Dodaj do ulubionych

TO KACZYŃSKI ZAMELDOWANY W SOPOCIE !!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 10:42
ALE NAS WYKIWAŁ FACET Z SOPOTU PREZYDENTEM STOLICY!!!!!!!!!!!!
W NASTĘPONYCH WYBORACH MOŻE PREZYDENTEM ZOSTANIE KTOŚ Z MAŁKINI ??
TO JAKIS KOSZMAR.
ON NIE MA ZIELONEGO POJECIA O TYM MIESCIE I NIM RZADZI - NIGDZIE NA SWIECIE
TAKI NUMER BY NIE PRZESZEDŁ .

OTO POLSKA WŁAŚNIE .......
Obserwuj wątek
    • Gość: ee Re: TO KACZYŃSKI ZAMELDOWANY W SOPOCIE !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 10:46
      jego podatki pewnie też na sopot idą , a z naszych żyje i to chyba nieźle .
      faktycznie idiotyzm.....
      • Gość: ga Kaczyński to rodowity warszawiak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 12:01
        Kaczyński jest zameldowany w Warszawie. Możesz to sprawdzić choćby na stronach
        internetowych Państwowej Komisji Wyborczej z wynikami wyborów. Urodził się w
        Warszawie co też można sprawdzić np. na stronach Wojewody Mazowieckiego i
        Urzędu m. st. Warszawy, gdzie jest (dwa razy) opublikowane jego oświadczenie
        majątkowe, w którym podane jest miejsce urodzenia. Jego podatki zostają więc w
        Warszawie. To, że wyjechał na pewien czas z Warszawy i wrócił pisze się mu
        tylko na plus. Poza tym nie obrażaj tej ogromnej części warszawiaków, która nie
        urodziła się w Warszawie.
        • Gość: Wanda Re: Kaczyński to rodowity warszawiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 12:11
          ja nie pisałam o urodzeniu tylko o zameldowaniu na pobyt stały . jeśli
          wynajmuje mieszkanie w warszawie to oznacza ze na stałe jest zameldowany w
          innym miescie , a w artukule napisano ze w sopocie .

myslenie nie boli......
          • Gość: ee Re: Kaczyński to rodowity warszawiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 12:16
            a moze by tak do Kościoła ???? a nie pisac głupoty
            • Gość: eelka3 Re: Kaczyński to rodowity warszawiak IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.01.04, 12:18
              Idź i pomódl się za nas, grzeszników.
        • Gość: eelka3 Re: Kaczyński to rodowity warszawiak IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.01.04, 12:16
          Kaczyński jest zameldowany w Warszawie?
          Jeżeli - to tylko czasowo.
          Stałe zameldowanie ma w Sopocie.
          Może wybrać miejsce odprowadzania podatków.
          Jakie wybrał? Pewnie Warszawę...ale to przypuszczenie.
          • Gość: ga Re: Kaczyński to rodowity warszawiak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 12:36
            Nie wybrał zameldowania czasowego, bo Państwowa Komisja Wyborcza podaje tylko
            zameldowanie stałe. Jedynym kandydatem na prezydenta Warszawy, który nie miał
            zameldowania w Warszawie, był Marek Balicki, który był zameldowany w Ząbkach
            (patrz też na strony PKW). Pomyśl także, że mieszkańie można też wynajmować,
            gdy nie ma się pieniędzy na jego kupienie. Jest jeszcze inne rozwiązanie. Ale
            Kaczyńśki to jest prezydent, który nie będzie sobie załatwiał mieszkań w
            Dembudzie.
            • Gość: eelka3 Re: Kaczyński to rodowity warszawiak IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.01.04, 12:47
              Czy to znaczy, że na stałe zameldowany jest
              na ul. Czerwonego Krzyża???
              A jeśli nie - to gdzie?
            • Gość: eelka3 Re: Kaczyński to rodowity warszawiak IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.01.04, 12:48
              Czy to znaczy, że na stałe zameldowany jest
              na ul. Czerwonego Krzyża?
              A jeśli nie - to gdzie?
              • Gość: ga Re: Kaczyński to rodowity warszawiak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 13:29
                Spytaj go. Jednak jak dokumenty mówią co innego niż ty, to to nie każ facetowi
                udawadniać, że nie jest wielbłądem. A swoją drogą - sprawdziłąś na stronach PKW?
                • Gość: eelka3 Re: Kaczyński to rodowity warszawiak IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.01.04, 13:32
                  Przeciez ja niczego nie stwierdzam!
                  Ja pytam...może u Rodziców na Żoliborzu?
                  • Gość: ga Re: Kaczyński to rodowity warszawiak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 13:45
                    Naprawdę zapytaj Go. On Ci odpowie. Pracuje w Ratuszu, Pl. Bankowy 3/5. A swoją
                    drogą to dobrze, że zauważasz, że ma Rodziców w Warszawie. Bo to Warszawiak,
                    jak sądzę z tego co piszesz taki jak Ty.
                    • Gość: elkaa3 Re: Kaczyński to rodowity warszawiak IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.01.04, 13:58
                      Myślałam, że Ty wiesz,
                      bo tak autorytatywnie sie tu wypowiadasz..
                      Tak więc i Ty i ja snujemy tylko przypuszczenia...
                      • Gość: ga Re: Kaczyński to rodowity warszawiak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 14:24
                        Wiem tylko, że jest zameldowany na stałe w Warszawie - bo potwierdza to w
                        swoich dokumentach Państwowa Komisja Wyborcza. Temu przeczono na początku tego
                        wątku. Reszta to Twoje zainteresowania. Jak Cię to ciekawi, to zapytaj u źródła.
                        • elkaa3 Re: Kaczyński to rodowity warszawiak 04.01.04, 14:32
                          Akurat tak szczegółowe dane
                          znajdują sie - i słusznie -
                          pod ochroną GIODO...
                          Pozdrawiam:)
                          • Gość: ga Re: Kaczyński to rodowity warszawiak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 14:46
                            Też Cię pozdrawiam, ale nie masz racji. Miejsce stałego zameldowania kandydatów
                            na wójtów, burmistrzów i prezydentów jest ujawniane na obwieszczeniach
                            wyborczych. Jest to więc przypadek, gdy prawo zezwala na ujawnienie danych
                            osobowych i GIODO nie ma nic do tego. Nie chce mi się Ciebie wyręczać, ale po
                            co prowadzić dalszą dyskusję o faktach. Sprawdź na stronie
                            wybory2002.pkw.gov.pl/wojt/t1/dk1/w14/m1465.html . Dla ułatwienia niżej
                            zamieszczam jej treść.

Wybory wójta, burmistrza i prezydenta miasta: dane o kandydatach (I tura)
                            Miasto Warszawa, województwo mazowieckie

PKW | Wybory samorządowe | Komitety wyborcze | Sejmiki województw | Rady
                            powiatów | Rady gmin | Wybory wójta

PKW » Wybory wójta » Kandydaci » Woj. mazowieckie » Warszawa
                            Lista połączeń z innymi grupami raportów

•Dane o kandydatach na urzędy wójtów/burmistrzów/prezydentów miast w II turze
                            •Wyniki głosowania i wyniki wyborów bezpośrednich wójta/burmistrza/prezydenta
                            miasta w I turze
                            •Dane o komitetach, listach i kandydatach na radnych do rady miasta

Głosowanie w dniu 27 października 2002 r.

Lista kandydatów
                            Numer kandydata na liście
                            Dane osobowe kandydata
                            Oznaczenie komitetu zgłaszającego
                            Status kandydata

1 BALICKI MAREK ZBIGNIEW
                            zam.: ZĄBKI
                            wykszt.: wyższe Koalicyjny Komitet Wyborczy Sojusz Lewicy Demokratycznej - Unia
                            Pracy
                            2 BOJAŃCZYK MIROSŁAW
                            zam.: WARSZAWA
                            wykszt.: wyższe Komitet Wyborczy Wyborców "Lepsza Przyszłość"
                            3 BUJAK ZBIGNIEW
                            zam.: MILANÓWEK
                            wykszt.: wyższe Komitet Wyborczy Wyborców "Unia dla Warszawy"
                            4 DZIDO HENRYK
                            wykszt.: wyższe Komitet Wyborczy Samoobrona Rzeczypospolitej Polskiej
                            5 FYDRYCH WALDEMAR
                            zam.: TORUŃ
                            wykszt.: wyższe Komitet Wyborczy Wyborców WESELSZA I KOMPETENTNA WARSZAWA
                            6 JACKOWSKI JAN MARIA
                            wykszt.: wyższe Komitet Wyborczy Liga Polskich Rodzin
                            7 JANIK JÓZEF
                            wykszt.: wyższe Komitet Wyborczy Wyborców Konfederacja Ruch Obrony Bezrobotnych
                            RP
                            8 JĘCZMYK LECH
                            wykszt.: wyższe Komitet Wyborczy Wyborców "Nasz Samorząd`
                            9 KACZYŃSKI LECH ALEKSANDER
                            wykszt.: wyższe Komitet Wyborczy Prawo i Sprawiedliwość
                            10 KRZEKOTOWSKI JERZY
                            wykszt.: wyższe Komitet Wyborczy Wyborców Jerzego
                            Krzekotowskiego "Warszawa,Prawo i Dom"
                            11 MACIEREWICZ ANTONI
                            wykszt.: wyższe Komitet Wyborczy Wyborców RAZEM POLSCE
                            12 OLECHOWSKI ANDRZEJ
                            wykszt.: wyższe Komitet Wyborczy Platforma Obywatelska Rzeczypospolitej
                            Polskiej
                            13 PIECHOCIŃSKI JANUSZ
                            zam.: NOWA IWICZNA
                            wykszt.: wyższe Komitet Wyborczy Wyborców Centrum Samorządowe NASZA STOLICA
                            14 PITERA JULIA
                            wykszt.: wyższe Komitet Wyborczy Wyborców Julii Pitery

Liczba aktywnych kandydatów na liście 14.
                            • elkaa3 Re: Kaczyński to rodowity warszawiak 04.01.04, 15:10
                              Dzięki:)
                              PS. Myślę, że po prostu nie zrozumiała(e)ś
                              Miałam na myśli d o k l a d n y
                              adres zamieszkania (ulica, nr domu, lokalu)
                              I to właśnie podlega ochronie GIODO!
                              Pozdrawiam
                              • Gość: ga Re: Kaczyński to rodowity warszawiak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 15:17
                                Iza, nie zrozumiałem, jeśli Ty niedokładnie się zapytałaś. Na początku tego
                                wątku podważano, że Kaczyński jest zameldowany w Warszawie. Przedstawiłem
                                dowody, że jest i był jeszcze przed wyborami. Miaszka w wynajmowanym
                                mieszkaniu, bo może jest mniej "zaradny" niż dotychczasowi prezydenci np. z
                                Siedlec (Kozak). Chcesz wiedzieć więcej, zapytaj Go.
                                Pozdrawiam:)
                                • elkaa3 Re: Kaczyński to rodowity warszawiak 04.01.04, 15:24
                                  Ja nie chcę wiedzieć więcej:)
                                  Zastanawiałam się tylko głośno,
                                  gdzie mógłby się zameldować, aby sprostać
                                  wymogom Ordynacji Wyborczej :
                                  1. U Rodziców ?
                                  2. Na Czerwonego Krzyża ?

PS. Nie mam na imię Iza :)
                                  • Gość: ga Re: Kaczyński to rodowity warszawiak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 15:29
                                    To niebywały stan umysłowy: "Nie chcę wiedzieć, ale się zastanawiam":)
                                    • elkaa3 Re: Kaczyński to rodowity warszawiak 04.01.04, 15:31
                                      Nigdy nie "teoretyzujesz"?
                                      Ot, takie sobie dedukcyjne wprawki...:)
                                      • Gość: ga Re: Kaczyński to rodowity warszawiak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 16:17
                                        Jesteś wielka! Pozdr.
                                        • elkaa3 Re: Kaczyński to rodowity warszawiak 04.01.04, 16:27
                                          :)))))
                                          167 cm.
                                  • Gość: Słaawek Re: Elkaa3 - masz na imię Władek IP: *.crowley.pl 05.01.04, 12:40
                                    elkaa3 napisała:

>
                                    > PS. Nie mam na imię Iza :)
    • Gość: LENA Re: TO KACZYŃSKI ZAMELDOWANY W SOPOCIE !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 15:12
      to jesli tak jest ze zameldowany jest na pobyt stały u rodziców , a do tej pory
      był zameldowany w sopocie to dlaczego naciągał Sejm Rzeczpospolitej na
      mieszkanie służbowe jak był posłem i dlaczego wczesniej nie wynajmował w wawie
      za własne pieniądze . TAKI SPRAWIEDLIWY?????
      TO ZWYKŁY NACIĄGACZ - BO JAK MIAŁ SŁUŻBOWE W WARSZAWIE JAKO POSEŁ I MINISTER TO
      POBYT STAŁY MIAŁ W SOPOCIE , A TERAZ JAK TA GNIDA NIE DOSTAŁA SŁUŻBOWEGO JAKO
      PREZYDENCIK STOLICY TO SIE DO MAMUSI ZAMELDOWAŁ . DWULICOWIEC - WYMIOTOWAC SIE
      CHCE
      • Gość: ga myśl zanim napiszesz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 15:26
        Czemu obrażasz ludzi, gdy nie wiesz o czym piszesz? Nie wiem czy wynajmował
        mieszkanie od Kancelarii Sejmu. Ale jeśli tak, to tak jak każdy miał prawo
        zmieniać miejsce zamieszkania. To, że jako rodowity Warszawiak, przeprowadził
        się jakiś czas temu ponownie do Warszawy nie pozbawia go prawa do wynajęcia
        mieszkania od Kancelarii Sejmu, gdy jeszcze zameldowany był w Warszawie.
        • elkaa3 Re: myśl zanim napiszesz 04.01.04, 15:34
          Nie zawsze litera prawa
          jest komplementarna do jego (prawa)
          d u c h a...
        • Gość: Warszawiak Co znowu ukradł Kaczor ?! Bo nie dosłyszałem. IP: *.chello.pl 04.01.04, 15:35
          Z niego taki warszawiak (chociaż urodzny w Grodzisku Maz. i regularnie bity w
          ogólniaku na Żoliborzu) jak ze mnie buddyjski mnich.
          • Gość: jaj Re: Co znowu ukradł Kaczor ?! Bo nie dosłyszałem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 15:45
            Cześć pomarańczowy!!!
            • bronek.bronek Re: Co znowu ukradł Kaczor ?! Bo nie dosłyszałem 04.01.04, 18:40
              Gość portalu: jaj napisał(a):

> Cześć pomarańczowy!!!
              Pomarańcze ukradł ? Taki kurdupel ?!!!
              Przecież on by do straganu nie dosięgnął !
              • Gość: Mariusz Re: Co znowu ukradł Kaczor ?! Bo nie dosłyszałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 10:55
                bronek.bronek napisał:

> Gość portalu: jaj napisał(a):
                >
                > > Cześć pomarańczowy!!!
                > Pomarańcze ukradł ? Taki kurdupel ?!!!
                > Przecież on by do straganu nie dosięgnął !

Niski mężczyzna nosi gówno blisko serca.
      • Gość: Słaawek Re: LENA - ty też masz na imię Władek IP: *.crowley.pl 05.01.04, 12:44
    • Gość: Wars http://spieprzajdziadu.webpark.pl/ IP: *.tele2.pl 05.01.04, 11:17
      Polecam źródło ciekawych informacji o miłościwie nam panującym kaczym d..ku
      • nastepca.oszoloma.z.radia.m Re: http://spieprzajdziadu.webpark.pl/ 05.01.04, 12:54
        Gość portalu: Wars napisał(a):

> Polecam źródło ciekawych informacji o miłościwie nam panującym kaczym d..ku
        Fakt.
    • Gość: wq Re: TO KACZYŃSKI ZAMELDOWANY W SOPOCIE !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.04, 08:16
      koszmar
      • stan.borys Re: TO KACZYŃSKI ZAMELDOWANY W SOPOCIE !!!!!! 06.01.04, 11:15
        Gość portalu: wq napisał(a):

> koszmar
        Fakt.
    • sloggi ? 06.01.04, 11:16
      Tylko nie piszcie, że wcześniej o tym nie wiedzieliście?
      żenada
      • gienia.gienia Re: ? 06.01.04, 13:26
        sloggi napisał:

> Tylko nie piszcie, że wcześniej o tym nie wiedzieliście?
        > żenada
        Ja nie wiedziałam zasrany kacapie !
        • jaadwiga Re: ? 06.01.04, 13:31
          Ale to chyba nie jest wina Sloggiego, więc dlaczego
          się na Nim wyżywasz?
          PS. Trzymaj fason:)
          • Gość: Touluse~Lautrec W razie czego ma gdzie uciec ! ntx IP: *.chello.pl 18.01.04, 18:43
    • Gość: kotka Re: TO KACZYŃSKI ZAMELDOWANY W SOPOCIE !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 22:37
      ale jaja!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka