pacanek_ten_prawdziwy
16.01.14, 19:16
Hallo
Jak juz wczesniej tu pisalem odebralem w zeszlym tygodniu nowego Golfa 7
Hmmm mialem troszke mieszane uczucia , bo po krytyce nazimno w stosunku do tego samochodu obawiam sie czy wybor mojego pracodawcy byl wlasciwy .
Pierwsze co az "zakulo " mnie w oczy to byla naklejka na gorze tylniej szyby :
" Golf . Das Auto , pozniej bylo jakies kolo z roznymi flagami i dalsza czesc napisu ,
auto roku 2013"
Hmmm to jak to moze byc ze auto nagrodzone przez ludzi ( mam nadzieje ) kompetentnych
ma tak zle rcenzja jak to pisze tu i podaje linki do art. w gazecie kolega nazimno .
Dlatego przeczytalem ten artykul podany przez nazimno i zastanawiam sie czy takie glupoty tam napisane mozna wziasc na powaznie , no chyba ze to byla jak zwykle kpina ze strony nazimno .
Bo
1) Golf 7 nie ma poduszki powietrznej - dla pieszego - no przyznaje racje
2) Golf 7 nie ma 5-7 lat gwarancji - no przyznaje racje
3) Golf 7 ma problemy tech . -no przyznaje racje
4) Golf 7 sprzedaje sie gorzej niz Lada w Rosji - no przyznaje racje ,he he to jest juz chyba najciezszy argument jaki ten dziennikarzyna potrafil znalesc .
Poniewaz nie mam zaduzo pojecia o motoryzacji niemieckiej to prosze ciebie nazimno
podaj mi tu niemiecka marke samochodowa ktora ma seryjnie poduszke powietrzna dla pieszego , posiada seryjnie 5-7 lat gwarancji , nie ma zadnych problemow tech. i co jest najwazniejsze -----sprzedaje sie lepiej w Rosji niz Lada .
No chyba ,ze to byl tzw. artykul standartowy gdzie wystarczy tylko zmienic nazwe krytykowanego sam . i juz kasska leci ...