Gość: aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 11:51 thepinkroom.iscool.net/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martmarta Re: Pink room IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.05, 17:53 ciekawe jak? ja znalazlam na rzie jedna karteczke tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos Re: Pink room IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:28 hmm,ja też mam karteczkę i kluczyk,a poza tym pustka,może jakaś wskazówka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1oo Re: Pink room IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:31 Chyba przez przypadek:) Miałam to samo, co Ty. Nie wiem, co tam jeszcze jest, ale mnie trzecia rzecz pozwoliła wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1oo Re: Pink room IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:37 Chyba mi wcięło post:) Ta gra, to chyba jakiś żarcik, bo żadna z tych rzeczy, które miałam do niczego nie była potrzebna. Trzeba trafić na tę odpowiednią. Szukajcie tam, gdzie już szukałyście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Pink room IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 11:55 aby wydostać się z rożowego pokoju należy kliknąć na kant kosza pod nim znajdziemy prawidłowy klucz Odpowiedz Link Zgłoś