pluton333 14.12.08, 13:34 Taki głupi to ja nie jestem. Już dawno mi zaświtało, że me wynurzenia nie są tu mile widziane. Tragicznie nie jest. Wcześniej czy później, pisać przestanę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madurka pierwsza odpowiem, 14.12.08, 14:38 > Taki głupi to ja nie jestem. > Już dawno mi zaświtało, > że me wynurzenia nie są tu mile widziane. żeś może i dobry jasnowidz, od widzenia świtu ale kiepski od widzenia odczuć:) Odpowiedz Link
modliszka61 Re:druga dopowiem 14.12.08, 16:18 Niech się pan powynurza choć trochę ze swego podziemnego królestwa. Ja tam wynurzeń się nie boję.Choćby Pluton to dostoję. Odpowiedz Link
wacikowa Re: Do wszystkich 14.12.08, 17:20 Weź nie świruj jarząbka:) Fakt ciężko Cię zrozumieć po strzelasz metaforami ale antypatii do Cię u mnie zero. Więc siedź grzecznie na tyłku i nie marudź;) STOI?:> Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Do wszystkich 14.12.08, 19:15 Nie odchodź Plutonie bo zwiędną nam słonie. I z żalu się w myszy zamienią. Bo tak między nami gryzonie z trąbami to widok żałosny jesienią. Odpowiedz Link
to_ja_nyny Re: Do wszystkich 15.12.08, 09:48 Gdzie będziesz szedł jak leje? Siedź i wynurzaj się ile potrzeba :) Odpowiedz Link
pluton333 Re: Do wszystkich 15.12.08, 15:22 Gdzieżbym ja wytrzymał nie zajrzawszy tutaj. A jak już zaglądnę, trzech groszy nie wsypał. Czy znacie człowieka co bez nieodpowiedzialnego słowa życie swe całe wytrzymał? Ja nieodpowiedzialności mam cykliczność stałą, jest parę osób, co to wytrzymują...;) Złakniony byłem miłych słów. Bumerangiem się do Was odbiją i nie zrzędźcie: "ty se mów a ja zdrów":-))) Odpowiedz Link