Gość: fazz IP: *.aster.pl 03.10.04, 13:19 How now,brown,cow ? Mimi Ponsonby - poszukuje książki i kaset ,do kupienia lub odbicia/przegrania. Bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chickenshorts Re: How now,brown,cow? 03.10.04, 17:13 Let's help each other! If you get the photocopied text for me, I'll send you the tapes. If interested: chickenshorts@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: How now,brown,cow? 03.10.04, 21:51 moja "krówka" stoi na półce i sie kurzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazz Re: How now,brown,cow? IP: *.aster.pl 03.10.04, 22:45 Z przyjemnością ją kupię i odkurzę intrested - rllbs@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: How now,brown,cow? 04.10.04, 08:00 nie pozbede sie jej bo moze sie jescze przydac moze xero? skad jestes? ps a nie ma w ksiegarniach? pamietam ze dosc droga była :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazz Re: How now,brown,cow? IP: *.aster.pl 04.10.04, 16:46 Niestety nakład wyczerpany nie ma nawet na Amazonie.Droga owszem ale bardzo dobra...Jestem z Wawy Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: How now,brown,cow? 04.10.04, 18:03 byłbys z bydgoszczy to bym ci pozyczyla na xero :( Odpowiedz Link Zgłoś
butter_fly Re: How now,brown,cow? 04.10.04, 18:49 madziara_pl napisała: > byłbys z bydgoszczy to bym ci pozyczyla na xero :( > Ja tez nie jestem z goszczy;)) ale tak strasznie mi na tym zależy, że jestem w stanie przelać na konto kase na xero i przesylke i prosic Cie o podesłanie 'gotowca'. A faktem jest, że ostatnie egzemplarze tego cuda sprzedano jakies 4 lata temu - pol Polski za tym zjezdzilam, wiec nie mam zludzen... Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl chyba sie poswiece...... 04.10.04, 19:31 123 strony + 11 wstępu = 134 mozna zmniejszyc i zrobic po 2 strony na jednej kartce = 67 stron koszt xero ok 20 gr/kartka = 13,40 dla studentów ciut taniej ale legitymacje odbieram dopiero w sobote, wiec xero moglabym zrobic dopiero w poniedziałek (jak znajde czas bo praca, praca, praca......) koszt wysyłki = nie mam pojecia notatki na stronach - nie marze! Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: chyba sie poswiece...... 04.10.04, 19:34 a jakby ktos sie zdecydowal to najlepiej piszczie na maila gazety, dogadamy sie jakos Odpowiedz Link Zgłoś