the-great-inuk 02.11.15, 06:52 Halołin! Byłbym bardzo wdzięczny każdemu. kto by mi wytłumaczył różnicę pomiędzy HALOŁINEM a »współczesnymi« zabobonami wywodzącymi się z Orientu! Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Bardzo ważny komunikat! 02.11.15, 07:04 Bardzo ważny komunikat! Ze względu na bardzo gęstą mgłę lotnisko (Aeroport) Bremen jest do odwołania zamknięty. Lądować mogą jedynie Polskie Maszyny Rządowe pilotowane przez Ducha Świętego osobiście... W relacji bezpośredniej do Aniołków Świętych! Ot, co... © Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Halołin! 02.11.15, 07:39 a6zer [Forum Maryjne] pisze: ======================================== Kiedyś słyszałam mądry wykład na tematy społeczne i tam wykładowca mówił, że społeczeństwa się tworzą wokół TABU i tylko to TABU jest zdolne grupę utrzymać na poziomie wspólnoty i rozwoju. Innymi słowy każda grupa musi mieć jakieś uznane wartości które są świętością ponad wszelką dyskusją. Takie matematyczne pewniki, religijne dogmaty, podwaliny fundamentów. WARTOŚCI które rządzą zachowaniem grupy. Uznane wartości. Gdy zaczyna się deprecjonować te wartości - grupa się rozpada. A chyba nie chcemy, aby nasza cywilizacja zachodnia się rozpadła, co nie? ========================================== a6zer myśli, że odkryła Amerykę... Powyższe »NOWOŚCI« są podstawowymi częściami składowymi każdej narodowej mitologii! Zarówno Staro Egipskiej jak i Staro Hebrajskiej! A także Rzymskiej, Greckiej, Słowiańskiej, Germańskiej. Z tym, że pochodne od »Völkische« są pod obserwacją »Urzędu Ochrony Konstytucji (Niemieckiej)« A ten urząd jest z kolei placówką MOSSADu.. tak zwanego... Wystarczy wziąć do pomocy linijkę, kątomierz i cyrkielek! Wszystko, co »Völkische,« jest: »Bydłem Faszystowskim, Anty, oraz Szmatą Rasistowską!« Nie wykluczając niemieckich ogródków przydomowych... Byłem Wam winien informacji... Ot, co... ® Odpowiedz Link
the-great-inuk Tej hucpy nigdy nie zrozumiem! 02.11.15, 08:13 Czy to tak trudno zrozumieć? Nu, jeżeli czuję, że mnie ktoś nie może »WĄCHAĆ,« nu to go nie zaszczycam swoją obecnością! Czy to tak trudno zrozumieć? Dlaczego jedna, jedyna etnia na świecie rości sobie prawa do uszczęśliwiania wszystkich innych etni swoją obecnością? Tej hucpy nigdy nie zrozumiem! Ot, co... Postscriptum Powyższa moja niewinna prośba będzie uznana jako niezbity dowód mego anty(...) Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Tej hucpy nigdy nie zrozumiem! 02.11.15, 08:51 Astra o Zbyfauchu: >>Choćbyś nie wiem jak się wykręcał i wił jak piskorz od przynależności nie uciekniesz.<< Najświętsza prawda nad prawdami! Nawet nie trza linijki, ani kątomierza, ani cyrkielka ani nożyczek małych fikuśnych! (Doktryna Gutmensza z Górnego Śląska, który prolongował swój pobyt u Niemców o następne 5 lat...) Ot, co... © Odpowiedz Link