lepian4 13.11.09, 07:16 Schweinefleisch ist gesund. Meine Fresse, was sagt Pierre Vogel dazu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donnerbalken Habe ich im "Völkischen Beobachter" gelesen... 13.11.09, 09:03 Nu, jeśli mówi, że Tiere sind nicht rein, to i ma rację. A to, że Menschen sind rein to też ma rację. Generalnie przynajmniej. Ja na ten przykład pod paragraf o kanibalizmie nie podpadam, bo ja nogi tylko na Boże Narodzenie myję. Dawniej to jeszcze to Wielkanoc i Zielone świątki. Ale teraz już nie z powodu wojny na Bliskim i Dalekim wschodzie. Unsere Jungens an der Friedensfront haben Vorrang. Die führen dort in den weiten Steppen Asiens die Zivilisation ein. Habe ich im "Völkischen Beobachter" gelesen... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Habe ich im "Völkischen Beobachter" gelesen.. 13.11.09, 09:17 Dank dem Jureek lesen wir gleiche Zeitungen. Mich interessiert, im wittgensteinischen Sinne, folgende These: Menschenfleisch ist gesund. Die Deutschen sind Schwiene. Das deutsche Fleisch ist Schweinefleisch Das Schweinefleisch ist gesund. Der große Prophet sagte: Schweinefleisch haram baram taram und jeder, der was anderes behauptet, soll enthauptet, ggf gesteinigt werden Odpowiedz Link
donnerbalken Türkische Teestuben, to dobra rzecz... 13.11.09, 09:30 Nu, to ze względu na Wojnę w Hundukuszu i Bliskim Wschodzie Urząd do Spraw ochrony Konstytucji Niemieckiej ma czasowo ograniczoną ilość wakantów. I przyłącza do internetu trza też było nieco zredukować, ale po za tym Türkische Teestuben, to dobra rzecz... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Türkische Teestuben, to dobra rzecz... 13.11.09, 09:43 Du gut reden türkye tschaj gut du können wasserpfeife trinken auch und niemiaszki rauchen verbieten trinken nicht Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Türkische Teestuben, to dobra rzecz... 13.11.09, 14:51 I po jaki hooy ja Wam tego Wittgensteina poleciłem. Teraz operujecie sylogizmami i możecie postawić w niezręcznej sytuacji Marię, jeśli włączy się w dyskurs. Kobieta nie ogarnie sytuacji i się ... zestresuje. A co do Teestuben i wzorcowej dysputy z gośćmi tureckimi polecam: cia.bzzz.net/rzez_ormian Zapewniam Ciebie donnerbalken, ze herbata podczas dysputy na ten temat będzie lepiej smakować. Your poor kacperle Odpowiedz Link
donnerbalken miniaturisiertes Holocaust-Mahnmal... 13.11.09, 15:44 zawszekacperek napisał: Zapewniam Ciebie donnerbalken, ze herbata podczas dysputy na ten temat będzie lepiej smakować. Cytat In Bremen, wo die Stele nun wie ein miniaturisiertes Holocaust-Mahnmal in einem beschaulichen Park steht, schlug der demoskopische Sensor heftig aus. Nu, nie jest takie duże, jak Holocaust-Mahnmal w Berlinie. Ale Bremen to nie stolica. I Bremen jest deFacto pleite... Czy jeszcze stoi, nie jestem pewien, Bremen nie ma tylu security peopel, jak Berlin... I nie stoi przy Hauptbahnhof, lecz z 1000 m dalej, w maleńkiej bocznej uliczce, którą z trudem można odnaleźć.... Odpowiedz Link
lepian4 Jak mozna zostac Dönerspies? 16.11.09, 08:44 Persönliche Unstimmigkeiten mit dem dem Döner-Buden -Chef wystarcza. My tu gadu gdadu, a Döner Buden kaufen und verarbeiten zum Verzehr Menschenfleich. Ist krass nee gesund Menschenfleich nicht haram, taram du Hurensohn! Odpowiedz Link
maria421 Re: Jak mozna zostac Dönerspies? 16.11.09, 09:42 Lepian juz sie tym tak nie podniecaj bo to jest stary material, pochodzi sprzed wyborow w Hesji w 2008 roku. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Jak mozna zostac Dönerspies? 16.11.09, 09:51 Ja sie nie podniecam, w zeszlym miesiacu bylem na delegacji w Moskwie. Na zyczenie tamtejszego Führera poszlismy do döner budy. Zebym to ja dzis wiedzial, co mi przyszlo tam jesc? Odpowiedz Link