adam725 24.06.07, 01:54 jak to bedzie po angielsku? Przypuszczam, ze nie "operator"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paper_mate Re: "operator wozka widlowego" 24.06.07, 04:21 adam725 napisał: >> "operator wozka widlowego" jak to bedzie po angielsku? Przypuszczam, ze nie "operator"... To tell you the truth my english is very limited. But I found this picture on the Internet and I think it may be helpful for your CV. The caption reads - "I see that you worked as a forklift operator in India." www.cartoonstock.com/newscartoons/cartoonists/sda/lowres/sdan70l.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek_leona Re: "operator wozka widlowego" 24.06.07, 04:57 My God, so there is another carbon unit using cartoonstock.com site for reference! Forklift driving, right after cleaning curbs on that fancy machine, is the coolest job in the entire Universe (and I mean it)... P.S. "Operator" is fine Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: "operator wozka widlowego" 24.06.07, 10:18 Kwiatku_leona - what do you mean by "curb"? Just kerb? Some hidden meaning in it? In my dictionary the first position for "curb" is occupied by "łańcuszek wędzidłowy". Odpowiedz Link Zgłoś
mudzyn7 Re: "operator wozka widlowego" 24.06.07, 13:50 Curb your enthusiasm, get rid of that dictionary, althou in some british books I find/read kerb. Nevertheless... Odpowiedz Link Zgłoś
mudzyn7 Re: "operator wozka widlowego" 24.06.07, 13:55 Nie mysle azeby cleanning curbs mialy jakas ukryta wiadomosc...heh Odpowiedz Link Zgłoś
mudzyn7 Re: "operator wozka widlowego" 24.06.07, 13:57 I should say : the curbs that require cleaning...have any Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: "operator wozka widlowego" 24.06.07, 17:01 mudzyn7 napisał: > Curb your enthusiasm, get rid of that dictionary,... No way! It's old, thick, and contains archaisms you cannot spot in modern dics. ------------------------------------ AQVA STRONGA VITA LONGA Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek_leona Re: "operator wozka widlowego" 24.06.07, 16:33 Sluze uprzejmie: kraweznik. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek_leona Re: "operator wozka widlowego" 24.06.07, 16:51 A tu zdjecie takiej sprytnej machiny do czyszczenia... www.caliberequipment.com/100_4170ws.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mudzyn7 Re: "operator wozka widlowego" 24.06.07, 19:04 To mnie wlasnie zawsze zatanawia, wiem, ze to znaczy cos typu wyluzuj, ale gdyby powiedziec wes swoj entuzmiazm pod droge w srode, kiedy garbage truck jedzie...to tez w jakims stopniu ma sens dla mnie...moze nawet i wiekszy? Anyway Larry David rules!!! Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: "operator wozka widlowego" 25.06.07, 09:59 Tego rodzaju pojazdy (street sweeper, ~ scrubber, ~ washer) sa mi znane. Jedynie znaczenie slowa "curb" - ktore juz zostalo wyjasnione - wzbudzilo moje zaciekawienie. Odpowiedz Link Zgłoś