Dodaj do ulubionych

Czas na nowa rubrykę w statystykach

18.07.16, 14:18
Poza prędkością policja powinna móc wpisać jako przyczynę wypadku grę w PokemonGO. Kuźwa. Dziś dwukrotnie, w przeciągu może pół godziny, o mały włos.... nie zostałem potrącony przez pieszego. Schemat był taki sam - puszczam pieszego, ruszam, a debil z nosem w smartfonie zawraca. W obu wypadkach przed kolizja uratowało debila to, że ja patrzyłem i trąbiłem. On chyba nawet nie wiedział, że był (i jest) na jezdni....
Obserwuj wątek
    • nazimno Re: Czas na nowa rubrykę w statystykach 18.07.16, 14:26
      Ci od pokemonow zyja we wlasnym swiecie, oczywiscie - dopoki zyja.
      • nazimno Re: Czas na nowa rubrykę w statystykach 18.07.16, 14:28
        next.gazeta.pl/next/7,151243,20415133,rzucil-prace-zeby-grac-w-pokemon-go-chce-zlapac-je-wszystkie.html#TRNajCzytSST
    • tbernard Re: Czas na nowa rubrykę w statystykach 18.07.16, 21:38
      Przechodząc przez jezdnię należy dobrze się rozglądać a nie grać na smartfonie.
      • edek40 Re: Czas na nowa rubrykę w statystykach 19.07.16, 10:26
        tbernard napisał:

> Przechodząc przez jezdnię należy dobrze się rozglądać a nie grać na smartfonie.

Ale przecież na zachodzie można bez patrzenia nawet się położyć. Bo wszyscy jeżdżą powolutku ;)
    • qqbek Re: Czas na nowa rubrykę w statystykach 19.07.16, 00:24
      Ja mało dziś nie padłem w trakcie spaceru z psem... szło 4-ch nastoletnich dresików, towarzystwo ostro podchmielone i głośne... musiałem zleźć na drugi brzeg chodnika... dwóch z przodu goniło pokemona (na ślepo), dwóch z tyłu im głośno kibicowało (stąd też głośne dźwięki).
      Dresiarze z pobliskiego osiedla bloków... ganiali u mnie po ulicach, po pijaku, Pokemony... no gdybym to z rok temu komuś opowiedział, to by się co najwyżej w czoło popukał :)
      • tiges_wiz Re: Czas na nowa rubrykę w statystykach 19.07.16, 09:00
        Młody chwilę pograł i tam nie trzeba za niczym ganiać. Odległość do złapania pokemona jest dość spora i można spokojnie stać. Jedyny plus, że do inkubacji jak trzeba zrobić kilka kilometrów, więc młody ma sporo spacerów hehe.

Sam mam pokestopa 30m od domu i wystarcza żeby się z domu nie ruszać.
        • nazimno Re: Czas na nowa rubrykę w statystykach 20.07.16, 11:02
          www.tvp.info/26220370/w-poszukiwaniu-pokemonow-gracze-wchodza-na-pola-minowe
    • bimota Re: Czas na nowa rubrykę w statystykach 19.07.16, 13:55
      CHYBA NIE TYLKO TY MASZ PODOBNE OBSERWACJE:

epoznan.pl/news-news-68646-GlogowskaHetmanska_potracenie_pieszego_
    • matprot Depopulacja 2.0 23.07.16, 00:35
      Elity tego świata uznały, że depopulacja poprzez wojny albo wywoływanie kryzysów ekonomicznych będzie działała zbyt wolno... plus niekoniecznie wyeliminuje z Ziemi tych najmniej inteligentnych.

Twórcy gry Pokemon Go pomogli im pokonać dotychczasowe ograniczenia.
    • skeleton_song Re: Czas na nowa rubrykę w statystykach 26.07.16, 14:21
      mnie się wydaje, że to można po prostu podciągnąć pod niezachowanie należytej ostrożności na drodze/chodniku :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka