Dodaj do ulubionych

szybki i bezpieczny

10.10.06, 20:40
wiadomosci.onet.pl/1416081,11,item.html
tym razem stalo sie to ci musialo stac :/
az mi sie nie chce pisac sarkastycznych tekstow, bo wszystko po prostu opada ...
to napewno wina bolszewickich urzednikow
Obserwuj wątek
    • dziedzicznacytadelafinansjery Re: szybki i bezpieczny 10.10.06, 21:12
      Spokojnie. Jestem przekonany, że znajdą się amatorzy, którzy wirtualnie
      zlinczują tę kobietę, która zaiwadomiła policję jako winną śmierci młodego
      chłopaka, który całe życie miał przed sobą.

A reakcja policji w tym przypadku zasługuje na podkreslenie, bo przywraca wiarę
      w sens informowania ich o tego typu przypadkach.
    • Gość: prawdziwy tebe Re: szybki i bezpieczny IP: *.aster.pl 10.10.06, 23:39

masz w glowie trociny, to i nie rozumiesz, ze mozna jechac szybko i bezpiecznie lub szybko i niebezpiecznie. i tyle.

pewnie nadal nie rozumiesz, ale czego oczekiwac od kukly, ktora ma w glowie wbetonowana jedna, jedyna Przewodnia Mysl?
      • toka95 Re: szybki i bezpieczny 10.10.06, 23:51
        Gość portalu: prawdziwy tebe napisał(a):

>
        > masz w glowie trociny, to i nie rozumiesz, ze mozna jechac szybko i bezpiecznie
        > lub szybko i niebezpiecznie. i tyle.
        >
        > pewnie nadal nie rozumiesz, ale czego oczekiwac od kukly, ktora ma w glowie wbe
        > tonowana jedna, jedyna Przewodnia Mysl?

No i odezwał się:

ZNAWCA INŻYNIERII MIEJSKIEJ
        ZARZĄDZANIA RUCHEM
        SPECJALISTA OD WSPÓŁCZYNNIKÓW TARCIA I SIŁ BEZWŁADNOŚCI
        TWÓRCA STOCHASTYCZNEGO MODELU NAGŁEGO POJAWIANIA SIĘ ZWIERZĄT DZIKICH I
        GOSPODARSKICH NA DROGACH
        ITP, ITD

który dzięki tym swoim umiejętnościom potrafi jeździć szybko i bezpiecznie.
        • tiges_wiz Re: szybki i bezpieczny 11.10.06, 09:03
          i jeszcze od plam oleju z rozpadajacych sie zukow i kamazow .. to tez jest
          wstanie przewidziec i obliczyc predkosc bezpieczna w czasie rzeczywistym.
      • Gość: na zimno Tebe kojarzy wszystko tylko z jednym IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.06, 09:49
        ( juz pisalem z czym, a on to wie sam najlepiej)
      • pizza987 Re: szybki i bezpieczny 12.10.06, 08:06
        Gość portalu: prawdziwy tebe napisał(a):

>
        > masz w glowie trociny, to i nie rozumiesz, ze mozna jechac szybko i bezpiecznie
        > lub szybko i niebezpiecznie. i tyle.
        >
        > pewnie nadal nie rozumiesz, ale czego oczekiwac od kukly, ktora ma w glowie wbe
        > tonowana jedna, jedyna Przewodnia Mysl?

Taaaa, szybki i bezpieczny. Tak jak wczoraj na trasie z Konstancina do Wilanowa miotał się koleś Mercedesem ML, bo przed nim wcześnuiej zaczął wyprzedzać autobus koleś Fiatem Ducato. Koleś MLem podjechał mu do zderzaka w połowie autobusu i zaczął się miotać na boki, prawie do wyprzedzania paesem rozdzielającym się brał. Jak w końcu koleś dostawczym wysunął się przed autobus tak że mógłby zacząć uciekać na prawy pas to MLem wyskoczył na prawy, potem przed niego na lewey i mognia. Na światłach w Wilanowie ich doszedłem. ML stał tuż przed Ducato. Tyle był od niego szybszy. A jak bezpieczny, jak szybko zmieniał pasy to czejkałem czy ujrzę test łosia na żywo. Taaaa, szybki i bezpieczny. Jak tebe zupełnie. A może to tebe był??
    • Gość: gość Re: szybki i bezpieczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 00:56
      ja również zawiadamiam policję o takich osobnikach na drodze....ostatnio jak
      idiota wyprzedzał przeciwległym poboczem pojazd który był w trakcie
      wyprzedzania....jadąc z przeciwka mogłam ostro hamować lub zaliczyć rów...innej
      możliwości ucieczki nie miałam, całe szczęście wyhamowałam....
    • klemens1 Że bezpieczny - to rozumiem ... 11.10.06, 15:40
      ... ale dlaczego szybki?
      • toka95 Re: Że bezpieczny - to rozumiem ... 11.10.06, 15:46
        klemens1 napisał:

> ... ale dlaczego szybki?

Może dlatego, że celu, do którego jechał (a było to parę dni temu) jeszcze nie
        osiągnął.

Ktoś napisał, że jadąc spokojnie będziesz miał szansę jeszcze kiedyś się
        spóźnić; on już takiej szansy nie ma.
        • klemens1 Re: Że bezpieczny - to rozumiem ... 12.10.06, 07:45
          > > ... ale dlaczego szybki?
          >
          > Może dlatego, że celu, do którego jechał (a było to parę dni temu) jeszcze nie
          > osiągnął.

Czyli jak ktoś długo dojeżdża do celu, to jest szybki?
          • toka95 Re: Że bezpieczny - to rozumiem ... 12.10.06, 07:49
            Taki szybki, jaki bezpieczny
            • klemens1 Re: Że bezpieczny - to rozumiem ... 12.10.06, 11:57
              Czyli jeżeli jest bardzo szybki, to jest też bardzo bezpieczny - teraz rozumiem.
    • Gość: bylem tam Re: szybki i bezpieczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:23
      czy tebe jest bolszewikiem bo coś tu czytałem ale się pogubiłem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka