dotinka77 30.06.08, 22:32 zastanawiam się czy nie kupić Kondiemu, co o tym myślicie "www.allegro.pl/item388169402__g_okulary_dla_dzieci_0_2_lat_obnizka_o_23_zl_.html" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o-lcia Re: okularki 30.06.08, 23:05 Kiedys juz ogladalam te okularki,ale stwierdzilam ,ze moja mala by je zaraz chciala zdjac i szkoda pieniedzy.Poza tym mi czesto jak zakladam okulary jest niedobrze,szczegolnie jak nie ma slonca,bo akurat schowalo sie za chmurke i zastanawia mnie czy Olinie tez by tak nie bylo. Odpowiedz Link
0.mamamartynki Re: okularki 30.06.08, 23:26 Wątpię żeby dziecko chciało nosić takie okulary, moja napewno nie poza tym wzrok jeszcze się kształtuje z resztą tak jak cała reszta a takie okulary raczej moga ograniczać pole widzenia, ale jest to moje osobiste zdanie Odpowiedz Link
andziaburza Re: okularki 01.07.08, 23:02 Fajnie to wyglada ale podejrzewam,że Ada by to ściągnęła i spróbowała zjeść Może dla ciut starszych dzieciaczków się to sprawdza. Odpowiedz Link