jolka181 World Comunication-Kraków 12.09.06, 08:54 Polecam zalety to: salki na terenie całego Krakowa, native speakers z bardzo dobra znajomoscia j.polskiego, atrakcyjne ceny, fajnie prowadzone zajęcia, możliwość znalezienia pracy za granica po kursie w tej szkole, bezpłatne materiały i duzo zajęc dodatkowch. Odpowiedz Link Zgłoś
mar-tucha Re: Polanglo Warszawa 19.09.06, 09:32 Gorąco polecam Polanglo w Warszawie (ul. Willowa). Doskonale warunki, małe grupy. Bardzo mila atmosfera, wspaniali lektorzy. zaliczylam tam 3 semestry i jestem na prawde bardzo zadowolona. teraz zapisalam sie tam na kurs przygotowujacy do rozszerzonej matury z angielskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka4441 Re: Polanglo Warszawa 30.06.14, 10:49 Razem z koleżanką zapisałam się na kurs angielskiego w Three Lions w Katowicach i jesteśmy bardzo zadowolone:) uczą tam native speakerzy, co sprawiło że rozmowa po angielsku nie jest już dla mnie problemem:) miałam fajną, małą grupę, poznałam mnóstwo nowego słownictwa i mam zamiar kontynuować naukę w tej szkole:) Polecam Three Lions :) Odpowiedz Link Zgłoś
1adzia Ahgloschoo Warszawa 19.09.06, 18:33 Angloschool Czy ktoś chodził do tej szkoły? Jakie są wasze opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
sww77 Re: Bokano Warszawa (Bemowo) 25.09.06, 14:47 Czy nikt nie uczył sie w tej szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
sww77 Re: Peritus Warszawa (Bielany) 25.09.06, 14:48 Czy nikt nie uczył sie w tej szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
male4 mówienie nie gramatyka 23.09.06, 02:45 czy są jakieś szkoły uczące po prostu mówić, bez gramatyki, czytania i pisania. Sądząc po 3-letnich dzieciach ten balast nie jest potrzebny w nauce języka. Odpowiedz Link Zgłoś
mareq22 Re: mówienie nie gramatyka 10.02.10, 17:04 Witam. Jeśli interesuje Cię nauka mówienia to polecam bardzo ciekawą metodę nauki, która właśnie skupia się na nauce mówienia. W tej metodzie uczy się poprzez słuchanie specjalnie stworzonych lekcji. Muszę dodać, że oprócz mówienia przyswaja się również gramatykę w sposób naturalny. Polecam naukę angielskiego tą metodą. Odpowiedz Link Zgłoś
kubakarpowicz Re: szkoły języka angielskiego 25.09.06, 13:40 czy ktos słyszał o szkole jezykowej English first????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tosia1 Profi Lingua czy British School - Warszawa? 28.09.06, 11:23 Chcę zapisać się na kurs przygotowujący do FCE na Ursynowie. Poradźcie którą szkołę wybrać. Serdecznie dziękuje za wszelkie uwagi, Pozdrawiam, Tosia Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: szkoły języka angielskiego 29.09.06, 18:13 Interesuje mnie nauka za pomocą SITA. Czy to się sprawdza? czy to jest dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
vashundara Re: szkoły języka angielskiego 05.10.06, 18:03 czy ktoś zna com bridge school w warszawie? chodzi o nauke od podstaw dla dzieci z pierwszej klasy? jacy są lektorzy? i chęte wezmę namiary na fajny dobry angielski na mokotowie dla pierwszoklasistów (warszawa) Odpowiedz Link Zgłoś
dziqus szkola jezykowa wroclaw 25.10.06, 23:20 ja szukam jakiejs dobrej i niedrogiej szkoly we wroclawiu, jezyk angielski Odpowiedz Link Zgłoś
lusia80 Re: szkola jezykowa wroclaw 01.12.06, 14:00 we wroc polecam english teacher school przy saperów - sa fantastyczni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weronika.dwa Re: szkola jezykowa wroclaw 12.08.14, 15:42 Ja chodziłam do kameralnej szkoły na osiedlu Gaj (Centrum Języków Obcych Inspiration), było supperrr, małe grupki, swietne zajęcia, profesjonalizm i taka domowa atmosfera. Teraz jestem w ciąży i nie mogę już dojezdzac na zajecia:(:(:( i poszukuje prywatnego lektora, czy znacie kogos, kto uczy we Wroclawiu? Odpowiedz Link Zgłoś
lexy82 English Perfect - Olsztyn 29.10.06, 00:14 Do English Perfect w Olsztynie chodzę już drugi semestr - kurs angielskiego przygotowujący do CAE. Szkoła ta ma bardzo dobrą opinię, chociaż czytałam, że można trafić na takiego sobie lektora. Ja jak na razie jestem zadowolona z dotychczasowych dwóch. Szczegółów możecie się dowiedzieć na stronie www.englishperfect.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
rozmyt Warszawa - pytanie 21.02.07, 12:57 Umieściłem swoje pytanie na łamach ogólnego tematu "English Only", ale przedstawiam je również tutaj. Piszę z pytaniem dotyczącym podjęcia studiów na kierunku Filologia Angielska. Ponieważ myślę nad tym co napisałem powyżej mam pytanie odnośnie poziomu języka angielskiego, który jest akceptowany, jako niezbędne minimum do podjęcia tego rodzaju studiów. Jaki minimum trzeba więc posiadać poziom znajomości jezyka angielskiego w tym przypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Warszawa - pytanie 22.03.07, 21:37 Na studia dzienne poziom CAE zdany na B co najmniej. Na platne FCE spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
konsjerzka MEM mobilny angielski POZNAN :-) 04.04.07, 17:05 MEM (Mobile English Meetings) czyli język angielski na żywo - i na luzie :) W niewielkich 10-15-osobowych grupach pod czujnym okiem;) native-speakerów – bezstresowo lecz w życiowych sytuacjach oswajamy się z żywym językiem. Każdy MEM to cykl czterech spotkań w miejscach, gdzie czując się na luzie, łatwiej jest pokonać strach przed mówieniem. Spotykamy się przy szklaneczce czegoś miłego;) w kawiarenkach, restauracjach, galeriach... na lotnisku, na zakupach... Uczymy się swobodnie porozumiewać w różnych sytuacjach, zawierając jednocześnie nowe znajomości :) Nie wiem, czy można przemycić linka... spróbuję... ://www.strefasingla.pl (zakładka MEM) Jesli chcecie połamać język w przyjemny sposób, w miłym miejscu i wybornym towarzystwie - zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wackee Mobile English Pabianice - Angielski z dojazdem 19.06.10, 00:35 Mobile English - www.angielskizdojazdem.pl . Kursy z angielskiego i innych języków, z dojazdem na terenie Pabianic i okolic, oraz tłumaczenia. Telefon: 793 971 541. N'ka: nasza-klasa.pl/profile/33946322 . Profesjonalni lektorzy, najbardziej komfortowe warunki. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie szkoły języka angielskiego na świecie 16.04.07, 15:13 www.language-learning.net/start_2_13.html od ampoliona. Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka33 Re: szkoły języka angielskiego na świecie 12.07.07, 10:14 A szkoła językowa EDUCO?? Co o niej myślicie czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
lexy82 Hello w Olsztynie 19.07.07, 09:14 O English Perfect już wcześniej wspomniałam i zapisałam się do nich na kolejny kurs. Szukając kursów niemieckiego znalazłam też ofertę www.hello.olsztyn.pl/ i zastanawiam się nad kursem u nich. Odpowiedz Link Zgłoś
erdbeer1 Re: szkoły języka angielskiego 11.09.07, 17:15 polecam www.kursangielski.pl. - w bazie danych szczegolowe informacje na temat szkół językowych z calej Polski --- www.kursangielski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzataowczarek Szkoła atmosphere w Warszawie. Ktoś zna? 13.09.07, 09:27 Czy ktoś z Was zna szkołę jęz. angielskiego Atmosphere w Warszawie na ul. Ciołka? Zapisałam się do niej i wyglada całkiem, całkiem zanim jednak zapłacę 1 ratę chciałbym poznać Wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś
jusmin Re: dobra szkoly we Wrocławiu - Business Eng.? 27.09.08, 07:00 Oxford Language Centre przy ul. Sienkiewicza 32, z szeroką ofertą nauki języka w poszczególnych branżach. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
erdbeer1 kursangielski.pl 21.09.07, 23:47 jesli nie wybrale/as jeszcze szkoly, polecam www.kursangielski.pl - rzetelna, spora baza danych na temat szkół jezykowych - jedyna w sieci jak na razie! polecam michal Odpowiedz Link Zgłoś
max469 ESKK - cała Polska 11.06.08, 23:02 ESKK to korespondencyjny kurs językowy dający swobodę w działaniu, a jednocześnie duże możliwości. Potrzebny jest tyko internet. Firma oferuje kursy języka angielskiego o różnych stopniach trudności. Ponadto każdy posiada przydzielonego nauczyciela, który pomaga w nauce, sprawdza zadania domowe. Cena kursu także jest bardzo atrakcyjna w porównaniu z innymi kursami tego typu. Oto adres kursu: www.angielski.eskk.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_rybka English & Excellence EandE- czy ktoś coś wie? 03.07.08, 09:39 Czy ktos miał okazję korzystać z oferty tej firmy? Oni stawiają chyba tylko na rozmowy po angielsku, choć zapewniają, że jak jest potrzeba to i gramatykę podszkolą. Jestem studentką SGH, a oni mają fajne konwersacje biznesowe... Babka mówiła, że są elastyczni i przyjezdzają tam gdzie chcesz. Czy ktoś, kto korzystał z ich usług ( nie tylko szkoleń ale np tlumaczeń, bo też robią)?? Czekam na szybką odpowiedź!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asyoula dobra sprawdzona szkoła w Warszawie ! 14.07.08, 23:05 Jeśli chodzi o naukę angielskiego w Warszawie to z czystym sumieniem mogę polecić HappyHours. To nieduża szkoła, która prowadzi kursy na zasadzie dojazdów do ucznia. Bardzo indywidualnie dobierają program, mają sprawdzonych lektorów, a poza tym zero biurokracji! więcej na stronie www.happyhours.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marek_tr Re: English & Excellence EandE- czy ktoś coś wie? 13.10.08, 18:20 Ja polecam! fajne mają te usługi konsultingu. super jest też to, że zawsze można do nich zadzwonić, zaraz przyjeżdżają do firmy i pomogają. jeśli macie pytania -piszcie. ceny mają umiarkowane. warto. Odpowiedz Link Zgłoś
max469 [...] 22.07.08, 22:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dubby28 Re: szkoły języka angielskiego 23.07.08, 13:51 Łódź!!!No własnie,bleh666, slyszalem o otwarciu centrum Clever, podobno prowadzą dwie super lektorki od Wawrzonka, nie uczyła mnie żadna ale opinie mają swietne wsrod znajomych!no i miejscowka ladna, znam WSMiB, wreszcie czyste, eleganckie sale, duuuzy parking (jestem zmotoryzowany i z parkowaniem jest ZAWSZE problem). Qrcze, chyba sie tam wybiore, choc to kawalek od centrum, ale mieszkam na Recie, wiec i tak blisko. Jak wiecie cos wiecej o Clever lub lektorkach-piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
rts77 co polecacie na Ursynowie? 11.08.11, 16:34 jak w temacie - dobra szkola jezykowa w okolicy Ursynowa (Natolin)? Odpowiedz Link Zgłoś
kduliban Re: TFLS Warszawa 08.08.08, 17:18 hej, chcialam sie zapytac czy masz moze ksiazke do sprzedania face2face intermediate?? Odpowiedz Link Zgłoś
kduliban Re: TFLS Warszawa 08.08.08, 17:19 prosze Cie o odpowiedz na adres kduliban@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś