Dodaj do ulubionych

Vermeintlich ausländische Naziole niezle dokazuja

09.06.09, 10:37
Ohne Kommentar
Obserwuj wątek
    • thunder-mug najbardziej obrzydliwych linków... 09.06.09, 12:21
      Duch święty przemówił:

CytatNo to pokazałeś Lepian klasę, nie ma co. Klasę kapusia.
      Możesz być z siebie zadowolony, że udało Ci się znaleźć jeden z najbardziej
      obrzydliwych linków na forach gazety.

Są rzeczy o których się nie rozmawia.

Są rzeczy, które są absolutnym tabu!

Ci rodzice poświęcili swego syna na ołtarzu globalnej przyjaźni między narodami. (Patrz: Biblia... Abraham...)

Każdemu dam osobiście po mordzie, kto spróbuje tylko stwierdzić, że tym rodzicom wyprano mózg!

Tak mi dopomóż Bóg! Tak mi dopomóż Bóg!
    • jureek Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 09.06.09, 12:39
      NPD-owskie gnojki i tyle.
      Nawet żałoby rodziców uszanować nie potrafią. Ale czy dla takich gnojków liczą
      się jakiekolwiek uczucia? Cel uświęca środki.
      Jura
      • thunder-mug Cel uświęca środki. 09.06.09, 13:01
        jureek napisał:

CytatNPD-owskie gnojki i tyle.
        Nawet żałoby rodziców uszanować nie potrafią. Ale czy dla takich gnojków liczą
        się jakiekolwiek uczucia? Cel uświęca środki.
        Jura

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

O mordercach syna ani słowa!

Ktoś, kto tu połowicznie zajrzy, pomyśli, że to faszyści zamordowali ich syna!

Piękna, katolicka moralność!

Q.M!
        • jureek Re: Cel uświęca środki. 09.06.09, 13:24
          thunder-mug napisała:

> [b]O mordercach syna ani słowa!

Co Ty pierdolisz za przeproszeniem? Przeczytaj jeszcze raz link. Wyraźnie tam
          napisano, kto zamordował chłopaka. Podano też narodowość mordercy, a tak
          narzekacie, że polityczna poprawność podobno na to nie pozwala.
          Czego jeszcze chcesz?
          Jura
          • lepian4 Re: Cel uświęca środki. 09.06.09, 13:40
            Ten bajtrag byl o NPD, ktora znalazla meczennika wsrod ofiar vermeintlicher
            Ausländer. Nie bylo ani jednego slowa o morderach. Wiemy tylko, ze
            zaszytletowali Kevina i jeden z nich byl Libanese. Tak na odierdol dorzucili
            jeszcze, ze Kevin nie jest jedyna ofiara multikulti.
            • jureek Re: Cel uświęca środki. 09.06.09, 13:53
              lepian4 napisał:

> Nie bylo ani jednego slowa o morderach. Wiemy tylko, ze
              > zaszytletowali Kevina i jeden z nich byl Libanese.

Jak Twoja klawiatura znosi te logiczne nonsensy, które za jej pomocą wstukujesz?
              Skąd niby wiemy, kto był mordercą, skoro ani jednego słowa o mordercach nie było?
              Jura
              • maria421 Re: Cel uświęca środki. 09.06.09, 14:18
                Jureek, ja nie wiem nic na temat smierci Kevina, ale wiem wszystko na temat
                smierci Thorstena, bo kamien upamietniajacy miejsce w ktorym on zginal znajduje
                sie w prostej linii kilkaset metrow od mojego domu.

W programie powiedziano o "Massenschlägerei". Co moze byc zrozumiane, ze wszyscy
                sie tlukli i Thorsten przypadkowo zostal zabity. Nieprawda! Owszem, wywiazala
                sie jakas bojka, Thorsten (bardzo spokojny chlopak), chial ja zalagodzic.
                Skonczylo sie na tym, ze dopadli go w pieciu, kopali kiedy juz lezal na ziemi.
                Zmarl tej samej nocy w szpitalu na skutek rany cietej zadanej nozem i ogolnych
                obrazen.

Byl lokalny marsz przeciw przemocy, nie bylo ZADNEJ ogolnokrajowej fali
                oburzenia tak jak to zwykle bywa kiedy ofiara jest kolorowy cudzoziemiec a
                sprawca "nazi".
          • thunder-mug Co Ty pierdolisz za przeproszeniem? 09.06.09, 14:43
            jureek napisał:

CytatO mordercach syna ani słowa!

Co Ty pierdolisz za przeproszeniem? Przeczytaj jeszcze raz link. Wyraźnie tam
            napisano, kto zamordował chłopaka. Podano też narodowość mordercy, a tak
            narzekacie, że polityczna poprawność podobno na to nie pozwala.
            Czego jeszcze chcesz?
            Jura

--------------------------------------------
      • lepian4 Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 09.06.09, 13:07
        A mnie zastanawa, dlaczego wszyscy dyskutuja o demonstracjach NPD, a nie o
        mordercach? Oczekuje, jak w przypadku dziewczynki z Ukrainy/ St. Augustin,,
        nazwisk i aktualnych zdjec oprawcow, a nie belkot patologicznych ideologow
        politycznej poprawnosci o mordrcy Libanczyku, rzekomym Ausländer.
        • maria421 Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 09.06.09, 14:02
          Rozumiem rodzicow ze chca byc zostawieni w spokoju.

Nie rozumiem mediow ktore koncentruja uwage nie na MORDERCACH, ale na protestach
          przeciw MORDERCOM.
          A moze by tak raz inne partie polityczne potepily mordy dokonywane przez
          cudzoziemcow na Niemcach i tym samym odebraly scene NPD?

• thunder-mug Wyprany mózg! 09.06.09, 14:19

Maryja stwierdza:

CytatNie rozumiem mediow ktore koncentruja uwage nie na MORDERCACH, ale na protestach przeciw MORDERCOM.
            A moze by tak raz inne partie polityczne potepily mordy dokonywane przez
            cudzoziemcow na Niemcach i tym samym odebraly scene NPD?

Dobre pytanie!

Ale tu odpowiedzi nie dostaniesz!

Ta publiczna telewizja jest tak zakłamana, że ją coraz rzadziej włączam.

W Dojczlandzie są warunki jak w południowo-wschodniej Anatoli a Goebbelsowskie media piorą ofiarom mózgi.

Amerykańscy jeńcy wojenni z Wojny Koreanskiej wracali do domów z tym samym syndromem.

Wyprany mózg!
          • jureek Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 09.06.09, 14:38
            Znasz jakieś partie, które z zasady nie potępiają morderstw? Ja nie znam.
            Pamiętam, jak oburzałaś się, gdy dorabiano polityczną otoczkę do zwykłych
            kryminalnych przypadków, gdy ofiara była obcokrajowcem. W drugą stronę takie
            upolitycznianie Cię nie razi?
            Jura
            • maria421 Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 09.06.09, 19:11
              jureek napisał:

> Znasz jakieś partie, które z zasady nie potępiają morderstw? Ja nie znam.
              > Pamiętam, jak oburzałaś się, gdy dorabiano polityczną otoczkę do zwykłych
              > kryminalnych przypadków, gdy ofiara była obcokrajowcem. W drugą stronę takie
              > upolitycznianie Cię nie razi?

Jureek, ja tylko chce zeby rowna miara traktowano wszystkioe ofiary i wszytskich
              sprawcow.
              Tej rownej miary, niestety, nie wiedze.

Ciebie jej brak nie razi?
              • jureek Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 09.06.09, 19:23
                maria421 napisała:

> Jureek, ja tylko chce zeby rowna miara traktowano wszystkioe ofiary i wszytskic
                > h
                > sprawcow.
                > Tej rownej miary, niestety, nie wiedze.

Problem w tym, że właśnie teraz u Ciebie tej równej miary nie widzę. Z jednej
                strony oburzasz się, gdy organizuje się protesty przeciw rasizmowi, tylko
                dlatego, że ofiara była obcokrajowcem, bez sprawdzenia czy przestępstwo
                rzeczywiście miało charakter rasistowski (słusznie się oburzasz, mnie to też się
                nie podoba), a z drugiej strony nie przeszkadzają Ci marsze NPD, tylko z tego
                powodu, że ofiara była Niemcem, a sprawca obcokrajowcem, chociaż i w tym
                przypadku rasistowskich motywów nie było.
                Jura
                • maria421 Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 09.06.09, 20:16
                  Jureek, nie widzisz bo nie chcesz widziec.

Pamietasz pierwsze Lichterketten w Niemczech? To byl rok 1992, ja z moja rodzina
                  bralismy w nich udzial. W obronie Turkow, azylantow, cudzoziemcow, w protescie
                  przeciw niemieckim mordercom.

Siedem lat pozniej piatka bandytow bestialsko zamordowala Thorstena pareset
                  metrow od mojego domu. Nazajutrz jego przyjaciele, nasz burmistrz i rodzice
                  Thorstena urzadzli cichy marsz od bramy stadionu do miejsca morderstwa. Bylam
                  tam i widoku jego skamienialych rodzicow do konca zycia nie zapomne. Kilka dni
                  pozniej urzadzono marsz zalobny od ratusza do miejsca zbrodni, w ktorym bralo
                  udzial kilka tysiecy ludzi. Turkow w tym marszu nie widzialam...
                  Byl to marsz przeciw przemocy. Ogolnie przeciw przemocy, nie przemocy plynycej z
                  konkretnego zrodla...

Bylo to wydarzenie lokalne, nawet nie na skale Kreisu czy Landu.

Juz wtedy zadawalam sobie pytanie dlaczego po Mölln potrafimy potepic
                  konkretnych sprawcow, a po zabojstwie Thorstena protestujemy ogolnie przeciw
                  przemocy?

Jureek, NPD zaczyna zbierac coraz wiecej glosow w nowych landach. Wiesz
                  dlaczego? Bo duze partie nie reprezentuja woli ludu.
                  Zanim sie wiec zaczniesz oburzac na to ze NPD protestuje przeciw temu, ze banda
                  cudzoziemcow morduje Niemca, pomysl raczej dlaczego tego nie robia inne partie.
                  Bo nie wypada? Bo boja sie prowokowac muzulmanow?
                  • jureek Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 09.06.09, 20:31
                    maria421 napisała:

> Juz wtedy zadawalam sobie pytanie dlaczego po Mölln potrafimy potepic
                    > konkretnych sprawcow, a po zabojstwie Thorstena protestujemy ogolnie przeciw
                    > przemocy?

I do tej pory nie znalazłaś na to pytanie odpowiedzi?

> Zanim sie wiec zaczniesz oburzac na to ze NPD protestuje przeciw temu, ze banda
                    > cudzoziemcow morduje Niemca, pomysl raczej dlaczego tego nie robia inne partie.
                    > Bo nie wypada? Bo boja sie prowokowac muzulmanow?

Bo to nie był mord polityczny, a robienie polityki kosztem zrozpaczonych
                    rodziców jest obrzydliwe. Tak, masz rację, tego robić nie wypada. Ale co tam
                    jakieś "wypada, nie wypada" liczy się dla demagogów z NPD. Dla nich każdy
                    pretekst jest dobry, w końcu cel uświęca środki.
                    Jura
                    • maria421 Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 09.06.09, 21:09
                      jureek napisał:

> I do tej pory nie znalazłaś na to pytanie odpowiedzi?

Znalazlam.

> Bo to nie był mord polityczny,

Kto ustala ktzory mord jest polityczny a ktory nie i wedlug jakich kryteriow?

> a robienie polityki kosztem zrozpaczonych rodziców jest obrzydliwe.

Uwazasz ze robienie polityki kosztem zrozpaczonych cudzoziemskich rodzicow jest
                      mniej obrzydliwe???

> Tak, masz rację, tego robić nie wypada.

Ale co tam
                      > jakieś "wypada, nie wypada" liczy się dla demagogów z NPD. Dla nich każdy
                      > pretekst jest dobry, w końcu cel uświęca środki.
                      > Jura

Co sie liczy dla Ciebie, Jurek? Bo z pewnoscia nie Kevin i nie Thorsten ani ich
                      rodziny.

• jureek Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 09.06.09, 21:54
                        maria421 napisała:

> Kto ustala ktzory mord jest polityczny a ktory nie i wedlug jakich kryteriow?

Ustala najpierw prokuratura, a potem sąd. Według jakich kryteriów? Według kodeksów.

> Uwazasz ze robienie polityki kosztem zrozpaczonych cudzoziemskich rodzicow jest
                        > mniej obrzydliwe???

Nie uważam. Zresztą napisałem powyżej, że oburza mnie wykorzystywanie tragedii
                        do robienia polityki bez względu na to, czy ofiara była Niemcem czy cudzoziemcem.

> Co sie liczy dla Ciebie, Jurek? Bo z pewnoscia nie Kevin i nie Thorsten ani ich
                        > rodziny.

Zadziwia mnie Twoja pewność siebie w wyrokowaniu o tym, co ja myślę. Mylisz się,
                        bo właśnie pojedynczy ludzie liczą się dla mnie najbardziej, nie jako
                        przedstawiciele jakiejś grupy, ale właśnie jako ludzie.
                        Jura
                        • maria421 Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 10.06.09, 00:27
                          jureek napisał:

> Ustala najpierw prokuratura, a potem sąd.

No i? Ktory z mordow na cudzoziemcach w uznano w Bundesrepublice za mord polityczny?

Według jakich kryteriów? Według kodek
                          > sów.

Jurku, a moze bys tak sprawdzil co piszesz? Mord polityczny to bylo np.
                          zamordowanie Schleyera przez RAF, albo zamordowanie Aldo Moro przez BR. Albo
                          zamordowanie Politkowskiej przez nieznanych dotad sprawcow. O Kennedym czy
                          Lumumbie juz nie wspomne.

> Nie uważam. Zresztą napisałem powyżej, że oburza mnie wykorzystywanie tragedii
                          > do robienia polityki bez względu na to, czy ofiara była Niemcem czy cudzoziemce
                          > m.

Czyli- najlepiej nic nie mowic?

> Zadziwia mnie Twoja pewność siebie w wyrokowaniu o tym, co ja myślę. Mylisz się
                          > ,
                          > bo właśnie pojedynczy ludzie liczą się dla mnie najbardziej, nie jako
                          > przedstawiciele jakiejś grupy, ale właśnie jako ludzie.
                          > Jura

Oprocz "nazioli" ? smile Tych zawsze traktujesz jako grupesmile
                          • jureek Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 12.06.09, 10:42
                            maria421 napisała:

> No i? Ktory z mordow na cudzoziemcach w uznano w Bundesrepublice za mord polity
                            > czny?

Chyba nie jesteś w Niemczech od wczoraj, powinnaś pamiętać Mölln i Solingen. Czy
                            w tych sprawach sąd dopatrzył się pospolitych motywów kryminalnych, czy uznał,
                            że sprawcy działali z motywów politycznych?

> Jurku, a moze bys tak sprawdzil co piszesz? Mord polityczny to bylo np.
                            > zamordowanie Schleyera przez RAF, albo zamordowanie Aldo Moro przez BR. Albo
                            > zamordowanie Politkowskiej przez nieznanych dotad sprawcow. O Kennedym czy
                            > Lumumbie juz nie wspomne.

Czyli Twoim zdaniem mord tylko wtedy jest polityczny, gdy ofiara jest związana z
                            polityką. Według tej definicji zamordowanie Schleyera to mord polityczny, ale
                            Mogadiszu, czy zamordowanie izraelskich sportowców to już mordy polityczne nie
                            są, bo ofiary nie bawiły się w politykę.
                            Dla mnie decydujące są motywy działania sprawców, czyli co chcieli osiągnąć. Na
                            tej podstawie wyróżnia się morderstwa rabunkowe, tzw. "Beziehungstaten",
                            porachunki mafijne, mordy polityczne itd...

> Czyli- najlepiej nic nie mowic?

Dlaczego nic? Można mówić, ale prawdę, bez przekręcania faktów i z poszanowaniem
                            żałoby najbliższych.

> Oprocz "nazioli" ? smile Tych zawsze traktujesz jako grupesmile

Wcale nie. Asieka i Lepiana traktuję jak najbardziej indywidualnie wink
                            Jura
                            • thunder-mug traktuję jak najbardziej indywidualnie 12.06.09, 10:52
                              jureek napisał:

CytatWcale nie. Asieka i Lepiana traktuję jak najbardziej indywidualnie

Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus...

O czym Absztyfikant zapomniał napisać...

Cytat(...)
                              Wielkim wydarzeniem w historii Zakonu było 800-lecie. 11 lutego 1991 Ojciec Święty Jan Paweł II przyjął na audiencji prywatnej Kapitułę i Wielkiego Mistrza. Polecił, aby służyli Bogu i potrzebującym.
                              (...)

www.kosciol.pl/article.php/20041113090605303
    • ja.nusz Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 09.06.09, 14:47
      Takiej brunatnej demagogii nie można pozostawić bez komentarza.
      Jak widzisz wróciłem pod własnym i jedynym nickiem - nie widzę potrzeby nic
      zmieniać nawet gdyby twój psychicznie chory towarzysz broni Asiek zamieścił tu
      ksero mojej metryki urodzenia lub inne pikantne szczegóły mojego żywota.

Lepian instrumentalizuje zajście w Stolbergu w dużo bardziej perfidny sposób niż
      robi to NPD - przekłamuje przekłamania, bo najprawdopodobnie sam nie zadał sobie
      trudu aby obejrzeć reportaż do końca.
      W całym reportażu ani razu nie padło słowo "vermeitlich". Od początku wiadomo
      było kim jest sprawca i jakie były motywy jego działania. Oczywiście
      funkcjonariuszom z prawego skrzydła (a lepianowi w szczególności) nie pasowało
      to do ich brunatnego kramu i sądzę, że to lepian podsunął Voigtowi pomysł o
      czterech Turkach z krwawymi kindżałami.
      Dla Turkofobów i innych zapyziałych brunatniaków ten reportaż jest oczywiście
      lewacką propagandą - niczego innego spodziewać się nie można.
      • lepian4 Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 09.06.09, 14:49
        Janusz, ile bedziesz sie znami zegnal?
        • ja.nusz Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 09.06.09, 14:57
          lepian4 napisał:

> Janusz, ile bedziesz sie znami zegnal?

Oparzyła mnie twoja tym razem wyjątkowo gorąca brunatna zupka.
          Poza tym nie musisz brać aż tak dosłownie humoru chwili - zawsze opłaca się
          wrócić na chwilę, żeby kopnąć w dupę jakiegoś faszola.
          • lepian4 Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 09.06.09, 15:14
            Myslisz, ze jestem tak glupi i kiedykolwiek uznam, ze ciebie mozna brac
            powaznie?
            Janusz, skup sie!
            • ja.nusz Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 09.06.09, 15:26
              Nie oczekuję od ciebie poważnego traktowania - odwrotnie jest jednak zupełnie
              inaczej - ja traktuję cię z całą powagą, bo rasitom nie wolno pobłażać.

A słówko "vermeitlich" rzeczywiście przeoczyłem - nie zmienia to jednak faktu,
              że była to wyjątkowo trafna wypowiedź - moim skromnym lewackim zdaniem.
              • lepian4 Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 09.06.09, 16:36
                Lewackie zdanie moze byc z natury jedynie skromne.
      • lepian4 Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 09.06.09, 15:12
        Nie znam Voigta tak dobrze, jak ty, wiec nic sobie nawzajem nie mozemy
        dopowiadac. Bez watpienia odrobine lepiej znam od ciebie jezyk niemiecki i
        dlatego bez problemow potrafie wyciagnac po obejrzeniu tego filmiku
        nastepujace wnioski:
        o 4 Turkach opowiada jedynie NPD i deine Wenigkeit,
        O vermeintlicher Beteiligung von Ausländern an diesem Mord wspominal Burkhard
        Freier, ktory podkresli tez nieprzypadkowo rzekoma zbieznosc z propaganda
        faszystowska. Pal licho, czy jest to logiczna wypowiedz. Wazne jest, ze
        najblizsza prawdy, bo Streit suchende grupa cudzoziemcow, to nie tylko jeden
        Libanczyk, ale i wszyscy pozostali, ktorzy uczestniczyli w tym zajsciu i
        przyczynili sie do smierci zupelnie przypadkowego przechodnia. Dlaczego nikt
        ich nie sciga?

Gdy tylko przypomne sobie, co sie dzialo, gdy patologiczne Turasy z
        Ludwigsburga kradly prad i w ten sposob puscili cala kamienice z dymem, razem
        ze swoimi sasiadami, to strach pomyslec, do jakich wnioskow doszli by
        oredownicy poprawnosci politycznej, gdyby lysy Niemiec zabil Libanczyka? O
        tak, dla jaj?

Tak z innej beczki. Januszku, skorzystam z okazji i powiem, ze wiem, ze nas
        nigdy nie opuscisz. My cie wszyscy za to kochamy.
        • thunder-mug My cie wszyscy za to kochamy... 09.06.09, 15:23
          lepian4 napisał:

CytatTak z innej beczki. Januszku, skorzystam z okazji i powiem, ze wiem, ze nas nigdy nie opuscisz. My cie wszyscy za to kochamy.
          ---------------------------
        • ja.nusz Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 09.06.09, 15:48
          To, że przeniosłeś tragiczny pożar z Ludwigshafen do Ludwigsburga, jest tylko
          dowodem na to, że gubisz się trochę w swojej brunatnej demagogii.
          Fakt, że przyczyny pożaru nie udało się ustalić do dzisiaj, zwisa ci
          najwyraźniej, bo ty przecież wiesz, że to patologiczne Turasy są za niego
          odpowiedzialni.
          • lepian4 Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 09.06.09, 16:35
            A nawet masz racje, ze przekrecilem nazwe miejscowosci. Faktem bezspornym jest
            jednak, ze nawet Erdogan wie, ze pozar rozpetali jego zlodziejscy i
            patologiczni rodacy, ktorzy zgodnie z jego wola nie powinni sie asymilowac.
            Pewnie dlatego nie zostali do dnia dzisiejszego ukarani. Nawet ci, ktorzy
            pobili strazakow, ktorzy z narazeniuem wlasnego zycie to dziadostwo ratowali.
            Januszku, tak wazna wiesc przeszla ci kolo nosa pewnie wtedy, gdy raz do roku
            oprozniales swe nocniki. Gdybys mial wiecej pytan, chetnie sluze ci pomoca
            • ja.nusz Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 09.06.09, 18:54
              lepian4 napisał:

Gdybys mial wiecej pytan, chetnie sluze ci pomoca.

Tylko jedno - jakiś link do raportu komisji, z którego jednoznacznie wynika, że
              przyczyną pożaru były manipulacje przy instalacji elektrycznej budynku?
              • lepian4 Re: Vermeintlich ausländische Naziole niezle doka 09.06.09, 20:09
                Niemiaszki pewnie im tak manipulowali, by mogli za frajer prad zapfen?
                • koelscher teza bez dowodu 09.06.09, 22:06
                  sa jak chlop sin cojones...

k-r
                  • lepian4 Re: teza bez dowodu 10.06.09, 04:25
                    To nie jest teza. Instalacja elektryczna zostala nieumiejetnie przerobiona, by
                    krasc prad; das steht fest. Zdaniem januszka, nie mogli to byc tureccy
                    mieszkancy tego obiektu, bo nasi Südländer sa, jego zdaniem, zbyt uczciwi,
                    czytaj za glupi, by kabel odroznic od kebaba. Stad wniosek, ze mogli to zrobic
                    jedynie Niemiaszki, w ramach czynu spolecznegow podczas "Integrationsmaßnahme
                    Völkerverständigung mal anders".

Dlatego poczciwi obywatele jedynego europejskiego kraju, ktore graniczy z
                    Irakiem, Iranem, Syria..., wsciekli sie na widok nadciagajacych strazacko-
                    niemiaszkowskich jednostek. Wszystko jest takie proste. To tylko naziole tak
                    dokazuja.
                    • ja.nusz Re: teza bez dowodu 10.06.09, 11:10
                      lepian4 napisał:

> To nie jest teza. Instalacja elektryczna zostala nieumiejetnie przerobiona, by
                      > krasc prad; das steht fest. Zdaniem januszka, nie mogli to byc tureccy
                      > mieszkancy tego obiektu, bo nasi Südländer sa, jego zdaniem, zbyt uczciwi,
                      > czytaj za glupi, by kabel odroznic od kebaba. Stad wniosek, ze mogli to zrobic
                      > jedynie Niemiaszki, w ramach czynu spolecznegow podczas "Integrationsmaßnahme
                      > Völkerverständigung mal anders".
                      >
                      > Dlatego poczciwi obywatele jedynego europejskiego kraju, ktore graniczy z
                      > Irakiem, Iranem, Syria..., wsciekli sie na widok nadciagajacych strazacko-
                      > niemiaszkowskich jednostek. Wszystko jest takie proste. To tylko naziole tak
                      > dokazuja.

Posłuchaj śmierdzielu, twój gorzowski bełkot jest niezmiennie żenujący. Nie
                      wyrażałem żadnego zdania odnośnie manipulowania instalacji elektrycznej - to
                      raczej ty stawiasz bezczelną tezę, na którą nie ma najmniejszych dowodów. Takiej
                      gnidzie jak ty jest wszystko jedno, czy coś jest prawdą czy nie - na zasadzie:
                      im głośniej rozedrę swoją brunatną mordę, tym większa jest szansa, że mi uwierzą.
                      • lepian4 Re: teza bez dowodu 10.06.09, 11:38
                        Dziekuje za cenne uwagi. Gdy wytrzezwiejesz, chetnie wyjasnie ci
                        niescislosci.
                        • ja.nusz Re: teza bez dowodu 10.06.09, 11:45
                          lepian4 napisał:

> Dziekuje za cenne uwagi. Gdy wytrzezwiejesz, chetnie wyjasnie ci
                          > niescislosci.

Czyżbyś udławił się własnym gównem?
                          • lepian4 Re: teza bez dowodu 10.06.09, 11:48
                            Nie znam tej przenosni. Mozesz to dokladniej opisac?
                            • ja.nusz Re: teza bez dowodu 10.06.09, 11:57
                              Przykro mi bardzo, to nie jest przenośnia - to twoja smutna sasrana rzeczywistość.
                              Nie chwaliłeś się, że masz dwie córeczki.

www.20min.ch/images/content/2/0/3/20399539/21/1.jpg
                              • lepian4 Re: teza bez dowodu 10.06.09, 12:15
                                Fajne autostopowiczki. Gdybys tak wygladal, nie musialbys na skraju
                                autostrady tygodniami ukrywac swych smieci za smietnikiem, by jakis
                                faszysta ulitowal sie nad twym losem. Proste, co nie?
                                • ja.nusz Re: teza bez dowodu 10.06.09, 12:30
                                  lepian4 napisał:

> Fajne autostopowiczki. Gdybys tak wygladal, nie musialbys na skraju
                                  > autostrady tygodniami ukrywac swych smieci za smietnikiem, by jakis
                                  > faszysta ulitowal sie nad twym losem. Proste, co nie?

Najważniejsze jest ideologiczne wychowanie dzieci - mam nadzieję, że twój synek
                                  też ma taką koszulkę i odpowiednią fryzurę.
                                  Podczas mojej autostopowej tułaczki miałem do czynienia z Niemcami a o
                                  egzystencji o faszystów amatorów wśród późno wypędzonych z PRL-u dowiedziałem
                                  się trochę później - a to, że kiedyś poznam tu na tym forum tych największych
                                  wypierdków nie śniło mi się nawet podczas snu uciekiniera.
                                  • lepian4 Re: teza bez dowodu 10.06.09, 13:48
                                    A moja to wina, ze ten wysniony pociag z uciekinierami tak halasuje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka