galtom 16.06.11, 14:38 www.youtube.com/watch?v=xlIrI80og8c&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1amazon Re: Enjoy :-) 16.06.11, 17:34 This joke even made it into Radio 4's 'Today' programme this morning. Later, someone e-mailed them the rest of the joke: The pizza is $2.50. The Dalai Lama pays with a $5 note and waits for his change. After a while he asks, 'Where's my change?' The guy replies, 'Change can only come from within.' Boom boom. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrawu Re: Enjoy :-) 16.06.11, 20:18 Boom Boom?! Looks like someone's been watching too much of "Bear Behaving Badly" :D Odpowiedz Link Zgłoś
1amazon Re: Enjoy :-) 17.06.11, 14:19 To przedpotopowy Basil Brush :) tak konczyl swoje dowcipy, wzorem weteranow komedii. Taki sygnal, ze (watpliwej jakosci) dowcip sie skonczyl i juz mozna sie smiac. Why are football pitches wet? Because the players dribble so much. Zawsze podziwiam Anglikow za ich latwosc w tworzeniu 'puns'. Oni jecza i wznosza oczy do nieba a ja bym prawie ze reke oddala za to zeby tak potrafic! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrawu Re: Enjoy :-) 17.06.11, 17:46 Ej, no przeciez wiem ze to Basil, tylko mi sie pomylilo bo i tu i tam wystepuje Barney Harwood:) No i jaki tam przedpotopowy! Dalej w TV, czyli na czasie. A co do 'puns' to jednak trzeba przyznac ze czasem sa naprawde wiesniackie:)) Odpowiedz Link Zgłoś