womann 20.09.06, 17:34 Czy wie ktoś co to znaczy?? wydaje mi sie,że jest to jakiś ang skrót, ale mogę sie mylić... dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mudzyn7 Re: "s_w_s"???? PILNE!! 20.09.06, 17:51 mosisz cos wiecej napisac (w sesie kontekstu), poniewaz s_w_s znaczy zbyt wiele rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
paper_mate Re: "s_w_s"???? PILNE!! 20.09.06, 18:20 Dajze spokoj z tym kontekstem. Ciagle tylko kontekst i kontext jak by nie mozna bylo przetlumaczyc trzech literek od reki. Odpowiedz Link Zgłoś
mudzyn7 Re: "s_w_s"???? PILNE!! 20.09.06, 18:32 dobra, przetlumacze od reki... Society of Wetland Scientists Sociologists for Women in Society Star Warning Systems Social Weather Stations etc, etc...(I hope You get the point) Odpowiedz Link Zgłoś
mudzyn7 Re: "s_w_s"???? PILNE!! 20.09.06, 18:34 I didn't mean any disrespect...I'm just saing Odpowiedz Link Zgłoś
paper_mate Re: "s_w_s"???? PILNE!! 20.09.06, 18:45 and the most important of them all: Single White and Straight Odpowiedz Link Zgłoś
mudzyn7 Re: "s_w_s"???? PILNE!! 20.09.06, 18:50 Hehe, that's how I would describe myself Odpowiedz Link Zgłoś
mudzyn7 Re: "s_w_s"???? PILNE!! 21.09.06, 03:30 It couldn't be that much urgent. Several hours passed by, and not a peep from you, lol. Odpowiedz Link Zgłoś
paper_mate Re: "s_w_s"???? PILNE!! 21.09.06, 03:42 Bravo Mudzyn! Finally somebody is noticing what is happening. Odpowiedz Link Zgłoś
mudzyn7 Re: "s_w_s"???? PILNE!! 21.09.06, 04:05 Thank you for noticing my noticing. Odpowiedz Link Zgłoś
womann Re: "s_w_s"???? PILNE!! 21.09.06, 08:16 Cześć! śmiesznie tu u was![mogę pisać po polsku]? A więc sama nie wiem w jakim to mogłoby być contekście.. moja penfriend napisała to wyrażenie "s_w_s" na gg a ja nie wiem o co chodzi.. więc pomyslałam,że to coś oczywistego so I'm asking You about this! Somewhere else I red that it's kid of useners of MSN SPACE.. but I don't know. well... thx 4 Yours help:) I'm veeeeeeeery grateful:) Odpowiedz Link Zgłoś
paper_mate Re: "s_w_s"???? PILNE!! 21.09.06, 16:34 GG to nie jest kontekst, zobacz tutaj kontekst 1. «fragment tekstu potrzebny do dokładnego rozumienia danych wyrazów lub wyrażeń» 2. «zespół czynników współistniejących, powiązanych z czymś» 3. «zespół jednostek językowych, które stanowią otoczenie danej jednostki» 4. «zespół odniesień niezbędnych do zrozumienia utworu literackiego, dzieła naukowego itp.» Dla przykladu sws moze oznaczac "single, white and straight" jezeli rozmawiacie o chlopakach albo "short wacky stories" jezeli rozmawiacie o ksiazkach. Odpowiedz Link Zgłoś
womann Re: "s_w_s"???? PILNE!! 21.09.06, 20:40 Oj kolega dostanie dwóję za niedokładne czytanie:P I to jeszcze żeby pouczać a samemu nie mieć racji..ehh.. A co to jest to "single, white and straight" bo mnie zaciekawiło:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiasmom Re: "s_w_s"???? PILNE!! 21.09.06, 21:14 samotny/a, bialy/a, heteroseksualny/a. Odpowiedz Link Zgłoś
paper_mate Re: "s_w_s"???? PILNE!! 21.09.06, 21:15 sws (wolny, bialy i hetero) to przeciwienstwo do mbb (zonaty, czarny i bi) Odpowiedz Link Zgłoś