d.z 04.08.09, 22:13 www.ztm.waw.pl/ Mnie się nawet spodobała - widać, że ktoś przejumuje się tym co tam pisze i jakie informacje zamieszcza. No i wreszcie można zamówic newsletter. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mili28 Re: Nowa strona ZTM 05.08.09, 00:55 ja jednak wolałam tamtą wersję, była bardziej czytelna Odpowiedz Link Zgłoś
dennis_lance Re: Nowa strona ZTM 05.08.09, 09:54 Zgadzam się - mało czytelna, a do tego działa bardzo powoli i często wywala fatal error. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Nowa strona ZTM 05.08.09, 08:11 forum.gazeta.pl/forum/w,484,98606428,98606428,www_ztrm_w_nowej_szacie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Biuletyny 05.08.09, 11:30 "Od 2 września pojawi się także newsletter.(...). Biuletyn wysyłany co dwa tygodnie przez ZTM będzie zawierał aktualności, wszystkie materiały prasowe i zdjęcia, które nie były publikowane. Ale aktualności co 2 tygodnie to już nie aktualności! :( Kiedyś (parę lat temu) z ZTM przychodziły naprawdę aktualne biuletyny o bieżących zmianach tras, przystankowych, remontowych itp. Potem jakoś umarły śmiercią (nie)naturalną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut z Pragi trzeba bylo szczekac na warszawiakow na forach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 08:17 usprawiedliwiac lapanki i ponizac dodatkowo zniewazonych pasazerow. trzeba tez wypisac codzienna porcje sukcesow i zamiescic pochwaly dla oberpierdzistolkow z kantorka, zeby miec prace pewna na podstawowa dzialalnosc niewiele zostaje czasu w ciagu dnia. zwlaszcza ze tez sa inne wazne sprawy ktore trzeba zalatwic w czasie szychty dla kantorka. Odpowiedz Link Zgłoś