sloggi 24.01.02, 12:07 Moja opcja - glupoty wiatr nie nosi, sama się rodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AnnaB Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.INEL.GOV 24.01.02, 12:14 Zgadzam sie i dodam, że głupoty i prostactwa jest u nas zdecydowanie powyżej jakiejkolwiek akceptowalnej normy. Bardzo lubimy się mądrzyć, mamy recepty na wszystko a prostactwo i chamstwo na formum to chyba żałosny sposób odreagowania jakichś głęboko tkwiących kompleksów ludzi, których pustka umysłowa aż uderza. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt 24.01.02, 12:16 Z Murphy-ego "Suma inteligencji na Ziemi jest liczbą stałą, liczba ludności rośnie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: 217.11.134.* 24.01.02, 12:19 Urodzili się i koniec. Nie chciało się nosić teczki trzeba ciagnąć dziś woreczki. Ale niestety Stwórca dał im komputer. Takie czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna B Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.INEL.GOV 24.01.02, 12:26 Maciej, bingo po prostu strzał w dziesiątkę!!! Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PsuBrat Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: 10.129.136.* 24.01.02, 12:35 Z dawien dawna wiadomo, że chamstwo i głupota idą w parze (nie wiem co jest gorsze). Czytajac niektóre wątki można stwierdzic wręcz, że chamy i głupki są w przewadze. I tak rzeczywiscie chyba jest nie tylko na forum. Pokuszę sie o przedstawienie kontrowersyjnej tezy, że demokracja jest niezasłużenie gloryfikowana w obecnych czasach. Były epoki kiedy inne ustroje miały pozycje dominującą w Europie i ówczesne elity (tak "elity" - nie "ludzie" czy "naród") były przekonane o konieczności kroczenia jedynie słuszną drogą (np. absolutyzm oświecony). Kardynał Richelieu o demokracji: "Demokracja to są rządy większości. Jedyna większość jaką znam to są głupcy". Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.chello.pl 24.01.02, 18:15 O to chodzi, o to chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt 24.01.02, 12:33 Głupcy i idioci zawsze byli i będą. Nic się na to nie poradzi. A że internet zapewnia w pewnym stopniu anonimowość to folgowanie językowi przychodzi , jak myślę, łatwiej niż na przykład w rozmowie w cztery oczy. Trzeba ich (głupców i idiotów) chyba po prostu ignorować, choć czasem ręka świerzbi, żeby kretynowi odpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt 24.01.02, 12:34 Ale o kogo konkretnie Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 12:56 jak powiedzial niejaki Schiller: "juz nawet bogowie na prozno walczyli z glupota" Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt 24.01.02, 13:36 ano trafił komputer pod strzechy zamiast książek :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.chello.pl 24.01.02, 21:21 To podłe. Nie każdy. kto mieszka pod strzechą jest prostakiem i chamem. Zaś przeprowadzka do pałacu z nikogo jeszcze nie uczyniła raptem kulturalnego i choćby cywilizowanego człowieka. Nie sądzę, żebyś była rzeczywiście taką pretensjonalna paniusią, jak można by nioskować z twojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eela Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.ilot.edu.pl 25.01.02, 15:27 Gość portalu: e. napisał(a): > To podłe. Nie każdy. kto mieszka pod strzechą jest prostakiem i chamem. Zaś > przeprowadzka do pałacu z nikogo jeszcze nie uczyniła raptem kulturalnego i > choćby cywilizowanego człowieka. Nie sądzę, żebyś była rzeczywiście taką > pretensjonalna paniusią, jak można by nioskować z twojej wypowiedzi. nie zrozumiałaś/eś mojej wypowiedzi, a i pilnym uczniem/uczennica w szkole tez nie byłes/byłaś :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.chello.pl 27.01.02, 14:32 Gość portalu: eela napisał(a): > Gość portalu: e. napisał(a): > > > To podłe. Nie każdy. kto mieszka pod strzechą jest prostakiem i chamem. Za > ś > > przeprowadzka do pałacu z nikogo jeszcze nie uczyniła raptem kulturalnego > i > > choćby cywilizowanego człowieka. Nie sądzę, żebyś była rzeczywiście taką > > pretensjonalna paniusią, jak można by nioskować z twojej wypowiedzi. > > nie zrozumiałaś/eś mojej wypowiedzi, a i pilnym uczniem/uczennica w szkole tez > nie byłes/byłaś :)) > Pozdrawiam Pozdrawiam również! Co do szkoły, to rozczaruję Cię - wręcz przeciwnie. Nie zawsze jednak niezrozumienie naszych intencji czy zamiarów jest winą słuchacza (lub czytelnika). Czasem dzieje się tak dlatego, że to my - nawet ci najlepsi - jesteśmy niedokładni i nieprecyzyjni. W dodatku nie lubimy się do tego przyznawać. Ale i tak miło Cię czytać tu i tam. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Skąd się biorą prostacy na forum ?/ do e. 27.01.02, 20:45 Być może nieprecyzyjnie się wyraziłam, ale to parafraza słów Mickiewicza Pozdrawiam ps. czy mogłabym wiedzieć, jakiej jesteś płci? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: Skąd się biorą prostacy na forum ?/ do e. IP: *.chello.pl 28.01.02, 21:09 Wiem, że to Mickiewicz, ale niezbyt zręcznie "przykrojony" do tego problemu. Co do płci - przepieknej sobie jestem, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Skąd się biorą prostacy na forum ?/ do e. 28.01.02, 21:18 Niech Ci będzie :), kłócic się nie będe :)), choc mam zdanie przeciwne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 18:13 Ano generalnie niestety (stety - ?) rację mają ci, którzy twierdzą, iż li i jedynie z anonimowości jaka daje internet. Co poniektórzy (jak choćby "mój włoski faworyt") to chyba pisząc / wypowiadając się osiągają co najmniej (?!?) pełny orgazm ponieważ już starożytni mówili, że głupota przywary i słabości swej nie widzi i nie czuje a więc jest najgłośniejsza i najbardziej widoczna ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.chello.pl 24.01.02, 21:17 Prostacy na forum biorą sie z tchórzostwa. Taki "do ludzi" musi być uprzejmy i w miarę normalny, a gdy może się anonimowo wyszaleć, cienka warstwa kultury osobistej i obycia rozjeżdża się a on może wreszcie pokazać swoje normalne oblicze, którego inaczej, ze starchu przed odrzuceniem i potępieniem by w życiu nie ujawnił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Synek Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.frankfurt.ipdial.viaginterkom.de 24.01.02, 22:20 Kiedyś na forum wyczytałem już o głupocie takie Sentencje: 1) Na głupotę jeszcze żadne zioło nie urosło. 2) Z głupotą i bogowie walczą daremnie. 3) Gdyby głupota bolała, to by ryczał cały dzień. 4) Głupota to wyjątkowa choroba: chory nie cierpi, 5) Mądry uczy się więcej od głupiego niż na odwrót. 6) U głópca przeraża nas najbardziej jego argumentacja, niby słuszna i logiczna Ale gdyby o głupotę chodziło,byłoby jeszcze pół biedy !!! Skąd ta AGRESJSA – NIENAWISC – CHAMSTWO ??? Próbka tego: • Od dawna mowie by zdjac to Gowno ze sciany... adres: *.proxy.aol.com Gość portalu: krzys52 24-01-2002 16:00 odpowiedz na list odpowiedz cytując ...zarowno z sejmowej jak i innych budynkow publicznych. Nie dosc, ze wisi to jeszcze, swym czysto politycznym charakterem, prowokuje polityczne manifestacje. Przy okazji zdejmowania nie zawadzi wyrzucic na zbity pysk reszte religii z panstwa. Na czele z czarownikami. Czego i Tobie Balzer serdecznie zycze K.P. Synek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 12:38 Skąd? W większości przypdków z Poznania (vide: Lechita i Radost) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigwa Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 00:02 sloggi napisał(a): > Moja opcja - glupoty wiatr nie nosi, sama się rodzi. Ja jestem prostaczka z Morawicy pod Kielcami.Po za mna na tym forum jest sama wysoko wyksztalcona inteligencja co sie brzydzi prostaczkami nie mowiac juz o prostakach.Ja jezdem taka wlasnie prostaczka co se kupila komputerek i stukom bez opamietania. Czasami bym rabnela inteligenta miedzy oczy a jeszcze predzej miedzy nogi zeby sie na odleglosc dalo ale sie nie da.Siedze se teraz w living roomie, coraz to zerkne na Morawke za oknem i zastanawiam sie skad sie tyla inteligencji nabralo w Hameryce co tak stuko po polskiemu.Tam wszystko gnoj widlami na polu rozrzucalo a tu sie inteligientnie wypowiadajom.A jo wam powiem, ze wszystkie pierdzom jednakowo i nawet toto smierdzi podobnie na Florydzie, w Texasie i w kieleckim.Pozdrawiam wysoko wyksztalconom inteligencje a jeszcze wyzej urodzonom.Do zyczen dolacza sie Leperek ostatnio pozbawiony ale wyksztalcony podobnie jak i wasza wiekszosc. A glupote zostawcie w spokoju. Przezyla komunizm, wolna i demokratycna Polske i dalej ma sie dobrze bo glupota jest miedzy wami i miedzyt wami pozostanie.pigwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobilny Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.chello.pl 27.01.02, 14:06 pigwa aleś ty mondro jest pigwa ze swym moralizatorskim tonem, pigwa - wyrocznia, sumienie narodu...pigwa na prezydenta!!! kochom cię pigwo boś ty mondro dziołcha jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio Pigwa - toć nikt tu w stół nie uderzał ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 10:15 Temat, wydaje mi się był ciut (no może - pół ciuta) inszy - nieprawdaż ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2222 Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 11:35 A twoi : tatuś i mamusia kim byli ? Odpowiedz Link Zgłoś
_maja_ Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt 27.01.02, 12:43 moja teoria - z wykopalisk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: 10.129.128.* 27.01.02, 20:54 ... z buraków, a cała reszta - jak od dawna wiadomo - z kapusty ... G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.chello.pl 28.01.02, 21:12 I jeszcze biorą się z prowokacji: widać to najlepiej po tym, w jakie klimaty zmierza ona tu właśnie. No - prostacy, do pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? - plebiscyt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 21:17 sloggi napisał(a): > Moja opcja - glupoty wiatr nie nosi, sama się rodzi. zgadza sie. i dziwnym okolicznosci zbiegiem razem z podłością, chamstwem, kłamstwem i smrodem przepoconego i niemytego facia, zawsze rodzi sie w twym bliskim sąsiedztwie. tfu. rzyg wielki. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aziz Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 23:43 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > sloggi napisał(a): > > > Moja opcja - glupoty wiatr nie nosi, sama się rodzi. > > zgadza sie. i dziwnym okolicznosci zbiegiem razem z podłością, chamstwem, > kłamstwem i smrodem przepoconego i niemytego facia, zawsze rodzi sie w twym > bliskim sąsiedztwie. tfu. rzyg wielki. > amen > pan laga Szanowny Panie pan laga. Prywatne inwerktywy proszę przesyłać zainteresowanemu bezpośrednio. Pana wypowiedzi są przeznaczonej dla jednej konkretnej osoby i jak mniemam z postów dość intymne. Proszę o zachowanie higieny umysłu na forum. Aziz Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? 28.02.02, 00:00 Nie do lagi te uwagi bo on chyba bierze dragi i daremne trudy twoje dalej bedzie toczyl boje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 01:22 qubacz napisał(a): > Nie do lagi te uwagi > bo on chyba bierze dragi > i daremne trudy twoje > dalej bedzie toczyl boje Taki też jest poglad mój bo wiadomo: laga-chuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 02:30 Gość portalu: miko napisał(a): > qubacz napisał(a): > > > Nie do lagi te uwagi > > bo on chyba bierze dragi > > i daremne trudy twoje > > dalej bedzie toczyl boje > > Taki też jest poglad mój > bo wiadomo: laga-chuj komu wiadomo, zem chuj ? tobie ? co ci zrobilem takiego, ze tak sadzisz ? amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 02:29 qubacz napisał(a): > Nie do lagi te uwagi > bo on chyba bierze dragi > i daremne trudy twoje > dalej bedzie toczyl boje no i bystre to było.prawdziwe też. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 02:32 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > qubacz napisał(a): > > > Nie do lagi te uwagi > > bo on chyba bierze dragi > > i daremne trudy twoje > > dalej bedzie toczyl boje > > no i bystre to było.prawdziwe też. > amen > pan laga tj. boje tak. bedą toczone. do skutku. dragi - nieprawda. nie dysponuje. amen laga panisko wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 02:27 Gość portalu: aziz napisał(a): > Prywatne inwerktywy proszę przesyłać zainteresowanemu bezpośrednio. > ni ch..a nie wiem co to znaczy "inwerktywa" i w związku z tem przesłac tejże nikomu nigdzie nie moge. ty z kolei ustawiaj na bacznosc mame, albo tate. nie mnie. tym bardziej, ze nie wiesz o co idzie i dlaczego. i się nie dowiesz. marta mówi, ze i tak nie rozumiesz niczego. nigdy. to na cholere jęzor strzepić. amen pan laga > Aziz Odpowiedz Link Zgłoś
tassman bicie piany na forum ? 28.02.02, 08:02 Ten wątek uważam za klasyczne bicie piany.Watek rozwija się, rozwija.....donikąd:) No i co z tego ze ktos jest chamem a ktos nie.....? Mnie to nie rusza. Na głupie posty nie odpisuję. Dennych sporów nie prowadze bo to typowa ślepa uliczka.....Chyba ze ktos lubi to odkrywać raz po raz..... A może na forum powinien powstać kolejny dział pt:" Bezsensowne wątki"? Ten by sie nadawał - bo nic i tak z niego nie wynika:) Rozmowa o niczym Pozdrawiam tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: bicie piany na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 16:15 tassman napisał(a): > Ten wątek uważam za klasyczne bicie piany.Watek rozwija się, rozwija.....doniką > d:) > No i co z tego ze ktos jest chamem a ktos nie.....? > Mnie to nie rusza. Na głupie posty nie odpisuję. Dennych sporów nie prowadze bo > > to typowa ślepa uliczka.....Chyba ze ktos lubi to odkrywać raz po raz..... > A może na forum powinien powstać kolejny dział pt:" Bezsensowne wątki"? > Ten by sie nadawał - bo nic i tak z niego nie wynika:) > Rozmowa o niczym > > Pozdrawiam tassman:) tassman, gdyby ktos napisal o Tobie w temacie wątku, ze nie przestrzegasz wartości , moze jedynych na świecie, ktorych Ty własnie przestrzegasz..i są one wązne dla Ciebie bardzo.. gdyby poszedł na zaprzyjaźnione fora, do ludzi, wsrod ktorych sa tacy, na ktorych Ci zalezy. i tam obcharkal Cie pisząc, tez w temacie wątku, ze jestes zdrajca, klamca i udajesz przyjaźń...nie wkurwiłbys sie ? nie biłbys piany, jak to nazywasz, domagając sie odszczekania klamstwa ? na dodatek zrobił tak facet czy baba , sloggo-patsy, mniejsza o to, ktoremu Tys nie zrobił nic. ot, chyba tylko stales sie zagrozeniem dla "sławy" tejże sloggo-baby... omijaj moje posty, prosilem Cie. rozumiem, ze Cie wkurwiaja.ale ja tego tak nie zostawię. takie sloggi-patsy nie moze wymiotowac , gdzie chce i na kogo chce. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aziz Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 08:21 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > Gość portalu: aziz napisał(a): > > > > Prywatne inwerktywy proszę przesyłać zainteresowanemu bezpośrednio. > > > ni ch..a nie wiem co to znaczy "inwerktywa" i w związku z tem przesłac tejże > nikomu nigdzie nie moge. > ty z kolei ustawiaj na bacznosc mame, albo tate. nie mnie. tym bardziej, ze nie > > wiesz o co idzie i dlaczego. i się nie dowiesz. marta mówi, ze i tak nie > rozumiesz niczego. nigdy. to na cholere jęzor strzepić. > amen > pan laga > Trochę wyobrazni Dyskutować z Panem nie zamierzam Aziz Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? 28.02.02, 08:26 Efekt dyskusji jest taki, że pasuje do niego przysłowie: Uderz w stół, a nożyce ozwą się same. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman 'dyskusja' na forum ? 28.02.02, 08:29 sloggi napisał(a): > Efekt dyskusji jest taki, że pasuje do niego przysłowie: > Uderz w stół, a nożyce ozwą się same. ************* Sloggi, Po pierwsze: - ja tu nie widze dyskusji -bo to co leci w tym wątku to nie dyskusja ale strumyk wody, - efekt- żaden. Pozdrawiam tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedrek Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.chello.pl 28.02.02, 08:32 sloggi napisał(a): > Efekt dyskusji jest taki, że pasuje do niego przysłowie: > Uderz w stół, a nożyce ozwą się same. Dziecko jesteś ? Przecież oczywistym było, że po postawieniu tytułowego pytania zacznie się tokowanie: "Jacy to MY jesteśmy mądrzy, kulturalni i eleganccy a ONI są prostakami, debilami i skończonymi burakami". Bo w tej dyskusji wszystko zależało tylko od kontekstu. I nic więcej ... . Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? 28.02.02, 08:34 To sobie podyskutowali... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? 28.02.02, 08:36 Gość portalu: Jedrek napisał(a): > sloggi napisał(a): > > > Efekt dyskusji jest taki, że pasuje do niego przysłowie: > > Uderz w stół, a nożyce ozwą się same. > > > Dziecko jesteś ? Przecież oczywistym było, że po postawieniu tytułowego pytani > a > zacznie się tokowanie: "Jacy to MY jesteśmy mądrzy, kulturalni i eleganccy a ON > I > są prostakami, debilami i skończonymi burakami". > Bo w tej dyskusji wszystko zależało tylko od kontekstu. I nic więcej ... . No może również od błyskotliwości, której Tobie nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.chello.pl 28.02.02, 08:48 sloggi napisał(a): > Gość portalu: Jedrek napisał(a): > > > sloggi napisał(a): > > > > > Efekt dyskusji jest taki, że pasuje do niego przysłowie: > > > Uderz w stół, a nożyce ozwą się same. > > > > > > Dziecko jesteś ? Przecież oczywistym było, że po postawieniu tytułowego p > ytani > > a > > zacznie się tokowanie: "Jacy to MY jesteśmy mądrzy, kulturalni i eleganccy > a ON > > I > > są prostakami, debilami i skończonymi burakami". > > Bo w tej dyskusji wszystko zależało tylko od kontekstu. I nic więcej ... . > No może również od błyskotliwości, której Tobie nie brakuje. > Szkoda, że nie zrozumiałeś tego co ja napisałem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 15:31 Gość portalu: Jędrek napisał(a): > sloggi napisał(a): > > > Gość portalu: Jedrek napisał(a): > > > > > sloggi napisał(a): > > > > > > > Efekt dyskusji jest taki, że pasuje do niego przysłowie: > > > > Uderz w stół, a nożyce ozwą się same. > > > > > > > > > Dziecko jesteś ? Przecież oczywistym było, że po postawieniu tytułow > ego p > > ytani > > > a > > > zacznie się tokowanie: "Jacy to MY jesteśmy mądrzy, kulturalni i eleg > anccy > > a ON > > > I > > > są prostakami, debilami i skończonymi burakami". > > > Bo w tej dyskusji wszystko zależało tylko od kontekstu. I nic więcej > ... . > > No może również od błyskotliwości, której Tobie nie brakuje. > > > > Szkoda, że nie zrozumiałeś tego co ja napisałem. > Pozdrawiam Masz rację Jędras ! Sloggi w ogóle nie skumał o co biega. Pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 16:08 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Gość portalu: Jędrek napisał(a): > > > sloggi napisał(a): > > > > > Gość portalu: Jedrek napisał(a): > > > > > > > sloggi napisał(a): > > > > > > > > > Efekt dyskusji jest taki, że pasuje do niego przysłowie: > > > > > Uderz w stół, a nożyce ozwą się same. > > > > > > > > > > > > Dziecko jesteś ? Przecież oczywistym było, że po postawieniu ty > tułow > > ego p > > > ytani > > > > a > > > > zacznie się tokowanie: "Jacy to MY jesteśmy mądrzy, kulturalni i > eleg > > anccy > > > a ON > > > > I > > > > są prostakami, debilami i skończonymi burakami". > > > > Bo w tej dyskusji wszystko zależało tylko od kontekstu. I nic wi > ęcej > > ... . > > > No może również od błyskotliwości, której Tobie nie brakuje. > > > > > > > Szkoda, że nie zrozumiałeś tego co ja napisałem. > > Pozdrawiam > > Masz rację Jędras ! Sloggi w ogóle nie skumał o co biega. > Pozdrwiam nie mogł tego zrobić. tj. skumac. nie ma czasu, jest zajety. patrzy w lustro i szepce tkliwie : "kocham cie......" amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Skąd się biorą prostacy na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 16:18 Gość portalu: aziz napisał(a): > Gość portalu: pan_laga napisał(a): > > > Gość portalu: aziz napisał(a): > > > > > > > Prywatne inwerktywy proszę przesyłać zainteresowanemu bezpośrednio. > > > > > ni ch..a nie wiem co to znaczy "inwerktywa" i w związku z tem przesłac tej > że > > nikomu nigdzie nie moge. > > ty z kolei ustawiaj na bacznosc mame, albo tate. nie mnie. tym bardziej, z > e nie > > > > wiesz o co idzie i dlaczego. i się nie dowiesz. marta mówi, ze i tak nie > > rozumiesz niczego. nigdy. to na cholere jęzor strzepić. > > amen > > pan laga > > > > > Trochę wyobrazni > Dyskutować z Panem nie zamierzam > > Aziz jak sie nie chce z kims gadac, to sie nie wypisuje:nie chce z toba gadać tylko sie nie gada. nie czyta sie nawet jego postow. o wyobraźni to bzdura. the first - ja ją posiadam. gdybym zas nie posiadal, to fakt iz zyczysz mi jej posiadanai nic by nie zmienil. i tak bym jej nie posiadl.zatem ciut logiki ! amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś