źle, za dużo to za ciasno i też tańczyć się nie da. A jak panie Bucu muzyka? Czy oby przypominająca tę jaką można posłuchać w radio? Bez dziwadeł z sprzed 30 laty czy innych wynalazków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLUNIO Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.14, 20:53 Mijasz sie z prawda dj Jacek nie umywa sie do Janusza ( w ostatnich dniach grania dj Jacka wszyscy bawili sie na tawernie u Janusza) a nie wpomne o DJ Piotrku ( przewaznie gra w pt.), który widać ze jest prawdziwym profesjonalistą . --A Czarna Perła to prawdziwa porażka , zapyziała odpychajaca nora , Bardzo duzo zmieniło sie na plus na Taśmowej P O L E C A M PS jak byscie byli naprawde miłosnikami tańca to wiedzieli byscie ze parkiet na taśmowej nie ma sobie równych w porównaniu do tych innych miejsc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
artur-r Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 03.01.14, 11:00 Nigdy nie byłem w Czarnej Perle ale tasmowa ma całkiem niezły parkiet (też byłem tam ze 2 lata temu - chodzę gdzie indziej ze względu na muzykę i ciasnotę taśmowej) tylko należałoby go (wtedy) zcyklinować i polakierować. Nic nie równa się z dobrym parkietem z klepki drewnianej. Odpowiedz Link Zgłoś
ame_belge34 Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 03.01.14, 11:52 (też byłem tam ze 2 lata temu - chodzę gdzie indziej ze względu na muzykę i ciasnotę taśmowej) no własnie dwie rzeczy chyba najistotniejsze, o które najtrudniej. Dobra muzyka i odrobina przestrzeni zeby mozna było w miarę swobodnie sie poruszać, bo cóż to za przyjemność z tańca jesli się wokół własnej osi nie mozna obrócić ? Odpowiedz Link Zgłoś
ald.ko Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 03.01.14, 18:23 W Czarnej perle przestrzen jest!!! Sale sa klimatyzowane dla palacych i bez nalogu... Odpowiedz Link Zgłoś
ald.ko Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 03.01.14, 18:27 A najlepsza jest podłoga z desek żadna klepka.Na takiej nozki nie bola po tancach nawet w mega wysokich szpilach w jakich ja pomykam..... Taka jest w Czarnej Perle Odpowiedz Link Zgłoś
ald.ko Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 03.01.14, 18:46 Gość portalu: KOLUNIO napisał(a): > Mijasz sie z prawda dj Jacek nie umywa sie do Janusza ( w ostatnich dniach gr > ania dj Jacka wszyscy bawili sie na tawernie u Janusza) a nie wpomne o DJ Piotr > ku ( przewaznie gra w pt.), który widać ze jest prawdziwym profesjonalistą . > > --A Czarna Perła to prawdziwa porażka , zapyziała odpychajaca nora , > > Bardzo duzo zmieniło sie na plus na Taśmowej P O L E C A M > > PS jak byscie byli naprawde miłosnikami tańca to wiedzieli byscie ze parkiet na > taśmowej nie ma sobie równych w porównaniu do tych innych miejsc :))) Drogi Kolunio!! To Ty sie mijasz z prawda!!!! Bo to tylko dzieki dj Jackowi zaistniala Tasmowa!!!! To On ja rozkrecał.On byl tam pierwszym dj z wieloletnim stazem i gral w dobrych i znanych lokalach.Czego nie moge wspomniec o dj Januszu.Jego tryiumfem była Rakowiecka gdzie grał od 16 do 22-ej dla geriatrii.. A teraz bazuje na gosciach Jacka. A ostatnie dyskoteki.Czemu było wiecej w tawernie u Janusza. Prosta odpowiedz bo gdy na sali jest 45 stopni to kazdy mimo woli wyjsc chocby na chwile do tawerny czytaj ogrodek..... A co do Czarnej Perły to tez nie masz racji!!!!!bo jest to lokal z charakterem pirackiego statku a nie jak Tasmowa Gierkowa stołowka ze scena ha ha!! Jest tez w niej klimatyzacja!!!! czego nie ma na Tasmowej!!!! Jest sala dla palaych z prawdziwym wyciagiem gdzie smrod nie przedostaje sie na sale jak na Tasmowej!!! Podłoga w CP jest drewniana nie wyslizgana klepka jak na Tasmowej. !!!!! i jednej rzeczy jeszcze brakuje w Czarnej Perle!!!! Smierdzacych obsikanych kibli ze skobelkiem jak w stodole bo takie sa na Tasmowej.....Koluniu to Ty wprowadzasz ludzi w bład dali ci darmowy karnet na Tasmowa za pisanie takiej nieprawdy?.... Odpowiedz Link Zgłoś
ald.ko Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 03.01.14, 19:48 Drogi Koluniu!! To Ty mijasz sie z prawda piszac o CPerle i grajacym tam dj Jacku. Bo to dzieki niemu zaistaniała Tasmowa!!!! To On ja rozkrecal od poczatku. Był tam pierwszym dj-em!!!! ma wieloletni staz w dobrych i znanych lokalach.Czego nie moge powiedziec o dj Januszu. Jego najwiekszym sukcesem bylo granie na Rakowieckiej od 16 do 22-ej dla geriatrii. A teraz bazuje na Tasmowej na gosciach dj Jacka. A ostatnie dyskoteki Jacka o ktorych wspominasz to na dworze była wtedy temperatura prawie 40 stopni to na sali było z 50c,wiec nie dziw sie ze ludzie wychodzili na ogrodek chocby na chwile by sie schlodzic gdzie gral dj Janusz. To wymog temperatury a nie zdolnosci dj Janusza.Co do Czarnej perly tez nie masz racji. Bo to loakal z charakterem pirackiego statku. i to tylko wystroj jesli wiesz co to znaczy!! Tasmowa to stołowka zakładowa po Gierkowska ze scena..gdzie naprawde zatrzymal sie czas!!!! W CP na salach jest klimatyzacja czego nie ma Tasmowej. Sa sale dla niepalacych i palacych z wyciagiem gdzie jak na tasmowej smrod nie wchodzi na sale. Stoliki sa tez na antresoli. Podłoga jest drewniana i nie bola nozki jak po Tasmowej na wyslizganej klepce gdzie juz nie jeden wyrżnął orla.Jednego lepszego tylko nie ma Czarna Perła co co ma Tasmowa!!! Smierdzacych obsikanych kibelkow zamykanych na skobelek jak w stodolce. Z ktorych wychodzace damy ciagna na obcasach walajacy sie papier z toalet.... KOLUNIU!!! to Ty wprowadzasz ludzi w bład piszac niesprawdzone wiadomosci o CP. A może Ty dostałes za to darmowa wejsciowke na wypocenie sie na Tasmowej...No tak zacząl sie sezon grypowy... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz... Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.13, 16:55 A ja mam pytanie techniczne jeśli chodzi o klub Fair Play. Jaki strój obowiązuje mężczyzn? Jest jakiś szablon? Strój wieczorowy czy luźniejszy? Np. Dżinsy i koszula? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betti 40+ Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.13, 14:00 Większość jest w koszulach i materiałowych spodniach. Czasem w marynarkach, raczej elegancka. Ale są też w t-shirtach i dżinsach. Co kto lubi. Panie np. w większości w sukienkach, czarnych, wysokie obcasy. Ale nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.13, 14:02 Tam jest juz beznadziejnie....Zmiana dj....ze nie wspomne o tym ze goraco jak w piekle,toalety z darmowym zapachem.Zapraszam do Czarnej Perły gdzie sale sa klimatyzowane.jest sala dla palacych i nie. Muzyka fajna dla 30+. Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.13, 14:07 W Czarnej Perle sa tradycyjnie szanty,ale tez co sobota Dyskoteka Dorosłego człowieka od 20-ej.Muzyka fajna taneczna,sale sa klimatyzowane dla palacych i nie.Wejsciowka 10 zł. Mozna tez rezerwowac stoliki numer na stronie fejsa CP.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podziękowania Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.13, 20:30 Chciała wszystkim bardzo podziękować za wpisy. Uwielbiam dyskoteki, w żadnej z wymienionych nie była, pewnie nie przez najbliższe miesiące, znów nie znajdę czasu lub wszystko inne będzie ważniejsze niż ja i to co lubię. Ale chciałam powiedzieć, że dajecie mi siłę do życia. Te wpisy i świadomość, że kiedyś odłożę wszystko i pójdę, bo jesteście dowodem, że jest gdzie! Piszcie, więc proszę nadal. Zdarza się, że dla będąc coś niczym dla kogoś może być całym światem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.13, 11:35 Ciesze sie ze my dajemy Ci troche radosci takim pisaniem......aczkolwiek czas wyrwac sie z tego marazmu.To Twoje życie i to od Ciebie zalezy jak go przezyjesz.I na dodatek takie krotkie,wiec zrob cos z tym!!!!!! Kazdemu z nas cos sie od zycia nalezy. Tobie też!!!!! By nie przyszedł moment gdy bedzie za pozno.Ciesz sie zyciem dziewczyno!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do -Ada Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.13, 23:20 Dzięki, niby wiem. Ale życie to nie bajka albo bajka ale tylko bardzo czasem i jest jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ame_belge34 Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 02.01.14, 12:51 Ja też właśnie szukam takich miejsc gdzie mozna potańczyć, niekoniecznie ugniatanie podłogi ;) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
ald.ko Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 03.01.14, 18:21 Zapraszam wiec na Kolejowa 8/10 do Czarnej Perły.Dyskoteki sa co sobota od 20 do ostatniego klienta.Wejsciowka 10 zł. Dyskoteka Dorosłego człowieka.Prowadzi sprawdzony dj Jacek. Muzyka to najbardziej taneczne hity na czasie i troszke wiecznych przebojow.Sale sa klimatyzowane dla palacych i nie. Bylam tydzien temu bylo super... mam40+...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryLu Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.14, 21:15 podpowiedzcie mi gdzie w Wwie grają dużo cha chy na imprezach? i jest dobra muzyka do tańca? Odpowiedz Link Zgłoś
artur-r Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 12.01.14, 13:40 Złota Milonga - ul. Długa 44 w piątki 17-21. Nie tylko cha-cha ale i rumba, foxtrot, jive, swing, hustle, salsa no i oczywiście różne odmiany disco bo po to większosc ludzi przychodzi. Jeżeli jest sporo osób bez pary to disco jest więcej, jak mało to raczej muzyka jest spokojniejsza. Jak się uprzeć to wiele disco-podobnych da się zatańczyć krokami cha-chy. DJ jest o tyle rozgarnięty, że odróżnia cha-chę od samby co jest, niestety, rzadkością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.14, 19:56 w którym miejscu jest ta Czarna Perła?? wpisałam adres w maps gogle i pod tym adresem pokazują mi się jakieś magazyny, składy budowlane :(( jak tam trafić ? to budynek przy ulicy czy gdzieś w głębi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
alis1234 Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 01.06.14, 09:40 Bardzo fajny lokal z muzyką na żywo pełna kultura i fajni ludzie w różnym wieku PARASOL w Nieporęcie każdy piątek od 20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama Re: Klub -Awangarda - ul. Czackiego 3/5 , 3 pietr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 18:34 Jak? Szampany na stoliki? To tragedia dla takich jak ja. Nie mam pary, nie mam z kim iść ale ma stówę żeby ją wydać tam gdzie pozwolą mi bezkarnie tańczyć. A tu skucha. Musze usiąc do stolika. A jak mam się napraszać?Czy jakiś kelner będzie napraszać się za mnie, żeby mogła się dosiąść. Wbrew mojej woli. Ja mam do wydania stówę, bo nikt mnie nie chce i muszę sama chodzić na tańce które kocham. Ale za moją stówę to bym wolała, żeby mnie nikt nie upokażał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Klub -Awangarda - ul. Czackiego 3/5 , 3 pietr IP: *.play-internet.pl 23.04.14, 21:12 też nie mam z kim iść. Odpowiedz Link Zgłoś
klubsemafor Imprezy w klubie semafor 19.02.14, 19:10 Klub Semafor ul.Wysockiego 10 W każdą sobotę zapraszamy na imprezę taneczną przy zespole muzycznym Teatr Marzeń Start godzina 21:00 Wstęp wolny Rezerwacje stolików 22 814-85-62 klubbilardowy.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
artur-r Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 20.03.14, 18:29 Bardzo fajna muzyka do tańca jest na Obozowej 85 (dom kultury) - co sobota 16.30 - 21.00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.escom.net.pl 21.03.14, 10:18 No coś podobnego :). Mieszkam tu od 15 lat i nie wiedziałam, że są wieczorki taneczne. Ponawiam pytanie poprzedniczki, w jakim wieku ludzie tu przychodzą? Odpowiedz Link Zgłoś
artur-r Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 21.03.14, 16:22 Wieczorki tam były 'niegdyś', potem było parę lat przerwy i teraz od 8 marca są znowu. Wiek tańczących to 40+ a raczej 50. Jest parę osób umiejących naprawdę fajnie tańczyć ale większość "tańczy jak umie". Muzyka różna od disco w różnych odmianach przez chachę i tango po foxtrota i rumbę. Odpowiedz Link Zgłoś
ald.ko Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 21.03.14, 18:04 Przykro mi ale ze wzgledu na sobotnie koncerty dyskoteka zawiesiła działalnosc. Prosze wejsc na fejsa,,dyskoteka dorosłego człowieka,,tam beda informacje gdzie bedzie przeniesiona. Wiek od30+itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.escom.net.pl 21.03.14, 10:26 Rzeczywiście, na stronie ośrodka jest nowość. Od 8 marca, w godz. 17-21. Wybiera się ktoś jutro, 22-ego marca? Odpowiedz Link Zgłoś
artur-r Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 21.03.14, 16:21 ja + 3 osoby - znam didżeja i lubię jego muzykę. Odpowiedz Link Zgłoś
artur-r Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 21.03.14, 16:19 Wiek tańczących to 40+ a raczej 50. Jest parę osób umiejących naprawdę fajnie tańczyć ale większość "tańczy jak umie". Muzyka różna od disco w różnych odmianach przez chachę i tango po foxtrota i rumbę. Odpowiedz Link Zgłoś
ald.ko Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 21.03.14, 18:00 Już niestety zamkneła sie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
artur-r Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 21.03.14, 20:04 co się zamknęło? Chyba piszesz na inny temat. Obozowa 85 działa Odpowiedz Link Zgłoś
ald.ko Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 22.03.14, 14:09 Odpowiadam na pytanie kogos innego,ze chwilowo nie działa Dyskoteka Dorosłego Czlowieka z Kolejowej szukaja nowego lokalu. A Ty wciaz o obozowej,dyskoteka jak dla przedszkolakow od 16-ej do 22-ej. Ludzie dorosli to dopiero o tej godzinie zaczynaja zabawe a nie koncza...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorosły 40 latek Re: Klub dla 40 latkow - Znasz te kluby ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.14, 09:06 DEKADA - mi się przejadło :P MIDI-PUB - super klimat DANCING HALL - ale tam więcej 50 latków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ald.ko Re: Klub dla 40 latkow - Znasz te kluby ? 22.03.14, 14:11 Jak to ,,dancing,,tylko dla mocno dorosłych... Odpowiedz Link Zgłoś
ald.ko Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 23.03.14, 09:11 Też jestem skowronkiem,pania skowronkowa raczej. Ja jednak wole pozniejsze imprezy. Jest wiecej ludzi i ich rotacja ponieważ przemieszczja sie z klubu do klubu. Taki krotkie imprezy to raczej wieczorki taneczne i kojarza mi sie z pewna grupa wiekowa. Ja jeszcze jestem chyba za żywiołowa na takie imprezy. Pozdrawiam ada Odpowiedz Link Zgłoś
ald.ko Re: A może dzisiaj do Remontu , od 17,00 do 23,0 23.03.14, 16:03 Uwielbiam tanczyc chocby do rana. lubie muzyke latynoska bo jest taka z temperamentem..... rzeczywiscie jesli tanczysz trzy dni w tygodniu to Ciebie tłumaczy.. Ja tylko w soboty i tez nie wszystkie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J2 Re: Klub -Awangarda - ul. Czackiego 3/5 , 3 pietr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.14, 11:25 Hej, a w jakie dni można tam potańczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J2 Re: Klub -Awangarda - ul. Czackiego 3/5 , 3 pietr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.14, 13:43 Dziękuję. Szkoda, że tylko w niedzielę :( ale może się kiedyś wybiorę. Jeżeli jest z kim się bawić to już dobrze. W sobotę może podjadę na Chałubińskiego, bo bardzo chce mi się tańczyć. Pozdrawiam. Do zobaczenia na parkiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J2 Re: Klub -Awangarda - ul. Czackiego 3/5 , 3 pietr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.14, 16:07 no tak... w Fieście to już tak niestety bywa.... ale nie ma gdzie iść. Zostaje ewentualnie jeszcze Fair Play na Taśmowej. Dawno tam nie byłam. Tylko tam pewnie nic się nie zmieniło. Lubiłam się bawić na Miedzianej, ale niestety lokal został zamknięty. Wiesz coś więcej na temat Astorii ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J3 Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.14, 23:47 Czyli gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka ta Re: Polecam - 8 stóp, ul. Ratuszowa 2 , przy ZOO IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.14, 09:21 Tam jest klasyczna dyskoteka dla 40+ czy" Tango Milonga" dla tych, którzy lubią muzykę do kotleta lub tanie granie na żywo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J2 Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.14, 09:32 Bawimy się też w Fieście i w Fair play Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J2 Re: Polecam - 8 stóp, ul. Ratuszowa 2 , przy ZOO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.14, 12:19 Słyszałam, że w Remoncie, też można w niedzielę potańczyć. Byłąś może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J2 Re: Klub Remont - w niedziele od 17,00 do 22,00 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.14, 18:22 u mnie jest podobnie :) zresztą w ten weekend tańczyłam i w piątek i w sobotę..... więc niedziela była atrakcyjna inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka ta Re: Klub ..ul. Taśmowa.../ milonga na ul. Dlugiej IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.14, 13:37 Oj, chyba jakiś naganiacz się wpisał..... -:) Kursy tańca? Też może się podobać ale taka forma reklamy, nie smaczna. Odpowiedz Link Zgłoś
klubsemafor Klub Semafor 21.01.15, 21:26 W Klubie Semafor przy ul.Wysockiego 10 w Warszawie otwieramy Nową Salę Kameralną, w której organizujemy imprezy cykliczne 40+ przy muzyce z lat 80 i 90 i disco polo. Zapewniamy miłą atmosferę oraz pyszne przekąski-zakąski. Rozpoczęcie imprezy w każdy piątek i sobotę od godz.21:00.Wstęp wolny. Sala znajduję się w odrębnej części klubu bilardowego Semafor W W którym to znajdowała się w latach 80 tych bardzo znana Restauracja, która ściągała na imprezy okolicznościowe mieszkańców Bródna, Targówka i Zacisza a nawet Pragi. Dziś lokal przy ul. Wysockiego 10 ma nowe wcielenie. U nas można zagrać w bilard, lotki, piłkarzyki, a nasze imprezy trwają do białego rana. Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka ta Re: Klub Semafor IP: *.wolomin.net 29.07.15, 16:54 Byłam , sprawdziłam. Nie ma tam parkietu, nie ma muzyki............. Proszę, napiszcie, ze się myle. Niech to nie będzie prawdą. Wciaż Taśmowa i Chałubińskiego. Mam dość! Chcę iść też w inne miejsca ale dokąd ? Odpowiedz Link Zgłoś
klubsemafor Re: Klub dla 40 latkow - muzyka lata 70 i 80. Gdz 22.01.15, 20:38 W Klubie Semafor przy ul.Wysockiego 10 w Warszawie otwieramy Nową Salę Kameralną, w której organizujemy imprezy cykliczne 40+ przy muzyce z lat 80 i 90 i disco polo. Zapewniamy miłą atmosferę oraz pyszne przekąski-zakąski. Rozpoczęcie imprezy w każdy piątek i sobotę od godz.21:00.Wstęp wolny. Sala znajduję się w odrębnej części klubu bilardowego Semafor W W którym to znajdowała się w latach 80 tych bardzo znana Restauracja, która ściągała na imprezy okolicznościowe mieszkańców Bródna, Targówka i Zacisza a nawet Pragi. Dziś lokal przy ul. Wysockiego 10 ma nowe wcielenie. U nas można zagrać w bilard, lotki, piłkarzyki, a nasze imprezy trwają do białego rana. Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś