Gość: marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:05 Fugen in regelmäßiger Anordnung. Fugen nicht in Bereichen der Regal- oder Rammschutzverankerungen. Betonierabschnitt-Fugen unterhalb Kunstharzverguss mit Dämmstoffstreifen ausgefüllt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiggerific Re: mogę tylko nadgryźć 23.02.06, 23:56 bo się przejadłam i planuję wyjazd do Rygi, ale na krótko ;) Fugen in... - spoiny w układzie regularnym Odpowiedz Link Zgłoś
bajkowapanienka Re: mogę tylko przegryźć 24.02.06, 00:07 Fugen nicht in Bereichen der Regal- oder Rammschutzverankerungen - nie fugować w obszarze zakotwiczenia regałów i ochron przeciwuderzeniowych. Kunstharzverguss - chyba wylewka ze sztucznej żywicy mit Dämmstoffstreifen ausgefüllt - wypełniona kawałkami (paskami) materiału izolacyjnego. To tyle i tylko, żeby mniej więcej było wiadomo o co biega, bo tej porze myśli moje jakieś ciężkie są i jest już jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: mogę tylko przegryźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 00:17 Dzięki i dobrej nocy:-) Odpowiedz Link Zgłoś