10.08.13, 13:43
mojej nogi (dopełniacz kogo? Czego?) nie postawię na ich terytorium!

Bydlęcy faszyzm i szmaciany rasizm...

Lud z mentalnością o tendencji Wilhelmsko-Gustloffskiej...

Uważam, że byłem Wam winien tej informacji...

Co z nią zrobicie zależy całkowicie od was.

Bardzo bym się jednak cieszył, gdybyście szwajcarskie torebki damskie bojkotowali...

Postscriptum

Ma się obowiązek znać Oprah Winfrey ???

Ja także nie oglądam TV a szczególnie nie amerykańskiej! (mianownik kto? co?/ dopełniacz kogo? czego?)
Obserwuj wątek
    • chief-denunciator Re: Nigdy ... 10.08.13, 13:59
      Ma się obowiązek znania Dawida Frankfurtera?

Nu,

Jak najbardziej!

Zgładził szwajcarskiego faszystę zakażonego syfem... i suchotą...

Ot, co...
      • chief-denunciator Re: Nigdy ... 10.08.13, 14:42
        chief-denunciator napisała:

> Ma się obowiązek znania Dawida Frankfurtera?
        >
        > Nu,
        >
        > Jak najbardziej!
        >
        > Zgładził szwajcarskiego faszystę zakażonego syfem... i suchotą...
        >
        > Ot, co...
        ===============================

Orientuje się może kto, kiedy kolej na następnych faszystów?

Nazbierało się ich trochę!

Chociażby w bratnich Węgrzech ...

Ot, co...

Postscriptum

Gdy widzisz faszystę, nie dyskutuj z nim.... ... .... !
        Powiedział mi jeden forumowy przyjaciel pracujący w Radiu Szczecin...
    • jureek Re: Nigdy ... 10.08.13, 18:52

> Postscriptum
      >
      > Ma się obowiązek znać Oprah Winfrey ???

Nie ma takiego obowiązku.
      Natomiast Twoje pytanie świadczy o tym, że kompletnie nie zrozumiałeś, o co chodzi. Chociaż bardziej prawdopodobne jest, że może i zrozumiałeś, tylko strugasz durnia.
      Jura
      • maria421 Re: Nigdy ... 10.08.13, 19:16
        jureek napisał:

> Natomiast Twoje pytanie świadczy o tym, że kompletnie nie zrozumiałeś, o co cho
        > dzi.

A o co chodzi? O rasizm?
        Przypuszczam ze gdybym ja, biala kobieta, w tym samym sklepie chciala obejrzec torbe za ponad 30 tys frankow to tez sprzedawczyni moglaby mi tak samo odpowiedziec. Co byloby chamstwem z jej strony, lecz nie byloby zadna afera.
        • ja.nusz Re: Nigdy ... 10.08.13, 19:31
          maria421 napisała:

> A o co chodzi? O rasizm?

A o co jak nie o rasizm? Chcesz głupa palić w duecie z gadupą-zwo?

> Przypuszczam ze gdybym ja, biala kobieta, w tym samym sklepie chciala obejrzec
          > torbe za ponad 30 tys frankow to tez sprzedawczyni moglaby mi tak samo odpowied
          > ziec. Co byloby chamstwem z jej strony, lecz nie byloby zadna afera.

Możesz mi powiedzieć z jakiego powodu sprzedawczyni miałaby Tobie odmówić pokazania drogiej torebki?
          Czy sądzisz, że pokazuje takie torebki tylko tym, którzy mają na czole wytatuowane jestem miliarderem i stać mnie na wszystko?

PS.
          Wiem, że w Zurichu w sklepach tego typu przy Bahnofstraße zatrudnia się Rosjanki, które mają obsługiwać milionerów z Rosji - jak się trafi czarna to musi być biedna i ma spadać.
          Jak przyjdziesz ubrana w szmaty z Kika i będziesz miała nieprzyjemny oddech, to też Cię taka ruska pogoni, ale nigdy w życiu ze względu na kolor skóry.
          • maria421 Re: Nigdy ... 11.08.13, 10:27
            ja.nusz napisał:

> Możesz mi powiedzieć z jakiego powodu sprzedawczyni miałaby Tobie odmówić pokaz
            > ania drogiej torebki?

Moze dlatego ze nie wygladam na taka, ktora moze sobie pozwolic na torebke za taka cene?

> Czy sądzisz, że pokazuje takie torebki tylko tym, którzy mają na czole wytatuow
            > ane jestem miliarderem i stać mnie na wszystko?

Mysle za sprzedawczynie maja nosa do klientow.
            Choc ta akurat, nie miala.
        • jureek Re: Nigdy ... 10.08.13, 21:16
          maria421 napisała:

> A o co chodzi? O rasizm?

No a o co innego może chodzić, jeżeli klientce wcale nie ubranej jak lump, a wręcz przeciwnie, odmawia się pokazania torebki z wymówką, że klientki na nią nie stać?

> Przypuszczam ze gdybym ja, biala kobieta, w tym samym sklepie chciala obejrzec
          > torbe za ponad 30 tys frankow to tez sprzedawczyni moglaby mi tak samo odpowied
          > ziec.

No to zrób taki eksperyment, może wtedy przekonasz się, że rasizm jednak istnieje.
          Jura
          • maria421 Re: Nigdy ... 11.08.13, 10:30
            jureek napisał:

> No a o co innego może chodzić, jeżeli klientce wcale nie ubranej jak lump, a wr
            > ęcz przeciwnie, odmawia się pokazania torebki z wymówką, że klientki na nią nie
            > stać?

Nie trzeba byc ubranym jak lump zeby wygladac na kogos, kogo nie stac na torebke za ponad 30 tys. frankow..

> No to zrób taki eksperyment, może wtedy przekonasz się, że rasizm jednak istnie
            > je.
            > Jura

Pamietasz jak Julia Roberts w "Pretty Woman" poszla z masa pieniedzy , ale marnie ubrana, do butikow i jak ja nie obsluzono, choc jest biala?
            • vampirr Re: Nigdy ... 11.08.13, 10:58
              Dopasowanko do gramotyki WIELKIEGO SRACZA, Marysienko? Ucieszyl sie zapewne...
              vpr

maria421 napisała:

> Pamietasz jak Julia Roberts w "Pretty Woman" poszla z masa pieniedzy , ale marn
              > ie ubrana, do butikow i jak ja nie obsluzono, choc jest biala?
            • jureek Re: Nigdy ... 11.08.13, 16:48
              maria421 napisała:

> Nie trzeba byc ubranym jak lump zeby wygladac na kogos, kogo nie stac na torebk
              > e za ponad 30 tys. frankow..

No to rozwiń może tę myśl i oświeć nas, co takiego w wyglądzie tej pani sprawiło, że można było założyć, że nie stać jej na torebkę.

> Pamietasz jak Julia Roberts w "Pretty Woman" poszla z masa pieniedzy , ale marn
              > ie ubrana,

No właśnie. Julia Roberts była marnie ubrana, a nasza bohaterka wręcz przeciwnie.
              Jura
              • chief-denunciator Re: Nigdy ... 11.08.13, 17:13
                jureek napisał:
                >
                > No właśnie. Julia Roberts była marnie ubrana, a nasza bohaterka wręcz przeciwnie.
                > Jura
                ==============================

Z czego logicznie wynika, że nie tylko bezsenność ma swoje plusy /Januszek/ Arte/ Grynszpany...

Ale także handel niewolnikami.

Gdyby arabscy handlarze niewolnikami nie sprzedali jej przodków do USA, by musiała dzisiaj gdzieś w Afryce kozy paść...

Ot, co...
              • maria421 Re: Nigdy ... 11.08.13, 18:32
                jureek napisał:

> No to rozwiń może tę myśl i oświeć nas, co takiego w wyglądzie tej pani sprawił
                > o, że można było założyć, że nie stać jej na torebkę.

> No właśnie. Julia Roberts była marnie ubrana, a nasza bohaterka wręcz przeciwni
                > e.
                > Jura

Wiesz jak Oprah byla wtedy ubrana? Widziales ja?
                • jureek Re: Nigdy ... 11.08.13, 18:41
                  maria421 napisała:

> Wiesz jak Oprah byla wtedy ubrana? Widziales ja?

Nie widziałem jej, ale wiem, jak była ubrana. Gdybyś przeczytała link otwierający wątek, to też byś wiedziała.
                  Jura
                  • maria421 Re: Nigdy ... 11.08.13, 19:33
                    jureek napisał:

> Nie widziałem jej, ale wiem, jak była ubrana. Gdybyś przeczytała link otwierają
                    > cy wątek, to też byś wiedziała.
                    > Jura

Tam jest jej zdjecie robione w sklepie albo zaraz po wyjsciu z niego?
                    • jureek Re: Nigdy ... 11.08.13, 20:03
                      maria421 napisała:

> Tam jest jej zdjecie robione w sklepie albo zaraz po wyjsciu z niego?

Może jeszcze raz:
                      "Gdybyś przeczytała link otwierający wątek, to też byś wiedziała."
                      Naprawdę zachęcam do przeczytania i nieograniczania się do obejrzenia zdjęcia.
                      Jura
                      • vampirr Re: Nigdy ... 11.08.13, 20:15
                        Zatem jeszcze raz: Co widziala cizia za lada? - Stara, gruba, dosc szpetna czarna babe, przyodziana w jakies kolorowe szmatki (mogly bych z pchlego targu?)...
                        smile
                        vpr

jureek napisał:

> maria421 napisała:
                        >
                        > > Tam jest jej zdjecie robione w sklepie albo zaraz po wyjsciu z niego?
                        >
                        > Może jeszcze raz:
                        > "Gdybyś przeczytała link otwierający wątek, to też byś wiedziała."
                        > Naprawdę zachęcam do przeczytania i nieograniczania się do obejrzenia zdjęcia.
                        > Jura
                        • zawszekacperek Re: Nigdy ... 11.08.13, 20:46
                          Panie Baronie, kolejny raz Kacperek stwierdza z żalem, że V wieków etykiety w Waści prześwietnym rodzie poszło się je...ć.smile Panie Baronie, nie godzi się tak wyrażać o niewiastach.
                          Swoją drogą Winfrey jest... urocza.smile
                          Winfrey

smilesmilesmile
                          Kacperek

vampirr napisał:

> Zatem jeszcze raz: Co widziala cizia za lada? - Stara, gruba, dosc szpetna czar
                          > na babe, przyodziana w jakies kolorowe szmatki (mogly bych z pchlego targu?)...
                          > smile
                          > vpr
                          • vampirr Re: Nigdy ... 11.08.13, 21:15
                            Rzeczywiscie, urocza....
                            Tu jest, jak oceniam tylko centymetr tynku w przeciwienstwie do normalnych 2,5...
                            content1.promiflash.de/article-images/w500/oprah-winfrey-mit-offenem-mund.jpg
                            vpr

zawszekacperek napisał:

> Panie Baronie, kolejny raz Kacperek stwierdza z żalem, że V wieków etyki
                            > ety w Waści prześwietnym rodzie poszło się je...ć.smile Panie Baronie, nie godzi s
                            > ię tak wyrażać o niewiastach.
                            > Swoją drogą Winfrey jest... urocza.smile
                            > Winfrey
                            >
                            > smilesmilesmile
                            > Kacperek
                            >
                            >
                            > vampirr napisał:
                            >
                            > > Zatem jeszcze raz: Co widziala cizia za lada? - Stara, gruba, dosc szpetn
                            > a czar
                            > > na babe, przyodziana w jakies kolorowe szmatki (mogly bych z pchlego targ
                            > u?)...
                            > > smile
                            > > vpr
                            >
                        • jureek Re: Nigdy ... 11.08.13, 20:55
                          vampirr napisał:

> Zatem jeszcze raz: Co widziala cizia za lada? - Stara, gruba, dosc szpetna czar
                          > na babe,

No i co to ma do rzeczy? Mało to starych kobiet o urodzie niekoniecznie rzucającej na kolana, za to z pełnym portfelem? Kto jak kto, ale arystokrata powinien to wiedzieć, bo właśnie w tych kręgach najczęściej się takie spotyka.

przyodziana w jakies kolorowe szmatki (mogly bych z pchlego targu?)...

Nie wiedziałem, że tak wygląda pchli targ:
                          www.donnakaran.com/

• vampirr Re: Nigdy ... 11.08.13, 21:12
                            Nie sadze. Wsrod szpetnych raczej sie nie obracam...
                            smile
                            Widac, ze malo bywasz na pchlich targach. Ja owszem, a kocham wrecz Marché aux Puces de St. Ouen...

vpr

jureek napisał:

> vampirr napisał:
                            >
                            > > Zatem jeszcze raz: Co widziala cizia za lada? - Stara, gruba, dosc szpetn
                            > a czar
                            > > na babe,
                            >
                            > No i co to ma do rzeczy? Mało to starych kobiet o urodzie niekoniecznie rzucają
                            > cej na kolana, za to z pełnym portfelem? Kto jak kto, ale arystokrata powinien
                            > to wiedzieć, bo właśnie w tych kręgach najczęściej się takie spotyka.
                            >
                            > przyodziana w jakies kolorowe szmatki (mogly bych z pchlego targu?)...
                            >
                            > Nie wiedziałem, że tak wygląda pchli targ:
                            > www.donnakaran.com/
                            >
                            • jureek Re: Nigdy ... 11.08.13, 21:17
                              vampirr napisał:

> Nie sadze. Wsrod szpetnych raczej sie nie obracam...
                              > smile

W tym środowisku raczej trudno o piękności. Mówi Ci coś pojęcie "chów wsobny"?
                              Jura
                              • vampirr Re: Nigdy ... 11.08.13, 21:34
                                Jesli chodzi o trzode, zwroc sie raczej do kaspra.
                                vpr

jureek napisał:

> vampirr napisał:
                                >
                                > > Nie sadze. Wsrod szpetnych raczej sie nie obracam...
                                > > smile
                                >
                                > W tym środowisku raczej trudno o piękności. Mówi Ci coś pojęcie "chów wsobny"?
                                > Jura
                                • zawszekacperek Re: Nigdy ... 11.08.13, 22:12
                                  O trzodzie plebejskiej Kacperek mógłby a owszem oświecić Jurę.smile Ale Jurze chodzi raczej o trzodę arystokratyczną. Tu jednak zostawiam pole do popisu dla Pana Barona.smile

Kacperek
                                  • vampirr Re: Nigdy ... 11.08.13, 22:17
                                    Süßer, nie jestes w stanie obrazic jakiegokolwiek barona, o mnie juz nawet nie wspominajac... Bist ganz einfach nicht satisfaktionsfähig...

vpr

zawszekacperek napisał:

> O trzodzie plebejskiej Kacperek mógłby a owszem oświecić Jurę.smile Ale Jurze cho
                                    > dzi raczej o trzodę arystokratyczną. Tu jednak zostawiam pole do popisu
                                    > dla Pana Barona.smile
                                    >
                                    > Kacperek
                          • maria421 Re: Nigdy ... 11.08.13, 21:17
                            jureek napisał:

> Nie wiedziałem, że tak wygląda pchli targ:
                            > www.donnakaran.com/

Jurku, moja corka ma sweterek DKNY i torebke DKNY. Na takie prezenty to nawet mnie stac smile

• lepian4 Re: Nigdy ... 13.08.13, 14:28
                  Julia Roberts wygladala wysmienicie, ba seksownie; ta stara jedza... Ech, rece opadaja
          • lepian4 Re: Nigdy ... 12.08.13, 17:24

Sprzedawczyni nieumiejetnie wytlumaczyla, ze torebka jest szalenie droga.

Nie znala tej telewizyjnej plotkary i gwiazdy amerykanskich niedorozwojow.

Ergo, czarna plotkara bedzie mogla sie dalej uzalac nad swym czarnym losem. Na tym zrobila majatek. Im Wilden Westen nichts Neues!
    • vampirr Re: Nigdy ... 11.08.13, 01:37

> mojej nogi (dopełniacz kogo? Czego?) nie postawię na ich terytorium!

Brawo! Tu jeszcze ci sie udalo!

> Uważam, że byłem Wam winien tej informacji (sic!).

Ale wyzej - znowu kompletna (ga) dupa!

A poza tym - w czym problem? Kupic te budke i cizie na pysk! Tak wlasnie zrobil niejaki Howard Hughes z hotelem, w ktorym portier go nieuprzejmie potraktowal...

vpr
      • zawszekacperek Re: Nigdy ... 11.08.13, 10:12
        Brawo Panie Baronie! Brawo! Jakie proste, genialne i szlacheckie smile rozwiązanie! smile

Kacperek

vampirr napisał:
        > A poza tym - w czym problem? Kupic te budke i cizie na pysk! Tak wlasnie zrobil
        > niejaki Howard Hughes z hotelem, w ktorym portier go nieuprzejmie potraktowal.
        > ..
        >
        > vpr
        >
        >
    • chief-denunciator Negerküsse? 11.08.13, 10:11
      A pfuj Deiwel! Bydlęcy Faszyzm i szmaciany rasizm!

https://3.bp.blogspot.com/_Po_s8DdnClY/S8wkH6tNBPI/AAAAAAAAAbw/jv4TOLOEO2U/s320/negerkuss.png

Uważam, że jestem wam winien tej informacji.
      Co z nią zrobicie zależy całkowicie od was.

Ale ponieważ w Nowym Yorku ustalili, że podobno brzmiące słowo jest wyrazem rasizmu, także niemieccy wazeliniarze i dupowłazy ustalili, że i w Niemczech to jest wyrazem rasizmu.

Ot, co ....

Postscriptum

Mała analogia do wielkiego kraju na Wschodnim Brzegu Odry.

Ktoś nazwany "Wielkim Polakiem" będzie niezwykle dumny z tego wyrazu wielkiego szacunku.
      Za nazwanie jakiegoś Nie-Polaka podobnym atrybutem, można być pewnym w 100%, że będzie się ogłoszonym "Bydlęcym faszystą" i "Szmatą rasistowską"
      • zawszekacperek Re: Naród o mentalności 11.08.13, 10:37
        tendencji Eichmannowskiej musi ponosić konsekwencje swoich niewybrednych pomysłów. Zaraza nie może rozwlec się na cały świat.
        Ot, co!
        Zapomniałeś?
        https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQubLW6aA8KmRIeVhiZLqO_IW-GawErJNwWUBatl2_XDLUDNEoJRg

Kacperek

> A pfuj Deiwel! Bydlęcy Faszyzm i szmaciany rasizm!
        >
        > https://3.bp.blogspot.com/_Po_s8DdnClY/S8wkH6tNBPI/AAAAAAAAAbw/jv4TOLOEO2U/
> s320/negerkuss.png
        >
        > Uważam, że jestem wam winien tej informacji.
        > Co z nią zrobicie zależy całkowicie od was.
        >
        > Ale ponieważ w Nowym Yorku ustalili, że podobno brzmiące słowo jest wyrazem ras
        > izmu, także niemieccy wazeliniarze i dupowłazy ustalili, że i w Niemczech to je
        > st wyrazem rasizmu.
        >
        > Ot, co ....
        >
        > Postscriptum
        >
        > Mała analogia do wielkiego kraju na Wschodnim Brzegu Odry.
        >
        > Ktoś nazwany "Wielkim Polakiem" będzie niezwykle dumny z tego wyrazu wielkiego
        > szacunku.
        > Za nazwanie jakiegoś Nie-Polaka podobnym atrybutem, można być pewnym w 100%, że
        > będzie się ogłoszonym "Bydlęcym faszystą" i "Szmatą rasistowską"
        • chief-denunciator Re: Naród o mentalności 11.08.13, 10:50
          W Stuttgart także? Ja tę wystawę pamiętam z Hamburga...
          Było bardzo wesoło. Gości z Afryki traktowano z dużym szacunkiem...

Kilka dekad później wybraliśmy się z moim tatą na spacer za miasto. Tam koczował oryginalny szczep Romów z chudymi szkapami i podartymi namiotami. Ześmy wszystko dokładnie oglądnęli, także jak Romka rozbierała kurę na obiad. Nikt nie był w jakikolwiek sposób zgorszony...
          O mało co, a by nas zaprosili na wspólny obiad...
      • chief-denunciator Re: Negerküsse? 11.08.13, 11:21
        W Niemczech słowo "Neger" nie ma nic wspólnego z nowojorskim slangiem: "N-Wort"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        Winfrey ist zu Gast bei Entertainment Tonight, einer Unterhaltungssendung des US-Medienunternehmens CBS, als die Moderatorin sie fragt, ob sie jemals mit "dem N-Wort" beschimpft worden sei. "Niemand, der bei Sinnen ist, würde mir das ins Gesicht sagen", antwortet Winfrey prompt.
        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dopiero Mainstream postanowił i ustalił, że jest także w Niemczech przekleństwem!

W Niemczech, ani za Kaisera, ani za Führera nie był!

I przed 20 laty można było u Aldika kupić "Murzyńskie Buziaki" i wyrazić w ten sposób sympatię do Afrykańczyków.

Ale czasy się zmieniają... (Na gorsze)

• chief-denunciator Re: Negerküsse? 11.08.13, 11:59
          A więc nie opowiadajcie swym dzieciom rasistowskich wierszyków...

Ot, co...
          • ja.nusz Re: Rasiści z Danziga 11.08.13, 12:09
            Ot co
            • chief-denunciator Re: Rasiści z Danziga (brak pointy!) 11.08.13, 12:22
              ja.nusz napisał:

> Ot co

==================================================

Nu i ?

A gdzie tu pointa faszystowsko-rasistowska Twego posta?

Postscriptum

Brak faszystów ma Maryjnym Forum i nudnawo tam u was?

Ot, co...
              • ja.nusz Re: Rasiści z Danziga (brak pointy!) 11.08.13, 12:49
                gadupa-zwo napisała:

> Nu i ?
                >
                > A gdzie tu pointa faszystowsko-rasistowska Twego posta?

Pokaż mi jedną, jedyną pointę w twoich rzygowinach stary capie, to też się wysilę.

• chief-denunciator (jest pointa! Znalazła się... ) 11.08.13, 14:53
                  ja.nusz napisał:

> Pokaż mi jedną, jedyną pointę w twoich rzygowinach stary capie, to też się wysilę.
                  ---------------------------------------------------->

Tu, w tych poniższych rzygowinach jest pointa!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                  Erekat bezog sich nach Angaben von «Haaretz» auf Pläne Israels, 63 Wohnungen in Ost-Jerusalem sowie 878 Wohnungen in verschiedenen, zumeist isoliert gelegenen Siedlungen im Westjordanland zu bauen. Diese Pläne bewiesen Israels mangelnde Ersthaftigkeit bei den Gesprächen, schrieb er den Angaben zufolge.
                  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nu jest przecie rzeczą jak najbardziej oczywistą, że Izrael ma prawo w swych Generalnych Guberniach budować ile mu się chce, i nikt mu tego nie zabroni, najmniej jakiś tam Afroamerykanin)* w Białym Domie.

W Niemiaszkowej Guberni Izraelskiej, także wiadomo, kto jest Panem a kto sługą...

Kto na wozie, a kto pod wozem...

Nie fajna pointa?

Ot, co...

Postscriptum

A teraz Twoja kolejka z pointą...

)* Miałem tam wpierw słowo na "N", z Nowojorskiego slangu, ale w ostatnim momencie przed wysyłką się opamiętałem... Mój Anioł Stróż nie śpi... Szarpnął mnie za ramię energicznie!...

Wyobrażacie sobie ten polityczny galimatias ? III lub IV Wojnę Światową ?
                  • ja.nusz Re: (jest pointa! Znalazła się... ) 11.08.13, 15:22
                    Twoje "pointy" są tak samo niedorobione ja ty cały jesteś niedorobiony - o tym, że te "pointy" były tu już tu z 1000 razy nie wspomnę.
                    Idź spać dziadek - kto śpinie smrodzi - chociaż u ciebie nie wiadomo.
                    • chief-denunciator Re: (jest pointa! Znalazła się... ) 11.08.13, 15:46
                      ja.nusz napisał:

> Twoje "pointy" są tak samo niedorobione ja ty cały jesteś niedorobiony - o tym,
                      > że te "pointy" były tu już tu z 1000 razy nie wspomnę.
                      > Idź spać dziadek - kto śpinie smrodzi - chociaż u ciebie nie wiadomo.
                      =============================
                      Nu, dobra...

Udało ci się z twoją ripostą ...

Uśmiałem się znowu do rozpuku...

Ot, co...

Postscriptum

Ta Twoja idea z małą sjestą wcale nie jest taka zła...
                      Serdeczne dzięki...

Tu na tutejszym forum był dzisiaj taki niecodzienny tłum ...
                      Dziwne, bo faszystów mamy tu zawsze...
                      • chief-denunciator Re: (jest pointa! Znalazła się... ) 11.08.13, 15:58
                        Diaspora ma od lat gwiazdkę i duży wskaźnik aktywności...

Z Forum Maryjnym jest odwrotnie...

Jaki z tego wniosek?

Brak wam faszystów ...

Ot, co...
                    • chief-denunciator Re: (jest pointa! Znalazła się... ) 11.08.13, 18:21
                      ja.nusz napisał:

> Twoje "pointy" są tak samo niedorobione ja ty cały jesteś niedorobiony - o tym,
                      > że te "pointy" były tu już tu z 1000 razy nie wspomnę.
                      > Idź spać dziadek - kto śpinie smrodzi - chociaż u ciebie nie wiadomo.
                      ===================================================

Ale tej pointy nie było jeszcze ani razu... Januszku kochany...

>>Continuing settlement activity means dictations not negotiations.<<
                      (Saeb Erekat, the Palestinian chief negotiator.)

Ot, co...
            • vampirr Re: Rasiści z Danziga 11.08.13, 12:37
              Mam (mala) nadzieje, ze ci "rasisci" to ironia...
              smile
              vpr

ja.nusz napisał:

> Ot co
              • ja.nusz Re: Rasiści z Danziga 11.08.13, 12:56
                SPES MORITUR ULTIMA

Spes moritur ultima Waćpanie.

A do kawy dzisiaj:

https://www.gotuj.net/foto/murzynek.jpg

• vampirr Re: Rasiści z Danziga 11.08.13, 13:38
                  Geanu das habe ich befürchtet... Desperabam salutem.

vpr

ja.nusz napisał:

> SPES MORITUR ULTIMA
                  >
                  > Spes moritur ultima Waćpanie.
                  >
                  > A do kawy dzisiaj:
                  >
                  > https://www.gotuj.net/foto/murzynek.jpg
                  >
              • gadupa Choremu polactwu mowi my NIE 13.08.13, 17:31
                U nas takie polactwo dostaje serdecznego kopa w tluste doopy i jest poprostu wyrzucane na morde za drzwi.
                • vampirr Re: Choremu polactwu mowi my NIE 13.08.13, 23:17
                  Problem w tym, dzie u (ga) dupy jest "u nas"? W (ga)dupie) moze???!!!
                  vpr

gadupa napisała:

> U nas takie polactwo dostaje serdecznego kopa w tluste doopy i jest poprostu wy
                  > rzucane na morde za drzwi.
          • chief-denunciator Re: Negerküsse? 11.08.13, 12:13
            A w internecie nic się nie zmieniło...

Ciągle te stare rasistowskie piosenki ...

Tak zatruwają te dusze niemieckich dzieci...

Ot, co...

Postscriptum

Miała jednak rację Pani Czosnekowa w Radiu Bawaria, swego czasu...
            Domagając się zakazu internetu...

Albo przynajmniej cenzury z prawdziwego zdarzenia...
    • zawszekacperek Re: Chief, orientujesz się może 11.08.13, 10:17
      na jaki chooy jej potrzebna była ta torebka z krokodyrasmile.
      To jest informacja bardzo ważna dla Kacperka i zrobi z nią co zechce.

Kacperek
      • chief-denunciator Re: Chief, orientujesz się może 11.08.13, 10:35
        zawszekacperek napisał:

> na jaki chooy jej potrzebna była ta torebka z krokodyrasmile.
        > To jest informacja bardzo ważna dla Kacperka i zrobi z nią co zechce.
        >
        > Kacperek
        ==============================

Nu, bardzo proste!

Aby udowodnić ludziom, którzy jej nie znają z TV, że ma kupę mamony!

Ot, co...

Postscriptum

Wyobraź sobie, są na świecie ludzie, którzy nie wiedzę kto jest ta Pani z ciemnym kolorem skóry z amerykańskiej TY...

Ja osobiście mam olbrzymie kłopoty z zapamiętaniem jej nazwiska.
        Nu, ale każde dziecko na świecie wie, że ja jestem Bydlęciem Faszystowskim i Szmatą rasistowską!

Nie znać nazwiska czarnej moderatorki amerykańskiej! To ostatnie dno moralne!
        • zawszekacperek Re: Chief, orientujesz się może 11.08.13, 10:50
          Nu dzięki Chief za tę informację. Teraz Kacperek jest w domu, tzn. w swojej kurnej chacie.
          Nu, ale nie uważasz, że ekspedientka w ekskluzywnym sklepie sprzedającym torebki z krokodyrów za 30 tyś. marnych dolców nie powinna mieć podstawowej wiedzy o fiat money i tym samym nie robić problemów przygodnym kupującym?
          Dla Kacperka jest to trochę niezrozumiałe. :

Kacperek
          P.S.
          A czy nie powinniśmy Chief wspólnie ubogacić wątek Pana Barona o ekstrawaganckim milionerze dyskursem o MMT? Nadalibyśmy temu wątkusmile właściwą rangę.

>
          > Nu, bardzo proste!
          >
          > Aby udowodnić ludziom, którzy jej nie znają z TV, że ma kupę mamony!
          >
          > Ot, co...
          >
          > Postscriptum
          >
          > Wyobraź sobie, są na świecie ludzie, którzy nie wiedzę kto jest ta Pani z ciemn
          > ym kolorem skóry z amerykańskiej TY...
          >
          > Ja osobiście mam olbrzymie kłopoty z zapamiętaniem jej nazwiska.
          > Nu, ale każde dziecko na świecie wie, że ja jestem Bydlęciem Faszystowskim i Sz
          > matą rasistowską!
          >
          > Nie znać nazwiska czarnej moderatorki amerykańskiej! To ostatnie dno moralne!
          >
          • chief-denunciator Re: Chief, orientujesz się może 11.08.13, 11:02
            zawszekacperek napisał:

> Kacperek
            > P.S.
            > A czy nie powinniśmy Chief wspólnie ubogacić wątek Pana Barona o ekstrawagancki
            > m milionerze dyskursem o MMT? Nadalibyśmy temu wątkusmile właściwą rangę.
            ------------------------------------------------>
            Wszystko po kolei. Ja jeszcze nie wszystko powiedziałem o "Murzyńskich Buziakach" od ALDIEGO...

Ot, co...

Postscriptum

Czy słowo "Murzyn" jest w języku polskim na indeksie?
            Z nowojorskim przekleństwem raczej dźwiękowo nie ma nic wspólnego...
            • zawszekacperek Re: Chief, orientujesz się może 11.08.13, 11:22
              Jestem Tobie (Nie Ci) winien tej informacji. Słowo "Murzyn" w języku polskim za sprawą lewaków weszło do indeksu słów zakazanych.
              Dowód:
              Poye...ni na punkcie politpoprawności chcą wyrzucić z obiegu przeuroczy wierszyk:
              Murzynek Bambo w Afryce mieszka...

Kacperek
              P.S.
              Możesz podać mi cenę Murzyńskich Buziaków w Twoim Aldiku? Potrzebuję tej informacji do celów porównawczych. Muszę bowiem Ci (tym razem nie: Tobie) zdradzić, że badam gruntownie różnice cenowe pomiędzy Bremen a Sachsen. smile

> zawszekacperek napisał:
              >
              > > Kacperek
              > > P.S.
              > > A czy nie powinniśmy Chief wspólnie ubogacić wątek Pana Barona o ekstrawa
              > gancki
              > > m milionerze dyskursem o MMT? Nadalibyśmy temu wątkusmile właściwą ra
              > ngę.
              > ------------------------------------------------>
              > Wszystko po kolei. Ja jeszcze nie wszystko powiedziałem o "Murzyńskich Buziakac
              > h" od ALDIEGO...
              >
              > Ot, co...
              >
              > Postscriptum
              >
              > Czy słowo "Murzyn" jest w języku polskim na indeksie?
              > Z nowojorskim przekleństwem raczej dźwiękowo nie ma nic wspólnego...
              • chief-denunciator Re: Chief, orientujesz się może 11.08.13, 11:35
                Kacperek napisał:
                Poye...ni na punkcie politpoprawności chcą wyrzucić z obiegu przeuroczy wierszyk:
                Murzynek Bambo w Afryce mieszka...
                =================================
                Nu,

a ja osobiście Julka Tuwima już zawsze podejrzewałem o wielkiego rasistę!

Moje podejrzenia się potwierdziły...

Ot, co...
              • chief-denunciator Re: Chief, orientujesz się może 13.08.13, 21:42
                zawszekacperek napisał:
                Możesz podać mi cenę Murzyńskich Buziaków w Twoim Aldiku?
                ===================================

Na Chiefie możesz polegać, jak na Zawiszy.

Po kolei odrabiam wszystkie me zobowiązania.

Dzisiaj wybrałem się specjalnie do mego ALDIKA...

Kosztują 0,99 Euro...

Ot, co...

Postscriptum

Miałem już pakę pod pachą, ale przypomniałem sobie, że się odchudzam.

Pakę odłożyłem z powrotem na półkę.

Gdyby chodziło tylko o mnie, to bym się nie odchudzał.

Ale ja się odchudzam Januszkowi na pohybel...

Taki ja jestem...
    • lepian4 Re: Nigdy ... 12.08.13, 17:26
      Tytul tego artykulu jest niedorzeczny:"Zürich - Verkäuferin will Oprah Winfrey nicht bedienen".

Sprzedawczyni nie znala tej gwiazdy amerykanskich milosnikow plotek i najnowszych wiesciach o dupiemarynie
    • lepian4 Re: Nigdy ... 13.08.13, 14:29

Ciesze sie, ze Tina Turner wziela slob. Szkoda tylko, ze miala tak dupiastych gosci weselnych.
      • chief-denunciator Re: Nigdy ... 13.08.13, 14:51
        lepian4 napisał:

> Ciesze sie, ze Tina Turner wziela slob. Szkoda tylko, ze miala tak dupiastych g
        > osci weselnych.
        =====================================

We are not talking about Tina Turner...

Ot, co...
      • vampirr Re: Nigdy ... 13.08.13, 17:11
        Nie nabieraj, lepkus! Tak naprawde, to ona wziela slub.
        vpr

lepian4 napisał:

>
        > Ciesze sie, ze Tina Turner wziela slob. Szkoda tylko, ze miala tak dupiastych g
        > osci weselnych.
        • lepian4 Re: Nigdy ... 14.08.13, 11:39

No, jebnalem sie!
          • vampirr Re: Nigdy ... 14.08.13, 18:13
            No masz! I hrabiom sie zdarza!
            smile
            vpr

lepian4 napisał:

>
            > No, jebnalem sie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka