koelschefrau 08.01.11, 20:09 Wpadlam tu przed Superstarami na pera min zwiedzic teren. Ale dlaczego jest tu zdjecie konia? Konie o ile wiem zyja w stadzie a nie samotnie....... bis später! Kiss V. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koelschefrau Zidentyfikuj moze to mamut? 08.01.11, 22:03 Sorry, pochodze z miasta ....nie znam sie na przyrodzie i gatunkach zwierzat A czym jest to stworzenie na zdjeciu? Przynajmniej podobne do konia jest.....?????? zbyfauch napisał: > Konia? Odpowiedz Link
koelschefrau Re: Mamut? 08.01.11, 22:18 To stare wiochy, pustelnie........brak na nich zwierzyny. Dalej nie wiem co to za zwierz. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Jak w pustelni tu 09.01.11, 09:25 Musiałem się przespać, żeby pojąć tę optykę. Nie, to nie mamut, to pierremouth z kamienną trąbą. Odpowiedz Link
koelschefrau Re: Jak w pustelni tu 09.01.11, 17:44 Jak zyje czegos takiego jeszcze nie widzialam ani o tym nie slyszalam.....a jak to sie nazywa po polsku? Odpowiedz Link
koelschefrau zmyslasz... 09.01.11, 22:45 Zmyslasz, nabierasz mnie a ja uwierzylam na poczatku.... zbyfauch napisał: > Szyszulec Dostojny. Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: zmyslasz... 10.01.11, 09:27 Oczywiście, że zmyśla. To jest Pierdolec Nadzwyczajny. (bynajmniej bez ironii:)) Kacperek Odpowiedz Link