mesquaki 05.08.02, 23:02 Zgadywanka. Jak w tytule. Kazdy w swoim samochodzie. Samochody nietkniete. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mesquaki Re: dwa trupy 05.08.02, 23:10 kopperek napisał: > czy samochody stoją blisko siebie? tak Odpowiedz Link Zgłoś
mesquaki Re: dwa trupy 05.08.02, 23:13 > czy to bardzo wąska droga? niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
cardemon Re: dwa trupy 05.08.02, 23:12 Porachunki gangsterskie. Faceci wypruli na wzajem do siebie po pelnym magazynku. Przyznaje, ze troche malo prawdopodobne, bo nie uszkodzlili samochodow. Moze wiec podwojny zawal? Tak sie poklocili i sobie wzajemnie nawrzucali, ze serce obum wysiadlo. A moze wjechali w oblok trujacego gazu? No wlasnie, czy mieli odkrecone szyby w samochodach, czy raczej byli hermetycznie zamknieci? :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mesquaki Re: dwa trupy 05.08.02, 23:15 :))))))) w jednej z tych sugestii jest wskazowka Odpowiedz Link Zgłoś
cardemon Re: dwa trupy 05.08.02, 23:18 mesquaki napisała: > w jednej z tych sugestii jest wskazowka No dobrze, ale w ktorej? Czy raczej mam zaczac od poczatku? Tak sobie mysle, ze wazne jest tez ustalenie, czy samochody staly na parkingu czy na ulicy lub drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
kopperek może czat???? 05.08.02, 23:15 Może wejdziemy sobie na czata? Macie u siebie Javę? Odpowiedz Link Zgłoś
mesquaki Re: może czat???? 05.08.02, 23:19 od poczatku to sugerowalam, ale nikt nie podchwycil.. Odpowiedz Link Zgłoś
cardemon Re: może czat???? 05.08.02, 23:20 mesquaki napisała: > od poczatku to sugerowalam, ale nikt nie podchwycil.. No dobrze, to ktory pokoj wybieramy. Przyjaciele, randki czy erotyczny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopperek Re: może czat???? 05.08.02, 23:22 jakiś pusty, może być i polonijny?... Odpowiedz Link Zgłoś
kopperek Re: może czat???? 05.08.02, 23:28 Mesquaki - tak, w Gazecie, pokój polonijny, czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
kopperek Re: może czat???? 05.08.02, 23:21 no to podchwytuję niniejszsym:). Cardemon? To jak? Odpowiedz Link Zgłoś
cardemon Re: może czat???? 05.08.02, 23:22 kopperek napisał: > no to podchwytuję niniejszsym:). > Cardemon? To jak? OK. Przyjaciele, randki czy erotyczny? Gdzie mam sie zalogowac? Odpowiedz Link Zgłoś
kopperek Re: może czat???? 05.08.02, 23:24 proponuję polonijny, jest pusty (prawie, ja tam czekam) Odpowiedz Link Zgłoś
cardemon Re: może czat???? 05.08.02, 23:25 cardemon napisał: > OK. Przyjaciele, randki czy erotyczny? Gdzie mam sie zalogowac? No dobra, robie sobie jaja. :) Moze byc muzyka. Nikogo tam nie ma teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
fargo Re: może czat???? 06.08.02, 10:25 Nie będę wchodziła na czat. Poproszę tu o odpowiedź. pozdrowienia. fargo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: może czat???? IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 06.08.02, 11:51 to co z tą odpowiedzią? Odpowiedz Link Zgłoś
mesquaki Re: dwa trupy 06.08.02, 16:21 Wydaje mi sie, ze czytanie gotowej odpowiedzi mija sie z celem. Zabawa polega na tym, zeby samemu dobudowac wlasciwy scenariusz do historyjki, zadajac pytania, na ktore mozna odpowiadac tak/nie. Ale jesli chcecie, to oczywiscie ja podam. m Odpowiedz Link Zgłoś
fargo Re: dwa trupy 08.08.02, 11:13 Niem mogę nic wymyśleć - więc pięknie proszę o odpowiedź. Dzięki. fargo. Odpowiedz Link Zgłoś
mesquaki odpowiedz dla fargo 08.08.02, 17:49 fargo napisała: > Niem mogę nic wymyśleć - więc pięknie proszę o odpowiedź. Dzięki. fargo. Fargo, duszyczko. Nie trzeba bylo wymyslac, tylko pytac :)))) Goscie nadjezdzajac z naprzeciwka w gestej mgle, wychylili sie przez okna i stukneli smiertelnie w czolka. m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LysyDresiarz Re: odpowiedz dla fargo IP: 195.112.95.* 08.08.02, 18:44 No, ale wiecie co ??? Kiedys czytalem, ze taka historia zdarzyla sie naprawde. Tyle, ze bez az tak tragicznego zakonczenia. Odpowiedz Link Zgłoś