Dodaj do ulubionych

Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji

IP: *.chello.pl 27.06.09, 07:24
Brawo! Żydzi górą.
Obserwuj wątek
    • traktorzysta Kiedy Polacy sobie wypracują coś na wzór ... 27.06.09, 08:32
      antysemityzmu ,żeby nikt na świecie nie mógł nas skrytykować ?
      Murzyni i Żydzi już wypracowali i są nietykalni . Teraz czas na
      nas ,żeby nikt w UK,USA czy UE nie mógł o nas złego słowa
      powiedzieć :) .
    • Gość: obiektyf Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji IP: *.aster.pl 27.06.09, 08:39
      żydzi bez antysemityzmu zdychają jak ryba bez wody
    • xs550 Re: Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji 27.06.09, 08:48
      Bo my Polacy jestesmy super cacy i najwspanialsi. I w ogole nie mamy czarnych plam w naszej historii (choc wszyscy inni je maja). Wiec jak ktos nas za cos krytykuje to od razu podnosimy raban. No bo jak to? Taki wspanialy, wyjatkowy i, dare I say, wybrany narod jak Polacy krytykowac??? Toz to na pewno jakas profanacja!!!! ;)
      • Gość: Ania Re: Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji IP: *.aster.pl 27.06.09, 09:45
        A żebyś wiedział, że wspaniały i wyjątkowy.
        • fedorczyk4 Re: Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji 27.06.09, 10:05
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> A żebyś wiedział, że wspaniały i wyjątkowy.

Po przeczytaniu części powyższych komentarzy chyba jednak mam co do
          tego poważne wątpliwości. W czym taki wspaniały i wyjątkowy?
          Może czasami w upartej pełnej samozachwytu głupocie:-(
          • Gość: Ania Re: Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji IP: *.aster.pl 27.06.09, 11:03
            Wszystko, co napisałaś się zgadza, ale wyraz, którego
            użyłaś "głupota" świadczy o tobie.
            A ty co, Eskimoska, że piszesz o głupocie Polaków?
            • fedorczyk4 Re: Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji 27.06.09, 12:12

> Wszystko, co napisałaś się zgadza, ale wyraz, którego
              > użyłaś "głupota" świadczy o tobie.
              > A ty co, Eskimoska, że piszesz o głupocie Polaków?

Nie ma znaczenia "co" ja jestem i nic Ci do tego. A piszę o głupocie
              niektórych Polaków i ich zachowań bo ja widzę, czytam i słysze na
              kazdym kroku.
              Czyżbyś nie lubiła Eskimosów?
              • Gość: Jan antypolonizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 13:06
                Czym jest a.? Na przykład znieważaniem Polaków i kłamaniem na temat
                polskiej historii. Opisywana pani doktor skandalicznie i wulgarnie
                kłamie na temat
                historii Polaków i Żydów w wywiadzie dla "Rzeczpospolitej".
                Przeczytajcie odpowiedź dr Gontarczyka na kłamstwa pani dr.:

www.rp.pl/artykul/2,311391_Gontarczyk__Nonsensy__uproszczenia__konfab
                ulacje.html
                • Gość: jacek niestety wypowiedz Gontarczyka niewiele wyjasnia IP: 119.63.64.* 28.06.09, 05:35
                  w sprawie stosunkow polsko zydowskich w polskich rodzinach mowi sie
                  niewiele - jest to temata wstydliwy, jednoczesnie nadal mimo, ze
                  Zydiw juz w Polsce nie ma - nadal zyje pogarda i odrzucenie

obowiazuje idealizowanie polskiej historii - co jest o tyle smieszne
                  ze Polska jest krajem zamieszkalym nie bardzo pasujacym do tej
                  pieknej historii - co widac chocby w praktyce politycznej

tym bardziej wiec inne spojrzenie - krytyczne - musi budzic wielkie
                  rozczarowanie i histeryczne reakcje

byle zadeptac krytykow
                  • Gość: pamietliwy Re: niestety wypowiedz Gontarczyka niewiele wyjas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 20:27
                    O jakim odrzuceniu tutaj mowimy ?
                    Chyba nie o o tym przez ktore POlska zwraca majatek gminom wyznaniowym
                    zydowskich ? I chyba nie o tym wskutek ktorego polski podatnik bedzie musial
                    zaplacic wiele dziesiatek miliardow dolarow tzw spadkobiercom ?
                    I chyba nie o odrzuceniu Fejgi Danielak (pseudo Wolanska) czy Salomona Morela
                    czy Stefka Michnika, czy innych pomniejszych ubekow i zbrodniarzy, ktorych
                    chcielibysmy goscic na nasz pelny koszt. Nie chcieli przyjechac mimo
                    wielokrotnych zaproszen.
                    No moze jedynie zydowiny z USA sa troche na cenzurowanym - ale, to za to ze
                    wyrzucali swoich tak teraz drogich rodakow, z USA wprost w rece Niemcow. Nic
                    dziwnego ze te zydowiny z brudnym sumieniem szukaja wszystkich do podzialu
                    swojej winy i nieczystego sumienia.
              • Gość: Ania Re: Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji IP: *.aster.pl 27.06.09, 13:12
                Tobie nic do tego, jacy są Polacy.
                Cały czas piszesz, jakbyś była obserwatorem z zewnątrz.
                To, kim ty jesteś, obchodzi mnie w najmniejszym stopniu, żeby nie
                napisać "wcale".
                Pewnie wolę Eskimosów, jak hipokrytów - czego dałaś przykład.
                • fedorczyk4 Re: Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji 27.06.09, 15:53

> Tobie nic do tego, jacy są Polacy.
                  > Cały czas piszesz, jakbyś była obserwatorem z zewnątrz.
                  > To, kim ty jesteś, obchodzi mnie w najmniejszym stopniu, żeby nie
                  > napisać "wcale".
                  > Pewnie wolę Eskimosów, jak hipokrytów - czego dałaś przykład.

A niby dlaczego nic mi do tego jacy są Polacy. Dotyczą mnie
                  dokładnie tak samo jak dotyczą mnie Francuzi, Anglicy i inni ludzie
                  wśród których przebywam. Żyje w Europie, a nie w jakimś
                  średniowiecznym skansenie. I sprawdź sobie znaczenie słowa
                  hipokryzja-hipokryta, bo używaż go bez zrozumienia. Czego dałaś
                  przykład w zdaniu z którego nota bene wynika że ja to dałam
                  przykład, że Ty wolisz eskimosów:-) Bardzo mnie tym ubawiłaś.
                  • Gość: Ania Re: Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji IP: *.aster.pl 27.06.09, 17:23
                    Nie tylko żyjesz w Europie, ale żyjesz też w Polsce.
                    I zwyczajnie nie pasuje pisać o (rzekomej) głupocie Polaków. To
                    proste i nie wymaga wyjaśnień. Pomijając już fakt, że to jest
                    dziwne.

Dokładnie znam znaczenie słowa "hipokryta" i dlatego pasuje mi do
                    twojego przykładu.

Przedostatnie zdanie... Bardziej zaplątać nie mogłaś?

Staraj się używać zwrotu "notabene" wtedy, kiedy pasuje do
                    wypowiedzi. Przy okazji warto pamiętać, że wyraz ten piszemy łącznie.

"Bardzo mnie tym ubawiłaś".

To dobrze. Jak mawiał Gogol: "Z czego się śmiejecie? Z siebie samych
                    się śmiejecie".
                  • Gość: ANTY Re: Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji IP: 94.254.180.* 28.06.09, 11:49
                    No tak..Ten co przeciw pedalstwu i krzykliwemu żydostwu , to
                    mieszkaniec skansenu!Ten co im klaszcze ,to oświecony Europejczyk!

Jakie to proste! Jesteś z nami jesteś ok!Jesteś przeciwko nam,
                    jesteś be!

To już było hehe.Hitler tak lubił :)

• fedorczyk4 Re: Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji 28.06.09, 16:29
                      Bardzo mądrze i bardzo kulturalnie. Z dużą klasą. Wcale nie głupio.
                      I jak tu nie uważać nas Polaków za głupich?
                      Chm Ziemkiewicz coś udowodnił merytorycznie?
                      A Ziemia jest płaska i Słońce krąży wokół niej.
                      • goyahkla Re: Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji 28.06.09, 18:17
                        To jesteś Polką czy Europejką ? Bo raz tak piszesz a raz inaczej. Jeśli wierzysz że ziemia jest płaska to znak! czas przestać czytać GW i nadredaktora Szechtera.
                        • fedorczyk4 Re: Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji 28.06.09, 19:35
                          Mam dwa obywatelstwa jeśli Cie to uspokoi:-)Uważam sie za europejkę
                          ale nigdy nie odżegnywałam od polskości sensu stricte, nie uważam
                          zeby cokolwiek odbierało mi prawo do oceniania wad narodowych.
                          Glupota i prymitywizm polskiego antysemityzmu są porażając:-(
                          • Gość: pamietliwy Re: Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 20:32
                            tak samo jak my mozemy oceniac zbrodniarzy z zydokomuny i porazajacy swoja
                            glupota antypolonizm zydow - szczegolnie z USA, ktorzy zasluzyli sie odsylajac
                            swoich wspolwyznawcow wprost do piecow niemieckich obozow smierci. Teraz za to
                            glosno krzycza o swoich drogi rodakach, kiedy wyglada na to ze jest geszeft do
                            zrobienia na ich spopielonych trupach.
              • Gość: ANTY Re: Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji IP: 94.254.180.* 28.06.09, 11:45
                Pisać o głupocie niektórych Polaków można.
                Natomiast o głupocie niektórych Żydów ,już nie.
                To jest antysemityzm!

hehe?(śmiech przez łzy)
      • Gość: ANTY Re: Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji IP: 94.254.180.* 28.06.09, 11:41
        Tu nie chodzi o to ,że Polacy są cacy.
        To trochę głębsza sprawa , której jak widać nie rozumiesz , lub
        udajesz ,że nie rozumiesz.
        Pani Cała niestety w tym wywiadzie przesadziła , co udowodnił
        merytorycznie Pan Ziemkniewicz.
        Nie wiem czy Pani Cała chce być kimś ważnym ,ale ja odbieram jej
        słowa jako coś bardzo niesmacznego.Wmawianie wszystkim ,że Polacy są
        winni śmierci Żydów w czasach II wojny jest kpiną.

Ja sie czuł winny nie będę i takie brednie mnie zwyczajnie wkurzają.

Dziwi mnie ,że są ludzie z polskim obywatelstwem , którzy
        przypatrują sie spokojnie nagonce na nasz kraj.
        Ostatnimi laty całkiem modne zaczyna być walenia nam po oczach
        wyssanymi z palca tekstami.Polak zły,niedobry,ma oddać,przepisać i
        siedzieć cicho.O to w tym chodzi.

O kasę!

A takiego wała drogie żydki.Głupich nie ma!
    • Gość: kilof Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji IP: *.acn.waw.pl 27.06.09, 09:19
      Pora pozbycie się tych anty polskich komuchów, wynocha do USA, to ci
      żydzi tak ochoczo pomagali Hitlerowi w zagładzie europejskich żydów.
    • Gość: skandal Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji IP: *.chello.pl 27.06.09, 09:35
      O ile cała ta szopka OWP jest oczywiście kretynizmem, to bronienie dr Cały za
      jej stwierdzenia to też jak dla mnie przegięcie. O ile zarzut, że w Polsce
      przed wojną był bardzo ostry antysemityzm w niektórych warstwach społecznych
      jest uzasadniony, to mówienie że Polacy jako społeczeństwo łatwo przetrawili
      Holokaust jako nasiąknięci antysemityzmem jest przegięciem i dr Cała powinna
      to bronić sama.

skandal
      • Gość: pamietliwy Re: Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 10:14
        gdyby nie Cala, czy inny Gross, kibuc na Czerskiej stracilby swoje "moralne
        racje" do strofowania i ponizania Polakow.

Korzenie tej redakcji tkwia w zydokomunie z UB i KPP/PPR/PZPR i ich jedyna
        kontra na zbrodnie i zniewolenie jakie narzucili Polsce do spolki z Sowietami
        jest tzw antysemityzm i "wspolpraca" w holokauscie.

Bo sie nalezalo tym Polakom. Tak wlasnie usprawiedliwiana jest zdrada i udzial w
        zbrodniach, tak sie pisze historie na Czerskiej.
        • Gość: Jan Wydarzenia krakowskie. Ktoś coś wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 13:12
          Czy ktoś wie jak prawnie zakończyły się "wydarzenia krakowskie"
          czyli brutalne pobicie Włocha (oraz młodego polskiego Żyda pod
          synagogą) przez izraelskich ochroniarzy za to, że uprzejmie zwrócił
          uwagę, żeby autokar nie dymił kolejną godzinę wprost pod okna
          mieszkańców? KAŻDA WYCIECZKA IZRAELSKA POWINNA MIEĆ OBOWIĄZKOWO: 1
          płatnego ochroniarza polskiego z doskonałą znajomością angielskiego
          I MAJĄCEGO OBOWIĄZEK DZWONIĆ NA POLICJĘ W PRZYPADKU ATAKU
          izraelskich ochroniarzy (znanych w Polsce z nieuprzejmości i
          agresji) na Polaków lub w przypadku zbliżania się np. agresywnych
          skinów w stronę Izraelczyków.
      • Gość: jood Re: Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji IP: *.md4.pl 27.06.09, 10:45
        Skandalem nie jest, moim zdaniem, co najwyżej nadinterpretacją antysemityzmu. Oprócz antysemityzmu jako takiego, który objawił się podczas wydarzeń w Radziłowie, Jedwabnem, czy w innej skali w Otwocku czy setkach innych miejsc, była obojętność. Obojętność na to, co się działo sąsiadom - bitym, okradanym, wywożonym i mordowanym. Sądzę, że często wynikała ona ze strachu - nie każdy rodzi się bohaterem, i nie powinno się takich ludzi potępiać. Często owa obojętność wynikała również po prostu z braku zainteresowania, a ta wynikała z izolacji, w jakiej żyły społeczności polska i żydowska. Żydzi i Polacy, z małymi wyjątkami, nie integrowali się - oba narody zachowywały swoje własne zwyczaje, języki, i przede wszystkim religię. Dlatego wielu Polaków uważało Żydów za obcych lub innych, i nie reagowali, gdy działa im się krzywda. I to już jest, moim zdaniem, naganne.

Alina Cała pisze tutaj również o roli Kościoła katolickiego w Holokauście. Warto by zaznaczyć i wyjaśnić, że udział Kościoła jako instytucji w Holokauście był żaden, natomiast Kościół przyczynił się walnie do wyhodowania postaw antysemickich w przedwojennej Polsce, i to w zasadzie na poziomie instytucjonalnym. Nastawieni przeciwko Żydom byli zarówno szeregowi księża (na przykład "chlubna" tradycja prostacko antysemickich proboszczów w Jedwabnem, poczynając od czasów międzywojnia, aż do żenujacych spektakli podczas ekshumacji), jak i hierarchowie, czego echa przetrwały aż do wydarzeń kieleckich po wojnie. Warto również pamiętać, że Kościół tworzą ludzie, i że nie ma co oczekiwać, że księża będą wyłącznie doskonale wyedukowanymi teologami z zacięciem pedagogicznym. Wśród księży są zarówno ludzie pokroju Ireny Sendler, jak i Czesława Laudańskiego.
        • billy.the.kid Re: Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji 27.06.09, 11:05
          "świetlana" postac ks.prałata stanisława TRZECIAKA.
          a i tak łęb mu urżnęli ss-mani w czasie powstania- a tak się starał.
        • Gość: pamietliwy Re: Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 11:35
          Zapomniales o Kielcach
          No przeciez to sztandarowy przyklad. Tylu dobrych towarzyszy z aparatu
          partyjnego i bezpieczenstwa pracowalo nad tym przypadkiem, nad przygotowaniem,
          wykonaniem i potem naswietleniem. Nie mozna pomijac takiego zdziczenia
          antysemickich Polakow. Nie moze sie ten wysilek zmarnowac.
          No i dobrze byloby przypomniec epokowa prace tow. Cichego - o holokauscie w
          czasie Powstania Warszawskiego. Niedlugo 1szy sierpnia - moze red. Adam Michnik
          by uzyl swoich wplywow zeby zrobic reprint tej noblowskiej pracy docenta Cichego ?

• Gość: Piotruś_Pan Cześć mośki. IP: 85.222.87.* 27.06.09, 11:27
      Nie lubię żydów, czy jestem antysemitą?
      • Gość: gość [...] IP: *.skynet.net.pl 27.06.09, 17:59
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: bimbom Re: Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 11:38
      "narodowcy (...) zostali zakrzyczani na demonstracji, którą urządzili w piątek"
      " (...) w sobotę o godz. 14 przed ŻIH-em stawiło się kilkaset osób"

Aż dwa dni trwała ta demonstracja?
    • Gość: pamietliwy Józef Borkowski, który na demonstracji reprezentow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 11:41
      najstarsze pokolenie

IPN BU 0957/53 BORKOWSKI JÓZEF

I tyle w tym temacie tow. Borkowski

Dobra partyjna i bezpieczniacka robota wczoraj, dobra anypolska robota dzis.
    • Gość: obserwator Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 11:41
      wygląda na to, że Polacy nasiąknięci antykatolicyzmem są lepiej zorganizowani
      - przeszli pierwsi
      • fedorczyk4 Re: Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji 27.06.09, 12:14
        Gość portalu: obserwator napisał(a):

> wygląda na to, że Polacy nasiąknięci antykatolicyzmem są lepiej
        zorganizowani
        > - przeszli pierwsi
        Katolik=Narodowiec i na odwrót?
        Zwłaszcza prof. Halina Bortnowska zalicza się do osób
        przesiakniętych antykatolicyzmem.
        Głupota nie boli.
        • Gość: fanpanajurka Re: Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji IP: 94.254.131.* 27.06.09, 13:08
          Dla Żydów rola, jaką odegrali w unicestwieniu własnego narodu, stanowi
          niewątpliwie najciemniejszy rozdział tej historii

A.H.
    • Gość: Ja Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 13:37
      A nie bylo tak ? Do tej pory "katolicy" na zjazdach Radia Maryja
      krzycza do kamery "pieprz....zydowstwo, wypie....". Wielka milujaca
      sie rodzina radia maryja, katolicy jego mac. Najbardziej nienawistna
      grupa jaka tylko jest - zydzi zle, geje zle, lesbijki zle, buddysci
      zle - biskup mowi "szanujcie gejow" ? biskup zle. Ot zgnila religia od
      srodka.
      • Gość: Jan Kto znowu zgniły ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 13:43
        "Ot zgnila religia od
        srodka."-napisałeś o polskich katolikach. Mój znajomy Żyd, przyznał
        że armia izraelska dokonywała zbrodni wojennych tak jak ich
        przeciwnicy Arabowie. Czy w takim razie mogę napisać parafrazując
        Ciebie, że Judaizm to zgniła religia od środka? Polecam trochę
        więcej szacunku.
        • Gość: gość Re: Kto znowu zgniły ? IP: *.chomiczowka.waw.pl 28.06.09, 10:46
          > "Ot zgnila religia od
          > srodka."-napisałeś o polskich katolikach. Mój znajomy Żyd, przyznał
          > że armia izraelska dokonywała zbrodni wojennych tak jak ich
          > przeciwnicy Arabowie. Czy w takim razie mogę napisać parafrazując
          > Ciebie, że Judaizm to zgniła religia od środka? Polecam trochę
          > więcej szacunku.

Akurat w Izraelu jest dużo więcej ateistów niż u nas... Takie przerzucenie z religii na naród nie ma sensu.
    • hulababula Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji 27.06.09, 14:39
      Art. 73 Konstytucji - Każdemu zapewnia się wolność twórczości artystycznej, badań naukowych oraz ogłaszania ich wyników, wolność nauczania, a także wolność korzystania z dóbr kultury.
      • goyahkla Re: Narodowcy zakrzyczeni przez syjonistów. 27.06.09, 16:37
        CZy jak napiszę że" 6mln zamordowanych żydów w czasie II WŚ to bzdura!, bo Niemcy nie mieli takich mocy przerobowych" to jest to kłamstwo na temat holocaustu czy nie? Mam wolność wypowiedzi i badań czy jej nie mam?
        • hulababula Re: Narodowcy zakrzyczeni przez syjonistów. 27.06.09, 22:47
          Myślę, że powinieneś mieć możliwość opublikowania swojej tezy, ale tylko pod
          warunkiem, że przedstawisz na to rzetelne dowody, tak jak to powinno wyglądać w
          prawdziwej pracy naukowej. Inaczej, po prostu mówienie w ten sposób na temat
          holokaustu pracą naukową nie jest, więc konstytucja w tym wypadku cię nie broni,
          a za to podpadasz pod ustawę odnośnie negowania holokaustu.
          • goyahkla Re: Narodowcy zakrzyczeni przez syjonistów. 28.06.09, 18:13
            Dlaczego taka ustawa wogóle powstała? Poczytaj pracę byłego dyrektora muzeum w Oświęcimu. W latach 50 mówiono że zginęło tam 3mln żydów! Teraz mówi się że max 1,5mln , a liczba 6mln jest nie zmienialna! Czy ktokolwiek policzył straty ludzkie w Polsce powojennej? Lub w którymkolwiek demoludzie?
            • Gość: cogitos a kogo obchodzą wyrżnięci Polacy???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 22:44
              widac własnie to było dla tej zbieraniny żydowskiej co tą żydówe
              popiera, sami widizcie kto był, tzw. światłe umysły, inteligencji a
              to zwyczajne żydowstwo które drąży chorobe na ciele Polski, oni są
              jak zaraz
    • konto_ehehehe Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji 27.06.09, 18:03
      Dzięki OWP poznaliśmy istnienie pseudonaukowego instytutu, ludzi wrogich Polsce od lat knujących i żerujących na nie spokoju.

jeżeli już musicie być żydami to zachowujcie się ciszej, bo my europejczycy chamstwa waszej nacji nie znosimy i niechcielibyście
      na dobre być z tego zapamiętani
    • Gość: lll Reicher O.S. warszawa i Reszta polski ! IP: *.range86-139.btcentralplus.com 27.06.09, 19:10
      dlaczego warszawa nie dazy do polonczenia z polskom (litwom)w zamian
      Reicherzy,Slazacy,Niemcy z Oberschlesien mogliby zrobic anschlus z Berlinem.
    • Gość: gosc Narodowcy zakrzyczeni na demonstracji IP: *.tktelekom.pl 28.06.09, 19:21
      normalka wiadomo kto rzadzi
    • Gość: JA Jednostronna relacja IP: *.connecta.pl 28.06.09, 19:50
      Chciała bym mieć możliwość wyrobienia sobie opinii na temat tego wydarzenia,
      ale niestety autor artykułu jest bardzo leniwy lub stronniczy. Czy to oznacza,
      że ceniona gazeta pozwala sobie na takie żałosne zabiegi ja jednostronna
      relacja wydarzeń, aby udowodnić swoje racje?! Z tego artykułu wynika tylko, że
      manifestacja OWP była legalna i pokojowa. A reszta jest o tym jakich
      wspaniałych przyjaciół ma Pani Cała. Gratuluje, ale mało mnie to interesuje.
      Po tym artykule mogę tylko stwierdzić, że Gazeta ZESZŁA NA PSY. Szkoda
      • Gość: leszekbubelzbawca Re: Jednostronna relacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 22:46
        a na co liczyłaś??? na rzetelność???? koszernej????? ich celem jest
        zniszczenie Polaków i Polskości, promuje się choroby typu pedalstwo,
        zarazę typu żydowstwo itd. kogo obchodzą Polacy?????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka