jessi_a 28.06.09, 15:56 Nie macie takich ciagnot, aby wyjechac z Niemiec i zaczac znowu nowe zycie, gdzies indziej. Co raz czesciej nachodza mnie takie mysli. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jureek Re: Goodbye Deutschland 28.06.09, 16:08 Tak, czasami mam takie ciągoty. I jak dożyję, to je zrealizuję. Chcę za parę lat wrócić do Polski. Wiem, że nie jest to to, o co Ci chodziło, bo to nie będzie żadne zaczynanie nowego życia. Chętnie zamieszkałbym też w Czechach. Pracowałem tam kiedyś przez parę miesięcy w fabryce mebli jako zwykły robotnik na taśmie i dobrze się tam czułem. Nie znaczy to jednak, że w Niemczech czuję się źle, to nie tak, ale jakaś odmiana nie byłaby zła. Jura Odpowiedz Link
annajustyna Re: Goodbye Deutschland 28.06.09, 16:10 Ja bym chciala mieszkacw kraju anglojezycznym (wszystko przez Babe, nakusila!). Odpowiedz Link
koelscher Re: Goodbye Deutschland 28.06.09, 16:19 Nie znam. Moze dlatego, ze dziele rok w miare rowno na kawalki i kraje. k-r Odpowiedz Link
wsiowa.baba Re: Goodbye Deutschland 01.07.09, 09:47 annajustyna napisała: > Ja bym chciala mieszkacw kraju anglojezycznym (wszystko przez Babe, nakusila!). > Wlasnie wrocilam! I najchetniej tam bym natychmiast wrocila. Do tej Arkadii miodem i mlekiem plynacej Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Goodbye Deutschland 28.06.09, 16:29 Moim marzeniem są dwa domy, jeden na południu Hiszpanii, drugi w Trójmieście. Niestety, rzadko totolatam a jeśli już to bezowocnie. Odpowiedz Link
absztyfikant Re: Goodbye Deutschland 28.06.09, 16:36 Polska najlepsza, ale... Australia jest taka piekna... www.youtube.com/watch?v=pS7oJNozQZM Odpowiedz Link
maria421 Re: Goodbye Deutschland 28.06.09, 17:20 Nie, nie mam takich zamiarow. Dobrze mi tutaj. Odpowiedz Link
wqrwionylektor zanim wyjedziesz zamknij forum! 30.06.09, 06:49 Nie przejmuj się takimi myślami, to tylko jeden z objawów klimakterium! Odpowiedz Link
thunder-mug Re: zanim wyjedziesz zamknij forum! 30.06.09, 09:49 wqrwionylektor napisał: > Nie przejmuj się takimi myślami, to tylko jeden z objawów klimakterium! Pan dyrektor mógłby Ci po znajomości załatwić posadę w hotelu w Prusach Wschodnich... Odpowiedz Link
wqrwionylektor coś ci się ubzdurało debilu i teraz się 30.06.09, 10:07 kurczowo tego trzymasz. Poza tym pisałem do autorki wątku, więc spierdalaj i się nie wpierdalaj gdy inni rozmawiają. Odpowiedz Link
thunder-mug Ale tobie nic do tego 30.06.09, 10:21 wqrwionylektor napisał: > kurczowo tego trzymasz. > Poza tym pisałem do autorki wątku, więc spierdalaj i się nie wpierdalaj gdy inni rozmawiają. ------------------------------------- Odpowiedz Link
wqrwionylektor ???????????????????????????????? 30.06.09, 10:28 rzeczywiście jesteś kretyn. Odpowiedz Link
thunder-mug rzeczywiście jesteś kretyn. 30.06.09, 11:21 wqrwionylektor napisał: > rzeczywiście jesteś kretyn. ------------------------------------- Odpowiedz Link
mieux Re: Goodbye Deutschland 01.07.09, 15:43 jessi_a napisała: > Nie macie takich ciagnot, aby wyjechac z Niemiec i zaczac znowu nowe > zycie, gdzies indziej. Ja od paru lat jestem gotowa do wyjazdu na stałe. Wciąż nie mogę się zdecydować gdzie. Tu gdzie mieszkam jest po prostu pięknie i wygodnie, a przecież musiałoby być gdzieś fajniej. Poczekam aż ktoś za mnie zdecyduje Odpowiedz Link