konto_online Re: konto_online 10.06.08, 12:36 snill napisał: > Ty podrywaczu jeden nie nie nie, ja tylko z dziewczynami, chętnych na chłopców to na forum... no, na innym forum możesz poszukać Odpowiedz Link
wubetka Re: konto_online 10.06.08, 12:43 hehehe zeby zycie mialo smaczek, raz dziewczyna, raz chlopaczek ;p ps. przypomnialo mi sie, ze nadal sygnaturki nie zmienilam :> Odpowiedz Link
konto_online Re: konto_online 10.06.08, 13:07 wubetka napisała: > hehehe > zeby zycie mialo smaczek, raz dziewczyna, raz chlopaczek ;p chmm, jak tak szukasz nowych podniet; to możesz mieć nawet dwa w jednym... shemal się toto zowie > ps. przypomnialo mi sie, ze nadal sygnaturki nie zmienilam :> łe tam, co się będziesz trudzić w taki upał Odpowiedz Link
wubetka Re: konto_online 10.06.08, 13:22 no to chlopcy, ja juz wam nie tu nie przeszkadzam ;p poobserwuje sobie w milczeniu wasze zachody i podchody ;DDD Odpowiedz Link
konto_online Re: konto_online 10.06.08, 14:01 wubetka napisała: > no to chlopcy, ja juz wam nie tu nie przeszkadzam ;p > poobserwuje sobie w milczeniu wasze zachody i podchody ;DDD ja to podobno lepiej wyglądam od wschodu, no ale co tam... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: konto_online 10.06.08, 14:11 konto_online napisał: > ja to podobno lepiej wyglądam od wschodu (...) Wzwód słońca właśnie przyszedł mi do głowy... Odpowiedz Link
konto_online Re: konto_online 10.06.08, 14:14 zbyfauch napisał: > konto_online napisał: > > ja to podobno lepiej wyglądam od wschodu (...) > > Wzwód słońca właśnie przyszedł mi do głowy... > a nie, ze wzwodem to u mnie tak sobie, nie ma się czym chwalić Odpowiedz Link
wubetka Re: konto_online 10.06.08, 14:43 hm... ponoc istnieje takie bostwo, zaklete w malej pastylce, smutnego koloru blue ;p poprawia urode. wzwodu ;p Odpowiedz Link
konto_online Re: konto_online 10.06.08, 14:46 wiedziałem, ze takiego oswiadczenia nie zmilczysz, na na na - pijesz karniaczka :) Odpowiedz Link
wubetka Re: konto_online 10.06.08, 16:49 jesli stawiasz (bez podtekstow ;p) to lej :D tym bardziej, ze stresa mam jak cholera, to cus na wyluzowanie sie przyda ;DDD Odpowiedz Link
konto_online Re: konto_online 10.06.08, 17:33 wubetka napisała: > jesli stawiasz (bez podtekstow ;p) to lej :D pod-teksty to chyba jakieś pismo sypmatyczne jest? > tym bardziej, ze stresa mam jak cholera, to cus na wyluzowanie sie przyda ;DDD do grejpfruta to może to będzie lepsze?: farm1.static.flickr.com/96/219904220_5b88f09267.jpg?v=0 tylko czy na stresa pomoże?... Odpowiedz Link
kejsi1975 Re: konto_online 10.06.08, 20:42 wubetka napisała: > hehehe > zeby zycie mialo smaczek, raz dziewczyna, raz chlopaczek ;p I zwierzaczek :P Odpowiedz Link
konto_online Re: konto_online 11.06.08, 00:40 wacikowa napisała: > Najlepiej koń? ooo, widzę wreszcie ktoś zaznajomiony z hardkorem :)))) Odpowiedz Link