Gość: Mariola IP: *.range81-152.btcentralplus.com 26.01.05, 16:43 WItam!Jak przetlumaczyc zdanie: Pracowalam w Zespole Malych i Srednich Przedsiebiorstw. Z gory dziekuje i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariola Re: Tlumaczenie IP: *.range81-152.btcentralplus.com 26.01.05, 16:44 Oczywiscie mialo byc : w Zespole Obslugi Malych i Srednich Przedsiebiorstw. Sorry ale nie mam polskich liter Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Tlumaczenie 27.01.05, 09:46 nie wiem dokładnie, ma czym polegała ta obsługa, ale może coś w stylu: I have been working (jeśli do tej pory pracujesz) / I worked (jeśli w określonym czasie w przeszłości, np. w latach...) / I used to work (jeśli tylko mówisz o fakcie, że tam pracowałaś) in the SMEs' Service Unit/ in the Unit of Services for Small and Medium Enterprises. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liselle Re: Tlumaczenie IP: 193.201.167.* 28.01.05, 11:04 I worked for Small Business Service Department Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Tlumaczenie 28.01.05, 11:58 nie wiem, jak wygląda organizacja przedsiębiorstw w krajach anglojęzycznych, ale np. w Polsce zespół jest mniejszą komórką niż dział czy departament. u nich to wszystko jedno? Odpowiedz Link Zgłoś