Dodaj do ulubionych

Proszę o przetłumaczenie sms-ów!

IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.06, 09:04
Wczoraj otrzymałam w j.niemieckim sms-y.Niestety nie znam tego języka więc
nie wiem o co chodzi.Pomóżcie,proszę:
1.Er will Dich nicht und Er hat kein Lust Dich zu Ficken !
2.Die ganze Familie von R.. lacht uber Dich,Du Dummchen!Die Nachbarn,Freunde
und Bekannten auch..
3.Agnieszka war auch im Gł..,als der Tomasz da war... Haben viel zusammen
unternommen Du hast aber Gluck,Sie will Ihn nicht zuruck
4.Hatte nie gedacht, das es soblode Frauen wie Dich gibt! Geh lieber zum Artz
und LaB Dich gegen Krankheiten untersuchen
5Du blinde dumme Fotze! Dein Mann fickt sogar Deine "Freundinen"! Offne Deine
Augen
6 Du dumme Schlampe,Er wird Dich immer wieder betrugen weil Di Ihn
nichtsbedeutest und hasslich bist! Er liebt nur Agnieszka und daran wird sich
nichts andern To chyba wszystko ! Z góry serdeczne dzięki!pa
Obserwuj wątek
    • chopin_m Odpusc sobie 12.07.06, 09:19
      Ola,

ktos kto Cie baaaardzo nie lubi, napisal stek obrazliwych glupot i epitetow.
      Tego nie warto tlumaczyc.
      Odpusc sobie i nie reaguj, to najlepsze wyjscie.
      • Gość: ola Re: Odpusc sobie IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.06, 09:23
        Wiem że obrażliwych.Mimo to chciała bym znać ich treść , więc bardzo proszę.....
        • ida37 Re: Odpusc sobie 12.07.06, 09:38
          Kiedyś musiałam przetłumaczyć zleceniodawcy pisemko utrzymane w podobnym
          tonie...jego była żona wraz z kochankiem wysłała paszkwila faksem do niego do
          pracy (do hotelu) - gdzie każdy musi znać niemiecki...

Ola, sorry, nawet zaczęłam 2 pierwsze zdania, ale nie dam dalej rady...
          • Gość: ola Re: Ida 37 Spróbuj proszę..... IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.06, 09:41
            to dla mnie bardzo ważne !!
            • Gość: §§§ Re: Ida 37 Spróbuj proszę..... IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.06, 10:11
              Hi!! To sa dwa przyklady.Naprawde reszty nie warto nawet czytac.
              1- SMS-On nie chce Ciebie i nie ma ochoty Ciebie piepr........
              2-Cala rodzina R smieje sie z Ciebie.Glupia smieja sie z Ciebie tez
              sasiedzi,przyjaciele i znajomi to tak w skrocie.Pozdrawiam
              • Gość: ola Re: Ida 37 Spróbuj proszę..... IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.06, 11:24
                Następny otrzymany przed chwilą:Du dumme Schlampe,wenn ich nach Polen komme
                dann schlage ich Ihm die Zahne aus dem Mund !Er soll mein Madchen in Ruhe
                lassen und sich lieber um dich kummern! Oraz : Und hor auf Agnieszka anzurufen
                und Ihr zu schreiben! Pass lieber auf DeinMann auf,Du nutte! Was seid Ihr Fur
                eine beschissene familie.

Tamte co mi przetłumaczyłeś (dziękuję!) w miarę zrozumiałam,reszty nie.Proszę o
                całość.Błagam!Ola
                • Gość: jecki Re: Ida 37 Spróbuj proszę..... IP: *.pools.arcor-ip.net 12.07.06, 11:55
                  Du dumme Schlampe,wenn ich nach Polen komme
                  dann schlage ich Ihm die Zahne aus dem Mund !
                  Ty glupia wywloko, gdy przyjade do Polski wybije mu zeby !

Er soll mein Madchen in Ruhe
                  lassen und sich lieber um dich kummern!
                  Nie zostawi moja dziewczyne w spokoju i zajmie sie lepiej toba !

Und hor auf Agnieszka anzurufen und Ihr zu schreiben! Pass lieber auf DeinMann
                  auf,Du nutte! Was seid Ihr Fur eine beschissene familie.
                  I przestan dzwonic i pisac do Agnieszki ! Uwazaj lepiej na twojego meza, Ty
                  dziwko ! Jakaz zasrana rodzina jestescie.

ZADOWOLONA ???

j.
                • Gość: ami Re: Ida 37 Spróbuj proszę..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:04
                  Następny otrzymany przed chwilą:Du dumme Schlampe,wenn ich nach Polen komme
                  dann schlage ich Ihm die Zahne aus dem Mund !Er soll mein Madchen in Ruhe
                  lassen und sich lieber um dich kummern! Oraz : Und hor auf Agnieszka anzurufen
                  und Ihr zu schreiben! Pass lieber auf DeinMann auf,Du nutte! Was seid Ihr Fur
                  eine beschissene familie.

Tamte co mi przetłumaczyłeś (dziękuję!) w miarę zrozumiałam,reszty nie.Proszę o
                  całość.Błagam!Ola

To okropny belkot!!J
                  Az mi sie brzydzi

Ja tez nie moge to tlumaczyc.

Ola, nie reaguj na to wcale jak mozesz

• Gość: ola Re: Ida 37 Spróbuj proszę..... IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.06, 12:32
                    Nie reaguję !!! Tylko chce wiedzieć co pisze !Dzięki za tłumaczenie !Proszę o
                    resztę Przed chwilą : Schreib mir Deine E-Mail Adrese,dann sende ich Dir
                    noch mehr Bewaeise! i :Na Du SchiBer ! Hast Du Angst zu viel uber ein Mann
                    zu Erfahren? Dzięki WIELKIE !
                    • Gość: jecki it's enough IP: *.pools.arcor-ip.net 12.07.06, 12:35
                      j.
                      • Gość: ola Re: it's enough IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.06, 12:38
                        Jak masz tego dosyć to poprostu nie czytaj !!! Ale ja chcę wiedzieć co do mnie
                        ktoś pisze, to chyba normalne.Też byłbyś ciekawy.
                        • Gość: jecki zasmiecasz, spadaj wiec ! IP: *.pools.arcor-ip.net 12.07.06, 12:49
                          j.
                          • Gość: ola Re: zasmiecasz, spadaj wiec ! IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.06, 12:50
                            Ja też tego nie robię z ochotą ! Sam spadaj jak Ci nie odpowiada !
                            • Gość: jecki chcesz miec zablokowane IP ? naprawde ? IP: *.pools.arcor-ip.net 12.07.06, 12:52
                              j.
                              • ich11 beruhige dich, schieb' eine schnelle Nummer!:))))) 12.07.06, 12:54
                                • Gość: ami Re: beruhige dich, schieb' eine schnelle Nummer!: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 13:04
                                  Ach sehr witzig ICH,

Schade :(
                                  • ich11 das war an jecki 12.07.06, 18:41
                                    • Gość: ami Re: das war an jecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 18:45
                                      ich weiss, ich versteh aber nicht, wieso du, wenn es hart auf hart
                                      geht, "Witzchen" auf sexuellem Hintergrund machst.

Das hat mich eben genervt und deshalb hab ich reagiert
                                      • Gość: ich11 ich gelobe dir Besserung! IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 12.07.06, 22:35
                          • Gość: ami Re: zasmiecasz, spadaj wiec ! Bitte??? Was meinst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:54
                            Du ??? Es stört dich Jecki?

Ja mich stört das auch. !!

Aber du merkst doch das das Mädchen Hilfe braucht oder????
                            • Gość: jecki Re: zasmiecasz, spadaj wiec ! Bitte??? Was meinst IP: *.pools.arcor-ip.net 12.07.06, 12:56
                              Dies ist kein Ort zum waschen schmutziger Wäsche, oder ?

j.
                              • Gość: ami Re: zasmiecasz, spadaj wiec ! Bitte??? Was meinst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 13:00
                                Darum ging es ja wohl auch nicht , oder ????

Es war doch ersichtlich, dass das Mädchen nicht ein noch aus wusste.

Jecki überleg es dir doch bitte noch mal
                    • Gość: ami Dobrze jak nie reagujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:46
                      to wyglada na jakies psychoterror.
                      -------------

resztę Przed chwilą : Schreib mir Deine E-Mail Adrese,dann sende ich Dir
                      noch mehr Bewaeise!
                      Napisz mi twoj adres mailowy, wtedy wysle Ci wiecej dowodow! Bojesz sie , ze za
                      duzo sie dowiesz o swoim mezu
                      ------------------
                      Ola, w Niemczech takich ludzi ktorze nachodza innych i nie dadza spokoj sa
                      nazywany Stalker
                      Ty mozesz tym isc do Policji. A moze jak na prawde nie dadza Ci spokoj to zmien
                      twoj nr. komorkowy

Bardzo Cie pozdrawiam!

i :Na Du SchiBer ! Hast Du Angst zu viel uber ein Mann
                      zu Erfahren? Dzięki WIELKIE !

• Gość: ola Re: Dobrze jak nie reagujesz IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.06, 12:50
                        Bardzo Ci dziękuję za pomoc ! A ten ostatni sms ?
                        • Gość: ami Re: Dobrze jak nie reagujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:58
                          To co ci porzednio napisalam to byl tylko ostatni sms

Reszta na prawde nie warto

Jak to w psychoterror powtarzaja wciagle ten sam belkot i tej same grozby
                    • Gość: Pomocnik Re: Ida 37 Spróbuj proszę..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:57
                      SChreib` mir Deine E-Mail Adresse ....
                      Podaj mi swój adres internetowy, to wyślę Ci więcej dowodów ,tu ( ) obraźliwe
                      słowoBoisz się dowiedzieć czegoś więcej o swoim mężu?
    • Gość: MMM Re: Proszę o przetłumaczenie sms-ów! IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.06, 13:02
      6 Du dumme Schlampe,Er wird Dich immer wieder betrugen weil Di Ihn
      nichtsbedeutest und hasslich bist! Er liebt nur Agnieszka und daran wird sich
      nichts andern To chyba wszystko ! Z góry serdeczne dzięki!pa
      -Ty glupia paskudna( suko),on bedzie Ciebie zawsze zdradzal.Kocha Agnieszke i
      nic sie nie zmieni.
      • Gość: DF ja nie moge, ale wy wszystko łykacie! :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 16:59
        • Gość: ami Re: ja nie moge, ale wy wszystko łykacie! :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 17:30
          jak to wszystko mialo byc "ZART" to zal mi Ciebie!

Na prawde jestem oburzona!!

Czy ty kiedys cierpialas-es - a ludzie sie tego smiali ???

Nie zycze cie tego
          ale zycze Cie zybys dowiedział-a jak z innymi ludzmi - a tez ze SOBą!!!
          postepowac z godnoscia i szacunkiem!! !!

• Gość: DF hej, to nie ja to pisalam, ale przeciez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 18:10
          jak na dloni widac, ze ktos sobie jaja robil!
          • Gość: ami Re: hej, to nie ja to pisalam, ale przeciez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 18:16
            A jak to widzisz? Ciekawa jestem.

Moim zdaniem to bardzo nie bezpieczny jak ktos tak sobie "JAJA" robi, bo potem
            juz nikt nie chce pomoc, jak jest ktos na prawde jest w potrzebie... I co
            wtedy??
          • Gość: ami hej, to nie ja - nie ty pani anonym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 18:23
            a i jeszcze jedno:

Skad tej usmieszki w tytule powszednim?

Co jest w tym wszystkim jest tak smieszny dla Ciebie??

Dobrze byloby jak mogłabys nam to wtlumaczyc.
            • ich11 ami! um Gottes willen! woher kennst Du diese 12.07.06, 18:50
              Fäkalsprache? Wo verkehrst Du???
              :))))))))
              • Gość: ami Re: ami! um Gottes willen! woher kennst Du diese IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 18:53
                Da kannste mal sehen :)) !!!!

(Ich lerne z. B. im Forum :)))) )
                • Gość: ola Re: chciałaby żeby to był żart,ale... IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.06, 19:01
                  niestety nie jest !!!Już wiem o co chodzi!.Mój mąż zdradził mnie z wariatką i
                  to ona wysyłała mi te sms-y.Dziękuję tym co zechcieli mi pomóc! Pozdrawiam
                  • Gość: ich11 zdrada to coś poważniejszego, on ją IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 12.07.06, 19:12
                    zwyczajnie "ruchnął". A jeżeli ona jest wariatką, to on jeszcze większym
                    wariatem. Myśli penisem! Skończył już 20 lat?
                    • Gość: ola Re: zdrada to coś poważniejszego, on ją IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.06, 19:15
                      Niestety ma aż 34 L.A ja w tym czasie ciężko pracowałam....pa
                      • Gość: kropka! dobra sciema nie jest zla n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:01
                        • Gość: ami dobra sciema nie jest zla - zdaje sie niektorym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:06
                          • Gość: ola Re: dobra sciema nie jest zla - zdaje sie niekt IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.06, 21:20
                            No właśnie!Jeszcze raz powtarzam:to niestety nie ściema !Dzięki za wsparcie
                            • Gość: ami "Olunku" czy ty jestes jasnowidząca ?? "Pojawiasz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:42
                              sie znowuś w "NAJBARDZIEJ OPOWIEDNIM" momentu!

Mąz Cie zdradzil, przyjaciolke stracilas a ty przed komputerem siedzisz?

Jesteś na prawdę NIEZWYKLA!!!

Gratuluje Cie!

A wiesz co jak to teraz w zyciu osobistym tak sie nie uwozyla Ci, chyba
                              szukaja pracownikow w kabaretach. Tam moglabys rozwinąc twoje talenty nie
                              oszukując niekogo.

Zegnam!

PS Für wie blöd haltet ihr mich - uns eigentlich ??
                              • Gość: olu Re: "Olunku" czy ty jestes jasnowidząca ?? "Pojaw IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.06, 22:11
                                Nie straciłam przyjaciółki !Mąż mnie zdradził to fakt!Ale czy z tego powodu mam
                                siedzieć w kącie i ryczeć?!Co za niezrozumienie !
                                • Gość: ami O Gott ist das E-R-B-Ä-R-M-L-I-C-H ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:22
                                  Tak ryczec! Moze rozumienie przyjdzie! Koniec teraz!
                                  • Gość: grzecznie pytam:)) przepraszam, jak trafic na forum niemieckie ? :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:05
                                    • ich11 gibt's denn sowas? 12.07.06, 23:11
    • Gość: martynka Re: Proszę o przetłumaczenie sms-ów! IP: *.gorzow.mm.pl 14.07.06, 17:26
      nie chcialabys wiedziec co te esemesy znacza :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka