Dodaj do ulubionych

Apelowałem i apelowałem

17.08.17, 12:57
obserwujcie dyskretnie zza firanek obleśnych Niemców! (Na wzór Janosika aus Berlina, wybitnego polskiego patrioty od przeszło 40 lat u Niemców za ciepłym piecem... )

I oto skutki olewania moich apeli!

Post Factum

Orientuje się kto kompetentny, dlaczego Polacy wybrali do swoich Modlitw resztki połaci zamieszkałe przez Dzieci i Wnuki Zwyrodnialców Niemieckich?

To samo dotyczy Turków i Arabów i całej reszty sierot... (Czy "sierota" to obelga) ?

Nie jest moim zamiarem nikomu obelżywać, tylko pytam się uprzejmie o drogę do Pokoju Światowego...

Ot, co...
Obserwuj wątek
    • the-great-inuk Re: Apelowałem i apelowałem 17.08.17, 14:44
      A to wielka szkoda!

Ja już spakowałem walizki, aby być przy podziale łupów w hajmacie przed Mr Swiatło...

Ot, co...
    • the-great-inuk Re: Apelowałem i apelowałem 17.08.17, 15:12
      the-great-inuk napisała:

>
      > Orientuje się kto kompetentny, dlaczego Polacy wybrali do swoich Modlitw resztki połaci zamieszkałe przez Dzieci i Wnuki Zwyrodnialców Niemieckich?
      >
      > To samo dotyczy Turków i Arabów i całej reszty sierot... (Czy "sierota" to obelga) ?

=======================================

Fajne miejsce do odmawiania paciorków i różańców !

Gwarantuję: Bez Niemców Obleśnych!

Ot, co...
      • the-great-inuk Dzicz Niemiecka ! 17.08.17, 17:13
        Nie rzucim, Chryste, świątyń Twych, Nie damy pogrześć wiary! Zakusy próżne duchów złych i próżne ich zamiary. Bronić będziemy Twoich ...

Ot, co...
        • the-great-inuk Re: Dzicz Niemiecka ! 17.08.17, 17:30
          the-great-inuk napisała:

>Nierzucim, Chryste, świątyń Twych, Nie damy pogrześć wiary! Zakusy próżne duchów złych i próżne ich zamiary. Bronić będziemy Twoich
          >
          ==============================================

Chryste Panie! Co Niemce zrobiły z tym bardzo młodym Polakiem przed Polskim Katolickim Kościołem w Essenie! Młody Polak gada co prawda po Polsku, ale z niemieckim akcentem!
          Zwróćcie proszę uwagę na jego teutońskie rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Do czego to podobne? Tak Polak wymawia RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR?

Dzicz Germańska!

Ot, co!

Gdy On kiedyś spakuje walizki, to dokąd pojedzie?/wyjedzie?

W Polsce Katolickiej go szwabem zakrzyczą!
          • the-great-inuk Re: Dzicz Niemiecka ! 17.08.17, 18:04
            Rozważanie Januszka o przyjaźni Polsko-Niemieckiej...Kliknij!

Najwidoczniej Niemce boją się mniej Saracenów, aniżeli Polaków.

Anglicy żyli z Saracenami kilkaset lat.
            Przypierdolili się Rodacy i sielanka się skończyła... BREXIT !!!

Patrz zapijaczony Jacek Protasiewicz na lotnisku u Dzieci i Wnuków Zwyrodnialców Niemieckich!

Patrz Janosik aus Berlin jak doradza 40 Lat niemieckim ViP-om Rządowym...

Ot, co...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka