Dodaj do ulubionych

cholerajasnapsiakrew

17.02.20, 19:14
zaczęło się od durnego Firefoxa a potem poszło lawinowo.
Usprawnienia, zabezpieczanie prywatności itp. Efekt taki, ze za każdym razem muszę się logować.Przed tymi usprawnieniami, mój login był nierozłączny z otwieraną stroną. A teraz?! Otwieram pocztę-komunikat: proszę się zalogować, otwieram głupią grę, moją ulubioną - to samo. Skąd do cholery mogę pamiętać do niej hasło, mało tego, od zainstalowania gry, minęło 100 lat i kilka utopionych komórek, do której, jednej z nich, przesyłają mi nr kodu, który ma potwierdzić moją tożsamość - shit'pardon
Obserwuj wątek
    • zbyfauch Re: cholerajasnapsiakrew 18.02.20, 04:24
      Możesz ponownie zresetować firefoxa do ustawień domyślnych i przy następnym logowaniu potwierdzić, żeby zapamiętał i longina i hasło. Ja w ogóle wywaliłem firefoxa i przesiadłem się na chromego i chromego beta.
      Chodzi szybciej. W tzw. "międzyczasie" wiem, gdzie są ustawienia profilowe.
      • 1999_chyba Re: cholerajasnapsiakrew 18.02.20, 11:21
        dzięki, zrobię to gdy tylko znajdę, bo ta cholera stale chowa się przede mną, znajdę ten czas ale nie jest tragicznie, bo ciągle mam dostęp do wiadomości (TVN24,TVP,TVPinfo,Niezależna) bo w tej kolejności zaczynam swoją codzienną przygodę z internetem, kończę przysłowiową wisienką, czyli TT, ale tutaj właśnie zaczynają się schody. Każdorazowo muszę podać login, hasło i zatwierdzić kodem bezpieczeństwa, który to kod wysyłają mi na padnięty tel. Tak więc poszczę od TT i post ten jest trudny, bo objęło mnie w swe objęcia uzależnienie.
        Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka