Gość: bbr IP: *.acn.waw.pl 07.04.09, 09:27 demolka naszego miasta przez pseudoinwestorów trwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wawiak Budowa Centrum Chopinowskiego na finiszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 13:28 "- Marmur w naszym klimacie szybko pęka..."- z artykułu wynika, że architekt tego nie wiedział na etapie projektowania. "Zamiast pasów marmuru i alabastru jest więc beton i prześwitujące szkło, przez które widać maty docieplające budynek. - Rezygnując z bogatego wystroju, wybrałem podejście minimalistyczne..."-powiedział architekt. Po prostu oszukano nas, gdyż elewacja w istotny sposób decyduje o wyglądzie budynku. Zaprezentowano nam bogaty wystrój, a wykonano byle co. Maty docieplające jako środek wyrazu nowoczesnych gustów architekta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borow4 trzeba bylo postawic z dykty IP: *.ifpan.edu.pl 07.04.09, 15:35 bylaby taniocha, ze hej - ale glaby buduja teraz w stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obz Centrum Chopinowskie bez alabastru IP: *.dyn.optonline.net 09.04.09, 15:57 skó...synstwo, zlodziejstwo, bandydztwo, niechlujstwo i co jeszcze mam wymienic, kto rzadzi wtym korewskim kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buhaha Re: Centrum Chopinowskie bez alabastru IP: 195.22.119.* 11.04.09, 14:15 Gość portalu: obz napisał(a): > skó...synstwo, zlodziejstwo, bandydztwo, niechlujstwo i co jeszcze mam > wymienic, kto rzadzi wtym korewskim kraj. Malkontencie - ortografii sie najpierw naucz, potem krytykuj. Odpowiedz Link Zgłoś