ja.nusz Re: Pogadajmy o pogodzie... 24.07.09, 11:20 Co tu dużo gadać, Zydzi znów zrobili zawieruchę z ofiarami - do gazu z nimi za to. Asiek ma w piwnicy jeszcze zapas cyklonu B po tatusiu. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Pogadajmy o pogodzie... 24.07.09, 11:27 Januszku, ale jej dogadales!!! Brak mi slow: ta skladnia, ta brawura, szerokie pojecie tematu, ta blyskotliwosc umyslu, ta kultura osobista i wrazliwosc spoleczna... Odpowiedz Link
ja.nusz [...] 24.07.09, 11:41 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Pogadajmy o pogodzie... 24.07.09, 11:48 lepian4 napisał: > Brak mi slow: ta skladnia, > ta brawura, > szerokie pojecie tematu, > ta blyskotliwosc umyslu, > ta kultura osobista > i wrazliwosc spoleczna... Odezwał się ekspert krosomówca w dupę lepszy - napisz jakiś ładny wywód w twoim pięknym gorzowskim bełkocie - tylko nie zapomnij na koniec wytrzeć gówna z klawiatury. Odpowiedz Link
thunder-mug Miły small talk... 24.07.09, 12:02 ja.nusz napisał: Cytat > Co tu dużo gadać, Zydzi znów zrobili zawieruchę z ofiarami - do gazu z nimi za > to. Asiek ma w piwnicy jeszcze zapas cyklonu B po tatusiu. Niezwykła, elitarna inteligencja Januszkowa, pozwala Mu się na wszystkie tematy wypowiadać, nawet na temat pogody... Miły small talk Odpowiedz Link
lepian4 Re: Miły small talk... 24.07.09, 12:32 I krzewi nawet higiene osobista: "tylko nie zapomnij na koniec wytrzeć gówna z klawiatury." Odpowiedz Link
maria421 Re: Pogadajmy o pogodzie... 24.07.09, 13:16 Januszku, to sie nazywa obsesja Ty nawet w watku o pogodzie potrafisz tylko o jednym i tym samym... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Pogadajmy o pogodzie... 24.07.09, 13:18 maria421 napisała: > Januszku, to sie nazywa obsesja > Ty nawet w watku o pogodzie potrafisz tylko o jednym i tym samym... Ja mam obsesję? A jak myślisz dlaczego ten debil założył ten wątek? Odpowiedz Link
maria421 Re: Pogadajmy o pogodzie... 24.07.09, 13:21 ja.nusz napisał: > Ja mam obsesję? A jak myślisz dlaczego ten debil założył ten wątek? Ja mysle ze po to zeby pogadac o pogodzie. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Pogadajmy o pogodzie... 24.07.09, 13:40 maria421 napisała: > Ja mysle ze po to zeby pogadac o pogodzie. Mario, nie zamierzam wyprowadzać cię z błędu - tak trzymaj. Odpowiedz Link
maria421 Re: Pogadajmy o pogodzie... 24.07.09, 14:04 ja.nusz napisał: > Mario, nie zamierzam wyprowadzać cię z błędu - tak trzymaj. Czyli sam nie jestes pewny motywow zalozenia tego watku. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Pogadajmy o pogodzie... 24.07.09, 14:29 maria421 napisała: > Czyli sam nie jestes pewny motywow zalozenia tego watku. Motywy te znane mi są w 100% - a to, że ty znów nie kumasz bazy, nie dziwi mnie za grosz. Odpowiedz Link
jessi_a Re: Pogadajmy o pogodzie... 24.07.09, 14:47 To nie Zydzi, to gniew Bozy. Podziel, sie swoimi "pewnosciami", co sklonilo Asieka do zalozenia tego watku ? Odpowiedz Link
maria421 Re: Pogadajmy o pogodzie... 24.07.09, 14:49 ja.nusz napisał: > Motywy te znane mi są w 100% Potrafisz czytac w cudzych myslach? - a to, że ty znów nie kumasz bazy, nie dziwi mnie > za grosz. Faktycznie, nie kumam bazy. Nie wiem jakim cudem Ty potrafisz czytac w cudzych myslach. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Pogadajmy o pogodzie... 24.07.09, 15:08 maria421 napisała: > Faktycznie, nie kumam bazy. Nie wiem jakim cudem Ty potrafisz czytac w cudzych > myslach. Marysiu, tu nie trzeba żadnych cudów, wystarczy ruszyć trochę makówą. Asiekowy był po prostu rozczarowany, że nikt specjalnie nie chce z nim dyskutować o niegrzecznych Zydach na urlopie - i założył sobie wątek o pogodzie. Asiek ma po prostu taki nawyk, że zanim rano się wysra przeszukuje cały internet w celu znalezienia czegokolwiek negatywnego o Zydach i już zakłada nowy wątek. Ot i cały Asiek i jego motywy. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Pogadajmy o pogodzie... 24.07.09, 15:49 Reasumujac mistrzu twe wywody, pragne powrocic do sedna sprawy i podkreslic, iz faktycznie mamy tego lata gowniana pogode. Odpowiedz Link
thunder-mug dobre wiadomości o (...) 25.07.09, 09:14 ja.nusz napisał: CytatMarysiu, tu nie trzeba żadnych cudów, wystarczy ruszyć trochę makówą. Asiekowy był po prostu rozczarowany, że nikt specjalnie nie chce z nim dyskutować o niegrzecznych Zydach na urlopie - i założył sobie wątek o pogodzie. Asiek ma po prostu taki nawyk, że zanim rano się wysra przeszukuje cały internet w celu znalezienia czegokolwiek negatywnego o Zydach i już zakłada nowy wątek. Ot i cały Asiek i jego motywy. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 77,200 dla zapytania dobre wiadomości o żydach Odpowiedz Link
lepian4 Re: dobre wiadomości o (...) 25.07.09, 15:09 Pierwsza pozycja z tych dobrych wieci glosi ponizszy dowcip: W pewnym miescie obok siebie znajdowaly sie Synagoga Zydowska i kosciól. W sobote idzie Rabin do Synagogi patrzy a tu ksiadz myje mu samochód, no to sie rabin ucieszyl ale i zastanowil. Nastepnego dnia czyli w niedziele idzie ksiadz na msze patrzy a tu mu rabin odcina rure wydechowa w samochodzie. - Rabin co ty robisz z moim samochodem - krzyczy ksiadz. Na to rabin odpowiada; - Ty mi wczoraj ochrzciles samochód to ja ci dzisiaj twój obrzezam. Zastaanawam sie dlaczedo "Zydowska Synagoga" pisana jest duza litera, "kosiol" juz tylko mala. Ddatkowo ksiadz konsekwentnie pisany jest mala litera, a rabin niekiedy tez duza. Strasznie sie pogubilem. Odpowiedz Link
thunder-mug A co sądzicie o tej konkurencji gógla? 25.07.09, 10:04 ja.nusz napisał: CytatMarysiu, tu nie trzeba żadnych cudów, wystarczy ruszyć trochę makówą. Asiekowy był po prostu rozczarowany, że nikt specjalnie nie chce z nim dyskutować o niegrzecznych Zydach na urlopie - i założył sobie wątek o pogodzie. Asiek ma po prostu taki nawyk, że zanim rano się wysra przeszukuje cały internet w celu znalezienia czegokolwiek negatywnego o Zydach i już zakłada nowy wątek. Ot i cały Asiek i jego motywy. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1–10 z 4 380 wyników: “dobre wiadomości o żydach” Konkurencja ma znacznie mniej danych! PS A co sądzicie o tej konkurencji gógla? Odpowiedz Link
jureek Re: bezpłatna rada dla Asieka 25.07.09, 10:47 Jeżeli szuka się całej frazy, to należy wpisać tę frazę w wyszukiwarkę w cudzysłowie. O tak: "http://www.google.pl/search?hl=pl&q=%22dobre+wiadomo%C5%9Bci+o+%C5%BCydach%22&btnG=Szukaj+w+Google&lr=&aq=f&oq=" Wynik: "Nie znaleziono żadnych wyników wyszukiwania dla hasła <<dobre wiadomości o żydach>>" Jura Odpowiedz Link
jureek Re: linkowania zaś mogę się chyba od Asieka uczyć 25.07.09, 10:56 Poprawiony link: tiny.pl/hhcmv Odpowiedz Link
thunder-mug zdecydowanie od tego antysemity dystansuję. 25.07.09, 14:17 jureek napisał: CytatNie znaleziono żadnych wyników wyszukiwania dla hasła "dobre wiadomości o żydach". Niniejszym oświadczam przy świadkach, że ja się zdecydowanie od tego antysemity dystansuję. Tak mi dopomóż Bóg! Tak mi dopomóż Bóg! Odpowiedz Link
jureek Re: Pogadajmy o pogodzie... 24.07.09, 16:26 maria421 napisała: > Faktycznie, nie kumam bazy. Nie wiem jakim cudem Ty potrafisz czytac w cudzych > myslach. Tobie ta umiejętność też chyba nie jest obca. Choćbym tysiąc razy napisał, że coś jest mi obojętne, to Ty i tak przecież wiesz lepiej, co myślę. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Pogadajmy o pogodzie... 24.07.09, 16:56 Na Arte mowili, ze klimat sie ociepla, a tu niedosc, ze leje, to jeszcze jest zimno Odpowiedz Link
maria421 Re: Pogadajmy o pogodzie... 24.07.09, 19:28 jureek napisał: > Tobie ta umiejętność też chyba nie jest obca. Choćbym tysiąc razy napisał, że > coś jest mi obojętne, to Ty i tak przecież wiesz lepiej, co myślę. > Jura Jurek, wyluzuj, ja juz prawie zapomnialam a Ty znow o tym samym. Ale skoro juz zaczales, to zauwaz ze ja zarzucilam Ci niekonsekwencje na podstwie Twoich wlasnych wypowiezi. Do tego nie potrzeba zdolnosci czytania w myslach, lecz zwyklej umiejetnosci czytania tekstow. Janusz natomiast przypisuje autorowi watku intencje ktorych w watku nijak dopatrzyc sie nie mozna. Pamietasz Fedorowicza "Bo wy chcecie waaadzy"? Tam wladza komunistyczna nawet na propozycje otwarcia okna na sali zebran reagowala "Bo wy chcecie waaadzy, bo kto ma dostep do powietrza, ten ma waaaadze". Podobnie Januszek- zalozy Thunder watek o pogodzie, to Januszek..., ech, szkoda mowic. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Pogadajmy o pogodzie... 24.07.09, 20:01 Mario, twoja naiwność jest rozbrajająca. Odpowiedz Link
jureek Re: Pogadajmy o pogodzie... 24.07.09, 20:48 maria421 napisała: > Janusz natomiast przypisuje autorowi watku intencje ktorych w watku nijak > dopatrzyc sie nie mozna. Zarzucając mi niekonsekwencję też nie powoływałaś się tylko na moje wypowiedzi z tego wątku, w którym rozmawialiśmy. Ja tam w ogóle o kebabie nie pisałem. Ale, jak widać wszystko Tobie się z kebabem kojarzy, jak w tym przytoczonym przez Ciebie dowcipie. Czyli jak widać, sobie dajesz przyzwolenie do nawiązywania do całości twórczości adwersarza, ale, gdy Janusz to robi, to jest be. A co do niekonsekwencji, to przypomnij sobie, Mario, jak różnych udzieliłaś mi odpowiedzi na to samo pytanie. I to w tym samym wątku. A potem, żeby było ciekawiej, to jeszcze mnie obarczyłaś odpowiedzialnością za własną niekonsekwencję, bo gdybym nie zadał Ci pytania "ni z gruszki, ni z pietruszki", to nie musiałabyś kręcić z odpowiedzią. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Pogadajmy o pogodzie... 24.07.09, 21:05 Jureek, dlugo jeszcze masz zamiar to walkowac? Nie tylko ja zauwazylam ze jestes niekonsekwentny. Zdarza sie kazdemu, wiec nie przykladaj do tego az tak wielkiej wagi. Odpowiedz Link
jureek Re: Pogadajmy o pogodzie... 25.07.09, 08:41 maria421 napisała: > Jureek, dlugo jeszcze masz zamiar to walkowac? Przepraszam bardzo, już nie będę. Nie wiedziałem, że aż tak bardzo denerwuje Cię przypominanie tego, że nie napisałaś prawdy (lub całej prawdy) w odpowiedzi na moje pytanie. Ale to się zdarza, nie ma co się tak przejmować Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: Pogadajmy o pogodzie... 25.07.09, 09:52 Jureek, a wiec uparles sie zeby dalej walkowac ten temat w nieskonczonosc... Jak chcesz, to prosze bardzo. Udowodnij mi ze nie napisalam prawdy lub calej prawdy w odpowiedzi na Twoje bardzo madre pytanie dlaczego ja w rozmowie z Toba zadaje pytania Tobie a nie Lepianowi. P.S. A mowia ze to kobiety sa klotliwe)) Odpowiedz Link
jureek Re: Pogadajmy o pogodzie... 25.07.09, 10:42 maria421 napisała: > Jureek, a wiec uparles sie zeby dalej walkowac ten temat w nieskonczonosc... Skądże znowu. Przecież napisałem, że nie będę dalej wałkował ("Przepraszam bardzo, już nie będę." - w domyśle "wałkować"), a Ty znowu coś dokładnie odwrotnego przeczytałaś. Ja temat skończyłem i nie wałkuję go dalej. Czy Ty dalej wałkować będziesz, to Twoja sprawa. Jura Odpowiedz Link
jessi_a Re: Pogadajmy o pogodzie... 25.07.09, 11:17 przepraszam,ze sie wcinam... Ale jaki temat walkujecie, czy tez przestajecie walkowac Odpowiedz Link
jureek Re: Pogadajmy o pogodzie... 25.07.09, 11:36 jessi_a napisała: > przepraszam,ze sie wcinam... Ale jaki temat walkujecie, czy tez > przestajecie walkowac Sorry, ale nie mogę odpowidzieć, żeby nie było, że dalej wałkuję Jura Odpowiedz Link
jessi_a Re: Pogadajmy o pogodzie... 25.07.09, 11:39 jureek napisał: >> Sorry, ale nie mogę odpowidzieć, żeby nie było, że dalej wałkuję > Jura no coz przyjdzie mi umrzec w nieswiadomosci > Odpowiedz Link
lepian4 Re: Pogadajmy o pogodzie... 25.07.09, 15:13 Und so entstehen Freundschaften für's Leben!!! Odpowiedz Link
maria421 Re: Pogadajmy o pogodzie... 25.07.09, 12:20 Zakonczylbys temat gdybys mi udowodnil zarzut jaki mi postawiles, tzn. ze dalam Ci nieprawdziwa odpowiedz. Bez dowodu ten zarzut pozostaje pomowieniem. Ale najwyrazniej chciales miec ostatnie slowo, wiec napisales byle co. No to napisz cos jeszcze zeby bylo ze to Ty masz ostatnie slowo i skonczmy juz z tym. Odpowiedz Link
fan.club Zakończenie dyskusji... 25.07.09, 14:15 z osobą o nieograniczonym zapasie ostatnich słów jest praktycznie niemożliwe. Odpowiedz Link
thunder-mug Wątek odwołany! 25.07.09, 08:47 Wątek odwołany! Na moim balkonie świeci ekskluzywnie słonce! Pani Knoblochowa kazała się połączyć z Niebem. Kazała przywołać Pana Boga do telefonu. Kazała Panu Bogu zaświecić słonce na moim balkonie. Nie aby Pani Knoblochowa mnie tak bardzo kochała, nie nie, to nie dlatego. Chodzi tylko i wyłącznie o to abym ja nie miał powodów do judzenia... I prowokowania... Ot cała prawda. PS Na innych balkonach pada w dalszym ciągu.... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Wątek odwołany! 25.07.09, 12:06 annajustyna napisała: > To co, konwertujesz na judaizm? Asiek jeżeli już, to na debilizm. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wątek odwołany! 25.07.09, 15:15 Chcesz pomoc kolezance? Masz tam pewnie niezle uklady? Jesli twoi koledzy debile trawia brunatne gowno, chetni do was dolacze. Odpowiedz Link
thunder-mug To co, konwertujesz na judaizm? 25.07.09, 21:25 annajustyna napisała: Cytat To co, konwertujesz na judaizm? Moja familia nigdy się od judaizmu nie odszczepiała! Odpowiedz Link