ja.nusz 11.10.10, 23:02 Skąd oni się biorą? - co jeden to bardziej pierdolnięty a może tylko jeden? Szczęście, że jest tu kilku wypróbowanych wrogów - własną piersią wykarmionych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jureek Re: Wylęgarnia klonów 11.10.10, 23:14 ja.nusz napisał: > Skąd oni się biorą? - co jeden to bardziej pierdolnięty a może tylko jeden? Skąd się biorą? Z realu niestety. Nie miałeś jeszcze nigdy do czynienia ze sprzedawcą ubezpieczeń albo amawayowcem? Forum to tylko lustro rzeczywistości, mocno wykrzywione, bo proporcje normalnych i piprzniętych są jednak inne niż w realu (na forum piprzniętych więcej), ale znikąd te świrusy się nie biorą. Jura Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Wylęgarnia klonów 12.10.10, 07:25 Narada the Learned Elders of Zion... Ot co... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Okazuje się, że to prymitywne fałszerstwo.... 12.10.10, 08:33 Pokazywałem już kiedyś ten film? Nie pamiętam... Okazuje się, że to prymitywne fałszerstwo.... Tylko gwoli ścisłości pragnę to tu zaznaczyć.... (że to prymitywne fałszerstwo można już chociażby po tym poznać, że styl wypowiedzi jest identyczny do tych nieszczęsnych protokołów, o których fałszerstwie w dzisiejszych czasach nikt rozsądny i przy zdrowych zmysłach nie wątpi... 10 lat pobytu na Sybirze...). Ja osobiście się od tych protokołów zdecydowanie dystansuję, całym moim sercem i całą moją duszą nieśmiertelną... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Wszystko przez ten internet... 12.10.10, 08:46 I nie zapominajmy o szkodliwości internetu dla naszej młodzieży niewinnej... Nasza młodzież jest już przeżarta szkorbutem antysemityzmu... Wszystko przez ten internet... Wylęgarnia klonów... Całe szczęście, że mamy jeszcze liberalną, niezależną prasę demokratyczną... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Okazuje się, że to prymitywne fałszerstwo.... 12.10.10, 08:50 Asiek! Oszqrfa! Ale wtopa! Natychmiast wycofaj tą nędzną mistyfikację z r e p e r t u a r u! N a t y c h m i a s t ! ! ! Kacperek folksdojczer4kategorji napisała: > Pokazywałem już kiedyś ten film > ? > > Nie pamiętam... > > Okazuje się, że to prymitywne fałszerstwo.... > > Tylko gwoli ścisłości pragnę to tu zaznaczyć.... > > (że to prymitywne fałszerstwo można już chociażby po tym poznać, że styl wypow > iedzi jest identyczny do tych nieszczęsnych protokołów, o których fałszerstwie > w dzisiejszych czasach nikt rozsądny i przy zdrowych zmysłach nie wątpi. > .. 10 lat pobytu na Sybirze...). > > Ja osobiście się od tych protokołów zdecydowanie dystansuję, całym moim sercem > i całą moją duszą nieśmiertelną... > Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji unsophisticated forgery... 12.10.10, 09:02 zawszekacperek napisał: > Asiek! Oszqrfa! Ale wtopa! > Natychmiast wycofaj tą nędzną mistyfikację z r e p e r t u a r u! > N a t y c h m i a s t ! ! ! > > Kacperek --------------------------------- Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: unsophisticated forgery... 12.10.10, 09:19 Nu Asiek, Ty oszalał a może nawet i zwaryjował. Takie filmy dla prostego ludu! Zabraknie popcornu, jak ten prost lud zacznie to masowo oglądać. Ten film to tylko do kameralnych DKF jak mówi instrukcja Sanhedrynu! Teraz fersztejn? Kacperek folksdojczer4kategorji napisała: > zawszekacperek napisał: > > > Asiek! Oszqrfa! Ale wtopa! > > Natychmiast wycofaj tą nędzną mistyfikację z r e p e r t u a r u! > > N a t y c h m i a s t ! ! ! > > > > Kacperek > --------------------------------- Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: unsophisticated forgery... 12.10.10, 09:35 zawszekacperek napisał: > Nu Asiek, Ty oszalał a może nawet i zwaryjował. Takie filmy dla prostego ludu! > Zabraknie popcornu, jak ten prost lud zacznie to masowo oglądać. > Ten film to tylko do kameralnych DKF jak mówi instrukcja Sanhedrynu! > Teraz fersztejn? > > Kacperek ------------------------------------------ Odpowiedz Link
ja.nusz Re: unsophisticated forgery... 12.10.10, 09:48 Otępienie starcze objawia się m.in. tym że pacjenci powtarzają w kółko to samo. I po co to wszystko stara pierdoło - przecież tymi dwoma filmikami już dawno udowodniłeś żydowskie zapędy do objęcia kontroli nad wszystkimi krajami tego świata. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: unsophisticated forgery... 12.10.10, 09:54 ja.nusz napisał: żydowskie zapędy do objęcia kontroli nad wszystkimi krajami tego świata. Powiedział Januszek... Ja osobiście się od tej wypowiedzi zdecydowanie dystansuję! Ot co... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: unsophisticated forgery... 12.10.10, 09:58 ja.nusz napisał: Otępienie starcze objawia się m.in. tym że pacjenci powtarzają w kółko to samo. Z wyjątkiem zbrodni hitlerowskich.... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: unsophisticated forgery... 12.10.10, 10:04 Temat zbrodni hitlerowskich jest tu od czasu do czasu poruszany. Temat izraelsko-żydowsko-centralratowy jest tu wszechobecny - całkowicie niezależnie od tematu wątku. O to dba tu jak wiadmo nasz etatowy, otępiały leśny dziadek asiek. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: unsophisticated forgery... 12.10.10, 10:25 ja.nusz napisał: > Temat zbrodni hitlerowskich jest tu od czasu do czasu poruszany. > Temat izraelsko-żydowsko-centralratowy jest tu wszechobecny - całkowicie niezal > eżnie od tematu wątku. > O to dba tu jak wiadmo nasz etatowy, otępiały leśny dziadek asiek. ---------------------------------------- Odpowiedz Link
gadupa Moher znowu sie pocisz. 12.10.10, 10:48 Ktos wogole czyta te twoje wypociny? buahahaha Odpowiedz Link
lepian4 Re: unsophisticated forgery... 12.10.10, 10:55 Januszku, wtrace sie do tej waszej dyskusji: rozdzielanie tych tematow jest absurdalne. Dodatkowo zacietrzewiony tracisz istotne elementy, jak chocby ten: www.einslive.de/medien/html/1live/2010/10/09/europamagazin-oesterreich-gen.xml. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: unsophisticated forgery... 12.10.10, 11:04 Wygląda na to, że Mossad ci link sponiewierał. Powtórzę specjalnie dla ciebie (niby jeszcze w sile wieku a już otępiały?) - zbrodnie wojenne Niemców są tu sporadycznie omawiane - asiekowa i twoja żydowska paranoja jest w każdym wątku - nawet jeżeli jest on o życiu seksualnym mrówek. Odpowiedz Link
lepian4 Re: unsophisticated forgery... 12.10.10, 11:21 Jestem wzburzony tym faktem bezmyslnosci i glupoty. Ale przynajmniej wiemy, po co placimy (ty, jak powszechnie wiadomo, nie) GEZ. Moza ta akcja przekona cie do tej uczciwej daniny, ktora sluzy tobie znanej i przez ciebie ukochanej misji zbawienia swiata, Moje wyrazy wzburzenia juz wyslalem na ponizszy adres: warumweg@wdr.de. Streszcze kroto: film pokazywal Austriakow, ktorzy robili naukowe badania, by dowiesc swe ÖZI-Gene. Widac bylo uroczyste wreczanie certyfikatow szczesliwcow, ktorzy dostali certyfikaty czystosci genetycznej. Na koniec pojawila sie bez komentarza Turczynka, ktorej nikt nie zrozumial, ale Untertitel wskazywaly, ze ona czuje sie bardziej Austriaczka, niz Turczynka. Ot, co! Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: unsophisticated forgery... 12.10.10, 15:09 ja.nusz napisał: > Temat zbrodni hitlerowskich jest tu od czasu do czasu poruszany. > Temat izraelsko-żydowsko-centralratowy jest tu wszechobecny - całkowicie niezal > eżnie od tematu wątku. > O to dba tu jak wiadmo nasz etatowy, otępiały leśny dziadek asiek. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nu, więc co było w Niedzielę w teatrze? ... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Wylęgarnia klonów 12.10.10, 08:46 Jak to skąd? Choroba cywilizacyjna! Rozdwojenie jaźni. U niektórych to nawet rozkawałkowanie na x części. Dzięki Bogu mamy jeszcze ASIEKA! God save ASIEK! Kacperek ja.nusz napisał: > Skąd oni się biorą? - co jeden to bardziej pierdolnięty a może tylko jeden? > > Szczęście, że jest tu kilku wypróbowanych wrogów - własną piersią wykarmionych. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Wylęgarnia klonów 12.10.10, 08:52 zawszekacperek napisał: > Jak to skąd? Choroba cywilizacyjna! Rozdwojenie jaźni. U niektórych to nawet ro > zkawałkowanie na x części. > Dzięki Bogu mamy jeszcze ASIEKA! > > God save ASIEK! > > Kacperek Nu, ja bardzo proszę! Bez kultu jednostki... Gell? Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Wylęgarnia klonów 12.10.10, 09:11 Izwinitie Wasze Błagarodie. Nu, ja tak ze szczerego s e m i c k i e g o serca. Nu, kult jednostek to bardzo straszna rzecz. Zresztą Ty o tym wiesz najlepiej, boś jak absolwent MIT jesteś w tym zagadnieniu bewandert usw. Nu a tak na marginesie f4k-ji, czy to nie jest dziwne albo nawet seltsam, że wśród "Polaczków" jest moda na Konradów? Odświeżę Twoją zatęchłą brunatną pamięć: Konrad z III cz. Dziadów Micka Adamowicza, Konrad Wallenrod, KWK "Konrad" (Ci ze Ślunska, kminią o co chodzi), tu na forum grasował też kiedyś jakiś konrad.wallenrod, nu i teraz jest jakiś konrad_dk. Co się u licha dzieje? Kacperek Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Wylęgarnia klonów 12.10.10, 09:26 zawszekacperek napisał: > Nu a tak na marginesie f4k-ji, > czy to nie jest dziwne albo nawet seltsam, że wśród "Polaczków" jest moda na Ko > nradów? Odświeżę Twoją zatęchłą brunatną pamięć: Konrad z III cz. Dziadów Micka > Adamowicza, Konrad Wallenrod, KWK "Konrad" (Ci ze Ślunska, kminią o co chodzi) > , tu na forum grasował też kiedyś jakiś konrad.wallenrod, nu i teraz jest jakiś > konrad_dk. Co się u licha dzieje? > Kacperek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nu, Mickiewicz miał prorocze zdolności... Ot co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Wylęgarnia klonów 12.10.10, 09:58 Nu patrz, tego to nawet i ja Kacperek nie wiedział, ze ten z tych Mickiewiczów Mickiewicz tak transparentnie przewidział wydarzenia na Westbank i to 100 Jahre zuvor. Nu ale ten z tych Mickiewiczów Mickiewicz to podobno w Paryż brylował z takimi historiami. A w Paryż Asiek to masony zawsze byli i może one go tak zainfekowały. Nu wiesz , te invasive species. Ot co! Kacperek folksdojczer4kategorji napisała: > zawszekacperek napisał: > > > Nu a tak na marginesie f4k-ji, > > czy to nie jest dziwne albo nawet seltsam, że wśród "Polaczków" jest moda > na Ko > > nradów? Odświeżę Twoją zatęchłą brunatną pamięć: Konrad z III cz. Dziadów > Micka > > Adamowicza, Konrad Wallenrod, KWK "Konrad" (Ci ze Ślunska, kminią o co c > hodzi) > > , tu na forum grasował też kiedyś jakiś konrad.wallenrod, nu i teraz jest > jakiś > > konrad_dk. Co się u licha dzieje? > > Kacperek > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ > Nu, Mickiewicz mia > ł prorocze zdolności... > > Ot co... > Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Nu wiesz , te invasive species. ... 12.10.10, 10:17 zawszekacperek napisał: Nu wiesz , te invasive species. Jesteś po prostu nie poinformowany... Pogadaj z Naszym Wielkim Katolikiem... Te stworzonka są właśnie nośnikiem postępu światowego... Z wielkich Północnoamerykańskich Jezior przynoszą bezinteresownie postęp do Polskiego Bałtyku... Na swoich sztandarach mają wypisane złotymi literami. Precz z solidarnością plemienną! Niech żyje współczesna solidarność kosmopolityczna! Bałtyckie dorsze szaleją z radości! Multikulti na całego! Ot co Odpowiedz Link
jureek Re: Nu wiesz , te invasive species. ... 12.10.10, 10:27 folksdojczer4kategorji napisała: > Pogadaj z Naszym Wielkim Katolikiem... > > Te stworzonka są właśnie nośnikiem postępu światowego... > > Z wielkich Północnoamerykańskich Jezior przynoszą bezinteresownie postęp do Pol > skiego Bałtyku... > > Na swoich sztandarach mają wypisane złotymi literami. > > Precz z solidarnością plemienną! > > Niech żyje współczesna solidarność kosmopolityczna! Masz rację. Przecież to od Żydów wywodzi się chrześcijaństwo. A chrześcijaństwo nie jest religią plemienną lecz uniwersalną. Bo dla Boga "nie ma Greka..." itd. Jura Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Takie coś praktykowali w DDR z Wietnamczykami... 12.10.10, 11:20 jureek napisał: Masz rację. Przecież to od Żydów wywodzi się chrześcijaństwo. A chrześcijaństwo nie jest religią plemienną lecz uniwersalną. Bo dla Boga "nie ma Greka..." itd. Jura Niezwykle dobry pomysł! Powinniśmy nasze wysiłki wzmocnić, aby naszych Starszych Braci przekonać o konieczności przyjęcia Sakramentu Chrztu św. Po za tym zaniechania praktyk wydalania z Izraela dzieci swych gastarbeiterów. Dlaczego w Izraelu jeszcze nie pojęli, że to właśnie in der Vielfalt ist der Hund begraben... Takie coś praktykowali w DDR z Wietnamczykami... I jak wszyscy na tym forum wiemy, DDR przestało z tego powodu istnieć... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji co Nasz Wielki Katolik na to powie... 12.10.10, 11:37 Ciekaw jestem co Nasz Wielki Katolik na to powie.... Ot co... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji O Herschelu Grynszpanie nasi krzewiciele postępu.. 12.10.10, 11:54 folksdojczer4kategorji napisała: > Ciekaw jestem co Nasz Wielki Katolik na to powie.... > > Ot co... ----------------------------------------------- Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Także Amerykanie...na wzór protestu Stuttgart 21.. 12.10.10, 12:27 Także Amerykanie się niczego nie nauczyli z tragedii Grynszpana Herszela.. Obecny na premierze filmu demokratyczny kongresman z Chicago Louis Guttierez, powiedział, że dramaty takie będą powtarzały się, dopóki Kongres nie uchwali reformy prawa imigracyjnego. Konsul generalny RP w Chicago Zygmunt Matynia powiedział, że dokument o Wasilewskich uzmysławia, jak bardzo potrzebna jest reforma amerykańskiego prawa imigracyjnego. - Nie może być tak, by prawo imigracyjne pozwalało na rozdzielanie rodzin - stwierdził Matynia. Proponuję zorganizować jakiś protest przed ambasadą USA w Berlinie i Warszawie, na wzór protestu Stuttgart 21... Kto jest za, niech proszę podniesie rękę... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: O Herschelu Grynszpanie nasi krzewiciele post 12.10.10, 15:18 Stary cymbale, nikt na tym forum nie rozpisuje się tyle o Grynszpanie co ty - i to od lat. Daj się w końcu wypchać i niech cię wystawią w muzeum chorób psychicznych. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: O Herschelu Grynszpanie nasi krzewiciele post 12.10.10, 15:28 ja.nusz napisał: > Stary cymbale, nikt na tym forum nie rozpisuje się tyle o Grynszpanie co ty - i > to od lat. > Daj się w końcu wypchać i niech cię wystawią w muzeum chorób psychicznych. ---------------------------------------------------- Odpowiedz Link
zawszekacperek Pytanie do Asieka 12.10.10, 16:36 z czystej (pur albo koszernej) ciekawości. Asiek jaka (albo czyja) Komisja zleciła Ci tę misję? Może Komisja Maciarewicza? Tylko bez owijania w bawełnę! Ot co! Kacperek Odpowiedz Link
lepian4 Re: Pytanie do Asieka 12.10.10, 16:42 Kacperku, Macierewicz prowadzi zespol, nie komisje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cos ostatnio niedomagasz!!! Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Pytanie do Asieka 13.10.10, 08:58 Jak zwal tak zwał. Ważne jest, że repertuar tego gremium bawi do ... łez. kacperek lepian4 napisał: > Kacperku, Macierewicz prowadzi zespol, nie komisje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Cos ostatnio niedomagasz!!! Odpowiedz Link
lepian4 Re: Pytanie do Asieka 13.10.10, 11:07 Kacperku, nieslusznie dodajesz powagi ludziom bez kompetencji. To funkcjonuje jedynie z januskiem i gaarschem. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Pytanie do Asieka 12.10.10, 16:44 zawszekacperek napisał: > z czystej (pur albo koszernej) ciekawości. > Asiek jaka (albo czyja) Komisja zleciła Ci tę misję? > Może Komisja Maciarewicza? > > Tylko bez owijania w bawełnę! > > Ot co! > Kacperek Opatrzność... Odpowiedz Link
gadupa Nie zmeczyles sie ciecu? 12.10.10, 17:57 Napompowales sie goovna i nikt cie przeczytal. buahahaha!!!!!!! Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Nie zmeczyles sie ciecu? 12.10.10, 21:10 Hehehehehehehe........ Bez podpisu gadupa napisała: > Napompowales sie goovna i nikt cie przeczytal. > buahahaha!!!!!!! Odpowiedz Link
zawszekacperek Opatrzność ??? 12.10.10, 21:09 Nu Asiek, a Ty nie przeginasz? To Pan Bóg pogniewał się na Abrama? Nie wiedziałem? Do tej pory myślałem, że ten komunikat nadal jest aktualny. Cytuję z pamięci: „ I rzekł Pan do Abrama: Wyjdź z ziemi swojej i od rodziny swojej, i z domu ojca swego do ziemi, którą ci wskażę. A uczynię z ciebie naród wielki i będę ci błogosławił, i uczynię sławnym imię twoje, tak że staniesz się błogosławieństwem. I będę błogosławił błogosławiącym tobie, a przeklinających cię przeklinać będę; i będą w tobie błogosławione wszystkie plemiona ziemi.” Nu paczpan, goj dostał misję. Impossible! A może Ty łżesz albo nawet kłamiesz? Kacperek Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Opatrzność ??? 13.10.10, 07:01 Nu, a to Ty myślisz może, że Pan Bóg nie używa up datów? Pan Bóg przekonawszy się, że pierwsza wersja była błędna, stworzył następną wersję. Pogadaj w tej sprawie z Naszym Wielkim Katolikiem. Pierwsza wersja była do użytku plemiennego, druga wersja jest do użytku kosmopolitycznego. Pan Bóg jest bardzo dobrym ekonomem. Przedsięwzięcie musi się kalkulować! Ot co... (Tylko poniektórzy nasi Starsi Bracia mają jeszcze kilka wątpliwości, ale nie wszyscy, Nasz Jureczek dał się ochrzcić...Januszek posyłał syna do katolickiej szkoły...Nie mógł się zdecydować skąd wiatr wieje...Ty znasz tę historię z tymi Bramami Tryumfalnymi? Trza być niezwykle ostrożnym w takich kwestiach...Nie za wcześnie... nie za późno...) Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Opatrzność ??? 13.10.10, 08:31 Nu, teraz to rozumiem.Twój wywód jest klarowny jak staropolski rosół.(Myślę, że Jura wybaczy mi tę metafurę, bo on jakoś gastronomiczne nazewnictwo ma zwyczaj poniewierać.) Hmmmm up date - ciekawa teoria. A co do Arc de Triomphe, to ja myślę, że ten up date jest pomyślany jako kontra ucha igielnego. Przez taki Arc de Triomphe łatwiej jest wejść do Królestwa. Dlatego trzeba chyba stawiać na taką architekturę, bo gwarantuje ona prosperity. Co Ty na to? Kacperek folksdojczer4kategorji napisała: > Nu, > > a to Ty myślisz może, że Pan Bóg nie używa up datów? > > Pan Bóg przekonawszy się, że pierwsza wersja była błędna, stworzył następną wer > sję. > > Pogadaj w tej sprawie z Naszym Wielkim Katolikiem. > > Pierwsza wersja była do użytku plemiennego, druga wersja jest do użytku kosmopo > litycznego. > > Pan Bóg jest bardzo dobrym ekonomem. > > Przedsięwzięcie musi się kalkulować! > > Ot co... > > (Tylko poniektórzy nasi Starsi Bracia mają jeszcze kilka wątpliwości, ale nie w > szyscy, Nasz Jureczek dał się ochrzcić...Januszek posyłał syna do katolickiej s > zkoły...Nie mógł się zdecydować skąd wiatr wieje...Ty znasz tę historię z tymi > Bramami Tryumfalnymi? Trza być niezwykle ostrożnym w takich kwestiach...Nie za > wcześnie... nie za późno...) Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Opatrzność ??? 13.10.10, 09:04 zawszekacperek napisał: Dlatego trzeba chyba stawiać na taką architekturę, bo gwarantuje ona prosperity Nu, architektura jest bardzo ważna. Ten ma dobrą architekturę tak że nawet wujkowi Adi zaimponował i go nie zburzył, gdy przypadkowo przebywał w Paryżu Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Opatrzność ??? 13.10.10, 17:19 Nu dzięki. Jako architekt antyglobalizmu masz widzę dobry smak. Nu, ale Paris to Paris! Kacperek P.S. God save Asiek! na wsiakij słuczaj - powiem skromnie. folksdojczer4kategorji napisała: > zawszekacperek napisał: > Dlatego trzeba chyba stawiać na taką architekturę, bo gwarantuje ona prospe > rity > > Nu, architektura jest bardzo w > ażna. Ten ma dobrą architekturę tak że nawet wujkowi Adi zaimponował i go nie z > burzył, gdy przypadkowo przebywał w Paryżu Odpowiedz Link
jureek Re: Opatrzność ??? 13.10.10, 11:03 folksdojczer4kategorji napisała: > (Tylko poniektórzy nasi Starsi Bracia mają jeszcze kilka wątpliwości, ale nie w > szyscy, Nasz Jureczek dał się ochrzcić...Januszek posyłał syna do katolickiej s > zkoły...Nie mógł się zdecydować skąd wiatr wieje...Ty znasz tę historię z tymi > Bramami Tryumfalnymi? Trza być niezwykle ostrożnym w takich kwestiach...Nie za > wcześnie... nie za późno...) Zamiast stolca masz pierdolca. Jura Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Forum Polskie im. Herszela Grynszpana 13.10.10, 07:16 Niezwykły smutek ogarnął był moje serce. Five little girls giggle and scream with delight as they chase each other round the playground, their pigtails flying as they run. Kamienne serca mają tutejsi forumowicze. Liczyłem na jakąś demonstrację przed Ambasadą Izraela... Jako środek zastępczy proponuję przemianować nasze forum na: Forum Polskie im. Herszela Grynszpana Ot co Odpowiedz Link