Dodaj do ulubionych

Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt

24.01.02, 12:07
Moja opcja - glupoty wiatr nie nosi, sama się rodzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: AnnaB Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.INEL.GOV 24.01.02, 12:14
      Zgadzam sie i dodam, że głupoty i prostactwa jest u nas zdecydowanie powyżej
      jakiejkolwiek akceptowalnej normy. Bardzo lubimy się mądrzyć, mamy recepty na
      wszystko a prostactwo i chamstwo na formum to chyba żałosny sposób odreagowania
      jakichś głęboko tkwiących kompleksów ludzi, których pustka umysłowa aż uderza.
      • d.z. Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt 24.01.02, 12:16
        Z Murphy-ego
        "Suma inteligencji na Ziemi jest liczbą stałą,
        liczba ludności rośnie".
    • Gość: maciek Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: 217.11.134.* 24.01.02, 12:19
      Urodzili się i koniec. Nie chciało się nosić teczki trzeba ciagnąć dziś
      woreczki. Ale niestety Stwórca dał im komputer. Takie czasy...
      • Gość: Anna B Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.INEL.GOV 24.01.02, 12:26
        Maciej, bingo po prostu strzał w dziesiątkę!!! Brawo!!!
      • Gość: PsuBrat Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: 10.129.136.* 24.01.02, 12:35
        Z dawien dawna wiadomo, że chamstwo i głupota idą w parze (nie wiem co jest
        gorsze).
        Czytajac niektóre wątki można stwierdzic wręcz, że chamy i głupki są w
        przewadze. I tak rzeczywiscie chyba jest nie tylko na forum.

Pokuszę sie o przedstawienie kontrowersyjnej tezy, że demokracja jest
        niezasłużenie gloryfikowana w obecnych czasach. Były epoki kiedy inne ustroje
        miały pozycje dominującą w Europie i ówczesne elity (tak "elity" - nie "ludzie"
        czy "naród") były przekonane o konieczności kroczenia jedynie słuszną drogą
        (np. absolutyzm oświecony).

Kardynał Richelieu o demokracji: "Demokracja to są rządy większości. Jedyna
        większość jaką znam to są głupcy".

Pozdr.
      • Gość: Piotr Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.chello.pl 24.01.02, 18:15
        O to chodzi, o to chodzi...
    • jhbsk Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt 24.01.02, 12:33
      Głupcy i idioci zawsze byli i będą. Nic się na to nie poradzi. A że internet zapewnia w pewnym stopniu
      anonimowość to folgowanie językowi przychodzi , jak myślę, łatwiej niż na przykład w rozmowie w cztery oczy.
      Trzeba ich (głupców i idiotów) chyba po prostu ignorować, choć czasem ręka świerzbi, żeby kretynowi odpisać.
    • zdzicha Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt 24.01.02, 12:34
      Ale o kogo konkretnie Ci chodzi?
    • Gość: Grzechu Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 12:56
      jak powiedzial niejaki Schiller: "juz nawet bogowie na prozno walczyli z
      glupota"
    • eela Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt 24.01.02, 13:36
      ano trafił komputer pod strzechy zamiast książek :(
      • Gość: e. Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.chello.pl 24.01.02, 21:21
        To podłe. Nie każdy. kto mieszka pod strzechą jest prostakiem i chamem. Zaś
        przeprowadzka do pałacu z nikogo jeszcze nie uczyniła raptem kulturalnego i
        choćby cywilizowanego człowieka. Nie sądzę, żebyś była rzeczywiście taką
        pretensjonalna paniusią, jak można by nioskować z twojej wypowiedzi.
        • Gość: eela Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.ilot.edu.pl 25.01.02, 15:27
          Gość portalu: e. napisał(a):

> To podłe. Nie każdy. kto mieszka pod strzechą jest prostakiem i chamem. Zaś
          > przeprowadzka do pałacu z nikogo jeszcze nie uczyniła raptem kulturalnego i
          > choćby cywilizowanego człowieka. Nie sądzę, żebyś była rzeczywiście taką
          > pretensjonalna paniusią, jak można by nioskować z twojej wypowiedzi.

nie zrozumiałaś/eś mojej wypowiedzi, a i pilnym uczniem/uczennica w szkole tez
          nie byłes/byłaś :))
          Pozdrawiam
          • Gość: e. Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.chello.pl 27.01.02, 14:32
            Gość portalu: eela napisał(a):

> Gość portalu: e. napisał(a):
            >
            > > To podłe. Nie każdy. kto mieszka pod strzechą jest prostakiem i chamem. Za
            > ś
            > > przeprowadzka do pałacu z nikogo jeszcze nie uczyniła raptem kulturalnego
            > i
            > > choćby cywilizowanego człowieka. Nie sądzę, żebyś była rzeczywiście taką
            > > pretensjonalna paniusią, jak można by nioskować z twojej wypowiedzi.
            >
            > nie zrozumiałaś/eś mojej wypowiedzi, a i pilnym uczniem/uczennica w szkole tez
            > nie byłes/byłaś :))
            > Pozdrawiam
            Pozdrawiam również! Co do szkoły, to rozczaruję Cię - wręcz przeciwnie. Nie
            zawsze jednak niezrozumienie naszych intencji czy zamiarów jest winą słuchacza
            (lub czytelnika). Czasem dzieje się tak dlatego, że to my - nawet ci najlepsi -
            jesteśmy niedokładni i nieprecyzyjni. W dodatku nie lubimy się do tego
            przyznawać. Ale i tak miło Cię czytać tu i tam.

• eela Re: Skąd się biorą prostacy na forum ?/ do e. 27.01.02, 20:45
              Być może nieprecyzyjnie się wyraziłam, ale to parafraza słów Mickiewicza

Pozdrawiam

ps. czy mogłabym wiedzieć, jakiej jesteś płci? :))
              • Gość: e. Re: Skąd się biorą prostacy na forum ?/ do e. IP: *.chello.pl 28.01.02, 21:09
                Wiem, że to Mickiewicz, ale niezbyt zręcznie "przykrojony" do tego problemu. Co
                do płci - przepieknej sobie jestem, oczywiście.
                • eela Re: Skąd się biorą prostacy na forum ?/ do e. 28.01.02, 21:18
                  Niech Ci będzie :), kłócic się nie będe :)), choc mam zdanie przeciwne :)))
    • Gość: Dyzio Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 18:13
      Ano generalnie niestety (stety - ?) rację mają ci, którzy twierdzą, iż li i
      jedynie z anonimowości jaka daje internet. Co poniektórzy (jak choćby "mój
      włoski faworyt") to chyba pisząc / wypowiadając się osiągają co najmniej (?!?)
      pełny orgazm ponieważ już starożytni mówili, że głupota przywary i słabości
      swej nie widzi i nie czuje a więc jest najgłośniejsza i najbardziej widoczna ...
      • Gość: e. Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.chello.pl 24.01.02, 21:17
        Prostacy na forum biorą sie z tchórzostwa. Taki "do ludzi" musi być uprzejmy i
        w miarę normalny, a gdy może się anonimowo wyszaleć, cienka warstwa kultury
        osobistej i obycia rozjeżdża się a on może wreszcie pokazać swoje normalne
        oblicze, którego inaczej, ze starchu przed odrzuceniem i potępieniem by w życiu
        nie ujawnił.
        • Gość: Synek Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.frankfurt.ipdial.viaginterkom.de 24.01.02, 22:20

Kiedyś na forum wyczytałem już o głupocie takie
          Sentencje:
          1) Na głupotę jeszcze żadne zioło nie urosło.
          2) Z głupotą i bogowie walczą daremnie.
          3) Gdyby głupota bolała, to by ryczał cały dzień.
          4) Głupota to wyjątkowa choroba: chory nie cierpi,
          5) Mądry uczy się więcej od głupiego niż na odwrót.
          6) U głópca przeraża nas najbardziej jego argumentacja,
          niby słuszna i logiczna

Ale gdyby o głupotę chodziło,byłoby jeszcze pół biedy !!!

Skąd ta AGRESJSA – NIENAWISC – CHAMSTWO ???

Próbka tego:

• Od dawna mowie by zdjac to Gowno ze sciany...
          adres: *.proxy.aol.com
          Gość portalu: krzys52 24-01-2002 16:00 odpowiedz na list
          odpowiedz cytując

...zarowno z sejmowej jak i innych budynkow publicznych. Nie dosc,
          ze wisi to
          jeszcze, swym czysto politycznym charakterem, prowokuje polityczne
          manifestacje.
          Przy okazji zdejmowania nie zawadzi wyrzucic na zbity pysk reszte
          religii z
          panstwa. Na czele z czarownikami.
          Czego i Tobie Balzer serdecznie zycze
          K.P.

Synek
    • Gość: greg Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 12:38
      Skąd? W większości przypdków z Poznania (vide: Lechita i Radost)
    • Gość: pigwa Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 00:02
      sloggi napisał(a):

> Moja opcja - glupoty wiatr nie nosi, sama się rodzi.

Ja jestem prostaczka z Morawicy pod Kielcami.Po za mna na tym forum jest sama
      wysoko wyksztalcona inteligencja co sie brzydzi prostaczkami nie mowiac juz o
      prostakach.Ja jezdem taka wlasnie prostaczka co se kupila komputerek i stukom bez
      opamietania. Czasami bym rabnela inteligenta miedzy oczy a jeszcze predzej miedzy
      nogi zeby sie na odleglosc dalo ale sie nie da.Siedze se teraz w living roomie,
      coraz to zerkne na Morawke za oknem i zastanawiam sie skad sie tyla inteligencji
      nabralo w Hameryce co tak stuko po polskiemu.Tam wszystko gnoj widlami na polu
      rozrzucalo a tu sie inteligientnie wypowiadajom.A jo wam powiem, ze wszystkie
      pierdzom jednakowo i nawet toto smierdzi podobnie na Florydzie, w Texasie i w
      kieleckim.Pozdrawiam wysoko wyksztalconom inteligencje a jeszcze wyzej
      urodzonom.Do zyczen dolacza sie Leperek ostatnio pozbawiony ale wyksztalcony
      podobnie jak i wasza wiekszosc. A glupote zostawcie w spokoju. Przezyla komunizm,
      wolna i demokratycna Polske i dalej ma sie dobrze bo glupota jest miedzy wami i
      miedzyt wami pozostanie.pigwa.
      • Gość: mobilny Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.chello.pl 27.01.02, 14:06
        pigwa aleś ty mondro jest
        pigwa ze swym moralizatorskim tonem, pigwa - wyrocznia, sumienie narodu...pigwa
        na prezydenta!!!
        kochom cię pigwo boś ty mondro dziołcha jest!!!
    • Gość: Dyzio Pigwa - toć nikt tu w stół nie uderzał ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 10:15
      Temat, wydaje mi się był ciut (no może - pół ciuta) inszy - nieprawdaż ...
    • Gość: 2222 Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 11:35
      A twoi : tatuś i mamusia kim byli ?
    • _maja_ Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt 27.01.02, 12:43
      moja teoria - z wykopalisk
    • Gość: G Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: 10.129.128.* 27.01.02, 20:54
      ... z buraków, a cała reszta - jak od dawna wiadomo - z kapusty ...
      G.
    • Gość: e. Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.chello.pl 28.01.02, 21:12
      I jeszcze biorą się z prowokacji: widać to najlepiej po tym, w jakie klimaty
      zmierza ona tu właśnie. No - prostacy, do pracy!
    • Gość: pan_laga Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 21:17
      sloggi napisał(a):

> Moja opcja - glupoty wiatr nie nosi, sama się rodzi.

zgadza sie. i dziwnym okolicznosci zbiegiem razem z podłością, chamstwem,
      kłamstwem i smrodem przepoconego i niemytego facia, zawsze rodzi sie w twym
      bliskim sąsiedztwie. tfu. rzyg wielki.
      amen
      pan laga
      • Gość: aziz Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 23:43
        Gość portalu: pan_laga napisał(a):

> sloggi napisał(a):
        >
        > > Moja opcja - glupoty wiatr nie nosi, sama się rodzi.
        >
        > zgadza sie. i dziwnym okolicznosci zbiegiem razem z podłością, chamstwem,
        > kłamstwem i smrodem przepoconego i niemytego facia, zawsze rodzi sie w twym
        > bliskim sąsiedztwie. tfu. rzyg wielki.
        > amen
        > pan laga

Szanowny Panie pan laga.
        Prywatne inwerktywy proszę przesyłać zainteresowanemu bezpośrednio.
        Pana wypowiedzi są przeznaczonej dla jednej konkretnej osoby i jak mniemam z
        postów dość intymne.
        Proszę o zachowanie higieny umysłu na forum.

Aziz
        • qubacz Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? 28.02.02, 00:00
          Nie do lagi te uwagi
          bo on chyba bierze dragi
          i daremne trudy twoje
          dalej bedzie toczyl boje
          • Gość: miko Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 01:22
            qubacz napisał(a):

> Nie do lagi te uwagi
            > bo on chyba bierze dragi
            > i daremne trudy twoje
            > dalej bedzie toczyl boje

Taki też jest poglad mój
            bo wiadomo: laga-chuj
            • Gość: pan_laga Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 02:30
              Gość portalu: miko napisał(a):

> qubacz napisał(a):
              >
              > > Nie do lagi te uwagi
              > > bo on chyba bierze dragi
              > > i daremne trudy twoje
              > > dalej bedzie toczyl boje
              >
              > Taki też jest poglad mój
              > bo wiadomo: laga-chuj

komu wiadomo, zem chuj ? tobie ? co ci zrobilem takiego, ze tak sadzisz ?
              amen
              pan laga
          • Gość: pan_laga Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 02:29
            qubacz napisał(a):

> Nie do lagi te uwagi
            > bo on chyba bierze dragi
            > i daremne trudy twoje
            > dalej bedzie toczyl boje

no i bystre to było.prawdziwe też.
            amen
            pan laga
            • Gość: pan_laga Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 02:32

> qubacz napisał(a):
              >
              > > Nie do lagi te uwagi
              > > bo on chyba bierze dragi
              > > i daremne trudy twoje
              > > dalej bedzie toczyl boje
              >
              > no i bystre to było.prawdziwe też.
              > amen
              > pan laga

tj. boje tak. bedą toczone. do skutku. dragi - nieprawda. nie dysponuje.
              amen
              laga panisko wielkie
        • Gość: pan_laga Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 02:27
          Gość portalu: aziz napisał(a):

> Prywatne inwerktywy proszę przesyłać zainteresowanemu bezpośrednio.
          >
          ni ch..a nie wiem co to znaczy "inwerktywa" i w związku z tem przesłac tejże
          nikomu nigdzie nie moge.
          ty z kolei ustawiaj na bacznosc mame, albo tate. nie mnie. tym bardziej, ze nie
          wiesz o co idzie i dlaczego. i się nie dowiesz. marta mówi, ze i tak nie
          rozumiesz niczego. nigdy. to na cholere jęzor strzepić.
          amen
          pan laga

> Aziz

• tassman bicie piany na forum ? 28.02.02, 08:02
            Ten wątek uważam za klasyczne bicie piany.Watek rozwija się, rozwija.....donikąd:)
            No i co z tego ze ktos jest chamem a ktos nie.....?
            Mnie to nie rusza. Na głupie posty nie odpisuję. Dennych sporów nie prowadze bo
            to typowa ślepa uliczka.....Chyba ze ktos lubi to odkrywać raz po raz.....
            A może na forum powinien powstać kolejny dział pt:" Bezsensowne wątki"?
            Ten by sie nadawał - bo nic i tak z niego nie wynika:)
            Rozmowa o niczym

Pozdrawiam tassman:)
            • Gość: pan_laga Re: bicie piany na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 16:15
              tassman napisał(a):

> Ten wątek uważam za klasyczne bicie piany.Watek rozwija się, rozwija.....doniką
              > d:)
              > No i co z tego ze ktos jest chamem a ktos nie.....?
              > Mnie to nie rusza. Na głupie posty nie odpisuję. Dennych sporów nie prowadze bo
              >
              > to typowa ślepa uliczka.....Chyba ze ktos lubi to odkrywać raz po raz.....
              > A może na forum powinien powstać kolejny dział pt:" Bezsensowne wątki"?
              > Ten by sie nadawał - bo nic i tak z niego nie wynika:)
              > Rozmowa o niczym
              >
              > Pozdrawiam tassman:)

tassman, gdyby ktos napisal o Tobie w temacie wątku, ze nie przestrzegasz
              wartości , moze jedynych na świecie, ktorych Ty własnie przestrzegasz..i są one
              wązne dla Ciebie bardzo..
              gdyby poszedł na zaprzyjaźnione fora, do ludzi, wsrod ktorych sa tacy, na ktorych
              Ci zalezy. i tam obcharkal Cie pisząc, tez w temacie wątku, ze jestes zdrajca,
              klamca i udajesz przyjaźń...nie wkurwiłbys sie ? nie biłbys piany, jak to
              nazywasz, domagając sie odszczekania klamstwa ? na dodatek zrobił tak facet czy
              baba , sloggo-patsy, mniejsza o to, ktoremu Tys nie zrobił nic. ot, chyba tylko
              stales sie zagrozeniem dla "sławy" tejże sloggo-baby...
              omijaj moje posty, prosilem Cie. rozumiem, ze Cie wkurwiaja.ale ja tego tak nie
              zostawię. takie sloggi-patsy nie moze wymiotowac , gdzie chce i na kogo chce.
              amen
              pan laga
          • Gość: aziz Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 08:21

> Gość portalu: aziz napisał(a):
            >
            >
            > > Prywatne inwerktywy proszę przesyłać zainteresowanemu bezpośrednio.
            > >
            > ni ch..a nie wiem co to znaczy "inwerktywa" i w związku z tem przesłac tejże
            > nikomu nigdzie nie moge.
            > ty z kolei ustawiaj na bacznosc mame, albo tate. nie mnie. tym bardziej, ze nie
            >
            > wiesz o co idzie i dlaczego. i się nie dowiesz. marta mówi, ze i tak nie
            > rozumiesz niczego. nigdy. to na cholere jęzor strzepić.
            > amen
            > pan laga
            >

Trochę wyobrazni
            Dyskutować z Panem nie zamierzam

Aziz
            • sloggi Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? 28.02.02, 08:26
              Efekt dyskusji jest taki, że pasuje do niego przysłowie:
              Uderz w stół, a nożyce ozwą się same.
              • tassman 'dyskusja' na forum ? 28.02.02, 08:29
                sloggi napisał(a):

> Efekt dyskusji jest taki, że pasuje do niego przysłowie:
                > Uderz w stół, a nożyce ozwą się same.

Sloggi,

Po pierwsze:
                - ja tu nie widze dyskusji -bo to co leci w tym wątku to nie dyskusja ale strumyk
                wody,
                - efekt- żaden.

Pozdrawiam
                tassman:)
              • Gość: Jedrek Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.chello.pl 28.02.02, 08:32
                sloggi napisał(a):

> Efekt dyskusji jest taki, że pasuje do niego przysłowie:
                > Uderz w stół, a nożyce ozwą się same.

Dziecko jesteś ? Przecież oczywistym było, że po postawieniu tytułowego pytania
                zacznie się tokowanie: "Jacy to MY jesteśmy mądrzy, kulturalni i eleganccy a ONI
                są prostakami, debilami i skończonymi burakami".
                Bo w tej dyskusji wszystko zależało tylko od kontekstu. I nic więcej ... .
                • pacio Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? 28.02.02, 08:34
                  To sobie podyskutowali...
                • sloggi Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? 28.02.02, 08:36
                  Gość portalu: Jedrek napisał(a):

> sloggi napisał(a):
                  >
                  > > Efekt dyskusji jest taki, że pasuje do niego przysłowie:
                  > > Uderz w stół, a nożyce ozwą się same.
                  >
                  >
                  > Dziecko jesteś ? Przecież oczywistym było, że po postawieniu tytułowego pytani
                  > a
                  > zacznie się tokowanie: "Jacy to MY jesteśmy mądrzy, kulturalni i eleganccy a ON
                  > I
                  > są prostakami, debilami i skończonymi burakami".
                  > Bo w tej dyskusji wszystko zależało tylko od kontekstu. I nic więcej ... .
                  No może również od błyskotliwości, której Tobie nie brakuje.

• Gość: Jędrek Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.chello.pl 28.02.02, 08:48
                    sloggi napisał(a):

> Gość portalu: Jedrek napisał(a):
                    >
                    > > sloggi napisał(a):
                    > >
                    > > > Efekt dyskusji jest taki, że pasuje do niego przysłowie:
                    > > > Uderz w stół, a nożyce ozwą się same.
                    > >
                    > >
                    > > Dziecko jesteś ? Przecież oczywistym było, że po postawieniu tytułowego p
                    > ytani
                    > > a
                    > > zacznie się tokowanie: "Jacy to MY jesteśmy mądrzy, kulturalni i eleganccy
                    > a ON
                    > > I
                    > > są prostakami, debilami i skończonymi burakami".
                    > > Bo w tej dyskusji wszystko zależało tylko od kontekstu. I nic więcej ... .
                    > No może również od błyskotliwości, której Tobie nie brakuje.
                    >

Szkoda, że nie zrozumiałeś tego co ja napisałem.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: Marcin Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 15:31
                      Gość portalu: Jędrek napisał(a):

> sloggi napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: Jedrek napisał(a):
                      > >
                      > > > sloggi napisał(a):
                      > > >
                      > > > > Efekt dyskusji jest taki, że pasuje do niego przysłowie:
                      > > > > Uderz w stół, a nożyce ozwą się same.
                      > > >
                      > > >
                      > > > Dziecko jesteś ? Przecież oczywistym było, że po postawieniu tytułow
                      > ego p
                      > > ytani
                      > > > a
                      > > > zacznie się tokowanie: "Jacy to MY jesteśmy mądrzy, kulturalni i eleg
                      > anccy
                      > > a ON
                      > > > I
                      > > > są prostakami, debilami i skończonymi burakami".
                      > > > Bo w tej dyskusji wszystko zależało tylko od kontekstu. I nic więcej
                      > ... .
                      > > No może również od błyskotliwości, której Tobie nie brakuje.
                      > >
                      >
                      > Szkoda, że nie zrozumiałeś tego co ja napisałem.
                      > Pozdrawiam

Masz rację Jędras ! Sloggi w ogóle nie skumał o co biega.
                      Pozdrwiam
                      • Gość: pan_laga Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 16:08
                        Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Gość portalu: Jędrek napisał(a):
                        >
                        > > sloggi napisał(a):
                        > >
                        > > > Gość portalu: Jedrek napisał(a):
                        > > >
                        > > > > sloggi napisał(a):
                        > > > >
                        > > > > > Efekt dyskusji jest taki, że pasuje do niego przysłowie:
                        > > > > > Uderz w stół, a nożyce ozwą się same.
                        > > > >
                        > > > >
                        > > > > Dziecko jesteś ? Przecież oczywistym było, że po postawieniu ty
                        > tułow
                        > > ego p
                        > > > ytani
                        > > > > a
                        > > > > zacznie się tokowanie: "Jacy to MY jesteśmy mądrzy, kulturalni i
                        > eleg
                        > > anccy
                        > > > a ON
                        > > > > I
                        > > > > są prostakami, debilami i skończonymi burakami".
                        > > > > Bo w tej dyskusji wszystko zależało tylko od kontekstu. I nic wi
                        > ęcej
                        > > ... .
                        > > > No może również od błyskotliwości, której Tobie nie brakuje.
                        > > >
                        > >
                        > > Szkoda, że nie zrozumiałeś tego co ja napisałem.
                        > > Pozdrawiam
                        >
                        > Masz rację Jędras ! Sloggi w ogóle nie skumał o co biega.
                        > Pozdrwiam

nie mogł tego zrobić. tj. skumac. nie ma czasu, jest zajety. patrzy w lustro i
                        szepce tkliwie : "kocham cie......"
                        amen
                        pan laga
            • Gość: pan_laga Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 16:18
              Gość portalu: aziz napisał(a):

> Gość portalu: pan_laga napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: aziz napisał(a):
              > >
              > >
              > > > Prywatne inwerktywy proszę przesyłać zainteresowanemu bezpośrednio.
              > > >
              > > ni ch..a nie wiem co to znaczy "inwerktywa" i w związku z tem przesłac tej
              > że
              > > nikomu nigdzie nie moge.
              > > ty z kolei ustawiaj na bacznosc mame, albo tate. nie mnie. tym bardziej, z
              > e nie
              > >
              > > wiesz o co idzie i dlaczego. i się nie dowiesz. marta mówi, ze i tak nie
              > > rozumiesz niczego. nigdy. to na cholere jęzor strzepić.
              > > amen
              > > pan laga
              > >
              >
              >
              > Trochę wyobrazni
              > Dyskutować z Panem nie zamierzam
              >
              > Aziz

jak sie nie chce z kims gadac, to sie nie wypisuje:nie chce z toba gadać
              tylko sie nie gada. nie czyta sie nawet jego postow. o wyobraźni to bzdura. the
              first - ja ją posiadam. gdybym zas nie posiadal, to fakt iz zyczysz mi jej
              posiadanai nic by nie zmienil. i tak bym jej nie posiadl.zatem ciut logiki !
              amen
              pan laga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka