Dodaj do ulubionych

Komuniści ze "solidarności"...

25.11.03, 10:11
Komuniści ze "solidarności" mają podobno dziś demonstrować w
obronie "zdobyczy ludu pracującego" takich jak pefron czy fundusz
alimentacyjny... jednym słowem żądają byśmy dalej płacili za czyjeś,
NIEZAWINIONE PRZEZ NAS, kalectwo czy potomstwo! Głosuj na solidurność!
Chwila zapomnienia (taka jaką miała "samotna mamusia" albo "skoczek do
wody") i wszyscy inni zapłacą za Ciebie...

To dopiero szczęśliwy świat...
Obserwuj wątek
    • filip9 Re: Komuniści ze "solidarności"... 25.11.03, 10:24
      Po raz pierwszy napisałeś coś z sensem Świński Ryju. Aż dziw bierze...
      Złodziejskie fundusze będące przechowalniami kolegów z partii i innych
      kanalii "z zawodu dyrektorów" muszą przestać obciążać kieszeń normalnych ludzi.
      Ale argumentacja jakiej użyłeś mocno trąci twoim korytem.
      • pan_pndzelek O! W końcu działa... 25.11.03, 10:47
        filip9 napisał:
        > Po raz pierwszy napisałeś coś z sensem Świński Ryju. Aż dziw bierze...

Jesteś pewien ĆWOKU, że po raz pierwszy?!

> Złodziejskie fundusze będące przechowalniami kolegów z partii i innych
        > kanalii "z zawodu dyrektorów" muszą przestać obciążać kieszeń normalnych
        ludzi.

RACJA! ŚWIĘTA RACJA!!!!!!!!!

> Ale argumentacja jakiej użyłeś mocno trąci twoim korytem.

Moim korytem?! Tzn. czym PAROBASIE?!
        • filip9 Re: O! W końcu działa... 25.11.03, 11:12
          tzn apodyktycznym przekonaniem o własnej nieomylności BURAKU. Pal
          sześć "notoryczne maciory z przypadku" i ich zapylaczy od butelki ale co ci
          zawinił dzieciak, ktory do konca zycia nie ruszy noga i reka że wypowiadasz się
          o nim jak o śmieciu. Zwolnij czasem...
    • pan_pndzelek Re: Komuniści ze "solidarności"... 25.11.03, 10:42
      Co k... jest?! Nie mogę czytać żadnych odpowiedzi! Wyświetla mi że odpowiedź
      jest ale ja jej nie widzę... W tym wątku jest odpowiedź i DUPA!
      • Gość: PIT 32 Widzisz ciemność. no txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 10:47
    • pan_pndzelek Pokazali to w TV 26.11.03, 02:18
      Pokazali to w TV, nazwozili na tę demonstracyjkę jakichś zezowatych muminów.
      Muminy pięknie się komponowały w koszulkach Solidurności... NHaprawdę to logo
      pasowało do ich mądrych minek... Szkoda, że z aparatem tam nie poszedłem. Nie
      dość, że muminy za nic pieniądze z NASZYCH PODATKÓW dostają to jeszcze raczą w
      proteście PRZECIW NAM pobekiwać sobie na ulicach... Żenada...
      • pan_pndzelek Re: Pokazali to w TV 26.11.03, 02:55
        pan_pndzelek napisał:
        > Pokazali to w TV, nazwozili na tę demonstracyjkę jakichś zezowatych muminów.
        > Muminy pięknie się komponowały w koszulkach Solidurności... NHaprawdę to
        logo
        > pasowało do ich mądrych minek...

Miałem oczywiście na myśli Śniadka Janusza...
        • Gość: TIP 23 Śniadek na nowego Dyzmę Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 04:47
          >Miałem oczywiście na myśli Śniadka Janusza...
          Janusz Śniadek też chce zostać Nikodemem Dyzmą polityki podobnie jak Maryja-n
          Krzaklewski, Tomaszewski, Komołowski, Chudy i inni.
          ŚSniadek odwiedził Maryjana i innych w ich domach. Popatrzył Śniadek na
          mieszkania poprzednich Dyzmów i stwierdził, że bycie Dyzmą jest opłacalne
          finansowo. Pomysłał sobie : TERA JA ! No i działa w tym kierunku.
          • Gość: KC SOLIDARNOŚĆ Re: Śniadek na nowego Dyzmę Solidarności IP: *.chello.pl 26.11.03, 07:28
            Towarzysz Śniadek idąc śladem towarzysza Krzakleskiego Maryjana wskazał ludowi
            pracującemu (niegdyś) kierunek i wytyczył cele.
            • Gość: pan_pierdzielek Re: Śniadek na nowego Dyzmę Solidarności IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 10:11
              wystrzelać emerytów, rencistów, parobasy, mendy i mnie!
              • Gość: p_p Re: Śniadek na nowego Dyzmę Solidarności IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 12:50
                A ty gdzieś się wylągł KMIOCIE?
                • murphy.lee Towarzysze z NSZZ "Solidarność" 26.11.03, 14:54
                  Ch...j wam ryj po same jajca !

Towarzysze wasz dialektyzm neomaterialistyczno-katolicki wytycza wam drogę - na
                  śmietnik historii.
                  • Gość: Sekretarz POP Re: Towarzysze z NSZZ "Solidarność" IP: *.chello.pl 26.11.03, 19:48
                    Towarzysz Śniadek zdaje się, że w dzieciństwie bawił się marszczeniem freda.
                    Zostało mu to dziś ?
                    • Gość: skarbnik koła Re: Towarzysze z NSZZ "Solidarność" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 20:09
                      Każdy się w to bawił tylko, że Śniadek za często
                      • pan.pendzelek Re: Towarzysze z NSZZ "Solidarność" 26.11.03, 20:34
                        Ja tam marszczę 6 razy dziennie,za każdym razem jak dres zmieniam.
                        I co? Najmondrzejszy na forum jestem!!!!!!!
                        • Gość: skarbnik koła Re: Towarzysze z NSZZ "Solidarność" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 22:06
                          6 razy dziennie to mało. Ten gośc marszczył przynajmniej 16 razy na dobę
                          • pan.pendzelek Re: Towarzysze z NSZZ "Solidarność" 26.11.03, 22:55
                            No tak ,ale on w dresie nie chodzi,
                            a w dresie nie ma rozporka ,więc utrudnienie w miejscach publicznych!!!1
                            Trzeba by gołą dupą świecić
                            • Gość: Egzekutywa POP Tow. Krzakleski Maryjan na I. sekretarza !!! IP: *.chello.pl 27.11.03, 09:14
                              Na najbliższym plnenum Komitetu Centralnego NSZZ "Solidarność" które odbędzie
                              się na plebanii kościoła św. Brygidy Bardot w Gdańsku - postawię taki formalny
                              wniosek !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka