mma_ramotswe 16.06.08, 21:18 Wczoraj założyłam taki oto wątek na emamie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=80900394 dzisiaj napatoczyło mi się to oto forum. Przyjmiecie? Wiem, że "Starutka" to nie to samo co "stara", ale może...?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mma_ramotswe Re: witam? 16.06.08, 21:30 Chętnie bym sie przytuliłą do jakiegoś fajnego forum. Wszędzie tak jakoś zimno... Znasz Precious Ramotswe? Odpowiedz Link Zgłoś
onion68 Re: witam? 16.06.08, 21:44 Znam i jestem zauroczona. Przeczytałam tylko dwie części, ale na pewno tak tego nie zostawię... Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: witam? 17.06.08, 10:52 nie zostawiaj, nie zostawiaj! W tej najnowszej klimat przecudny Odpowiedz Link Zgłoś
hesia3 Re: witam? 16.06.08, 21:30 Błąd w tezie. Starej babie wszysto wypada, bo jest jej wszystko jedno co o niej myślą. 2 lata temu na koncercie Wilków takie młode siksy z politowaniem na mnie spoglądały co ja tam robię i się podśmiewały na co lodowatym głosem powiedziałam do nich: "Kochaniutkie Gawliński ma tyle lat co ja". Witamy bo duszę masz starutkiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: witam? 16.06.08, 21:31 hesia3 napisała: > Błąd w tezie. Starej babie wszysto wypada, bo jest jej wszystko > jedno co o niej myślą. To ja jestem taką znerwicowaną starą babą (ale znerwicowaną młodą babą też byłam, więc to niezależne od wieku), któej niestety nie jest wszystko jedno, co o niej myślą. Gryzie się tym i gryzie > Witamy bo duszę masz starutkiej :) Dziękuję za powitanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
scrivo Re: witam? 16.06.08, 21:34 Witaj, nie martw się, myslę, ze "starutkości" można się nauczyć, szczególnie biorąc pod uwagę Hesiową teorię. Troszkę pobędziesz wśród innych starutkich duszą i ciałem a nabędziesz powodów, by się nie gryźć. powodzenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onion68 Re: witam? 16.06.08, 21:43 Pracuj nad tym, kochana, pracuj. Może nie tyle nad tym, żeby w ogóle zobojętnieć na opinię innych, ile żeby ograniczyć krąg osób, na których opinii nam zależy, do osób naprawdę tego wartych. Mnie się to udało i jestem o wiele szczęśliwsza. I jaka wolna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
onion68 Re: witam? 17.06.08, 11:31 Długo, to fakt. Tak do około 37 roku życia (w tym roku kończę 40). Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: witam? 17.06.08, 14:38 No, Onion, pewnie nie będziesz miała wysokiego mniemania o mnie, bo żyję już dużo dłużej i pracuję nad tym odpowiednio dłużej. No a jest jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
onion68 Re: witam? 17.06.08, 15:06 > No, Onion, pewnie nie będziesz miała wysokiego mniemania o mnie Nie, dlaczego? Może ja jestem właśnie nieczuła, gburowata, niestarająca się. Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: witam? 17.06.08, 16:52 Znałam już jedną gburowatą, nieczułą i niestarającą się. Brrr. Nie bądź taka, nie bądź... Myślę, o co chodzi z tą wyspą w Twojej sygnaturce i jakoś do mnie to przesłanie nie dociera Odpowiedz Link Zgłoś
onion68 Re: witam? 17.06.08, 16:58 Z sygnaturką chodzi o to, że lubię trzeźwą ocenę rzeczywistości - a te zdania wydają mi się jej przejawem. W wolnej chwili poszukam rozwinięcia tej myśli i Ci wkleję. Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: witam? 17.06.08, 09:18 Witaj witaj:)Tu jest cieplo i przytulnie:) A co do wypada nie wypada to sie nie zgadzam:P Nie wypada to moze chodzic w spodniczce ledwo 4 litery zakrywajacej,ale reszta z Twojej listy jak najbardziej na miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: witam? 17.06.08, 10:52 może uwierzę w to na nowo, chyba dół trzeba przeczekać Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: witam? 17.06.08, 11:21 Zdecydowanie:)A to forum jest nieco z przymrozeniem oka wiec powinnas szybko stanac znowu do pionu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: witam? 17.06.08, 14:38 hoooop...hooooop próbuję bach. Na razie nic z tego. Innym razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: witam? 17.06.08, 19:19 witaj ramotswe, powiało melancholią:)) widzę, ze dziewczyny juz cię pasowały na starutką, mam nadzieje, ze będziesz się tu dobrze czuła:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: witam? 17.06.08, 21:54 Widzisz, nie do końca. Hesia mówi, że przemyślenia mam młodziutkiej. Dziwię się, bo jakoś tam się zupełnie nie umiem wpasować, zresztą ani wiek, ani staż do młodziutkich:) Odpowiedz Link Zgłoś