Dodaj do ulubionych

gierka z dziobakiem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:27
nie wiem czy ta gierka juz byla, ale ja sie nad nia strasznie mecze i jestem
ciekawa czy ktos ja przezszedł i może mi pomuc bo utknełam przy rurach i nie
moge ruszyc dalej :(
www.abc.net.au/gameon/chasm/chasmgame.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: mandy Re: gierka z dziobakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:09
      ktos pomoże?
      • Gość: Dirty_Sanchez Re: gierka z dziobakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:13
        Gre wlasnie przeszedlem gra calkiem spoko
        Przy jakich rurach utknelas?
        • Gość: mandy Re: gierka z dziobakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 00:28
          utknełąm przy tych niebieskich rurach z których leje sie woda(przed nimi jest
          rura z napisem B11), a jakiś wredny ptak sie ze mnie śmieje!Ni diabli nie moge
          ruszyc dalej!
          • Gość: Dirty_Sanchez Re: gierka z dziobakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 00:33
            mala podpowiedz zacznij od rury d :)
            • Gość: mandy Re: gierka z dziobakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 00:42
              jasne!zaczynałam od jużkażdej,ale gubie się w środku!trzeba jakos poustawiać
              wcześniej te zasuwy od wody?
              • Gość: Dirty_Sanchez Re: gierka z dziobakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 00:47
                Zacznij od d idziesz caly czas w gore skrecasz w d4 to jest 1 przystanek powiem
                ci ze jeszcze jest jeden przystanek jak sie tu dostalas to zasuwy masz spoko jak
                przejdziesz to to bedzesz sie z nimi bawila pozdrawiam
                • Gość: mandy Re: gierka z dziobakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 01:09
                  dobra dotarłam do schodków!próbuje dalej!
                  • Gość: mandy Re: gierka z dziobakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 01:22
                    koniec :) dzięki za podowiedź nie dałabym rady! nigdzie nikt nie chciał mi
                    pomóc!!
                    dz :))
                    • Gość: 100 Re: gierka z dziobakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 00:44
                      Byłam na tamie , wróciłam .
                      Co jeszcze trzeba zrobić ?
                      • Gość: Dirty_Sanchez Re: gierka z dziobakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 01:30
                        puscic wode w odpowiedni sposob ;)
    • Gość: rogalik Re: gierka z dziobakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 12:14
      Kurde gram w ta gierke ale utknelam jeszcze wczesniej:( help me:( nie wiem co
      zrobic w momencie gdy łaze w kolko sa dwa duze kola takie i dwa male..jak
      nacisne na rure to patrzy w gore i pokazuje mi caly mechanizm..kurde pomozcie:(
      • Gość: Dirty_Sanchez Re: gierka z dziobakiem IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 29.04.05, 14:36
        hejka pusc tak wode zeby kolo sie krecilo i wtedy bedziesz mogla chwicic sie
        tasmy i poleciec do gory :)
    • Gość: tepa Re: gierka z dziobakiem IP: *.sm-rozstaje.pl 30.04.05, 16:41
      No ja to juz wogule tempa jestem:P utknelam na samym poczatku... o bosh.. krece
      takim pokretlem i nic... ciagle laze w kolko i nie wiem co zrobic..<ps: to moja
      pierwsza gra lamiglowkowa:P>
    • Gość: lolo Re: gierka z dziobakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 13:35
      super
      fajny zabijacz czasu
      czy ma ktoś jeszcze podobną gierkę?
      • Gość: 100 Re: gierka z dziobakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:04
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=23733735
        • Gość: lolo Re: gierka z dziobakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:56
          dzięki ogromne
          • mmgromacka Re: gierka z dziobakiem 27.04.06, 14:14
            może ktoś jeszcze w to gra? proszę o podpowiedź gdzie są te zasuwy w labiryncie rur?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka