Gość: foreks IP: *.acn.waw.pl 09.11.07, 14:20 pl.youtube.com/watch?v=NJegt30aNxg prosze o rzeczowe komentarze i zwrocic uwage, iz uprzejmie wlaczal migacze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kozak-na-koniu Re: jak to sie robi subaru 09.11.07, 14:33 Trudno o rzeczowe komentarze na temat programów prezentowanych na kanale, który za logo obrał sobie prącie z jednym jajem. Mnie najbardziej uderzyło to, że wśród setki zachowujących się normalnie pojazdów, które uwidoczniły się na filmie znaleźli jednak jednego ryzykanta. Cóż, zdarza się w najlepszej rodzinie, chyba że to była kolejna prowokacja i "robienie" oglądalności... Odpowiedz Link Zgłoś
simr1979 Ja bym na jego miejscu... 09.11.07, 14:46 ...skręcił już w Nadarzynie - nie byłoby problemu ze zgubieniem miśków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Rzeczowo. 09.11.07, 15:44 Misiaczki mogly go zatrzymac po pierwszym powazniejszym przekroczeniu predkosci jeszcze na gierkowce. Tylko za malo "nadgoniliby" plan mandatowania. Lepiej dopuscic jeszcze do kilku kilkunastu wykroczen, zeby byc blizej planu, a moze nawet wyrobic 300% normy :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akodo no i dobrze IP: *.chello.pl 09.11.07, 16:00 bo moze straci prawo jazdy a tak dostał by 100zł i kilka punktów Odpowiedz Link Zgłoś
simr1979 Re: no i dobrze 09.11.07, 16:38 Gość portalu: akodo napisał(a): > bo moze straci prawo jazdy Za przekroczenie prędkości na drodze dwupasmowej ??? Wolne żarty, panie kierowniku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Obejrzales do konca...? 09.11.07, 16:56 Bylo tam rowniez wyprzedzanko tuz przed zakretem... Co jest lepsze dla BEZPIECZENTWA? Stosunkowo niski mandat (za prawie 150 km/h bedzie z 5 stoweczek i odpowiednia liczba punktow) i zatrzymanie pirata, czy odebranie PJ po rozprawie sadowej, ktora nie wiadomo kiedy sie odbedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
simr1979 Re: Obejrzales do konca...? 09.11.07, 17:05 emes-nju napisał: > Bylo tam rowniez wyprzedzanko tuz przed zakretem... Kamera nie zanotowała, czy subaru przekroczyło linię jednostronnie ciągłą czy nie (myślę, że nie, biorąc pod uwagę moment rozpoczęcie wyprzedzania i moją pamięć tego miejsca) - za to by nie mogli skasować. Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: Obejrzales do konca...? 09.11.07, 17:09 Czy dbanie o bezpieczenstwo, to tylko karanie?! Wedlug mnie powinni go zatrzymac zanim w ogole z gierkowki zjechal (juz tam byl co najmniej straszacy innych, jezeli nie niebezpieczny), bo na jednojezdniowce mogli mu skoczyc na puklerz z rozbiegu oburacz - kolo zgubil ich na pierwszym zakrecie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akodo 5 stoweczek punkty i za chwile to samo IP: *.chello.pl 09.11.07, 22:27 to ma zapewnic bezpieczenstwo? Myslisz ze gosc jezdzacy subaru zmieni styl jazdy bo zaplacił 500zł? zatrzymanie na 5 minut a za chwile zrobi to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Rzeczowo. 10.11.07, 09:55 emes-nju napisał: > Misiaczki mogly go zatrzymac po pierwszym powazniejszym przekroczeniu predkosci > jeszcze na gierkowce. Zatrzymać go? A za co? Przecież te ograniczenia na gierkówce są od czapy. Jura Odpowiedz Link Zgłoś