Dodaj do ulubionych

Jeszcze jeden pron do kolecji ;-)

05.03.05, 12:07
pron.vilq.info
Obserwuj wątek
    • vankoosterloy Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) 05.03.05, 20:30
      To już trzeci pron, za który się wziąłem :-) Na majnpronie utknąłem na etapie
      7. Tutaj nie mogę przejść drugiego. Wpisałem to, co mi się skojarzyło z trzema
      paskami, ale pojawił się tekst "Nope, wrong suite :)".
      • pauli7 Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) 05.03.05, 20:59
        adidas, hihi:)
        ja tez nic wiecej nie wymyslilam, niestety:)

Pauli
        • vankoosterloy Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) 05.03.05, 23:05
          W końcu wpadłem :-) Kluczem jest kolor tła - gdzie można takie paski zobaczyć
          na takim tle i co one wtedy oznaczają? :-)
          Teraz myślę nad trzecim :-)
          • pauli7 Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) 05.03.05, 23:23
            cholera, nie mam pojecia...
            zwierze jakies?? ale zwierzaki to raczej maja ciemne paski nie biale...

Pauli
            • vankoosterloy Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) 06.03.05, 00:51
              Nie, nie - zdecydowanie należy pozostać przy odzieży :-) Ta barwa... maskująca -
              chociaż zimą to może nie bardzo ;-) Gdzie takiej używają?
              • pauli7 Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) 06.03.05, 01:26
                kolor khaki...
                no w wojsku:) wyrzuca mi "proper thinking" ale nie do konca jak widac:))
                hmm... mundur tez nie pasuje...
                czy taki mundur maskujacy ma jakas nazwe??

Pauli
                • pauli7 Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) 06.03.05, 01:32
                  a, juz wiem:))))
                  ide dalej

Pauli
                  • vankoosterloy Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) 06.03.05, 08:29
                    Od wczoraj nad tym myślę i nic mi nie przychodzi do głowy. W źródłach znalazłem
                    tekst: "177 270 What am I ?". Myślałem, że to współrzędne na obrazku, ale to
                    wypada na różowym polu flagi trochę poniżej ostatniej litery "T" ze
                    słowa "PROLETARYAT". No i tytuł strony... jak to połączyć?

A miałem przynajmniej w weekend odpocząć od myślenia ;-)
                    • pauli7 Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) 06.03.05, 11:42
                      przydalby sie banknot 100zlotowy:)) zeby go na zywo obejrzec:)

Pauli
                      • pauli7 Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) 06.03.05, 12:08
                        no to wiem tyle: jak zegne (tytul strony:)) banknot wedlug podanych
                        wspolrzednych, to po drugiej stronie zostaje mi Warynski; ale jak go wpisuje w
                        url, to wyrzuca komunikat "column"
                        nie wiem, co to oznacza, o jaka kolumna moze chodzic?

Pauli
                        • Gość: Niezorientowany Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 14:32
                          Pioerwszy raz spotykam sie z ta grą. Czy proponowane słowa musza być angielskie?
                          Gdzie nalezy je wpisać?Prosze o instrukcje, jesli jakieś są.Czy jest gdzieś
                          opis tej gry?
                          • pauli7 Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) 06.03.05, 18:02
                            opis gry jest na stronie glownej - do niej prowadzi link z pierwszego posta
                            tego watku; tam sa wszystkie informacje co i jak...

Pauli
                        • vankoosterloy Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) 06.03.05, 16:15
                          mam :-) to są współrzędne dwóch pionowych linii, czyli kolumn :-) pierwsza
                          przebiega bezpośrednio po słowie "są" w tym zdaniu małymi literkami. Jeśli masz
                          prawdziwy banknot to zegnij go tak, żeby te dwie linie (gdyby były na
                          banknocie) zetknęły się ze sobą :-) Na rysunku można to sobie wyobrazić tak, że
                          usuwamy fragment między liniami i przysuwamy do siebie pozostałe obie części
                          banknotu.

Jestem w czwartym :-)
                          • ala11112 Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) 06.03.05, 18:14
                            wiem jak to zrobić ale nic mi nie wychodzi - nie wiem co mam wpisać - chyba
                            zaraz zwariuję - pproszę więcej informacji, może gdybym miała banknot byłoby
                            łatwiej - chcę iść dalej pomocy!!!!
                            • vankoosterloy Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) 06.03.05, 18:27
                              Banknot nie jest potrzebny. Wszystko co trzeba widać na obrazku.
                              Jeśli zrobiłaś to co napisałem w poprzednim poście, to spójrz na zdanie małymi
                              literkami na samym dole banknotu (oczywiście zmodyfikowane po wykonaniu
                              omawianej operacji) i odpowiedz na pytanie, które znajduje się w kodzie
                              źródłowym strony:

177 270 What am I ?

Odpowiedzią jest jedno słowo. Po polsku.
                              Nie wiem, czy nie jest to zbyt szczegółowa podpowiedź, ale patrząc na ilość
                              osób piszących na tym forum chyba nie popsuję zabawy zbyt wielu ludziom ;-)

Poza tym chętnie podyskutuję z kimś nad kolejnym etapem, bo nic mi nie
                              przychodzi do głowy :-)
                              • larunian Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) 06.03.05, 22:38
                                Jestem otwarta na dyskusję na temat tego lewelu, bo już powoli mnie trafia
                                szlag.
                                Co to w ogóle jest na tym obrazku? Zegarek chyba nie, bo nie ma dwukropka.
                                Próbowałam kombinować coś z sytemami operacyjnymi, ale nic z tego. Poza tym
                                dowiedziałam się, że hiso (przeczytałam te cyferki), to po japońsku arsen, ale
                                nic mi to nie pomogło :-)))
                                Pomocy!!!
                                • ala11112 Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) 07.03.05, 12:44
                                  i tak nie wiem co mam wpisać w trzecim - proszę o podpowiedź może prywatnie,
                                  żeby innym nie psuć zabawy proszę!!!! (gg 8753940)
                                  • larunian lvl 5 07.03.05, 15:03
                                    Pomocy!!!!!!!!
                                    • vankoosterloy Re: lvl 5 07.03.05, 16:47
                                      Jesteś w piątym??? Jeśli tak to poproszę o podpowiedź do czwartego. Też chętnie
                                      napisałbym "pomocy!!!" do piątego :-)
                                      W czwartym to chyba nie jest zegarek tylko minutnik, ale nie mam pojęcia jak
                                      się do niego zabrać. Kompletna pustka w głowie i to od wczoraj.
                                      • vankoosterloy Re: lvl 5 07.03.05, 16:55
                                        Heh - doznałem olśnienia i przeszedłem do piątego :-)
                                    • vankoosterloy Re: lvl 5 07.03.05, 16:59
                                      Piąty okazał się prosty. Skorzystałem z kalkulatora, a potem Notatnika. Klawisz
                                      Alt się przydał :-)
                                      • larunian Re: lvl 5 07.03.05, 17:10
                                        Czy możnaby prosić podpowiedź taką z gatunku: dla blondynek?
                                        • larunian Re: lvl 5 07.03.05, 17:54
                                          Tylko nie pisz proszę, że mam to dodać, a potem zamienić na system dwójkowy ;-)
                                          Już nie mam pomysłów...
                                          Od wczoraj nad tym siedzę. Od tych zer i jedynek już oczopląsu dostaję!
                                          Co tu wpisać???
                                          • vankoosterloy Re: lvl 5 07.03.05, 23:54
                                            Zapis jest w systemie dwójkowym. Każdej liczbie odpowiada litera.
                                        • ala11112 Re: lvl 5 07.03.05, 18:34
                                          proszę mnie olśnić bo stoję w czwartym, co z tą czerwoną literą mam robić
                                          dalej, co wpisać????
                                          • larunian lvl 4 07.03.05, 18:45
                                            Spróbuję cię olśnić ;-) Pomyśl czego skrótem jest ta literka i przelicz ilość
                                            tego co masz na ekranie na mniejsze jednostki (takie jakie wskazuje ci literka)
                                          • larunian lvl 4 07.03.05, 18:55
                                            Spróbuję cię olśnić ;-) Pomyśl czego skrótem jest ta literka i przelicz ilość
                                            tego co masz na ekranie na mniejsze jednostki (takie jakie wskazuje ci literka)
                                            Swoją droga do tej pory nie wiem co trzeba wpisać, żeby zobaczyć tą literę ;-D
                                            • ala11112 Re: lvl 5 07.03.05, 20:08
                                              jestem w piątym nareszcie, ale to było łatwe, syn mi podpowiedział, ale co w
                                              piątym??
                                    • Gość: larunian Re: lvl 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:10
                                      Przepraszam, że się powtórzę, ale POMOCY!!!!!
                                      • Gość: Qbeu Re: lvl 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:34
                                        Ło kruca! Oglądnąłem dziś w telewizorze program o łamigłówkach, na stronie
                                        sfinks.org.pl znalazłem link tu, zacząłem bawić się w prony i wszystkie 3 mnie
                                        stopują... Taki psi urok, nie? W każdym razie tutaj trzyma mnie ta armia... Nie
                                        idzie mi... Za gupim, czy jak... 8o)
                                        • larunian Re: lvl 5 07.03.05, 20:46
                                          Do Qbeu.
                                          Podpowiedź: Pomyśl gdzie się znajduje w armii takie coś jak na obrazku (a
                                          właściwie to na kim :-D )
                                          • qbeu Re: lvl 5 09.03.05, 16:10
                                            Tak, tak kombinowalem, utwierdziłeś(łas?) mnie w tym. Ale mylące jest to, że
                                            wywala komunikaty po angielsku, a URL (układ równań liniowych 8o)) jest po
                                            polsku...
                                            Q
                                          • ala11112 Re: lvl 5 09.03.05, 17:05
                                            dalej nie przejdę, nic nie wymyślę,chyba zrezygnuję chociaż szkoda się poddać
                                            na 5 poziomie
                                            • larunian Lvl7 09.03.05, 19:56
                                              A ja już od dwóch dni stoję na 7. Nic mi do głowy nie przychodzi sensownego,
                                              więc tak stoję i patrzę, i patrzę, i dalej nic...
                                              Jakby ktoś coś wiedział na ten temat, to niech da znać, plizzzzzzzzzzz
                                            • nelsonek Re: lvl 5 01.05.05, 10:35
                                              ASCII
                              • qbeu Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) 09.03.05, 16:16
                                No to jest chyba nadmiar pomocy. Z armią chodziłem 3 dni struty, a pieniądz
                                rozwaliłem szybko. A ten numer ze zgięciem banknotu znałem wcześniej.
                                • qbeu Poziom 4: System 09.03.05, 16:39
                                  Nad tym stoperem to chyba dłuuuuugo pomyślę...
                                  Q
                                  • pauli7 Re: Poziom 4: System 09.03.05, 23:59
                                    kurcze, a ja nie wiem, co z tym banknotem... zle 'zginam' albo nie wiem co, bo
                                    jakos nie widze nic sensownego... inna sprawa, ze ostatnio jakos nie patrze,
                                    hihi:) bo nie mam banknotu pod reka:))

Pauli
                                    • larunian Re: Poziom 4: System 10.03.05, 00:16
                                      Pisał o tym vankoosterloy 06.03.2005 18:27

Banknot nie jest potrzebny. Wszystko co trzeba widać na obrazku.
                                      Jeśli zrobiłaś to co napisałem w poprzednim poście, to spójrz na zdanie małymi
                                      literkami na samym dole banknotu (oczywiście zmodyfikowane po wykonaniu
                                      omawianej operacji) i odpowiedz na pytanie, które znajduje się w kodzie
                                      źródłowym strony:

177 270 What am I ?

Odpowiedzią jest jedno słowo. Po polsku.
      • Gość: Glupiutka 2 level IP: *.epsa.pl 03.06.05, 10:20
        Ja chyba jestem za glupia. Niby nie jest to pierwszy moj pron, ale skonczyly mi
        sie pomysly. Wojsko ok, ubior ok, ale naprawde nie wiem co dokladnie :(. Moze
        ktos mi glupiutkiej pomoze?
        • qbeu Re: 2 level 03.06.05, 13:03
          Trzy paski na prostokącie. To jest klucz.
    • anorexia lvl 8 11.03.05, 07:10
      hmm ma ktoś pomysła bo mnie się skończyły :(
      • larunian Re: lvl 8 11.03.05, 08:39
        A autora rysunku znalazłaś?
        • anorexia Re: lvl 8 11.03.05, 08:43
          Nie znalazłeś :)
          We właściwościach obrazka nic nie mogę znaleźć. Tekst powiązałem z zespołem
          którego nazwe jak wpisze to wyskakuje mi tekst
          Rather Chrome or Black
          No i te liczby w źródle ech..
          • larunian Re: lvl 8 11.03.05, 09:04
            Sorry, za to -aś, hihihi...
            Jaki zespół, nic nie rozumiem...
            Zapisz obrazek na dysku. U mnie we właściwościach rysunku jest jego pełniejsza
            nazwa. Ale jak u ciebie nie ma to o ile dobrze pamiętam to dodany jest na końcu
            wyraz Hymn.I teraz spróbuj poszukać.
            • anorexia Re: lvl 8 11.03.05, 09:06
              Pogooglałem i skojarzyło mi zespół PINKFloyd z tym tekstem.
              Wpisz do adresu to zobaczysz :)))

Hymn??? Boszzzzzzzzz pokombinuję.
            • anorexia Re: lvl 8 11.03.05, 10:26
              OKI jestem w dziwiątym :D
              • ala11112 Re: lvl 11 12.03.05, 12:10
                czy gra ktoś w 11 levelu, nie ma nic żadnego punku zaczepienia, tylko kolor
                tła, ale nic mi to nie mówi, proszę o podpowiedź od czego zacząć.
                • larunian Re: lvl 11 12.03.05, 13:01
                  Jak jestes w 11, to napisz prosze mi na GG co wpisalas w 10. Ja juz probowalam
                  wszystkiego i nic. Wiem jaki jest tytul strony i co oznaczaja rzutki na tarczy,
                  a i tak nie wiem co wpisac... ;-(
                  • ala11112 Re: lvl 11 12.03.05, 15:38
                    jestem w 12 z wielkim trudem ale jestem
                    • larunian Re: lvl 11 13.03.05, 08:48
                      Co to jest to Yatta!!! Euforia, czy źle myślę???
                      • Gość: kuba Re: lvl 11 IP: 5.6.1D* / *.mch.sbs.de 17.03.05, 15:26
                        skoro Ci sie udalo przejsc do 12 to moze udzielisz malej podpowiedz do 11? :)
              • qbeu Re: lvl 8 28.03.05, 19:39
                No to gratuluję. Ja nie jestem, a chciałbym ten fakt zmienić. Jestem na 8. poziomie, więc przeszedłem 7, widzę, że byłem mało samodzielny, niestety...
                Pozdrawiam, Q
    • qbeu The dark! 14.03.05, 20:16
      Jak tak sobie przeglądam Wasze wpisy, to trochę się gubię w numerach poziomów.
      Jestem na poziomie z lampą i ma on numer 7, ale mam wrażenie, że piszecie o nim
      w "lvl8". Czy to tak jest, czy ja jestem normalnie nienormalny???
      Pokazałem ten pron w akademiku i błyskawicznie się rozeszło po ludziach
      (Politechnika Warszawska).
      Niebawem napiszę Wam zadanie jakie jedna z grup z mojego roku dostała na
      metodach numerycznych. Ciekawe. Ino trochę poczekajcie.
      • larunian Re: The dark! 15.03.05, 05:12
        Przeczytałam od początku całe to forum, bo mnie zainteresowałeś. Jednak
        jesteś "normalnie nienormalny" ;-D bo piszemy w "lvl8" o ósemce, a nie
        siódemce. O lvl-u 7, nic nie było pisane.
        Stoję na 16, i to tylko dlatego, że już mi się myśleć nie chce... ;-)
        Pozdrowionka Larunia

P.S. Wielkie dzieki dla Ali, za bardzo pomocne wskazówki :-*
        • qbeu Re: The dark! 16.03.05, 20:51
          Aha, OK. 8o)
          Co by nie było, to stoję na lampie i nic... Kombinowałem z Pink Floyd, Iron Maiden, Gregorian i nic... Pomóżcie, proszę.
          Pozdrówki, Q
          • larunian Re: The dark! 16.03.05, 23:25
            A rozjaśniłeś sobie ciemności??
            • qbeu Re: The dark! 18.03.05, 22:50
              O jakich ciemnościach myślisz??? Jeżeli chodzi o te w moim umyśle, to nie. Jeżeli o te w pronie, to jeszcze gorzej. Ogarnia mnie bezsilność...
              • Gość: Larunian Re: The dark! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 23:18
                Zapisz sobie obrazek na dysku i go rozjaśnij.
                • qbeu Re: The dark! 18.03.05, 23:51
                  Zbyt proste, abym na to wpadł... Ale te symbole to już w ogóle kosmos. Widzę tam znaki zodiaku. Ale co z tego???
                  Q____________________
                  -=Pokój Oraz Dobro=-
                  • larunian Re: The dark! 20.03.05, 22:54
                    To nie są znaki zodiaku (hihihi, ja też tak myślałam).
                    Podpowiedz: użyj worda...
                    • qbeu Re: The dark! 21.03.05, 20:00
                      Tak, dziękuję. Doszło to do mnie tej nocy (ok trzeciej), jak się myłem.
                      Widzicie? Mycie się o 3. w nocy może być bardzo owocne! Tylko tu w pracy mam
                      dziwnego Worda... Ale kolejny poziom już mam tuż tuż. 8o))) Pozdrówki, Q
                      • Gość: wild lvl 9 IP: 85.219.128.* 21.03.05, 20:21
                        C2H50H - etanol , alkohol. Ale co z ta swieczka? mala wskazowka potrzebna
                        • Gość: wild Re: lvl 9 IP: 85.219.128.* 21.03.05, 20:29
                          i jeszcze to: "hidden" hmm..?
                          • larunian Re: lvl 9 21.03.05, 22:20
                            Podpowiedz bedzie taka, jaka byla w poprzednim lewelu. Rozjasnij obrazek, a
                            najlepiej zrob z niego negatyw.
                            • Gość: wild Re: lvl 9 IP: 85.219.128.* 21.03.05, 23:08
                              wczesniej napisalem ze jest tam napis "hidden" morsem, ale to jeszcze niewiele daje
                              • Gość: as Re: lvl 22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 13:54
                                Czy ktoś gra w lev. 22? bo ja już tu stoję trzeci dzień i nic
    • illouette poziom 12 31.03.05, 21:39
      POMOCY! Nie wiem jak się stąd ruszyć :( Ktoś wie?
      • anorexia Re: poziom 12 01.04.05, 07:57
        Ha ha to tak jak ja. W majnpronie zaciąłem sie na 15.
        • illouette Re: poziom 12 01.04.05, 10:58
          anorexia napisał:

> Ha ha to tak jak ja. W majnpronie zaciąłem sie na 15.
          >
          Ja majnprona skończyłam :)))) A tutaj w 12 siedzę i nie wiem w którą stronę się
          ruszyć ;|
          • Gość: as Re: poziom 12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:36
            odgadnij jaka to bajka, a może wiesz jakiego jeden z nich często używał
            powiedzonka??
            • Gość: as Re: poziom 12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:38
              liczę na pomoc w majnpronie, bo stoję w 6 (gg 8753940)
              • Gość: asss Re: poziom 25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:53
                czy ktoś gra w lev 25??
                ludzie odezwijcie się!!
                • Gość: asss Re: poziom 25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 14:29
                  ale tu cicho
                  • Gość: asss Re: poziom 25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:27
                    już chyba nikt w to nie gra, szkoda.
                    • Gość: nelsonek 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 14:43
                      nie no. ja tam gram od wczoraj. i nie wiem co z 4 lvlem:(
                      • Gość: as Re: 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 16:04
                        wpisz co widzisz na wyświetlaczu (no może trochę inaczej niż widzisz) a
                        dojdziesz do strony pomocniczej
                        • nelsonek Re: 4 30.04.05, 15:42
                          z ta strona pomocnicza straszna lipa. niczego nie czaje. Chyba zwariuje. Brat wyzywa mnie od DEBILi:) [71830]
            • Gość: gumowe_ucho Re: poziom 12 IP: *.chello.pl 03.08.05, 19:52
              ja nigdy nie ogladałam tej bajki(teraz żałuję :-( ),bez podpowiedzi nic więcej
              nie znajdę(mam tylko imiona)
              liczę na Was
              • jotcha Re: poziom 12 03.08.05, 21:26
                szukaj po imionach i powiedzonkach na google
    • Gość: aska Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) IP: *.chello.pl 29.04.05, 21:24
      czy ktos mi powie jak w to sie bawic? zasady rozumiem tyko na co zwracac uwage,
      bo ja nawet w pierwszym nie wiem o co chodzi
      • nelsonek Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) 30.04.05, 15:38
        Pierwszy poziom to ten z napisem "start". To jest jedyny "klikany" pozniom. Nalezy kliknac w pewne miejsce na obrazku. Pozniej zamiast klikac w miejsce adresu nalezy wpisac odpowiedz. Na przyklad to jest link:
        pron.vilq.info/start.htm
        i ten link nalezy zamienic na taki:
        pron.vilq.info/tubezspacjiwpiszodpowiedz.htm
        a na co zwracac uwage? cholernie trudno odpowiedziec na to pytanie. Wlasciwie na wszystko. Wiedza ogolna sie przydaje, ale tez dobra pamiec. O zabawie z dziecinstwa na przyklad. Nie da sie jednoznacznie odpwiedziec na to pytanie. A zabawa na prawde jest przednia i niezmiernie wciagajaca. O niczym innym nie mysle tylko o pronie:)
    • nelsonek 10 02.05.05, 12:46
      Blagam o podpowiedz do tego levela! Tytul strony rozszyfrowany, ale co dalej?
    • miodzio_k Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) 06.05.05, 13:49
      ratujcie. stoje na 4 i nie mogę skojazyc co z tym ulamkiem. dajcie prosze
      jeszcze jakies namiary, jakas mala pomoc bo nie rusze a juz 2 dni siedze.
      • miodzio_k Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) 06.05.05, 14:00
        ok juz wpadlam. jej nawet o tym nie myslala. ale juz lvl5. dobre to bylo. takie
        cichociemne
        • Gość: lolo lvl 8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 03:00
          pomocy z 8
          znalazłem autora obrazka
          Tylko nie wiem co zrobic z cyframi w źródle?
          • Gość: lolo Re: lvl 8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 03:14
            juz mam
            • Gość: ass Re: lvl 25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 13:44
              przeszłam tyle lev. ale ten wydaje mi się najtrudniejszy nawet nie wiem od
              czego zacząć
              • Gość: lolo Re: level 14 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 23:33
                Czy ktoś może mi podać jakikolwiek punkt zaczepienia do 14?????????
          • qbeu Re: lvl 8 09.05.05, 18:51
            Hmmm, a mógłbym prosić o jakąś podpowiedź do znalezienia tego autora?
    • Gość: lolo level 19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:39
      czy ktoś się jeszcze tym bawi???
      Proszę o pomoc w 19(strona z murem)
      Dotarłem do 3 podpowiedzi i nie mam pojęcia jak je ze sobą powiązać
      pozdrawiam
      lolo
      • Gość: ass Re: level 19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 15:27
        rozwiązaniem jest gachowa nazwa jakies czesci gitary, a nazywa to się jak
        piękny kwiat
    • Gość: lolo level 22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:22
      mam tytuł filmu, cyfry ze źródła, tytuł strony, wiem kto jest na zdjęciu
      i tylko nie wiem jak to połączyć

aha i mam jeszcze jedno urządzenie nawiązujące do lvl 18 i filmu

może ktos pomóc??????
      • Gość: ass Re: level 22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 09:25
        skup się na filmie, morderca czytał książkę bodajże z XIII wieku (jakbyś
        potrzebował pomocy gg 8753940)
        • Gość: gumowe_ucho Re: level 22 IP: *.chello.pl 09.08.05, 13:59
          może coś więcej o 22,czepić sie enigmy czy u-boota? :-(
    • Gość: plissssss level25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:43
      i utknęłam stoję na lvl 25 i nie mam pojęcia za co się zabrać
      w źródle są jakieś dziwne literki, które nijak nie da sie przetłumaczyć.
      Próbowałam je nawet odbijać w lusterku, przerabiać na cyfry i nic.
      Proszę o pomoc, bo się zaraz rozpłaczę.
      Pewnie podpowiedź zawiera się w tych nic nie znaczących na pierwszy rzut oka
      literkach ze źródła. Więc podpowiedzcie mi co mam z nimi zrobić.
      ANIA
      • Gość: ass Re: level25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 07:56
        do odczytanie źródła wykorzystaj klawiaturę i oczywiście nie zapominaj co
        widzisz na obrazku
        • Gość: Kama Re: level25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 00:01
          niestety nadal nie wiem jak odczytac litery ze zrodla - bardzo prosze o
          wskazowki... pozdrawiam Kama
    • siren1 level_8 27.05.05, 13:22
      mam juz autora obrazka, ale nie mam pomysłu, jak go wykorzystać. Czy na pewno
      chodzi o autora? proszę o małą podpowiedź.
      • qbeu Re: level_8 28.05.05, 23:06
        Kilka miesięcy się z tym męczyłem i nagle olśnienie. Nie jest ważne kto jest autorem, to nie numer z Tiną Turner. Masz ciąg liter, oraz ukryty w kodzie ciąg liczb. Co z tego można zrobić? Dodac? Pomnożyć? Wziąć podciąg? 8o)
        A jakby mi ktoś pomógł z 9., to cieszyłbym się, bo nie wiem jak ten alkohol powiązać...
        • Gość: Marcinlet Re: level_8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 09:38
          qbeu napisał:

> Kilka miesięcy się z tym męczyłem i nagle olśnienie. Nie jest ważne kto jest
          au
          > torem, to nie numer z Tiną Turner. Masz ciąg liter, oraz ukryty w kodzie ciąg
          l
          > iczb. Co z tego można zrobić? Dodac? Pomnożyć? Wziąć podciąg? 8o)
          Gdzie Ty widzisz te ciągi? Ja mam tylko jakiś kiczowaty rysunek...
          • Gość: Apis Re: level_8 IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 29.05.05, 13:02
            Co do Tiny to wpisz date ze źródła w google i zobacz co Ci znajdzie. Dodaj to
            do Tiny i rozwiązanie gotowe:0
          • marcinlet Udało się. 29.05.05, 18:08
            Zobaczmy teraz 9!
        • Gość: Apis Re: level_8 IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 29.05.05, 13:00
          dziewiąty od Mendelejewa:) Może razem się pomęczymy w 10 bo nikt mi nie chce
          pomóc:(
        • siren1 Re: level_8 29.05.05, 14:53
          a gdzie ty widzisz jakieś liczby? może ja coś zle robię?
    • Gość: Apis Re: lvl 10 IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.05.05, 22:40
      Proszę, proszę o pomoc w 10:) Nie ruszyłam ani tytułu ani lotek:(
      • Gość: ass Re: lvl 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 19:34
        jeżeli odszyfrowałeś tytuł (pomoże ci w tym klawiatura), to musisz jeszcze
        poznać mistrza grającego w lotki, a później znajdziesz odpowiedź na polskim
        necie
        • jamaska Re: lvl 10 29.05.05, 20:52
          30.03.2005 skończyłam majnprona :-) (oczywiscie, że sie chwalę ;-)) dzis
          zaczęłam vilka i co? utknęłam na lvl 6, buuuu....wnoszę, że jest łatwy skoro
          nie ma podpowiedzi....ale gdyby ktoś jednak....to z góry thx
          • Gość: Apis Re: lvl 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 09:01
            Przypomnij ten 6 co tam jest to pomozemy:)
        • Gość: Apis Re: lvl 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 08:58
          No właśnie próbuję z tym tytułem i nie idzie. Używam shift, a raczej jego brak
          i cyfry przyporządkowyje literom alfabetu ale to bez sensu:(
          • Gość: as Re: lvl 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 11:27
            #=e, ##=d
            • Gość: Apis Re: lvl 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 11:32
              Dzięki Asiku juz załapałam:)
          • Gość: jamaska Re: lvl 10 IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.05, 23:06
            super, thx ale ja na 10 juz :-)
        • marcinlet Re: lvl 10 31.05.05, 10:15
          Gość portalu: ass napisał(a):

> jeżeli odszyfrowałeś tytuł (pomoże ci w tym klawiatura), to musisz jeszcze
          > poznać mistrza grającego w lotki, a później znajdziesz odpowiedź na polskim
          > necie
          Mam tytuł, co z tymi lotkami? Rozumiem, że liczby w miejscach gdzie zostały
          wbite lotki są hasłem. Ale jak do niego dojść, jakaś wskazówka?
      • Gość: ratunku Re: lvl 10 IP: *.chello.pl 02.08.05, 12:19
        jeśli ktoś tu zagląda to błagam o pomoc,mam nazwisko,hasło
        nie wiem co mam wpisać, to jakieś złośliwe musi być chyba ;-)
        • jotcha Re: lvl 10 02.08.05, 13:50
          jak masz nazwisko, to je wpisz w google, to chyba bylo pierwsze wytłuszczone
          słowo...
          • gumowe_ucho Re: lvl 10 02.08.05, 14:11
            wpisywałam sto razy, ale nie wiem czego mam się czepić
            lotki po ang. w różnych odmianach nie pasują
            • Gość: gumowe_ucho Re: lvl 10 IP: *.chello.pl 02.08.05, 14:38
              zlitujcie się, bo zwariuję :-(
              • Gość: gumowe_ucho Re: lvl 10 IP: *.chello.pl 02.08.05, 15:03
                uff, w końcu jestem w 11
                • jotcha Re: lvl 10 02.08.05, 18:18
                  nie było chyba tak trudno? :)
                  • Gość: gumowe_ucho Re: lvl 10 IP: *.chello.pl 03.08.05, 10:49
                    trzeba był trzymać się tej "company"
                    • Gość: braenn Re: lvl 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:45
                      A ja nadal nie wiem co z tym 10... mam juz rozszyfrowany tytul i haslo z tarczy
                      i nie mam pojecia co dalej... pomozcie prosze... co z tym company?
    • Gość: Apis lvl 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:09
      Dobra to się nacieszyłam... Po wypoceniu 10 teraz stoje na 11:( Jest ktoś
      jeszcze??
      • Gość: as Re: lvl 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 17:40
        kolor zapisany jest w hexach, użyj kalkulatora, a następnie gogle na polskim
        necie
        • Gość: Apis Re: lvl 11 IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 31.05.05, 22:30
          Qrcze właśnie tak robiłam (hex na dec) i nic nie znalazłam. Spróbuje jeszcze
          raz. dzięki serdeczne
          • Gość: Apis lvl 11 - mistrzostwo świata:)))) IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 31.05.05, 22:51
            Niepotrzebnie tak sie uparłam na ten rednex:) Poszło gładko i usmiałam sie przy
            tym że hej!!!
            • jamaska Re: lvl 11 - mistrzostwo świata:)))) 01.06.05, 11:40
              jedno pytanie czy potrzebuje program graficzny? bo tak mi to wygląda....i nie
              wiem czy instalować (tak tak wiem pewnie sie jeszcze przyda....)
              • Gość: Apis Re: lvl 11 - mistrzostwo świata:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:43
                Potrzebujesz znaleść źródło i kalkulator z hex i dec:)
                • jamaska Re: lvl 11 - mistrzostwo świata:)))) 01.06.05, 21:51
                  mam, i qpa mi z tego wygoglowane nic nie daje :-( plis help na priv gazetowego
                  • Gość: PS Re: lvl 11 - mistrzostwo świata:)))) IP: *.chello.pl 03.06.05, 00:44
                    i znowu mała korekta - tytuł powinien brzmieć redneck (vilqu - znowu plama).
                    zobacz co ci nie pasuje do reszty stron. zajmij się tym i zapytaj gogli albo
                    innych mądrych witrynek.
                    • vilq Re: lvl 11 - mistrzostwo świata:)))) 19.07.05, 00:57
                      tytul brzmi tak jak mial brzmiec ;p
    • Gość: plissssss lvl 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 08:36
      no a 26 to juz kosmos, naszukałam sie filmów kojarzących się z podpowiedzią, a
      vilqu mi pisze że to nie film.
      Proszę o podpowiedź, bo skończyły mi się pomysły.
      • nuncjatka lvl 6 31.05.05, 11:51
        O co chodzi z ta Tina i cyferkami w zrodle

HELP!!!
        • Gość: Apis Re: lvl 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:08
          znajdź datę w okdzie i wyszukaj osobe której dotyczy, dodaj tinę i masz juz
          rozwiązanie:) Zwróć uwagę na alt w źródle
        • nuncjatka Re: lvl 6 01.06.05, 07:59
          dzieki
      • siren1 lvl 8 31.05.05, 13:28
        bardzo proszę o podpowiedź do poziomu 8, bo stoję już kilka dni. może być na
        maila gazetowego. dzięki.
      • Gość: kanta Re: lvl 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 17:27
        ja wpisałam tytuł filmu, tylko najpierw trzeba rozszyfrować tytuł strony,
        wykorzystaj do tego kalkulator,
        • nuncjatka A lvl9? 01.06.05, 08:04
          Zrobilam ten nagatyw z swieczki i nic mi to nie mowi.
          Co powinnam zobaczyc?
          • qbeu Re: A lvl9? 02.06.05, 22:20
            Napis w alfabecie Morse'a, który nic mi nie mówi.
            POMOCY!

• Gość: PS Re: A lvl9? IP: *.chello.pl 03.06.05, 00:37
              skojarz informację ze źródła (tylko nie dosłownie) z tytułem strony. zastosuj
              dziedzinę nauki. tekst z obrazka nic nie wnosi do rozwiązania - i za to
              autorowi należy się wpi....
              • Gość: Qbeu Re: A lvl9? IP: *.cust.tele2.pl 03.06.05, 04:36
                Dzięki, jak już wiedziałem, że mam odpuścić obrazek i skupić się na dziedzinie, to doszedłem. 8o)
              • vilq Re: A lvl9? 19.07.05, 00:57
                marudzisz :]
        • Gość: plissssss Re: lvl 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:56
          rozszyfrowałam tytuł(tak mi się wydaje)
          mam date(rok dokładnie) i nie wiem co z tym zrobić.........
    • Gość: Apis co to jest w lvl 14? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 01.06.05, 21:11
      Choć jakaś podpowiedź naprowadzająca. Proszę:)
      • Gość: Apis Re: co to jest w lvl 14? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 01.06.05, 21:24
        Jakiś kalkulator czy sumator?? Wogóle to wyglada jak bilet.
        • Gość: PS Re: co to jest w lvl 14? IP: *.chello.pl 03.06.05, 00:45
          no bez jaj: który był pierwszy?
    • owek6 level 8 Help 01.06.05, 22:30
      Ludki!! Slecze juz ponad tydzien nad tym Eerie waiting - mam juz "Hymn" i
      kojarzę, że to coś związane z Magic the Gathering... Liczby w źródle jakos nie
      pomagaja. przeczytalem cale forum i nadal jestem w tym samym miejscu...
      pomozcie pliz...
      • qbeu Re: level 8 Help 02.06.05, 22:16
        Poziom 8. wygląda tak:
        1. zapisujemy obrazek na dysku i znajdujemy w jego opisie słowo hymn
        2. wpisujemy całe to eerie wailing cośtam cośtam i hymn razem w Googlach
        3. szukamy autorki obrazka, da się znaleźć, tylko trzeba na to poświęcić więcej czasu, niż ja za pierwszyma razem
        4. ciąg liter to nazwisko autorki (o ile pamiętam, to kobieta ;o))
        5. ciąg liczb znajdujemy w kodzie źródłowym, można kliknąć prawym przyciskiem i zależnie od przeglądarki znaleźć opcję "pokaż źródło", czy coś, lub zapisąć plik na twardzielu i otworzyć notatnikiem, liczby są umieszczone w:
        <!
    • jamaska lvl13 04.06.05, 08:06
      jak ugryźć lvl 13 ? ? ?
      • Gość: asss Re: lvl13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 07:27
        podpowiem że nr levelu jest bardzo cenną wskazówką
        w googlach wpisz 13 i szyfr - może to coś da
        jakby co to cały problem polega na przesunięciu lite
        • jamaska Re: lvl13 07.06.05, 16:29
          dzięki, mam juz pytanie ale dla odmiany nad odpowiedzią sie zastanawiam......
          • Gość: Apis Re: lvl16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 10:08
            Wykreśliłam 5 wyrazów z 1 dziedziny, ale jeszcze duużo literek zostało. Czy
            ktoś coś podpowie? Plissss
            • Gość: PS Re: lvl16 IP: *.chello.pl 08.06.05, 13:29
              Ma zostać 6 liter, a wyrazy to:
              1*6lit, 3*5lit, 3*4lit, 1*2lit.
              • jotcha lvl 15 pomocy 29.06.05, 15:35
                o co chodzi z tymi literami i liczbami?
                please...
                • jotcha ...i.16 29.06.05, 19:25
                  Lvl 15 nie byl taki trudny,
                  ale co za haslo ma byc z literek pozostalych po wymazaniu wyrazow?

Hm, kombinujac z mozlwymi wyrazam przebilam sie przypadkiem do lvl-u 31 :))))
                  • Gość: Mund lvl 16 IP: 195.116.95.* 01.07.05, 14:48
                    Też wymazałem sporo słówek, byc może chodzi o cyfry przy pozostałych literach,
                    ale nie mogę ich z niczym skojarzyć
                    • jotcha Re: lvl 16 01.07.05, 15:43
                      Chyba nie chodzi o te cyfry. Skreslilam 8 wyrazow, zostalo mi 6 liter i nic z
                      nich sensownego nie moge ulozyc. Wyszly mi nawet jakies slowa piosenki - ale
                      nie wchodza :((
                    • Gość: gumowe_ucho Re: lvl 16 IP: *.chello.pl 04.08.05, 17:01
                      podzielcie się swoją wiedzą
                      c o t o z a p o d s t ę p n e hasło?
                      po polsku czy angielsku; już nic nie wiem..............
                • Gość: Muind Re: lvl 15 IP: 195.116.95.* 30.06.05, 11:19
                  No właśnie, co z tym 15 ?? Stoję juz drugi dzień i nie mogę nic wymyslić :(
                  • qbeu Re: lvl 15 25.08.05, 22:26
                    Nie wiem jak ugryźć ten poziom. Wygląda na to, że jestem już zupełnie niepełnosprytny. Pomocy!!! Utknąłem...

• Gość: pempuszek Re: lvl16 IP: *.aster.pl 07.07.05, 18:54
                hej a mozesz podac cos wiecej, bo juz siedze na tym levelu i siedze i nic mi nie
                przychodzi do glowy mam te literki ale nic z nich nie moge ulozyc...
          • magdajeden Re: lvl13 10.08.05, 22:14
            właśnie, ta odpowiedź, znów problem :(
    • Gość: Thomas Znów 2 lvl... IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 13:16
      Proszę, pomóżcie mi jeszcze trochę w 2 poziomie ;)
      Wpisywałem już wszystko... army, wojsko, armia, khaki, soldier, soldiers,
      żołnierz, kapral, corporal i nic :/
      Proszę Was o pomoc ;]
      • Gość: alex Re: Znów 2 lvl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 13:40
        chyba nie wpisywałeś stopni wojskowych
        • Gość: Thomas Re: Znów 2 lvl... IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 14:01
          Nie wiedziałem co wpisać, to sprawdziłem i dowiedziałem się, że 3 paski na
          beżowym tle, to jest starszy kapral... I tak nie działa...

Help! ;]
          • Gość: alex Re: Znów 2 lvl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 14:25
            może źle wpisujesz u mnie działa, nie używaj spacji
    • Gość: Pronowiec lv 11 pomocy IP: *.hti.pl 26.06.05, 21:51
      Jak to przejsć? Przerobiłem kod ze źródła na system 10-tny i stoję w miejscu?
      podpowiedzi wyżej nic mnie nie naprowadzają. Napiszcie coś jeszcze jak możecie,
      bo ja już nie wiem.
      • Gość: alex Re: lv 11 pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 19:12
        o ile dobrze pamiętam to z tych cyferek wyszła data, wpisz ją w gogle
    • marlenkaaa Pomocy :( nie wiem o co w tym chodzi a mi sie spod 30.06.05, 16:39
      weszłam w podany link i wyskoczyła mi jakaś stronka no i chyba trzeba w adresie
      wpisac cos zwiazanego z ta stronka zeby dojść do nastepnego etapu taa?? bardzo
      mi sie to spodobało wiec prosze o pomoc :(:P z góry dziękuję :) =P
      • Gość: ceentka Re: Pomocy :( nie wiem o co w tym chodzi a mi sie IP: *.srodula.net 30.06.05, 19:35
        jestes jeszcze?
        • marlenkaaa Re: Pomocy :( nie wiem o co w tym chodzi a mi sie 30.06.05, 20:22
          no jestem jestem:P sory ze dopiero teraz odp :P a ty jestes??
          • Gość: ceentka Re: Pomocy :( nie wiem o co w tym chodzi a mi sie IP: *.srodula.net 30.06.05, 22:55
            odezwij sie na gg (3800564) i chetnie sluze pomoca :)
            • jotcha lvl 21 please.... 06.07.05, 17:52
              o co chodzi z tymi liczbami w podpowiedziach.....
              czy maja jakies znaczenie??

Help!
    • Gość: Proniu Level 14 IP: *.hti.pl 06.07.05, 19:34
      Co to jest za dziadostwo? Może ktoś podpowiedzieć?
      • vilq Forum :) 19.07.05, 00:49
        Polecam mimo wszystko zasiegac podpowiedzi na forum mojego prona :)
        Ciesze sie, ze ludzie sie w to wciagneli - czekam z utesknieniem, az
        ktos mnie dogoni i bede mogl zakonczyc tworzenie nowych poziomow :>
    • jotcha Czy ktos jeszcze tu jest?? Lvl 24.... 28.07.05, 09:05
      moze ktos pomoze???
    • Gość: gumowe_ucho LVL 18 IP: *.chello.pl 06.08.05, 09:50
      nikt nie pyta o 18; czyżby był tak prosta ?
      nie wiem jak iść :-((
      • jotcha Re: LVL 18 06.08.05, 16:41
        ten level nie jest prosty....ale do zrobienia...
        pod nazwa gry czeka podpowiedz...
        • Gość: gumowe_ucho Re: LVL 18 IP: *.chello.pl 06.08.05, 20:01
          tak , ale jak mam skakać?
          nigdy nie grałam w tą grę :-(
          • Gość: gapa Re: LVL 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 21:48
            dobra, wyśmiejcie mnie. nie wiem o co w tym chodzi. tak, jest instrukcja na
            początku ale:
            co to jest URL?
            przy założeniu, że to jest to gdzie się wpisuje adres to mam wpisać w puste
            miejsce czy gdzieś na końcu tego co już jest?
            pomóżcie bo chce się za to zabrac już od dawna i dupa blada bo niedouczona
            jestem.
            • Gość: gumowe_ucho Re: LVL 18 IP: *.chello.pl 06.08.05, 21:57
              wpisujesz po / przed .htm
              powodzenia
              • Gość: gapa Re: LVL 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 22:00
                tak podejrzewałam :) dzieki :))
                jeszcze jedno pytanie, czy to mają być słowa tylko polskie, tylko angielskie
                czy i takie i takie?
                mam na myśli tą grę z linka zaczynającego ten wątek :)
                • Gość: gumowe_ucho Re: LVL 18 IP: *.chello.pl 06.08.05, 22:10
                  do tej pory były i polskie i angielskie;ale cobędzie dalej, nie wiem ;-)
                  • Gość: juz nie gapa Re: LVL 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 00:09
                    :)dzieki jestem na 3 :) hihi i nie wiem co dalej
                    • Gość: a jednak gapa Re: LVL 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 00:12
                      i jeszcze jedno pytanie. o jakich komunikatach piszecie? co tam wam "pisze"?
                      jak ja wpisuję źle to mam po prostu złą stronę, która się nie otwiera :(
                      o co chodzi? są podpowiedzi?
          • jotcha Re: LVL 18 07.08.05, 11:29
            no to moze byc potrzebne ...zapoznanie sie z plansza i ta konkretna figura..

nazwa gry powie ci skad zaczac i gdzie skonczyc....
            • Gość: gumowe_ucho Re: LVL 18 IP: *.chello.pl 07.08.05, 13:21
              niestety ,chociaż wydaje mi się,że wiem jaka to figura i jak się porusza,nic
              nie mogę stworzyć :-(
    • Gość: gapa :( Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 00:29
      co to są kody źródłowe strony??????????
      • Gość: prawie nie gapa Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 00:43
        co z tym 4 lvl?? pomoże mi ktoś?? nie daje rady go rozgryźć. mam 2 podpowiedzi
        ale dalej nie łapie
        :((
        • Gość: gumowe_ucho Re: Jeszcze jeden pron do kolecji ;-) IP: *.chello.pl 07.08.05, 07:41
          czytaj podpowiedzi pod tematem lvl 4 albo na forum vilqa ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka